Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:σοβαρα μαρκελα αν θες συναντιομαστε το απογευμα και τις κανω εγωτο βραδυ. δεν ειναι οτι θα φας προστιμο,αλλα θα πεταξουν εκτος τις απαλλαγες-αποδειξεις και στεγαστικα-

νομιζω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη ιδεα .....!!!!!!!!! Wink Wink

λες να μου ζητησει λεφτα? Very Happy

χαχαχαχαχαχαχα οχι αλλα γαλακτομπουρεκο ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οποτε αρχισε να ετοιμαζεις απο που θα το αγορασεις χαχαχαχαχαχχα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:σοβαρα μαρκελα αν θες συναντιομαστε το απογευμα και τις κανω εγωτο βραδυ. δεν ειναι οτι θα φας προστιμο,αλλα θα πεταξουν εκτος τις απαλλαγες-αποδειξεις και στεγαστικα-

δεν θελω λεφτα ρε χαζο-εχω πολλα-θα μου φτιαξεις γαλακτομπουρεκο ομως ε

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

χαχαχαχαχαχαχα οχι αλλα γαλακτομπουρεκο ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ οποτε αρχισε να ετοιμαζεις απο που θα το αγορασεις χαχαχαχαχαχχα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994

ζωωουλα στο μυαλο μου εισαι.....τι να κανω τα λεφτα ???????

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπου έγραψε:φετος το καλοκαιρι να μη χαρακτηρισω πως μου φαινεται!!! σιχαμενο κ ελεινο!!!! Κ να σκεφτειτε οτι κανονικα σιχαινομαι το χειμωνα αλλα με τετοια "βασανα" φετος κ ολη μερα σπιτι τι να μας αρεσει!!!! Στις 6 το απογευμα εχω β επιπεδου!!!!

Κοριτσακι μου καλη επιτυχια να εχεις και.....ελπιζω να μην παρεξηγησεις το μηνυμα μου...
Περιμενουμε νεα σου!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
περιμενε να τηγανισω πατατουλες και ερχομαι....

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

δεν θελω λεφτα ρε χαζο-εχω πολλα-θα μου φτιαξεις γαλακτομπουρεκο ομως ε

μα πως το ηξερα χαχαχαχα..........

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:
markella_p έγραψε:

εσυ πως και ασχολεισαι?
αυτη ειναι η δουλεια μου.βοηθος.αν και επειδη ειχα μπλεξει με τεχνικες εταιρειες-σε ναυπηγεια και δυιλιστηρια-το ειχα βαλει στην ακρη. οταν με το καλο γεννησω εχω συννενοηθει με ενα λογιστη-φιλο να του κανω τις εξωτερικες δουλειες και καταχωρησεις,και βλεπουμε....

βασικα και μενα αυτη υποτιθεται ειναι η δουλεια μου. ειχα τελειωσει και μια ιδιωτικη σχολη καποτε.... αλλα εισικα στην τελευτια μου δουλεια εδω και 4 χρονια κανω τα παντα (παει το επαγγελμα μου-εκφυλιστηκε) εχω χασει λιγο επαφες. Οχι οτι δεν τα καταφερνω, αλλα ειδικα φετος εχω μεγαλη ανασφαλεια. Μηπως μπορω να κανω κατι για να πληρωσουμε λιγοτερα και δεν το ξερω, πχ. τετοιες ανασφαλειες. ειδικα με του μπαμπα μου τη δηλωση. με μια συνταξη 750 ευρω και 5 μηνες εισπραξη ενοικιου (οχι πολλα λεφτα) μου βγαινει γυρω στα 1300 γμτ.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ρε Ζωουλα, κορυφη εισαι! Ολα τα πιανεις!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κοριτσια εφυγα παω να φαω στην πεθερααααααα φιλακια πολλα τα λεμε μεταααααααααα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Α ρε Ζωουλα, κορυφη εισαι! Ολα τα πιανεις!!

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 ξανα βρισκω την φορμα μου χαχαχαχαχα

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:κοριτσια εφυγα παω να φαω στην πεθερααααααα φιλακια πολλα τα λεμε μεταααααααααα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472

φιλακια, καλη ορεξη τυχερουλα!!

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλη ορεξη Ζωουλα!!!

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mariaro έγραψε:Καλη ορεξη Ζωουλα!!!

Mαρακι εσυ τι κανεις? πως εισαι?

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markella_p έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
markella_p έγραψε:

εσυ πως και ασχολεισαι?
αυτη ειναι η δουλεια μου.βοηθος.αν και επειδη ειχα μπλεξει με τεχνικες εταιρειες-σε ναυπηγεια και δυιλιστηρια-το ειχα βαλει στην ακρη. οταν με το καλο γεννησω εχω συννενοηθει με ενα λογιστη-φιλο να του κανω τις εξωτερικες δουλειες και καταχωρησεις,και βλεπουμε....

βασικα και μενα αυτη υποτιθεται ειναι η δουλεια μου. ειχα τελειωσει και μια ιδιωτικη σχολη καποτε.... αλλα εισικα στην τελευτια μου δουλεια εδω και 4 χρονια κανω τα παντα (παει το επαγγελμα μου-εκφυλιστηκε) εχω χασει λιγο επαφες. Οχι οτι δεν τα καταφερνω, αλλα ειδικα φετος εχω μεγαλη ανασφαλεια. Μηπως μπορω να κανω κατι για να πληρωσουμε λιγοτερα και δεν το ξερω, πχ. τετοιες ανασφαλειες. ειδικα με του μπαμπα μου τη δηλωση. με μια συνταξη 750 ευρω και 5 μηνες εισπραξη ενοικιου (οχι πολλα λεφτα) μου βγαινει γυρω στα 1300 γμτ.
λογο του αφορολογητου στα 5000ε πληρωνουν οοοοολοι. ο πεθερος με 1200 ε συνταξη και στεγαστικο 600ε πληρωσεε 1800ε. οποτε τα 1300 μια χαρα ειναι.

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η πλακα ειναι οτι ο αδερφος μου (παντρεμενος, με πολυ μεγαλυτερα εισοδηματα απο τον μπαμπα μου, αλλα με πολυ μεγαλες κρατησεις και με φοροαπαλλαγες θα πληρωσει 150 μονο. και εγω γυρω στα 700. και ο μπαμπας μου εχει φρικαρει. σου λεει, εσεις με τα διπλασια πληρωνεται τοσο λιγα σε σχεση με μενα. αλλα ο ταλαιπωρος δεν εχει καμμια φοροαπαλλαγη. ασε που ανεβαινει αρκετα με το ενοικιο (που το εισεπραττα εγω, αλλα το βαζει αυτος σαν επικαρπωτης)

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τον κατεστρεψες τον ανθρωπο μαρη μαρκελα....φετος δυστυχως πληρωνουμε ολοι. Sad του χρονου -μπορει να εχουμε βαρεσει χρεωκοπια- μπορει να ειναι καλυτερα.

παω για υπνο. τα λεμε μετα κοπελες Very Happy

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μαμακα μου έγραψε:τον κατεστρεψες τον ανθρωπο μαρη μαρκελα....φετος δυστυχως πληρωνουμε ολοι. Sad του χρονου -μπορει να εχουμε βαρεσει χρεωκοπια- μπορει να ειναι καλυτερα.

παω για υπνο. τα λεμε μετα κοπελες Very Happy

του ειπα οτι θα αναλαβω να πληρωσω εγω την αναλογια απο τα ενοικια βρε (να δω που θα τα βρω)

καλη ξεκουραση, καλο υπνο. Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 417472

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σε ολα τα κοριτσια.εισαστε καλα?δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γραψατε το σαββατοκυριακο γιατι συμαζευω λιγο το σπιτι εχω τον μικρο απο χτες εδω οποτε ειναι δυσκολο.ελπιζω ολες να ειστε καλα.και οσες πατε για β επιπεδου καλη επιτυχια

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:γεια σε ολα τα κοριτσια.εισαστε καλα?δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γραψατε το σαββατοκυριακο γιατι συμαζευω λιγο το σπιτι εχω τον μικρο απο χτες εδω οποτε ειναι δυσκολο.ελπιζω ολες να ειστε καλα.και οσες πατε για β επιπεδου καλη επιτυχια

γεια σου Ειρηνη μου. ολα καλα? ευχαριστουμε για τις ευχες.

Μπου

Μπου
mariaro έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου!!!
Χριστινακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα...εχω ακουσει για πολλες κοπελες που τις στελνουν για αμνιο και τελικα δεν εχουν τιποτα....Σε μια φιλη μου της ειχαν βγαλει πιθανοτητα 1/28 (δεν εκανε αμνιο γιατι φοβοταν) και τελικα το μωρακι γεννηθηκε μια χαρα!!
Μπου μου (συγγνωμη αλλα μου διαφευγει το ονοματακι σου Smile ) σου ευχομαι ολα να πανε καλα σημερα και να δεις ενα υγιεστατο μωρακι!!! Μην ξεχνας οτι πρεπει να αντεχουμε τα παντα και το μονο που θα πρεπει να ευχομαστε ειναι να φερουμε στον κοσμο υγιη παιδακια!!! Ο μονος λογος που μερικες φορες (ισως πολυ περισσοτερες φορες απ'οτι θα επρεπε κανονικα) ειναι γιατι αυτο το μωρακι ειναι στην κοιλιτσα μου μετα απο πολλες προσπαθειες, φαρμακα, και αγχος...και αν κατι δεν παει καλα φοβαμαι μηπως δεν ξαναερθει ποτε... Γι'αυτο τον λογο ψηριζω το καθε τι...ακομη και το ουρεοπλασμα που μου βρηκα και δεν μπορω να παρω αντιβιωση για να το καταπολεμησω λογω της αλλεργιας που εχω. Βεβαια ολα ειναι θελημα Θεου, και αν θελει ο Θεουλης να γεννηθει το μωρακι, θα γεννηθει, αυτο μονο με ηρεμει...
Σκεψου λοιπον ολες αυτες τις κοπελες που δεν μπορουν να πετυχουν ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης, τον αγωνα που κανουν και τα φαρμακα που παιρνουν για να τα καταφερουν... Κανουν μεχρι 10,15 καποιες φορες ακομη και 20 εξωσωματικες για καταφερουν κατι...μπορει ομως και τιποτα....
Σε παρακαλω Μπου μου, μην με παρεξηγησεις, απλα προσπαθω να σε κανω να νιωσεις οπως νιωθουν ολα αυτα τα ζευγαρια που δεν μπορουν μετα απο μια βραδια παθους να φερουν στο κοσμο ενα μωρακι...
δεν σε παρεξηγω! το ξερω οτι πολλες κοπελες που δεν μπορουν να κανουν παιδακι θα με ζηλευαν και δοξα τω θεω δεν δυσκολευτηκα καθολου αλλα ξερεις τι ειναι να μην μπορεις να απολαυσεις την "πιο ομορφη" περιοδο στη ζωη σου!!!!;;;; τεσπα θα προσπαθησω περισσσοτερο για θετικη διαθεση γιατι μαλλον επηρεαζω και το μωρο μου! να ειστε οοολες καλα και ειλικρινα ευχαριστω για το χρονο που σπαταλησατε για να ασχοληθειτε μαζι μου!!!! ευχομαι σε οοοοολες τις κοιλιτσες να μην εχουν προβληματα και να ειστε παντα ετσι αισιοδοξες και χαρουμενες!!!! Ευη,Μαρκελλα,Μαριλου,Ζωη,μαμακα,χριστινα,αθανασια και αλλες που μου διαφευγουν τωρα σας ευχαριστω για ολα!!!! καλο υπολοιπο να εχουμε ολες!!!!! Laughing

eirini2

markella_p έγραψε:
eirini2 έγραψε:γεια σε ολα τα κοριτσια.εισαστε καλα?δεν εχω προλαβει να διαβασω τι γραψατε το σαββατοκυριακο γιατι συμαζευω λιγο το σπιτι εχω τον μικρο απο χτες εδω οποτε ειναι δυσκολο.ελπιζω ολες να ειστε καλα.και οσες πατε για β επιπεδου καλη επιτυχια

μια χαρα μαρκελλα.πηγαμε πηραμε τον μικρο απο την σαλαμινα καναμε και τα μπανια μας και γυρισαμε ολοι μαζι χτες.το απογευματακι θα παμε μεχρι κορινθο για ενα μπανιο να δουμε και τον αδερφο μου που εχει ερθει για διακοπες εκει.εσυ ετοιμη για την β επιπεδου?δεν νομιζω να εχεις ανησυχιες παλι σημερα?

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
markella_p έγραψε:

μια χαρα μαρκελλα.πηγαμε πηραμε τον μικρο απο την σαλαμινα καναμε και τα μπανια μας και γυρισαμε ολοι μαζι χτες.το απογευματακι θα παμε μεχρι κορινθο για ενα μπανιο να δουμε και τον αδερφο μου που εχει ερθει για διακοπες εκει.εσυ ετοιμη για την β επιπεδου?δεν νομιζω να εχεις ανησυχιες παλι σημερα?

Κατι λιγες τις εχω για να ειμαι ειλικρινης. Ευτυχως ειμαστε οι δυο μας γιατι δεν θα αντεχα να ακουσω τα κηρυγματα τους (ξερεις, αυτα που πρωτη εγω ξεστομιζω παντα στις αλλες Laughing )

Ο μικρος τι λει? Ευχαριστηθηκε?

eirini2

markella_p έγραψε:
eirini2 έγραψε:
markella_p έγραψε:

Κατι λιγες τις εχω για να ειμαι ειλικρινης. Ευτυχως ειμαστε οι δυο μας γιατι δεν θα αντεχα να ακουσω τα κηρυγματα τους (ξερεις, αυτα που πρωτη εγω ξεστομιζω παντα στις αλλες Laughing )

Ο μικρος τι λει? Ευχαριστηθηκε?
ευχαριστηθηκε ο μικρος αλλα μολις μας ειδε ετρξε στην αγκαλια μας και κυριως στην δικια μου.δεν ξεκολουσε απο πανω μου.χαιδευοταν συνεχεια

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη??? Εχω λιωση, τρεχω και ολη μερα για δουλειες!!! 3 και κατι πρεπει να παω και στο κεπ να παρωφ τα χαρτια για το γαμο και αυριο να παω στο δημαρχειο για να κανω του αντρα μου!!!
Το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο κοριτσια!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 Αν οχι σημερα αυριο το βραδυ θα κοιμηθουμε στο καινουργιο!!!! Επιτελους σαν ψεμα μου φαινεται!!!

Μαρκελλα δεν πιστεευω να σε ταλαιπωρησει το νινι σου!!! Ολες οι κοπελες τελειωσαν πολυ γρηγορα προχθες μονο εγω ημουν η ατυχη!!! Φαε σοκολατες, πιες και μισο καφεδακι να εισαι σιγουρη!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 654316

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Hen Hen έγραψε:Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη??? Εχω λιωση, τρεχω και ολη μερα για δουλειες!!! 3 και κατι πρεπει να παω και στο κεπ να παρωφ τα χαρτια για το γαμο και αυριο να παω στο δημαρχειο για να κανω του αντρα μου!!!
Το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο κοριτσια!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 328109 Αν οχι σημερα αυριο το βραδυ θα κοιμηθουμε στο καινουργιο!!!! Επιτελους σαν ψεμα μου φαινεται!!!

Μαρκελλα δεν πιστεευω να σε ταλαιπωρησει το νινι σου!!! Ολες οι κοπελες τελειωσαν πολυ γρηγορα προχθες μονο εγω ημουν η ατυχη!!! Φαε σοκολατες, πιες και μισο καφεδακι να εισαι σιγουρη!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 654316

ποσο χαιρομαι που τελειωνει το σπιτακι!!! με το καλο να κοιμηθειτε αγκαλιτσα, χωρις κανεναν πανω απο τα κεφαλια σας! μπραβο κοριτσακι μου!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 12 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις