351 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 Τρι Ιουλ 31, 2012 12:50 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι το είδα κ εγώ ότι είμαστε κοντά στις ημερομηνίες οπότε πάνω κάτω εκεί μαζί μπορεί να γεννάμε!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maria1984 έγραψε:Ζωούλα καλή εξέταση να έχεις κ εσύ κ να μην αγχώνεσαι ,να κοιμηθείς ήρεμα απόψε κ να πας αύριο στο γιατρό χωρίς άγχος κ περιμένουμε κ τα δικά σου αποτελέσματα!
maria1984 έγραψε:Να σκέφτεσαι πόσο ευτυχισμένη θα είσαι όταν θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου κ έτσι θα ηρεμήσεις κ θα κοιμηθείς,αυτό κάνω εγώ κάθε βράδυ και με πέρνει ο ύπνος....
εγω αναστασια ειχα κανει και στην 1η εγκυμοσυνη μετα την 25η βδομαδα νομιζω.δεν ειχα ζαχαρο ανεβασμενο αλλα με εβαλε να την κανω.νομιζω οτι την κανουν ολες.Μπου έγραψε:καλημερα κοριτσακια κι απο μενα!!! τι κανετε;; εγω μολις χαιρετησα τον καλο μου παλι... σε 20μερες παλι θα ρθει αν του δωσουν ρεπο!!! καλη επιτυχια σε οσες εχετε σημερα η αυριο β επιπεδου!!! περιμενουμε νεα σας!!!
Εχω μια απορια! εμενα ο γιατρος μου δε μου συστησε να κανω καμπυλη ζαχαρου! ειναι υποχρεωτικη αυτη η εξεταση;
αστα ουτε εγω κοιμαμαι τα βραδια,λιγο η ζεστη ,λιγο η κοιλιτσα..υπομονη!!!! ο καλος μου δουλευει σε νησι για τη σεζον και του δινουν ρεπο στην καλυτερη περιπτωση καθε 20 μερες! μεχρι 30 Σεπτεμβρη θα λειπει...μαμακα μου έγραψε:ζωουλα καλη επιτυχια αυριο. χμ τζαμπο ε?! να σου δωσω λιστα και εσενα,ακομα να παω....
αχ αυτο με τον βραδυνο υπνο, ενω νυσταζω και κοιμαμαι, δεν βολευομαι πρωτον και δευτερον βλεπω κατι εφιαλτες ρε κοριτσια...τι να πω....ορμονικο λεει η μαμα μου ειναι.
μαρκελλα μαρη θα σε κραξω.....τι διαβαζω???!!!
καλη επιτυχια κοριτσακι μου. τα υπολοιπα αργοτερα!
μπου ειδες που ολα πηγαν καλα τελικα! ολα στο μυαλο μας.τι δουλεια κανει ο καλος σου και λειπει για 20 μερες?
μαμαμελι καλα να περνας το χωριο με την δροσουλα. ε τωρα για τα κοκορια...σκεψου μονο οτι κανουν πολυ ωραια μακαροναδα!χιχιχι
μαμακα μου έγραψε:ζωουλα καλη επιτυχια αυριο. χμ τζαμπο ε?! να σου δωσω λιστα και εσενα,ακομα να παω....
αχ αυτο με τον βραδυνο υπνο, ενω νυσταζω και κοιμαμαι, δεν βολευομαι πρωτον και δευτερον βλεπω κατι εφιαλτες ρε κοριτσια...τι να πω....ορμονικο λεει η μαμα μου ειναι.
μαρκελλα μαρη θα σε κραξω.....τι διαβαζω???!!!
καλη επιτυχια κοριτσακι μου. τα υπολοιπα αργοτερα!
μπου ειδες που ολα πηγαν καλα τελικα! ολα στο μυαλο μας.τι δουλεια κανει ο καλος σου και λειπει για 20 μερες?
μαμαμελι καλα να περνας το χωριο με την δροσουλα. ε τωρα για τα κοκορια...σκεψου μονο οτι κανουν πολυ ωραια μακαροναδα!χιχιχι
Maryanastasia έγραψε:Επέστρεψα!!! Εξάπλωσα σαν το βόδι με την μαμάκα μου μετά την άμνιο και ήρθα σπίτι μου σήμερα να με δει και ο άντρας μου λιγάκι και τα κατοικίδια !!!
μαρκέλλα περιμένω νέα και θέλω να δω αν θα σου στειλω σαγιοναράκια ή όχι!!!
Μπάρμπι ΥΠΟΜΟΝΗ σε καταλαβαίνω εδώ 3 με΄ρες κάθισα και πήγα να τρελαθώ!!!
¨οποια κοπέλα θέλει να της πω για άμνιο ευχαριστως έγινα εξπέρ!!!
φιλια σε όλες!!!
ειμαστε και συνομηλικες βλεπω!! αστα να πανε! και μενω στους γονεις μου γιατι εδω κι ενα μηνα ο αντρουλης μου δουλευει σε νησι για τ σεζον και θα γυρισει τελη Σεπτεμβρη!! ολο το πρωτο 3μηνο σψεδον ειχα καφε υγρα και στις 11 Μαιου ειχα μια αιμοραγια αλλο πραγμα! απο κει κ περα καθε δυο μερες αιμα! και απο τοτε που μπηκα στον 5ο και σταματησε το αιμα και χαρηκα να σου οι συσπασεις!!! οποτε αν και δεν ειμαι οοοολη μερα ξαπλα(βγαινω και λιγο στο μπαλκονι τα βραδια χαχαχα)κατα τ αλλα σπιτι και παλι σπιτι! εχω αγανακτησει,εχω λιωσει απο τη ζεστη,εχω αποβλακωθει απο τις οθονες υπολογιστη και τηλεοραση,εχω παραμορφωθει απ τα περιοδικα,εχω μαγευτει απ τη λογοτεχνια και ο καιρος περναει καπως......ευτυχως ειναι καλα τα μωρακια μας δε λες;;; τουλαχιστον αυτο μας κραταει!!!!barbie! έγραψε:Σας ευχαριστω πολυυυ κοριτσακια μου!!
Μπου....καλωσηρθες στην παρεα μας....εδω οολα τα κοριτσια ειναι τελεια...καταπληκτικο παρεακι!!! Κ εσυ τα ιδια εεε??? Ζορικες ζουζουνες θα φερουμε στο.κοσμο......αρα υπομονη κ στις δυ μας!!! Ευχομαι οτι καλυτερο κ σε εσενα...κ με το καλοοοοοοο!!!!
Αθανασια μου....σε ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση....ναι μου βγηκε ζορικη η ζουζουνα μου!!!!!!! Χαλαλι της ομως! Δεν εχω αλλα παιδακια....το πρωτο μου ειναι....πρωταρα...γιαυτο κ πανικοβαλομαι με το παραμικρο....ωστοσο....μαμα μπαμπας κ συζυγουλης....βοηθανε πααααρα πολυ....!!! Ολοι μαζι...κανουν τα πααααντα!
πηγαν ολα καλα;;; τα αποτελεσματα σου βγηκαν; τι τελεια παπουτσακια ειναι αυτα;;; υπαρκτα η φωτο απο το ιντερνετ;;;Maryanastasia έγραψε:Επέστρεψα!!! Εξάπλωσα σαν το βόδι με την μαμάκα μου μετά την άμνιο και ήρθα σπίτι μου σήμερα να με δει και ο άντρας μου λιγάκι και τα κατοικίδια !!!
φιλια σε όλες!!!
τι καλα!!! η πιο καλη παρε!!!! αντε να τη χαρεις!!!!evi86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε σημερα;Εγω μια χαρα..Ηρθε η μανουλα μου σημερα και κατσαμε λιγο μαζι.Ειχα καιρο να την δω μονο απο το τηλεφωνο μιλουσαμε.
markella_p έγραψε:mariaro έγραψε:Καλη ορεξη Ζωουλα!!!
Mαρακι εσυ τι κανεις? πως εισαι?
Μπου έγραψε:πηγαν ολα καλα;;; τα αποτελεσματα σου βγηκαν; τι τελεια παπουτσακια ειναι αυτα;;; υπαρκτα η φωτο απο το ιντερνετ;;;Maryanastasia έγραψε:Επέστρεψα!!! Εξάπλωσα σαν το βόδι με την μαμάκα μου μετά την άμνιο και ήρθα σπίτι μου σήμερα να με δει και ο άντρας μου λιγάκι και τα κατοικίδια !!!
φιλια σε όλες!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης