Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
715 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 715 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ναι το είδα κ εγώ ότι είμαστε κοντά στις ημερομηνίες οπότε πάνω κάτω εκεί μαζί μπορεί να γεννάμε!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε???
μπου μου ειδες που ολα ειναι καλα ???συγχαρητηρια!!!!!!ετσι να μαθαινουμε ωραια νεα ..συγχαρητηρια και στα αλλα κοριτσια που εκαναν την β επιπεδου!!!!!!Εμεις αυριο αχχχχ δεν με βλεπω ουτε εγω να κοιμαμαι αποψε...
Μαρκελα μου περιμενω νεα σου πως και πως .............. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maria1984

maria1984
Ζωούλα καλή εξέταση να έχεις κ εσύ κ να μην αγχώνεσαι ,να κοιμηθείς ήρεμα απόψε κ να πας αύριο στο γιατρό χωρίς άγχος κ περιμένουμε κ τα δικά σου αποτελέσματα!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Ζωούλα καλή εξέταση να έχεις κ εσύ κ να μην αγχώνεσαι ,να κοιμηθείς ήρεμα απόψε κ να πας αύριο στο γιατρό χωρίς άγχος κ περιμένουμε κ τα δικά σου αποτελέσματα!

ευχαριστω πολυυυυυυυυυυ καλη μου να εισαι καλα........ αχχχ ηρεμια μακαρι ...θα μετρησω πολλα προβατακια μου φαινεται...και οχι τιποτα αλλο ειναι και αργα το ραντεβου μου αχχχχ αλλα ειπα μηπως παω πρωτα απο τα jumbo για shopping μην φανταστειτε χαζα πραγματα για να περασει η ωρα να ξεχαστω....χιχιχιχι αχχχχχχχχχχχ ανυπομονωωωωωωωωωωωωωωω ...

maria1984

maria1984
Να σκέφτεσαι πόσο ευτυχισμένη θα είσαι όταν θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου κ έτσι θα ηρεμήσεις κ θα κοιμηθείς,αυτό κάνω εγώ κάθε βράδυ και με πέρνει ο ύπνος....

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Να σκέφτεσαι πόσο ευτυχισμένη θα είσαι όταν θα κρατάς το μωράκι σου στην αγκαλιά σου κ έτσι θα ηρεμήσεις κ θα κοιμηθείς,αυτό κάνω εγώ κάθε βράδυ και με πέρνει ο ύπνος....

αυτο κανω και εγω και το μονο που προσευχομαι ειναι να ειναι καλα και γερο τιποτα αλλο....!!!!

Μπου

Μπου
καλημερα κοριτσακια κι απο μενα!!! τι κανετε;; εγω μολις χαιρετησα τον καλο μου παλι... Crying or Very sad σε 20μερες παλι θα ρθει αν του δωσουν ρεπο!!! καλη επιτυχια σε οσες εχετε σημερα η αυριο β επιπεδου!!! περιμενουμε νεα σας!!!
Εχω μια απορια! εμενα ο γιατρος μου δε μου συστησε να κανω καμπυλη ζαχαρου! ειναι υποχρεωτικη αυτη η εξεταση;

eirini2

Μπου έγραψε:καλημερα κοριτσακια κι απο μενα!!! τι κανετε;; εγω μολις χαιρετησα τον καλο μου παλι... Crying or Very sad σε 20μερες παλι θα ρθει αν του δωσουν ρεπο!!! καλη επιτυχια σε οσες εχετε σημερα η αυριο β επιπεδου!!! περιμενουμε νεα σας!!!
Εχω μια απορια! εμενα ο γιατρος μου δε μου συστησε να κανω καμπυλη ζαχαρου! ειναι υποχρεωτικη αυτη η εξεταση;
εγω αναστασια ειχα κανει και στην 1η εγκυμοσυνη μετα την 25η βδομαδα νομιζω.δεν ειχα ζαχαρο ανεβασμενο αλλα με εβαλε να την κανω.νομιζω οτι την κανουν ολες.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωουλα καλη επιτυχια αυριο. χμ τζαμπο ε?! να σου δωσω λιστα και εσενα,ακομα να παω....
αχ αυτο με τον βραδυνο υπνο, ενω νυσταζω και κοιμαμαι, δεν βολευομαι πρωτον και δευτερον βλεπω κατι εφιαλτες ρε κοριτσια...τι να πω....ορμονικο λεει η μαμα μου ειναι.

μαρκελλα μαρη θα σε κραξω.....τι διαβαζω???!!!
καλη επιτυχια κοριτσακι μου. τα υπολοιπα αργοτερα!

μπου ειδες που ολα πηγαν καλα τελικα! ολα στο μυαλο μας.τι δουλεια κανει ο καλος σου και λειπει για 20 μερες?

μαμαμελι καλα να περνας το χωριο με την δροσουλα. ε τωρα για τα κοκορια...σκεψου μονο οτι κανουν πολυ ωραια μακαροναδα!χιχιχι

Μπου

Μπου
μαλιστα...προβληματιζομαι καπως scratch αλλα οταν φτασω εκει θα τον ρωτησω αν δε μου πει κατι....ευχαριστωωωω!

Μπου

Μπου
μαμακα μου έγραψε:ζωουλα καλη επιτυχια αυριο. χμ τζαμπο ε?! να σου δωσω λιστα και εσενα,ακομα να παω....
αχ αυτο με τον βραδυνο υπνο, ενω νυσταζω και κοιμαμαι, δεν βολευομαι πρωτον και δευτερον βλεπω κατι εφιαλτες ρε κοριτσια...τι να πω....ορμονικο λεει η μαμα μου ειναι.

μπου ειδες που ολα πηγαν καλα τελικα! ολα στο μυαλο μας.τι δουλεια κανει ο καλος σου και λειπει για 20 μερες?

μαμαμελι καλα να περνας το χωριο με την δροσουλα. ε τωρα για τα κοκορια...σκεψου μονο οτι κανουν πολυ ωραια μακαροναδα!χιχιχι
αστα ουτε εγω κοιμαμαι τα βραδια,λιγο η ζεστη ,λιγο η κοιλιτσα..υπομονη!!!! ο καλος μου δουλευει σε νησι για τη σεζον και του δινουν ρεπο στην καλυτερη περιπτωση καθε 20 μερες! μεχρι 30 Σεπτεμβρη θα λειπει... Crying or Very sad
ναι πηγαν ολα καλα αν και δεν καναμε β επιπεδου γιατι η μπεμπα ηταν πλατη και με τα ποδια της σχεδον πανω στο κεφαλι της και δεν αλλαζε ποζα με τιποτε οποτε σε 2 εβδομαδες!!! χωρις το μπαμπα μας αυτη τη φορα.... Crying or Very sad
εσυ ολα καλα;;;

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ζωουλα καλη επιτυχια αυριο. χμ τζαμπο ε?! να σου δωσω λιστα και εσενα,ακομα να παω....

αγαπουλα μου τι κανεις?
ναιναι για δωσε λιστα και εγω η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι να παρω χαχα μαλλον μονο μπιμπερο χιχιχιχι ετσι θα παω για να μου φυγει το αγχος να ηρεμησω βεβαια θα εχω και τα πεθερικα μαζι μας οποτε....δεν μας κοβω για πολλα ψωνακια χαχαχα!!!!!σε ευχαριστω παρα πολυυυυυυυυυ ασε με τον υπνο ουτε εγω τα παω καλα με κλωτσαει τα βραδια και τρομαζω χιχιχιχι πρωταρα βλεπετε.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωουλα αυτο που τρομαζεις δεν εχει να κανει με την εμπειρια.σε πληροφορω φιλη οτι στην ιωαννα δεν τρομαζα οταν κλωτσαγε, αντιθετως τωρα μονο τα κλαμματα δεν εβαζα τον πρωτο καιρο.

μπου σε νησακι ο μπαμπας?αχ ηθελα και εγω θαλασσιτσα, φραπεδακι, τσιγαρακι Embarassed , και αρααααααλικι.αντε και αργοτερα και καννενα σφηνακι να ξυπνησουμε. καταλαβαινεις οτι θελω να ημουν πελατης και οχι εργαζομενη.....

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσακια μου!! Τι κανετε?? Ολες καλα...??? Σιγουρα εχω χασει πολλα νεα σας αν κρινω απο τις σελιδες που μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να της διαβασω οοοολες!! Ευχομαι ωστοσο ολες οι κοιλιτσες να φουσκωνουν....κ τα μικρουλια σας να κανουν κολοτουμπιτσες!!!!
Εγω δυστυχως....δεν ημουν πολυ καλα....πανω που αναρρωνα κ ειχα αρχισει να ψιλοσηκωνομαι λιγο μεσα στο.σπιτι κ ολα πηγαιναν καλα.....ξαναπαρουσιασα αιμοραγια.....φανταζεστε πως ενοιωσα....εχασα παλι.τον κοσμο κατω απο τα ποδια μου.....σεν νομιζω οτι εχω φοβηθεικ πανικοβληθει πιο πολυ στη ζωη μου.....ο γιατρος πλεον ειναι κατηγορηματικος...οτι πρεπει να μεινω εντελως ξαπλα στο κρεβατι....κ επειδη εχουμε μπει κ σε επικινδυνους μηνες.....θα πρεπει να το ακολουθησω κατα γραμμα αυτο!!!! Μεχρι τα μεσα οκτωβριου...περιπου....εντελως ξαπλα!!! Δεν ειναι καθολου ευκολο κοριτσακια μου...κ ειδικα μεσα στο καλοκαιρι.....!!! Το μονο που μου δινει κουραγιο. .....Ειναι η μικρουλιτσα που εχω μεσα μου.....που μου λεει ο γιατρος οτι η μπεμπα μου ειναι τελεια στην αναπτυξη της....κ γενικα ολες οι μετρησεις της...μου λεει συνεχεια..πως δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες!!!! Απο αυτο περνω οοολο το κουραγιο μου....κ λεω χαλαλι της τα παντα!!! Κ οσο την νοιωθω να στριφογυρναει συνεχεια...κ να κλωτσαει συνεχεια....γιατι ειναι πολυ ζωηρουλα....μου δυνει δυναμη.....για ολα!!!!
Αυτα απο εμενα κοριτσακια μου....ευχομαι ολες σας να ειστε τελεια!!

Μπου

Μπου
Barbie μου κουραγιο πουλακι μου κι εγω ολο το καλοκαιρι μεσα το χω βγαλει κι ετσι θα συνεχισω λογω αιμοραγιας στην αρχη και συσπασεω τον τελευταιο μηνα! τωρα σε γνωριζω γιατι ειμαι καινουρια αλλα κανε κουραγιο κι υπομονη!! εδω μεσα ειναι πολυ καλη παρεα ολα τα κοριτσια, φανταζομαι το ξερεις ηδη και θα περασει ο καιρος που θα παει!!! α! κι εγω κοριτσακι περιμενω κι εμαι στον 5ο μηνα!!! περαστικα κι υπομονη!!! εχω βρει ενα site greek movies λεγεται κι εχει οοοοοτι σειρα μπορει να φανταστει το μυαλο σου απο ολα τα καναλια κι εχει ολα τα επεισοδια!!!! βαλε οποιο σ εκανε να γελας περισσοτερο...εγω εχω λιωσει με εμεις κι εμεις Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed χαχααχαχα!!! υπομονη αφου η μπεμπα σου ειναι δυνατη αυτο να σκεφτεσαι!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαρβαααααρα ζορικη η κορη!
και ελεγα τι κανει αυτο το κοριτσι? να τι εκανες.αποφασισε η μπεμπα σου να σε ξεκουρασει. ελα μωρε θα περασει ο καιρος και οταν παρεις αγκαλια την μπομπουκα σου, θα γινει ενα ντιλιτ σε ολα τα ασχημα και κουραστικα.αν θυμαμαι καλα εχεις και αλλα 2 παιδακια πιο μεγαλα?και εναν τον μπαμπα 3αντρες να σε υπηρετουν????!!!
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 15 417472

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας ευχαριστω πολυυυ κοριτσακια μου!!
Μπου....καλωσηρθες στην παρεα μας....εδω οολα τα κοριτσια ειναι τελεια...καταπληκτικο παρεακι!!! Κ εσυ τα ιδια εεε??? Ζορικες ζουζουνες θα φερουμε στο.κοσμο......αρα υπομονη κ στις δυ μας!!! Ευχομαι οτι καλυτερο κ σε εσενα...κ με το καλοοοοοοο!!!!
Αθανασια μου....σε ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση....ναι μου βγηκε ζορικη η ζουζουνα μου!!!!!!! Χαλαλι της ομως! Δεν εχω αλλα παιδακια....το πρωτο μου ειναι....πρωταρα...γιαυτο κ πανικοβαλομαι με το παραμικρο....ωστοσο....μαμα μπαμπας κ συζυγουλης....βοηθανε πααααρα πολυ....!!! Ολοι μαζι...κανουν τα πααααντα!

Maryanastasia

Maryanastasia
Επέστρεψα!!! Εξάπλωσα σαν το βόδι με την μαμάκα μου μετά την άμνιο και ήρθα σπίτι μου σήμερα να με δει και ο άντρας μου λιγάκι και τα κατοικίδια !!!

μαρκέλλα περιμένω νέα και θέλω να δω αν θα σου στειλω σαγιοναράκια ή όχι!!!

Μπάρμπι ΥΠΟΜΟΝΗ σε καταλαβαίνω εδώ 3 με΄ρες κάθισα και πήγα να τρελαθώ!!!

¨οποια κοπέλα θέλει να της πω για άμνιο ευχαριστως έγινα εξπέρ!!!

φιλια σε όλες!!!

barbie!

barbie!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:Επέστρεψα!!! Εξάπλωσα σαν το βόδι με την μαμάκα μου μετά την άμνιο και ήρθα σπίτι μου σήμερα να με δει και ο άντρας μου λιγάκι και τα κατοικίδια !!!

φιλια σε όλες!!!

σε ευχαριστω καλη μου...να εισαι καλα!!! Ελπιζω οοολα να πηγαν τελεια με την αμνιο....!!!!

Μπου

Μπου
barbie! έγραψε:Σας ευχαριστω πολυυυ κοριτσακια μου!!
Μπου....καλωσηρθες στην παρεα μας....εδω οολα τα κοριτσια ειναι τελεια...καταπληκτικο παρεακι!!! Κ εσυ τα ιδια εεε??? Ζορικες ζουζουνες θα φερουμε στο.κοσμο......αρα υπομονη κ στις δυ μας!!! Ευχομαι οτι καλυτερο κ σε εσενα...κ με το καλοοοοοοο!!!!
Αθανασια μου....σε ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση....ναι μου βγηκε ζορικη η ζουζουνα μου!!!!!!! Χαλαλι της ομως! Δεν εχω αλλα παιδακια....το πρωτο μου ειναι....πρωταρα...γιαυτο κ πανικοβαλομαι με το παραμικρο....ωστοσο....μαμα μπαμπας κ συζυγουλης....βοηθανε πααααρα πολυ....!!! Ολοι μαζι...κανουν τα πααααντα!
ειμαστε και συνομηλικες βλεπω!! Laughing αστα να πανε! και μενω στους γονεις μου γιατι εδω κι ενα μηνα ο αντρουλης μου δουλευει σε νησι για τ σεζον και θα γυρισει τελη Σεπτεμβρη!! ολο το πρωτο 3μηνο σψεδον ειχα καφε υγρα και στις 11 Μαιου ειχα μια αιμοραγια αλλο πραγμα! απο κει κ περα καθε δυο μερες αιμα! και απο τοτε που μπηκα στον 5ο και σταματησε το αιμα και χαρηκα να σου οι συσπασεις!!! οποτε αν και δεν ειμαι οοοολη μερα ξαπλα(βγαινω και λιγο στο μπαλκονι τα βραδια χαχαχα)κατα τ αλλα σπιτι και παλι σπιτι! εχω αγανακτησει,εχω λιωσει απο τη ζεστη,εχω αποβλακωθει απο τις οθονες υπολογιστη και τηλεοραση,εχω παραμορφωθει απ τα περιοδικα,εχω μαγευτει απ τη λογοτεχνια και ο καιρος περναει καπως......ευτυχως ειναι καλα τα μωρακια μας δε λες;;; τουλαχιστον αυτο μας κραταει!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 15 215994

Μπου

Μπου
Maryanastasia έγραψε:Επέστρεψα!!! Εξάπλωσα σαν το βόδι με την μαμάκα μου μετά την άμνιο και ήρθα σπίτι μου σήμερα να με δει και ο άντρας μου λιγάκι και τα κατοικίδια !!!

φιλια σε όλες!!!
πηγαν ολα καλα;;; τα αποτελεσματα σου βγηκαν; τι τελεια παπουτσακια ειναι αυτα;;; υπαρκτα η φωτο απο το ιντερνετ;;;

evi86

evi86
Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε σημερα;Εγω μια χαρα..Ηρθε η μανουλα μου σημερα και κατσαμε λιγο μαζι.Ειχα καιρο να την δω μονο απο το τηλεφωνο μιλουσαμε.

Μπου

Μπου
evi86 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε σημερα;Εγω μια χαρα..Ηρθε η μανουλα μου σημερα και κατσαμε λιγο μαζι.Ειχα καιρο να την δω μονο απο το τηλεφωνο μιλουσαμε.
τι καλα!!! η πιο καλη παρε!!!! αντε να τη χαρεις!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 15 417472

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella_p έγραψε:
mariaro έγραψε:Καλη ορεξη Ζωουλα!!!

Mαρακι εσυ τι κανεις? πως εισαι?

Καλααα.....τώρα ειδα το μηνυμα σου Embarassed
Μια χαρουλα ειμαι Laughing

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπου έγραψε:

φιλια σε όλες!!!
πηγαν ολα καλα;;; τα αποτελεσματα σου βγηκαν; τι τελεια παπουτσακια ειναι αυτα;;; υπαρκτα η φωτο απο το ιντερνετ;;;

γεια σου καλό μου!!!
πήγαν καλά --εγώ πήγα να λιποθυμήσω αλλά τι να κάνουμε--- αλλά αποτελε΄σματα την Παρασκευή λέει. ούτε τα αρχικά δεν μου έδωσαν και δεν κατάλαβα γιατί αλλά οκ ο γιατρός ξέρει!!! ωραίο πράγμα η αναμονή.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις