451 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 Τρι Ιουλ 31, 2012 12:07 pm
zoekopa
Πανταχού παρούσα!
FILIO 83 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΦΟΥΣΚΟΚΟΙΛΙΤΣΕΣ???
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΘΕΜΑ
ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟΞΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑ Τ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ... ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΡΘΕ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ...
ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΕΧΩ ΟΟΟΟΟΟΛΗ ΜΕΡΑ ΖΑΛΑΔΕΣ, ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΕΦΑΓΑ Κ ΤΑ......... ΜΠΛΙΑΧ... ΚΟΠΩΣΗ, ΝΥΣΤΑ ΚΑΙ ΡΕΨΙΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ... ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ.
ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ??? ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7-8....
Ααααχ μακαρι φιλιω μου, στο ευχομαι μεσα απ'τη καρδια μου!! (και μεσα απ'τη κοιλια μου, χεχεχε)
markella_p έγραψε:Γκουντ αφτερνουν
τι κανετε?
εγω τελεια. ολα ηταν πολυ καλα. πολυ καλη η β'επιπεδου. το μωρο μου στην αρχη μας χαιρετουσε στρατιωτικα. (μαλλον εχει καταλαβει οτι η μαμα βλεπει ολο πολεμικες ταινιες και σειρες αυτες τις μερες )
Τελειος υπερηχος, μεγαλη διαρκεια, μεγαλη λεπτομερεια, η εμβρυολογος καταπληκτικη. Με σηκωσαν καποια στιγμη μονο για 15 λεπτα και με εστειλαν να περπατησω και να φαω κατι γλυκο γιατι δεν μπορουσαμε να δουμε καλα προσωπακι και καρδουλα. μετα ξαναπηγα μεσα και ειχε παρει την τελεια θεση. με ρωτησαν τι εφαγα και τους ειπα σοκολατα. να ξερεις, μου λεει, του αρεσει η σοκολατα, κοιτα θεση που πηρε. μονο που δεν του αρεσει ο φακος, η δημοσιοτητα, γιατι ενω προσπαθουσε πολλη ωρα δεν καταφεραμε τελικα να βγαλουμε μουτρακι τρισδιαστατο. αλλα δεν με νοιαζει, μου αρκει που ηταν ολα καλα.
και................................
Αθανασιααααααααααααααααααααα
ερχονται οι λεμονοκουπες!!!!!!!!!!!!!!!!!!
it' s a boy!!!!
Τι καλα!!! Μπραβο!!!
Με το καλο!! Το beaute το προλαβες???