201 Απ: Εγκυούλες Αυγούστου - Σεμπτεμβρίου 2012 # 6 Κυρ Ιουλ 29, 2012 5:38 am
Eirinomama
Η ψυχή της παρέας!
ΚΚΚΚατερινα!!!!!!!!! Μια απο τα ιδια!!! τελικα ποσο μοιαζει η ψυχολογια των εγκων ειδικα τωρα στον τελευταιο μηνα...!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Αχ Θεε μου!!!!! Ερχεται το μωρακι!!joannoua3 έγραψε:Koritsia feugwwwww...
Dunamwsan oi ponoi m...
joannoua3 έγραψε:Koritsia feugwwwww...
Dunamwsan oi ponoi m...
χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!emmy20 έγραψε:eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha
den pernan oi meres me tipota den antexw alloooo!!!!!!!!!! joannoua se zhleuw apisteftaaaa!!!
Eirinomama έγραψε:χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!emmy20 έγραψε:eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha
den pernan oi meres me tipota den antexw alloooo!!!!!!!!!! joannoua se zhleuw apisteftaaaa!!!
εγω δεν πιστευω να αργησω..εχω πονους.. και το μωρο το νιωθω πολυ χαμηλα! βασικα οχι απλα το νιωθω το βλεπω κιολας...κατω χαμηλα εκει που ξεκινανε οι τριχουλες στο μπικινι κανει βουναλακια! το χερακι του πρεπει να ειναι!! εγω λεω σε μια εβδομαδα... θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος..
εσυ εμμυ μου εχεις καμια ενδειξη κανα συμπτωμα τιποτα?
Καλα δεν το ξερεις! κατσε να δουμε! και μενα για 1-2 μερες με ειχαν αφησει οι πονοι ( ειχα περπατησει και αρκετα ισως βοηθησε δεν ξερω) και απο χθες παλι τα ιδια..βεβαια και η κοπελα που μενει διπλα μου ποναγε ετσι επι 3 εβδομαδες! και τελικα γεννησε στην ΠΗΤ της και ειχε και διαστολη 1 επι 3-4 εβδομαδες!!!!emmy20 έγραψε:Eirinomama έγραψε:χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!emmy20 έγραψε:eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha
εγω δεν πιστευω να αργησω..εχω πονους.. και το μωρο το νιωθω πολυ χαμηλα! βασικα οχι απλα το νιωθω το βλεπω κιολας...κατω χαμηλα εκει που ξεκινανε οι τριχουλες στο μπικινι κανει βουναλακια! το χερακι του πρεπει να ειναι!! εγω λεω σε μια εβδομαδα... θα δω τι θα μου πει και ο γιατρος..
den tha to elega oti exw kapoia idiaiteri endeixh!!! kala pera tou oti me ponaei i mesi mou logw tou oti exw varunei.. merikes fores exw vevaia kai kati souvlies katw xamhla alla spania.. oute idiaiterh ponoi oute tipota pros to paron!! me vlepw na pernw kai tn teleutaia mera!! tetoia gkantemia pou me varaei xixixixixi!!!
Eirinomama έγραψε:Καλα δεν το ξερεις! κατσε να δουμε! και μενα για 1-2 μερες με ειχαν αφησει οι πονοι ( ειχα περπατησει και αρκετα ισως βοηθησε δεν ξερω) και απο χθες παλι τα ιδια..βεβαια και η κοπελα που μενει διπλα μου ποναγε ετσι επι 3 εβδομαδες! και τελικα γεννησε στην ΠΗΤ της και ειχε και διαστολη 1 επι 3-4 εβδομαδες!!!!emmy20 έγραψε:Eirinomama έγραψε:χαχΑχΑχ! οντως!!!!!!!emmy20 έγραψε:eirinomama emeis oi 2 pame kontra na doume poia tha gennhsei prwth?????? hahahahaha
den tha to elega oti exw kapoia idiaiteri endeixh!!! kala pera tou oti me ponaei i mesi mou logw tou oti exw varunei.. merikes fores exw vevaia kai kati souvlies katw xamhla alla spania.. oute idiaiterh ponoi oute tipota pros to paron!! me vlepw na pernw kai tn teleutaia mera!! tetoia gkantemia pou me varaei xixixixixi!!!
joannoua3 έγραψε:Koritsia feugwwwww...
Dunamwsan oi ponoi m...
Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες τι κανετε?
Η Τζοαννουα μας θα χει γεννησει λογικα!!!!!
Τζοαννακι μου περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!!! <3
Κοριτσια εγω χαλια.. ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα.κοιμομουν 1 ωρα και ξυπνηγα,αυτο μεχρι τωρα.
Ντρεπομαι να παρω και τον γιατρο να ρωτησω γιατι μου εχει πει ο ανθρωπος πως θα ειναι οι πονοι,και σε ποια περιπτωση γενναω,και μεθαυριο εχουμε και ραντεβου.δεν θελω να τον ζαλιζω..
Ενιωθα ρε κοριτσια κατι πονους στην κοιλια λες και ειχα αερια-τυμπανισμο,λες και ηθελα τουαλεττα,λες και κατι με πειραξε,ο πονος αυτο αντανακλουσε στην πλατη ηταν σχεδον μονιμος στην μεση και τελικα ερχοταν μεχρι μπροστα και με σουβλιζε απο κατω μου,σαν να εχω περιοδο και εχω βαλει κανα τεραστιο ταμπον και θελει αλλαγμα.κατι τετοιο.αλλα δεν βλεπω την κοιλια μου να σκληραινει και μετα να χαλαρωνει που μου χει πει ο γιατρος..
σημερα ειμαι καπως καλυτερα,αν και εχω αυτην την αισθηση περιοδου,και πονο κατω απο το στηθος με σουβλιτσες.. δεν ειναι πως ηταν εντονοι οι πονοι,αλλα δεν μ αφηναν ουτε να κοιμηθω.. τα χει καμια αλλη αυτα η μονο εγω ειμαι παλι η προβληματικη παρτιδα!
Μου χει πει να παιρνω Buscopan δεν ειναι ομως για να παρω και παυσιπονο.ειναι σαν να εχω περιοδο και απλα εχω σουβλιες εντονες καποια στιγμη.αλλα ειναι υποφερτο.παω εναν περιπατο μηπως βοηθησει.τα λεμε μετα φιλακιαjoan_55 έγραψε:Eirinomama έγραψε:Καλημερα αγαπες τι κανετε?
Η Τζοαννουα μας θα χει γεννησει λογικα!!!!!
Τζοαννακι μου περιμενουμε τα νεα σου!!!!!!!!!! <3
Κοριτσια εγω χαλια.. ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκα.κοιμομουν 1 ωρα και ξυπνηγα,αυτο μεχρι τωρα.
Ντρεπομαι να παρω και τον γιατρο να ρωτησω γιατι μου εχει πει ο ανθρωπος πως θα ειναι οι πονοι,και σε ποια περιπτωση γενναω,και μεθαυριο εχουμε και ραντεβου.δεν θελω να τον ζαλιζω..
Ενιωθα ρε κοριτσια κατι πονους στην κοιλια λες και ειχα αερια-τυμπανισμο,λες και ηθελα τουαλεττα,λες και κατι με πειραξε,ο πονος αυτο αντανακλουσε στην πλατη ηταν σχεδον μονιμος στην μεση και τελικα ερχοταν μεχρι μπροστα και με σουβλιζε απο κατω μου,σαν να εχω περιοδο και εχω βαλει κανα τεραστιο ταμπον και θελει αλλαγμα.κατι τετοιο.αλλα δεν βλεπω την κοιλια μου να σκληραινει και μετα να χαλαρωνει που μου χει πει ο γιατρος..
σημερα ειμαι καπως καλυτερα,αν και εχω αυτην την αισθηση περιοδου,και πονο κατω απο το στηθος με σουβλιτσες.. δεν ειναι πως ηταν εντονοι οι πονοι,αλλα δεν μ αφηναν ουτε να κοιμηθω.. τα χει καμια αλλη αυτα η μονο εγω ειμαι παλι η προβληματικη παρτιδα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ!ΟΧΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ...ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ Κ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΤΗΛ,ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ..ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΠΟΝΑΣ?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης