Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
547 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 547 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ποτε ειπαμε ο γαμος?

πωωωωωωω αντε βρες σολοκατα της προκοπης καλοκαιριατικα! Laughing

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ηρθα και εγω.....πωπωπωπωπω ζεστη που κανει κοριτσια μου δεν την παλευω καθολου ουφ!!!! φαγαμε κιολας και τωρα κανουμε τουμπες χαχαχα!!!!!σοκολατα ε???να ειχα μια τωρα θα την τσακιζα ..... Smile Smile Smile

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Hen Hen έγραψε:Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη??? Εχω λιωση, τρεχω και ολη μερα για δουλειες!!! 3 και κατι πρεπει να παω και στο κεπ να παρωφ τα χαρτια για το γαμο και αυριο να παω στο δημαρχειο για να κανω του αντρα μου!!!
Το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο κοριτσια!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 328109 Αν οχι σημερα αυριο το βραδυ θα κοιμηθουμε στο καινουργιο!!!! Επιτελους σαν ψεμα μου φαινεται!!!

Μαρκελλα δεν πιστεευω να σε ταλαιπωρησει το νινι σου!!! Ολες οι κοπελες τελειωσαν πολυ γρηγορα προχθες μονο εγω ημουν η ατυχη!!! Φαε σοκολατες, πιες και μισο καφεδακι να εισαι σιγουρη!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 654316

αντε αντε με το καλο και να ειναι καλοριζικο ....και εκει στην φωλιτσας να εχετε μονο χαρες!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 215994

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
zooula1985 έγραψε:ηρθα και εγω.....πωπωπωπωπω ζεστη που κανει κοριτσια μου δεν την παλευω καθολου ουφ!!!! φαγαμε κιολας και τωρα κανουμε τουμπες χαχαχα!!!!!σοκολατα ε???να ειχα μια τωρα θα την τσακιζα ..... Smile Smile Smile

Τι καλο φαγατε? ζεστη, αστα υποφερω.

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:
zooula1985 έγραψε:ηρθα και εγω.....πωπωπωπωπω ζεστη που κανει κοριτσια μου δεν την παλευω καθολου ουφ!!!! φαγαμε κιολας και τωρα κανουμε τουμπες χαχαχα!!!!!σοκολατα ε???να ειχα μια τωρα θα την τσακιζα ..... Smile Smile Smile

Τι καλο φαγατε? ζεστη, αστα υποφερω.

εγω να δεις ειμαι χαλια , μπριαμ...τελειο ηταν οτι επρεπε ουτε πολυ βαρυ.....!!!!! αχχχχ κοριτσια μου λεω να παω να ξαπλωσω στο δωματιακι που εχει και το κληματιστικο δεν την βγαζω απο εδω που εχουμε τον υπολογιστη και του εχω πει να τον μετακομησουμε δεν με ακουει..... Mad Mad Mad Mad

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ρε, ξαπλωστε ολες. Μονο εγω να ειμαι στο ποδι, μπραβο σας! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 534787

Εμενα ηρθε ο αντρουλης μου να με παρει. περιμενω το αφεντικο μου να ερθει για να φυγω. και στις 6.30 περιμενω την κομμωτρια (αλλαξαμε αναγκαστικα το ραντεβου για σημερα, να δω τι θα πρωτοπρολαβω!)

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ναι ρε, ξαπλωστε ολες. Μονο εγω να ειμαι στο ποδι, μπραβο σας! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 534787

Εμενα ηρθε ο αντρουλης μου να με παρει. περιμενω το αφεντικο μου να ερθει για να φυγω. και στις 6.30 περιμενω την κομμωτρια (αλλαξαμε αναγκαστικα το ραντεβου για σημερα, να δω τι θα πρωτοπρολαβω!)

αχχχχχ μπραβο καλη μου να γινεις πιο θεα απο τι εισαι!!!!!!!!! να χαρεις την περιποιηση σε αφηνω λιωνωωωωωωωωωωωωωω δεν αντεχω πεθαινω τωρα ουτε να γραψω δεν μπορω........... Sad Sad Sad

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα πολυλογουδες μου.Καλες ειστε εσεις φευγετε και μας αφηνε 2-3 εδω μεσα ολο το σ/κ και τις καθημερινες γεμιζετε τις σελιδες και δεν σας προλαβαινουμε... Razz Πως ειστε σημερα;Επιστρεψατε στις δουλειες σας;Οι κοιλιτσες φουσκωνουν;

Χριστινακι μου πολυ πεδεμα αλλα αξιζε τον κοπο αφου ειδες το ζουζουνι σου.Μην ανησυχεις ολα καλα θα πανε.Αντε ποιος σας πιανει τωρα και στο νεο σπιτι θα γινει και ο γαμος και θα ειστε μια χαρα και θα περιμενετε τον ερχομο του μωρου...

Οσες εχουμε απομεινει ακομη και περιμενουμε πως και πως την β'επιπεδου ευχομαι να μας πανε ολα καλα και να μην ταλαιπωρηθουμε...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μην λετε αλλο για αναμονη β επιπεδου.ειμαι η τελευταια κα ι καταιδρωμενη. 21/08....

χριστινα καλοριζικο το σπιτακι σας!

μαρκελλα εχεις πμ

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευη τι κανεις? σε θυμηθηκα πριν λιγο. η κορη μου παρηγγειλε τραχανα. θα ακουω τραχανα και θα σε σκεφτομαι.νοικοκυρα μου εσυ.... Very Happy

Μπου

Μπου
Μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! η μπεμπα ειναι μια χαρα τελεια και παρολες τις συσπασεις ουτε ο τραχηλος επηρεαστηκε ουτε ο πλακουντας ουτετο μωρο! αλλα.......καθοταν πααααρα πολυ χαζα για να κανουμε σωστο β επιπεδου κι επειδη ετσι κι αλλιως ειμαστε νωρις απο εβδομαδες θα ξαναπαω στις 14/8 που θα ναι 23 εβδομαδων! αρα ακομη εχω αναμονη και ετσι θα κανω συμπαρασταση στις τελευταιες!!! Laughing το μονο κακο ειναι οτι η παραμονη μου στο σπιτι θα συνεχιστει γιατι ο γιατρουλης μου φοβαται να μ αφησει να ξανοιχτω!!! αλλα αφου ειναι καλα το μωρο μου πηρα δυναμη για αλλες δυο εβδομαδες τωρα!!! χχιχιχιιχιχι! σας φιλω ολες!!!!

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:ευη τι κανεις? σε θυμηθηκα πριν λιγο. η κορη μου παρηγγειλε τραχανα. θα ακουω τραχανα και θα σε σκεφτομαι.νοικοκυρα μου εσυ.... Very Happy

Χαχα Αθανασια μου ελπιζω να τρωει συχνα τραχανα η μικρη σου ωστε να μην με ξεχασεις χαχαχαχαχαχα

evi86

evi86
Μπου έγραψε:Μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! η μπεμπα ειναι μια χαρα τελεια και παρολες τις συσπασεις ουτε ο τραχηλος επηρεαστηκε ουτε ο πλακουντας ουτετο μωρο! αλλα.......καθοταν πααααρα πολυ χαζα για να κανουμε σωστο β επιπεδου κι επειδη ετσι κι αλλιως ειμαστε νωρις απο εβδομαδες θα ξαναπαω στις 14/8 που θα ναι 23 εβδομαδων! αρα ακομη εχω αναμονη και ετσι θα κανω συμπαρασταση στις τελευταιες!!! Laughing το μονο κακο ειναι οτι η παραμονη μου στο σπιτι θα συνεχιστει γιατι ο γιατρουλης μου φοβαται να μ αφησει να ξανοιχτω!!! αλλα αφου ειναι καλα το μωρο μου πηρα δυναμη για αλλες δυο εβδομαδες τωρα!!! χχιχιχιιχιχι! σας φιλω ολες!!!!

Αναστασια ειδες που τελικα πηγαν ολα μια χαρα;Τζαμπα ανηζυχουσες...Τωρα για την αναμονη τοσο καιρο περιμενες λιγο ακομα δεν βλαπτει...

Μπου

Μπου
evi86 έγραψε:
Μπου έγραψε:Μολις γυρισαμε απο το γιατρο!!! η μπεμπα ειναι μια χαρα τελεια και παρολες τις συσπασεις ουτε ο τραχηλος επηρεαστηκε ουτε ο πλακουντας ουτετο μωρο! αλλα.......καθοταν πααααρα πολυ χαζα για να κανουμε σωστο β επιπεδου κι επειδη ετσι κι αλλιως ειμαστε νωρις απο εβδομαδες θα ξαναπαω στις 14/8 που θα ναι 23 εβδομαδων! αρα ακομη εχω αναμονη και ετσι θα κανω συμπαρασταση στις τελευταιες!!! Laughing το μονο κακο ειναι οτι η παραμονη μου στο σπιτι θα συνεχιστει γιατι ο γιατρουλης μου φοβαται να μ αφησει να ξανοιχτω!!! αλλα αφου ειναι καλα το μωρο μου πηρα δυναμη για αλλες δυο εβδομαδες τωρα!!! χχιχιχιιχιχι! σας φιλω ολες!!!!

Αναστασια ειδες που τελικα πηγαν ολα μια χαρα;Τζαμπα ανηζυχουσες...Τωρα για την αναμονη τοσο καιρο περιμενες λιγο ακομα δεν βλαπτει...
ναι μωρε! αντε και στα δικα σου! μονο καλα να ακουμε ρε κοριτσια! αντε για 2 εβδομαδες θα γλιτωσετε απο τη γκρινια μου!!! χαχαχα! Laughing Laughing

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hen Hen έγραψε:Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Χάθηκαν το ξέρω αλλα είχε χαλάσει το Ίντερνετ στο σπίτι απο τη Παρασκευή και χθες βράδυ ήρθε ο αδερφός του κουμπάρου μας και μας το έφτιαξε επιτέλους!!!!! Very Happy Όπως ξέρετε τη Πέμπτη πήγα για β επιπέδου. Αχ κορίτσια μου τι έπειτα!!!! Έμεινα 5 ώρες εκεί. Το άτομο το αντρακι μου δεν ήθελε να γυρίσει με τπτ!!! Τι καφέδες ήπια , τι σοκολάτες έφαγαν, τι βόλτες έκανα, τι σκαλιά ανέβηκαν, τι να κουνιεμαι και αυτο τπτ!!! Πόνουσε τόσο πολυ η κοιλια μου απο το πάτημα, είχα κουραστεί, πεινουσα , γυρισα πολυ αργα σπιτι γι' αυτο δεν μπήκα να σας πω!!! Μαρτύριο!!! Ελπίζω να μην τυχει σε καμία!!!

Να σας πω τα αποτελέσματα. Σχεδόν όλα καλα. Βρήκαν στη καρδούλα του μωρού μου 2 κομματάκια ασβέστιο, μόλις το άκουσα νόμιζα πως θα λυποθιμησω!!! Ηχογενεις εστίες λέγονται και μου είπαν ότι βρίσκεται αρκετές φορές σε παιδάκια με σύνδρομο down , πρώτο εγκεφαλικό έπαθα εκεί!!! Και όσο δεν γυρνούσε έρχονταν κ αλλα! Μου εξήγησαν αργότερα ότι απο μόνο του δεν αποτελεί βέβαια κάτι ανησυχητικό, σε συνδυασμό με αλλα στοιχεία θα τους αγχωνε. Το βρίσκουν καθημερινά σε παιδάκια, σε 2-3 στα 10 που εξετάζουν και δεν έχουν τπτ!!!! Μου είπαν για αμνιο, αλλα δεν την θέλω κορίτσια, το είχα συζητήσει με τον άντρα μου πριν πάω για την εξέταση ότι ότι και να γίνει το μωρό θα το κρατήσουμε ότι και να δούμε στην εξέταση. Τους το εξήγησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει λόγος να την κάνω τότε. Τελικά αφού ζοριστηκαμε πολυ είδαμε το προσωπακι του και είναι όλα καλα, μας έβγαλε κ μια πολυ ωραία φωτό και με καθησυχασαν και οι 2 γιατροί που ήταν εκει. Την άλλη Δευτέρα έχω ραντεβού στο γιατρο μου να δω τη θα μου πει κ αυτός , αν και δεν με νοιάζει κ πολυ.
Σας ευχαριστω πολυ όλες κοριτσια μου για το ενδιαφέρον σας κ την αγωνία σας!!!! Όλα καλα λοιπόν Very Happy

Αναστασία να έχεις καλα αποτελέσματα σήμερα και να μην ταλαιπωρηθεις όσο εγω!
Χριστινακι μου, μου θυμισες την β' επιπεδου στο Θανουλη μου, (βεβαια δε καθισα στο γιατρο 5 ωρες....) Razz !!
Αυτα τα ασβεστωματα απο μονα τους δεν δειχνουν τιποτα, μονο αν εχεις και άλλους δείκτες ίσως να δείχνει κατι και να πρεπει να κανεις αμνιο. Μόνο και μονο γι'αυτο δεν υπαρχει λογος. Θυμαμαι ποσο μας είχε φοβήσει ο γιατρος (παντα προτεινε δεν επεβαλλε) και μας είχε πει ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ για να ησυχασετε, να κάνουμε υπερυχο με εμβρυολογο (για να του σκασουμε κι αλλα λεφτα.....) και στο τέλος, την ώρα που φευγαμε, τον είπαμε, θα ενημερωσετε εσεις τον γιατρο μας ή εμεις?? και είπε δεν χρειαζεται να του πουμε κατι.... Και ο γιατρος μου είπε οτι δεν είναι κατι αυτο απο μονο του. Φυσικα για β επιπεδου πήγα σε άλλον γιατρο αυτη τη φορα. Αν δεν κανω λαθος αυτα τα ασβεστωματα φευγουν στη γεννα. Οποτε μην ανησυχεις κοριτσι μου!!

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανετε? εγω αυριο δινω εξετασεις, προς το παρων είμαι χαλαρη... ελπιζω να είμαι ετσι και αυριο. Φιλακια σε ολες!!

Μαρκελλα μου, η κορη σου είναι μια γλυκα!!! χεχεχε!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΟΥ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΤΕΛΕΙΑ?ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝΕ ΓΙΑ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ.ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ???ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ?ΟΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΕΙΣΤΕ?ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ....ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΟΥ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 215994

Maryanastasia

Maryanastasia
mpika giati an thumamai kala Markella exeis v epipedoy!!!

Mpika na DWSW OLH MOOYYYY THN THETIKI ENERGEIA NA PANE OLA TELEIA kai an einai kai auto koritsaki soy etoimazw sagionarakia!!filia kopela mou!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσακια γεια σας και απο μενα!!!!Σημερα καναμε τη β επιπεδου και ηταν ολα τελεια!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 654316

Και εμας μας βρηκε ενα μπαλακι ασβεστιο στην καρδια αλλα μας ειπε πως δεν ειναι τιποτα.
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω πως θα εχω κοριτσακι γιατι ειχω συνηθισει με το αγορακι μου!

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαμακα μου έγραψε:μην λετε αλλο για αναμονη β επιπεδου.ειμαι η τελευταια κα ι καταιδρωμενη. 21/08....

χριστινα καλοριζικο το σπιτακι σας!

μαρκελλα εχεις πμ

Μπαααα....μαλλον εγω εχω τον τιτλο της "τελευταιας και καταιδρωμενης" μην μου παιρνεις την σειρα Laughing Laughing
27/08 Β επιπεδου....μακαρι να ειναι ολα καλα και χαλαλι η αναμονη...

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stellaef έγραψε:Κοριτσακια γεια σας και απο μενα!!!!Σημερα καναμε τη β επιπεδου και ηταν ολα τελεια!

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 654316

Και εμας μας βρηκε ενα μπαλακι ασβεστιο στην καρδια αλλα μας ειπε πως δεν ειναι τιποτα.
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω πως θα εχω κοριτσακι γιατι ειχω συνηθισει με το αγορακι μου!

Συγχαρητηρια!!!!! Ελα για αλλαγη, να δεις πως ειναι και με μια μπουμπου!! Razz Razz

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zoekopa έγραψε:Τα υπολοιπα κοριτσακια τι μου κανετε? εγω αυριο δινω εξετασεις, προς το παρων είμαι χαλαρη... ελπιζω να είμαι ετσι και αυριο. Φιλακια σε ολες!!

Μαρκελλα μου, η κορη σου είναι μια γλυκα!!! χεχεχε!!

Μια χαρουλα ειμαστε κοριτσαρα μου!!!
Αντε με το καλο ολα αυριο!!! Πες τους να μην σε περασουν στην κατασταση σου, γιατι αν κανουν κατι διαφορετικο οταν βγει με το καλο το μωρο θα τους σπασει στο ξυλο!!

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Ειδε κοριτσαρα μου που το μωρακι ειναι μια χαρα??? Ο,τι και αν εχεις περασει αυτο εχει ορεξη για ζωη και θα κρατηθει γερα!!! Ειναι μια μικρη ηρωιδα!!! Υπομονη αλλες 2 βδομαδουλες ακομα και ολα θα πανε καλα!!!

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hen Hen έγραψε:Κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη??? Εχω λιωση, τρεχω και ολη μερα για δουλειες!!! 3 και κατι πρεπει να παω και στο κεπ να παρωφ τα χαρτια για το γαμο και αυριο να παω στο δημαρχειο για να κανω του αντρα μου!!!
Το σπιτι ειναι σχεδον ετοιμο κοριτσια!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 328109 Αν οχι σημερα αυριο το βραδυ θα κοιμηθουμε στο καινουργιο!!!! Επιτελους σαν ψεμα μου φαινεται!!!

Μαρκελλα δεν πιστεευω να σε ταλαιπωρησει το νινι σου!!! Ολες οι κοπελες τελειωσαν πολυ γρηγορα προχθες μονο εγω ημουν η ατυχη!!! Φαε σοκολατες, πιες και μισο καφεδακι να εισαι σιγουρη!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 13 654316

Μπραβο κοριτσαρα μου!!!! Με το καλο στο καινουργιο σας σπιτακι!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις