301 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 Δευ Ιουλ 30, 2012 4:19 am
markella_p
Πρωταγωνιστής!!
ποτε ειπαμε ο γαμος?
πωωωωωωω αντε βρες σολοκατα της προκοπης καλοκαιριατικα!
πωωωωωωω αντε βρες σολοκατα της προκοπης καλοκαιριατικα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Hen Hen έγραψε:Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη??? Εχω λιωση, τρεχω και ολη μερα για δουλειες!!! 3 και κατι πρεπει να παω και στο κεπ να παρωφ τα χαρτια για το γαμο και αυριο να παω στο δημαρχειο για να κανω του αντρα μου!!!
Το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο κοριτσια!!! Αν οχι σημερα αυριο το βραδυ θα κοιμηθουμε στο καινουργιο!!!! Επιτελους σαν ψεμα μου φαινεται!!!
Μαρκελλα δεν πιστεευω να σε ταλαιπωρησει το νινι σου!!! Ολες οι κοπελες τελειωσαν πολυ γρηγορα προχθες μονο εγω ημουν η ατυχη!!! Φαε σοκολατες, πιες και μισο καφεδακι να εισαι σιγουρη!!!!
zooula1985 έγραψε:ηρθα και εγω.....πωπωπωπωπω ζεστη που κανει κοριτσια μου δεν την παλευω καθολου ουφ!!!! φαγαμε κιολας και τωρα κανουμε τουμπες χαχαχα!!!!!σοκολατα ε???να ειχα μια τωρα θα την τσακιζα .....
markella_p έγραψε:zooula1985 έγραψε:ηρθα και εγω.....πωπωπωπωπω ζεστη που κανει κοριτσια μου δεν την παλευω καθολου ουφ!!!! φαγαμε κιολας και τωρα κανουμε τουμπες χαχαχα!!!!!σοκολατα ε???να ειχα μια τωρα θα την τσακιζα .....
Τι καλο φαγατε? ζεστη, αστα υποφερω.
markella_p έγραψε:Ναι ρε, ξαπλωστε ολες. Μονο εγω να ειμαι στο ποδι, μπραβο σας!
Εμενα ηρθε ο αντρουλης μου να με παρει. περιμενω το αφεντικο μου να ερθει για να φυγω. και στις 6.30 περιμενω την κομμωτρια (αλλαξαμε αναγκαστικα το ραντεβου για σημερα, να δω τι θα πρωτοπρολαβω!)
μαμακα μου έγραψε:ευη τι κανεις? σε θυμηθηκα πριν λιγο. η κορη μου παρηγγειλε τραχανα. θα ακουω τραχανα και θα σε σκεφτομαι.νοικοκυρα μου εσυ....
Μπου έγραψε:Μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! η μπεμπα ειναι μια χαρα τελεια και παρολες τις συσπασεις ουτε ο τραχηλος επηρεαστηκε ουτε ο πλακουντας ουτετο μωρο! αλλα.......καθοταν πααααρα πολυ χαζα για να κανουμε σωστο β επιπεδου κι επειδη ετσι κι αλλιως ειμαστε νωρις απο εβδομαδες θα ξαναπαω στις 14/8 που θα ναι 23 εβδομαδων! αρα ακομη εχω αναμονη και ετσι θα κανω συμπαρασταση στις τελευταιες!!! το μονο κακο ειναι οτι η παραμονη μου στο σπιτι θα συνεχιστει γιατι ο γιατρουλης μου φοβαται να μ αφησει να ξανοιχτω!!! αλλα αφου ειναι καλα το μωρο μου πηρα δυναμη για αλλες δυο εβδομαδες τωρα!!! χχιχιχιιχιχι! σας φιλω ολες!!!!
ναι μωρε! αντε και στα δικα σου! μονο καλα να ακουμε ρε κοριτσια! αντε για 2 εβδομαδες θα γλιτωσετε απο τη γκρινια μου!!! χαχαχα!evi86 έγραψε:Μπου έγραψε:Μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! η μπεμπα ειναι μια χαρα τελεια και παρολες τις συσπασεις ουτε ο τραχηλος επηρεαστηκε ουτε ο πλακουντας ουτετο μωρο! αλλα.......καθοταν πααααρα πολυ χαζα για να κανουμε σωστο β επιπεδου κι επειδη ετσι κι αλλιως ειμαστε νωρις απο εβδομαδες θα ξαναπαω στις 14/8 που θα ναι 23 εβδομαδων! αρα ακομη εχω αναμονη και ετσι θα κανω συμπαρασταση στις τελευταιες!!! το μονο κακο ειναι οτι η παραμονη μου στο σπιτι θα συνεχιστει γιατι ο γιατρουλης μου φοβαται να μ αφησει να ξανοιχτω!!! αλλα αφου ειναι καλα το μωρο μου πηρα δυναμη για αλλες δυο εβδομαδες τωρα!!! χχιχιχιιχιχι! σας φιλω ολες!!!!
Αναστασια ειδες που τελικα πηγαν ολα μια χαρα;Τζαμπα ανηζυχουσες...Τωρα για την αναμονη τοσο καιρο περιμενες λιγο ακομα δεν βλαπτει...
Χριστινακι μου, μου θυμισες την β' επιπεδου στο Θανουλη μου, (βεβαια δε καθισα στο γιατρο 5 ωρες....) !!Hen Hen έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Χάθηκαν το ξέρω αλλα είχε χαλάσει το Ίντερνετ στο σπίτι απο τη Παρασκευή και χθες βράδυ ήρθε ο αδερφός του κουμπάρου μας και μας το έφτιαξε επιτέλους!!!!! Όπως ξέρετε τη Πέμπτη πήγα για β επιπέδου. Αχ κορίτσια μου τι έπειτα!!!! Έμεινα 5 ώρες εκεί. Το άτομο το αντρακι μου δεν ήθελε να γυρίσει με τπτ!!! Τι καφέδες ήπια , τι σοκολάτες έφαγαν, τι βόλτες έκανα, τι σκαλιά ανέβηκαν, τι να κουνιεμαι και αυτο τπτ!!! Πόνουσε τόσο πολυ η κοιλια μου απο το πάτημα, είχα κουραστεί, πεινουσα , γυρισα πολυ αργα σπιτι γι' αυτο δεν μπήκα να σας πω!!! Μαρτύριο!!! Ελπίζω να μην τυχει σε καμία!!!
Να σας πω τα αποτελέσματα. Σχεδόν όλα καλα. Βρήκαν στη καρδούλα του μωρού μου 2 κομματάκια ασβέστιο, μόλις το άκουσα νόμιζα πως θα λυποθιμησω!!! Ηχογενεις εστίες λέγονται και μου είπαν ότι βρίσκεται αρκετές φορές σε παιδάκια με σύνδρομο down , πρώτο εγκεφαλικό έπαθα εκεί!!! Και όσο δεν γυρνούσε έρχονταν κ αλλα! Μου εξήγησαν αργότερα ότι απο μόνο του δεν αποτελεί βέβαια κάτι ανησυχητικό, σε συνδυασμό με αλλα στοιχεία θα τους αγχωνε. Το βρίσκουν καθημερινά σε παιδάκια, σε 2-3 στα 10 που εξετάζουν και δεν έχουν τπτ!!!! Μου είπαν για αμνιο, αλλα δεν την θέλω κορίτσια, το είχα συζητήσει με τον άντρα μου πριν πάω για την εξέταση ότι ότι και να γίνει το μωρό θα το κρατήσουμε ότι και να δούμε στην εξέταση. Τους το εξήγησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω τότε. Τελικά αφού ζοριστηκαμε πολυ είδαμε το προσωπακι του και είναι όλα καλα, μας έβγαλε κ μια πολυ ωραία φωτό και με καθησυχασαν και οι 2 γιατροί που ήταν εκει. Την άλλη Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρο μου να δω τη θα μου πει κ αυτός , αν και δεν με νοιάζει κ πολυ.
Σας ευχαριστω πολυ όλες κοριτσια μου για το ενδιαφέρον σας κ την αγωνία σας!!!! Όλα καλα λοιπόν
Αναστασία να έχεις καλα αποτελέσματα σήμερα και να μην ταλαιπωρηθεις όσο εγω!
μαμακα μου έγραψε:μην λετε αλλο για αναμονη β επιπεδου.ειμαι η τελευταια κα ι καταιδρωμενη. 21/08....
χριστινα καλοριζικο το σπιτακι σας!
μαρκελλα εχεις πμ
stellaef έγραψε:Κοριτσακια γεια σας και απο μενα!!!!Σημερα καναμε τη β επιπεδου και ηταν ολα τελεια!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
Και εμας μας βρηκε ενα μπαλακι ασβεστιο στην καρδια αλλα μας ειπε πως δεν ειναι τιποτα.
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω πως θα εχω κοριτσακι γιατι ειχω συνηθισει με το αγορακι μου!
zoekopa έγραψε:Τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανετε? εγω αυριο δινω εξετασεις, προς το παρων είμαι χαλαρη... ελπιζω να είμαι ετσι και αυριο. Φιλακια σε ολες!!
Μαρκελλα μου, η κορη σου είναι μια γλυκα!!! χεχεχε!!
Μπου έγραψε:Μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! η μπεμπα ειναι μια χαρα τελεια και παρολες τις συσπασεις ουτε ο τραχηλος επηρεαστηκε ουτε ο πλακουντας ουτετο μωρο! αλλα.......καθοταν πααααρα πολυ χαζα για να κανουμε σωστο β επιπεδου κι επειδη ετσι κι αλλιως ειμαστε νωρις απο εβδομαδες θα ξαναπαω στις 14/8 που θα ναι 23 εβδομαδων! αρα ακομη εχω αναμονη και ετσι θα κανω συμπαρασταση στις τελευταιες!!! το μονο κακο ειναι οτι η παραμονη μου στο σπιτι θα συνεχιστει γιατι ο γιατρουλης μου φοβαται να μ αφησει να ξανοιχτω!!! αλλα αφου ειναι καλα το μωρο μου πηρα δυναμη για αλλες δυο εβδομαδες τωρα!!! χχιχιχιιχιχι! σας φιλω ολες!!!!
Hen Hen έγραψε:Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη??? Εχω λιωση, τρεχω και ολη μερα για δουλειες!!! 3 και κατι πρεπει να παω και στο κεπ να παρωφ τα χαρτια για το γαμο και αυριο να παω στο δημαρχειο για να κανω του αντρα μου!!!
Το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο κοριτσια!!! Αν οχι σημερα αυριο το βραδυ θα κοιμηθουμε στο καινουργιο!!!! Επιτελους σαν ψεμα μου φαινεται!!!
Μαρκελλα δεν πιστεευω να σε ταλαιπωρησει το νινι σου!!! Ολες οι κοπελες τελειωσαν πολυ γρηγορα προχθες μονο εγω ημουν η ατυχη!!! Φαε σοκολατες, πιες και μισο καφεδακι να εισαι σιγουρη!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης