Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
628 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 628 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 18]

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΚΚΚατερινα!!!!!!!!! Μια απο τα ιδια!!! τελικα ποσο μοιαζει η ψυχολογια των εγκων ειδικα τωρα στον τελευταιο μηνα...!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koritsia feugwwwww...
Dunamwsan oi ponoi m...

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joannoua3 έγραψε:Koritsia feugwwwww...
Dunamwsan oi ponoi m...
Αχ Θεε μου!!!!! Ερχεται το μωρακι!!
Η Παναγιτσα να ειναι μαζι σας Tζοαννουα μου!!
Μ ενα πονο!!!!!!! θα περιμενουμε νεα σου! σε φιλω! <3

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Dunamwsan oi ponoi m...

joannoua mou me to kalo na fereis ston kosmo to mwraki sou!!! sou euxomai na einai gero panw ap ola kai na to kamarwseis opws epithimeis!!!!!!!! tuxerhhhhhhhhhhhhhhhhh emeis exoume akoma dromo!!!!!!!!!!!!! kalh tuxhhhh! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha Very Happy Very Happy
den pernan oi meres me tipota den antexw alloooo!!!!!!!!!! joannoua se zhleuw apisteftaaaa!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 50580

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emmy20 έγραψε:eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha Very Happy Very Happy
den pernan oi meres me tipota den antexw alloooo!!!!!!!!!! joannoua se zhleuw apisteftaaaa!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 50580
χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!
εγω δεν πιστευω να αργησω..εχω πονους.. και το μωρο το νιωθω πολυ χαμηλα! βασικα οχι απλα το νιωθω το βλεπω κιολας...κατω χαμηλα εκει που ξεκινανε οι τριχουλες στο μπικινι κανει βουναλακια! το χερακι του πρεπει να ειναι!! εγω λεω σε μια εβδομαδα... θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος..
εσυ εμμυ μου εχεις καμια ενδειξη κανα συμπτωμα τιποτα?

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eirinomama έγραψε:
emmy20 έγραψε:eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha Very Happy Very Happy
χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!
εγω δεν πιστευω να αργησω..εχω πονους.. και το μωρο το νιωθω πολυ χαμηλα! βασικα οχι απλα το νιωθω το βλεπω κιολας...κατω χαμηλα εκει που ξεκινανε οι τριχουλες στο μπικινι κανει βουναλακια! το χερακι του πρεπει να ειναι!! εγω λεω σε μια εβδομαδα... θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος..

den tha to elega oti exw kapoia idiaiteri endeixh!!! kala pera tou oti me ponaei i mesi mou logw tou oti exw varunei.. merikes fores exw vevaia kai kati souvlies katw xamhla alla spania.. oute idiaiterh ponoi oute tipota pros to paron!! me vlepw na pernw kai tn teleutaia mera!! tetoia gkantemia pou me varaei xixixixixi!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emmy20 έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!

den tha to elega oti exw kapoia idiaiteri endeixh!!! kala pera tou oti me ponaei i mesi mou logw tou oti exw varunei.. merikes fores exw vevaia kai kati souvlies katw xamhla alla spania.. oute idiaiterh ponoi oute tipota pros to paron!! me vlepw na pernw kai tn teleutaia mera!! tetoia gkantemia pou me varaei xixixixixi!!!
Καλα δεν το ξερεις! κατσε να δουμε! και μενα για 1-2 μερες με ειχαν αφησει οι πονοι ( ειχα περπατησει και αρκετα ισως βοηθησε δεν ξερω) και απο χθες παλι τα ιδια..βεβαια και η κοπελα που μενει διπλα μου ποναγε ετσι επι 3 εβδομαδες! και τελικα γεννησε στην ΠΗΤ της και ειχε και διαστολη 1 επι 3-4 εβδομαδες!!!!

emmy20

emmy20
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Eirinomama έγραψε:
emmy20 έγραψε:
Eirinomama έγραψε:
χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!

Καλα δεν το ξερεις! κατσε να δουμε! και μενα για 1-2 μερες με ειχαν αφησει οι πονοι ( ειχα περπατησει και αρκετα ισως βοηθησε δεν ξερω) και απο χθες παλι τα ιδια..βεβαια και η κοπελα που μενει διπλα μου ποναγε ετσι επι 3 εβδομαδες! και τελικα γεννησε στην ΠΗΤ της και ειχε και διαστολη 1 επι 3-4 εβδομαδες!!!!

pw pw paketoo!!! asta na doume pou tha ftasoume!!!! den variesai kali genna na exoume kai na einai gera ta mwrakia mas! axizei i anamoni!!! k gw perpataw poli sxedon kathe mera les na einai auto??? tha deixei!!!! Very Happy Very Happy esy pou tha gennhseis??

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
joannoua με το καλό!!! Έρχεται το μικρό σου!!! Μακάρι όλα να πάνε καλά! Περιμένουμε νέα!!!

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eγω θα γεννησω στο Μητερα... και ελπιζω λογω καλοκαιριου το τετρακλινο οικονομικο να χει μονο 1-2 ατομα ακομα!!!!χιχι!~ Razz

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Dunamwsan oi ponoi m...

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ!!!!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!!!!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 654316 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 654316

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα αγαπες τι κανετε?
Η Τζοαννουα μας θα χει γεννησει λογικα!!!!!
Τζοαννακι μου περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!!! <3
Κοριτσια εγω χαλια.. ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα.κοιμομουν 1 ωρα και ξυπνηγα,αυτο μεχρι τωρα.
Ντρεπομαι να παρω και τον γιατρο να ρωτησω γιατι μου εχει πει ο ανθρωπος πως θα ειναι οι πονοι,και σε ποια περιπτωση γενναω,και μεθαυριο εχουμε και ραντεβου.δεν θελω να τον ζαλιζω..
Ενιωθα ρε κοριτσια κατι πονους στην κοιλια λες και ειχα αερια-τυμπανισμο,λες και ηθελα τουαλεττα,λες και κατι με πειραξε,ο πονος αυτο αντανακλουσε στην πλατη ηταν σχεδον μονιμος στην μεση και τελικα ερχοταν μεχρι μπροστα και με σουβλιζε απο κατω μου,σαν να εχω περιοδο και εχω βαλει κανα τεραστιο ταμπον και θελει αλλαγμα.κατι τετοιο.αλλα δεν βλεπω την κοιλια μου να σκληραινει και μετα να χαλαρωνει που μου χει πει ο γιατρος..
σημερα ειμαι καπως καλυτερα,αν και εχω αυτην την αισθηση περιοδου,και πονο κατω απο το στηθος με σουβλιτσες.. δεν ειναι πως ηταν εντονοι οι πονοι,αλλα δεν μ αφηναν ουτε να κοιμηθω.. Sad Sad Sad τα χει καμια αλλη αυτα η μονο εγω ειμαι παλι η προβληματικη παρτιδα! Razz

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 215994 Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 654316

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα Τζοαν μου!

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες τι κανετε?
Κοριτσια εγω χαλια.. ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα.κοιμομουν 1 ωρα και ξυπνηγα,αυτο μεχρι τωρα.
Ντρεπομαι να παρω και τον γιατρο να ρωτησω γιατι μου εχει πει ο ανθρωπος πως θα ειναι οι πονοι,και σε ποια περιπτωση γενναω,και μεθαυριο εχουμε και ραντεβου.δεν θελω να τον ζαλιζω..
Ενιωθα ρε κοριτσια κατι πονους στην κοιλια λες και ειχα αερια-τυμπανισμο,λες και ηθελα τουαλεττα,λες και κατι με πειραξε,ο πονος αυτο αντανακλουσε στην πλατη ηταν σχεδον μονιμος στην μεση και τελικα ερχοταν μεχρι μπροστα και με σουβλιζε απο κατω μου,σαν να εχω περιοδο και εχω βαλει κανα τεραστιο ταμπον και θελει αλλαγμα.κατι τετοιο.αλλα δεν βλεπω την κοιλια μου να σκληραινει και μετα να χαλαρωνει που μου χει πει ο γιατρος..
σημερα ειμαι καπως καλυτερα,αν και εχω αυτην την αισθηση περιοδου,και πονο κατω απο το στηθος με σουβλιτσες.. δεν ειναι πως ηταν εντονοι οι πονοι,αλλα δεν μ αφηναν ουτε να κοιμηθω.. Sad Sad Sad τα χει καμια αλλη αυτα η μονο εγω ειμαι παλι η προβληματικη παρτιδα! Razz

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΗΛ,ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ..ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΝΑΣ?

Eirinomama

Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
joan_55 έγραψε:
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες τι κανετε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΗΛ,ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ..ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΝΑΣ?
Μου χει πει να παιρνω Buscopan δεν ειναι ομως για να παρω και παυσιπονο.ειναι σαν να εχω περιοδο και απλα εχω σουβλιες εντονες καποια στιγμη.αλλα ειναι υποφερτο.παω εναν περιπατο μηπως βοηθησει.τα λεμε μετα φιλακια

joan_55

joan_55
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΝΤΕ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΕΙΡΗΝΑΚΙ..ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΑΓΑΠΗ!!!

vasiliapap07

vasiliapap07
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, Η ΙΩΑΝΝΟΥΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Ε? ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ!!!
ΑΝΤΕ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ? ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ... ΠΟΛΥ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ... ΟΥΦ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΖΕΣΤΗ... ΥΠΟΜΟΝΗ! ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ!

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πολύ-πολύ ζέστη!!! Εγώ χθες όλο το απόγευμα δεν ήμουν και πολύ καλά, στριφογύριζε κάπως περίεργα ο μικρός και αισθανόμουν ότι θα σχιστεί η κοιλιά μου!!! Κουλουριαζόταν στη μέση της κοιλιάς και εμφανιζόταν ξαφνικά ένα πολύ σκληρό βουναλάκι και πονούσε από το "τράβηγμα" της κοιλιάς! Όσο για το βράδυ, ξυπνούσα συνέχεια και ήμουν κι εγώ και ο άντρας μου μούσκεμα στον ιδρώτα! Αφήστε τα! Από το Σάββατο παίρνει άδεια ο καλός μου και θα πάμε στο χωριό να δροσιστούμε λίγο (είναι και η θάλασσα κοντά, οπότε θα κάνουμε και τα μπανάκια μας, ο γιατρός μου είπε να κάνω μέχρι 10 Αυγούστου περίπου Smile ). Έλεγα να κάτσω μέχρι το Σάββατο να του κάνω παρέα, μην τον αφήσω μοναχούλη του εδώ στη Θεσσαλονίκη, και να φύγουμε μαζί για το χωριό, αλλά δε με βλέπω να αντέχω! Άφήστε που με μαλώνει που δε φεύγω!!! Νευριάζει που με βλέπει να παιδεύομαι! Να πας στη μαμά σου να ξεκουραστείς μου λέει! Πιθανόν να πάω εγώ με το λεωφορείο από σήμερα το βράδυ και θα ακολουθήσει και αυτός μόλις αρχίσει η άδεια...

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσακια!!!
Με το καλο το μωρακι της Τζοανουα,ποσο την ζηλευω δεν λεγεται!
Βρε κοριτσια πως περνατε την ημερα σας?Εμενα επειδη τα κανει ολα η μαμα μου γιατι κουραζομαι,εχω βολευτει κ δεν κανω τιποτα αλλα βαριεμαι απιστευτα,διαβαζω βιβλια,τρωω κ κοιμαμαι,εσεις τι κανετε?
Εγω τελικα θα γεννησω στο ρεα,γενναει καποια αλλη στο ρεα?

danik

danik
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα βασανισμενες συνεγκυουλες!!ειμαι πτωμα εχω 2 μερες να κοιμηθω σαν ανθρωπος!!το φετινο καλοκαιρι μας αποτελειωσε!!
Ιωαννιτσα μου να σου ζησει η γοργονα σου!περιμενουμε νεα!!!
Χθες πηγα στη θαλασσα και τελικα δεν κρατηθηκα και μπηκα ηταν ωραια και καθαρα!!
το βραδυ φτιαξαμε την κουνια της μικρης και βαλαμε αυτοκολλητα στον τοιχο...ειναι υπεροχα!!αντε η μπεμπα λειπει μονοο..αλλα ας αργησει καμμια εβδομαδα ακομα μπας και προλαβω να ξεκουραστω λιγο!!!

afroad

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια μου, τί κάνετε;
Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 654316 Ιωάννα μου με το καλό!!! Όλα να πάνε καλά και να στε γερές κι ευτυχισμένες μαμά και κόρη!!! Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6  - Σελίδα 9 654316 Έπεσα έξω δυο μέρες στις προβλέψεις μου ρε γαμώτο! Razz
Οι υπόλοιπες βλέπω τα χουμε παίξει λίγο ε; Υπομονή!!! Κι εγώ μια απο τα ίδια! Σήμερα το μεσημέρι έχω γιατρό. Δεν μπορώ να κουνηθώ πάντως! Έχω λιώσει απο τη ζέστη, είμαι και σαν μπακατέλα, μια οπτασία!!!

veny

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
k gw sto rea eimai. phga thn pempth sto giatro - 2800 eftase o mikros k exw pali r/b thn paraskeyh na me exetasei k apo katw..k me epiase panikos!! apo th mia den antexw allo alla molis mou eipe auto 8umh8ika thn prohgoumenh genna axxxx..
exw akousei oti otan se eksetazei o giatros meta ksekinawei o toketos h kanw la8os??? sth korh mou den me eixe eksetasei ka8olou -kateu8eian gia genna phgame. pantws h auto to s/k h to poly thn allh paraskeyh me vazei mesa gia proklhsh! telos ta asteia..eftase h wra!

maria pou eisai k esy sto rea pote gennas??? sou exei pei peripou?

MARIA1781985

MARIA1781985
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγω πητ εχω 20/08 αλλα θα παω αυριο μπας κ μου πει περιπου τι βλεπει Very Happy
τι εννοεις οτι σε εξεταζει απο κατω?εμενα τις τελευταιες 3 φορες που εχω παει μου κανει κολπικο υπερηχο,ξερεις με αυτο το μακρυναρι Sad ,αυτο εννοεις?
ελπιζω να συναντηθουμε,γιατι θα κανεις προκληση εσυ?κ εγω το σκεφτομουν γιατι δεν αντεχω αλλο να περιμενω

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 18]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις