326 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 Δευ Ιουλ 30, 2012 1:13 pm
mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πολλα εγραψα....στο τελος θα γεμισω μια σελιδα μονη μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi86 έγραψε:Το ξενυχτατε κοριτσια;
mariaro έγραψε:evi86 έγραψε:Το ξενυχτατε κοριτσια;
Εγω λεω να παω να διαβασω λιγο το βιβλιαρακι μου για να με παρει ο υπνος.
Καλο βραδυ!!!!
stellaef έγραψε:Κοριτσακια γεια σας και απο μενα!!!!Σημερα καναμε τη β επιπεδου και ηταν ολα τελεια!
ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!
Και εμας μας βρηκε ενα μπαλακι ασβεστιο στην καρδια αλλα μας ειπε πως δεν ειναι τιποτα.
Προσπαθω να το συνειδητοποιησω πως θα εχω κοριτσακι γιατι ειχω συνηθισει με το αγορακι μου!
Γεια σου μαρακι, περνας καλα??? ωραια η ζωη στο χωριο??mamameli έγραψε:Καλημέρα κιαπ μενα!βρίσκομαι στο χωριό μου στην γιαγιά μου και το σήμα που δανειζομαι αποτο γείτονα είναι κακιστο..Χαίρομαι για τα νέα σας άντε με τ καλο σε όλες...πολλα κοριτσάκια ακούω !άντε και στις τελευταίες να ακούσουμε καλα νέα...εδώ κοιμάμαι με δροοσια!αλλα ξυπναω με τα κοκορια..φιλακια πολλα!
Μαρακι μου καλημερα!!maria1984 έγραψε:Καλημέρα σε όλες,εχθές τελικά έκανα την εξέταση ζαχάρου αλλά ταλαιπορήθηκα πολύ. Εκτός ότι με το ζόρυ ήπια αυτή την αηδία ,λίγο η ζέστη, λίγο η βελόνα και το ζάχαρο που ανέβαινε με έπιασε και ζαλιζόμουν για 1 ώρα περίπου,αν δεν ήταν μαζί μου ο σύζυγος να μου κάνει αέρα και να με έχει ξαπλώσει λίγο πάνω του σίγουρα θα είχα λιποθυμήσει ,ρώτησα την γιατρό που ήταν εκεί κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αυτό επειδή ανεβαίνει το ζάχαρο απότομα αλλά σκέφτομαι μήπως εμένα μου πολυανέβηκε κ γι αυτό το έπαθα.Τώρα θα περιμένω μέχρι τις 2 του μήνα που θα έχουν βγει τα αποτελέσματα κ από τις υπόλοιπες εξετάσεις να πάω να τα πάρω όλα μαζί κ ο Θεός βοηθός να είναι καλή η εξέταση κ να μην χρειαστεί να κάνω την ξαναεπαναλάβω με την μεγάλη δόση αυτή τη φορά!
zoekopa έγραψε:Μαρακι μου καλημερα!!maria1984 έγραψε:Καλημέρα σε όλες,εχθές τελικά έκανα την εξέταση ζαχάρου αλλά ταλαιπορήθηκα πολύ. Εκτός ότι με το ζόρυ ήπια αυτή την αηδία ,λίγο η ζέστη, λίγο η βελόνα και το ζάχαρο που ανέβαινε με έπιασε και ζαλιζόμουν για 1 ώρα περίπου,αν δεν ήταν μαζί μου ο σύζυγος να μου κάνει αέρα και να με έχει ξαπλώσει λίγο πάνω του σίγουρα θα είχα λιποθυμήσει ,ρώτησα την γιατρό που ήταν εκεί κ μου είπε ότι είναι φυσιολογικό αυτό επειδή ανεβαίνει το ζάχαρο απότομα αλλά σκέφτομαι μήπως εμένα μου πολυανέβηκε κ γι αυτό το έπαθα.Τώρα θα περιμένω μέχρι τις 2 του μήνα που θα έχουν βγει τα αποτελέσματα κ από τις υπόλοιπες εξετάσεις να πάω να τα πάρω όλα μαζί κ ο Θεός βοηθός να είναι καλή η εξέταση κ να μην χρειαστεί να κάνω την ξαναεπαναλάβω με την μεγάλη δόση αυτή τη φορά!
Γιατι έκανες τοσο νωρις την καμπυλη?? έχεις καποιο προβλημα?? και εγω θα κανω τη καμπυλη σε 3 εβδομαδες, θα πιω και την αηδια και θα εχω μαζι μου τη μαμα μου για να με μαζεψει μην τυχον λιποθυμησω.
@Μαρκελλα μου γιατι είχες αυπνιες σημερα?? ανυπομονεις να δεις τη κορη σου???
markella_p έγραψε:Παω για την β' επιπεδου σημερα και ολο το βραδυ με επιασε η μαλακια μου. "Γιατι δε νιωθω τω μωρο?" και διαφορα τετοια. περασα ολο το βραδυ να χαιδευω και να τσιγκλαω την κοιλια μου για να κουνηθει αλλα αυτο τιποτα.
maria1984 έγραψε:Μπορεί καλέ να κοιμόταν γι αυτό να μην κουνούσε...Εγώ όταν πήγα να κάνω την β επιπέδου δεν είχα φάει τίποτα γιατί μου είχε πει η γιατρός που με παρακολουθούσε τότε να πάω κ να έχω πιει μόνο 1 ποτήρι νερό κ εσύ να δεις που εμένα δεν κουνούσε την ώρα της εξέτασης.Τι νερά ήπια ,τι να σηκώνομαι να περπατάω ,τι να με βάζει να βήχω τίποτα,μέχρι που μου έδωσε 2-3 καραμέλες κ έφαγα κ μου ανέβηκε το ζάχαρο κ έτσι άρχισε να κουνάει κ κατάφερε ο γιατρός να το δει...Να πας στο γιατρό με καλή διάθεση, να σκέφτεσαι μόνο θετικά κ το κυριότερο να έχεις φάει καλά πριν!
Elenisig έγραψε:maria1984 έγραψε:Μπορεί καλέ να κοιμόταν γι αυτό να μην κουνούσε...Εγώ όταν πήγα να κάνω την β επιπέδου δεν είχα φάει τίποτα γιατί μου είχε πει η γιατρός που με παρακολουθούσε τότε να πάω κ να έχω πιει μόνο 1 ποτήρι νερό κ εσύ να δεις που εμένα δεν κουνούσε την ώρα της εξέτασης.Τι νερά ήπια ,τι να σηκώνομαι να περπατάω ,τι να με βάζει να βήχω τίποτα,μέχρι που μου έδωσε 2-3 καραμέλες κ έφαγα κ μου ανέβηκε το ζάχαρο κ έτσι άρχισε να κουνάει κ κατάφερε ο γιατρός να το δει...Να πας στο γιατρό με καλή διάθεση, να σκέφτεσαι μόνο θετικά κ το κυριότερο να έχεις φάει καλά πριν!
Μαρία απο το Ηράκλειο είσαι? (δεν θυμάμαι αν σε εχω ξαναρωτήσει).
Ποιο γιατρό έχεις?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης