Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
634 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 634 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Hen Hen

Hen Hen
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi86 έγραψε:Κοριτσακια μου θα σας αφησω.Για δυο μερες θα παω να βοηθησω την μανουλα μου σε κατι δουλειες που εχει και δεν θα μπορω να σας γραψω η να δω τα νεα σας.Κοιταξτε πολυλογουδες να μην γεμισετε πολλες σελιδες και μετα δεν ξερω απο που να πρωτοαρχισω να διαβαζω νεα... Razz

Πολλα φιλια Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472

Αν είναι για τη μανούλα!!! Να προσεχεις και να μην κουραστεις πολυ!!! Σιγά σιγά!!! Φιλια πολλα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi86 έγραψε:Κοριτσακια μου θα σας αφησω.Για δυο μερες θα παω να βοηθησω την μανουλα μου σε κατι δουλειες που εχει και δεν θα μπορω να σας γραψω η να δω τα νεα σας.Κοιταξτε πολυλογουδες να μην γεμισετε πολλες σελιδες και μετα δεν ξερω απο που να πρωτοαρχισω να διαβαζω νεα... Razz

Πολλα φιλια Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 417472

Να προσεχεις Ευη μου!!!
Φιλακια!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?????????
εγω μολις τελειωσα την γενικη στο σπιτι ουφ κουραστυηκα λιγακι ....!! πως πανε οι κοιλιτσες μας??? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 215994 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 215994

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!! Εργασία και χαρά για εμένα!!
Σήμερα σηκώθηκε ένας κύριος στο Μετρό για να καθίσω χι χι χι χι ε καλά και εγώ βέβαια φοράω τα πιο στενά μπλουζάκια που έχω για να φαίνεται το καμάρι της ζωής μου !!!!!!!!!!!! Wink

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια, ήρθα και εγω. Μολις εβαλα το φαγητο στο φουρνο, κανελονια με κιμα και μιας και μιλουσατε για κρεπες, ψηνομαι το βραδυ να φτιαξω και εγω... τςτςτς εχω γινει και εγω της υγιεινης διατροφης, τις τελευταιες μερες εχω σαβουρωσει όλο το ψυγειο....
Και εγω το βραδυ πολυ δυσκολα κοιμαμαι, έχει ζέστη, ξυπνάει ο μικρος αρκετες φορες, μου έχουν αρχίσει οι καουρες, ευτυχως με βοηθαει αρκετα να τρωω καρπουζι, κοιμαμαι τις περισσοτερες φορες σε ορθη γωνια και σαν να μην μου εφτανε αυτο, εδω και μια εβδομαδα με ποναει η μεση μου! Μαλλον ανοιγει η λεκανη, δε ξερω, παντως δε μπορω να κουνηθω!!! Anyway, όλα θα περασουν μολις γεννησω!!! Πάντως προσπαθω να απολαμβάνω τον υπνο μου οσο πιο πολυ μπορω, γιατι οταν θα γεννηθει η μπουμπουκα, θα θυμηθω τα... καλα ξενυχτια, χεχεχε!!!
παραγγείλαμε και καινουργιο κρεβατι, family size για να χωραμε ολοι!!! αλλα θα μας έρθει το σεπτεμβριο, ελπιζω το καινουργιο στρωμα να με βοηθησει με τη μεση.
Βρε κοριτσια, που χαθηκε η Αλική (crazymommy), ελπιζω να είναι καλα.

zoekopa

zoekopa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!! Εργασία και χαρά για εμένα!!
Σήμερα σηκώθηκε ένας κύριος στο Μετρό για να καθίσω χι χι χι χι ε καλά και εγώ βέβαια φοράω τα πιο στενά μπλουζάκια που έχω για να φαίνεται το καμάρι της ζωής μου !!!!!!!!!!!! Wink

μια χαρα, και εμενα στο λεωφορειο μια κυρια μου προσφερε τη θεση της!!!! Η κοιλια μου φουσκωσε απότομα!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Εχθές αγχωθηκα πάλι διάβαζα που τα κορίτσια εδώ κάνουν μελιτζάνες και πιπεριές και όλα και λέω παναγιά μου εμένα το πουλάκι μου τι θα τρώει? πότε θα προλαβαίνω να του μαγειρεύω αφού όλο δουλεύω????? Crying or Very sad Crying or Very sad

demmy29

demmy29
Γεια σας κοριτσάκια και κοιλίτσες! Εμείς είχαμε περιπέτεια σήμερα. Η Β επιπέδου κράτησε δυόμιση ώρες!!! Και καραμέλες και καφές και γλυκό και βόλτα... Καταλήξαμε στο ότι είναι μια εβδομάδα μικρότερη σε ανάπτυξη το οποίο θέλει παρακολούθηση, ξεκούραση και νερά! Εννοείται πως κλαίω όλη την ώρα. Με τρελαίνει η αναμονή. Θα την μετρήσουμε πάλι τέλος Αυγούστου. Βέβαια όπως καταλάβατε είναι κορούλα!!! Την αγαπώ ήδη και δε θέλω να μου πάθει τίποτα... Φιλάκια!!!

Maryanastasia

Maryanastasia
demmy29 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια και κοιλίτσες! Εμείς είχαμε περιπέτεια σήμερα. Η Β επιπέδου κράτησε δυόμιση ώρες!!! Και καραμέλες και καφές και γλυκό και βόλτα... Καταλήξαμε στο ότι είναι μια εβδομάδα μικρότερη σε ανάπτυξη το οποίο θέλει παρακολούθηση, ξεκούραση και νερά! Εννοείται πως κλαίω όλη την ώρα. Με τρελαίνει η αναμονή. Θα την μετρήσουμε πάλι τέλος Αυγούστου. Βέβαια όπως καταλάβατε είναι κορούλα!!! Την αγαπώ ήδη και δε θέλω να μου πάθει τίποτα... Φιλάκια!!!

Ε και λοιπόν? Οκ μια εβδομάδα αλλά θα το παρακολουθείτε και όλα θα πάνε καλά!!!
Να ρωτήσω η άσχετη 20 εβδομάδων είσαι? νωρίς δεν είναι για β επιπέδου??
Κι εγώ κοριτσάκι έχω Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 328109 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 328109

Μπου

Μπου
μη στενοχωριεσαι πουλακι μου τοοοοσο πολυ!!! τυχαινει καμια φορα να ειναι λιγο πιο μικρα τα μωρακια!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ναι μια χαρα η μπεμπα σου και η δικια σου!!! ποσων εβδομαδων εισαι;;;; εσεις δε μου λεγατε οτι τα νιωθει ολα το μωρακι μου;;; ε λοιπον δε θελει να βλεπει τη μανουλα του λυπημενη!!!!! αντεεεεεε! ολα θα πανε καλα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 215994

Maryanastasia

Maryanastasia
Το ε και λοιπόν στο είπα για να σε καθυσυχάσω καταλαβαίνω πως έχεις άγχος αλλά πχ και εγώ πέρασα μια αμνιο και πήγα να πεθάνω δεν οφελεί σε τίποτα να στενοχωριέσαι Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 893968

demmy29

demmy29
Κοριτσάκια μου το καταλαβαίνω απλά μου ήρθε τόσο ξαφνικό... Ήμουν στον κόσμο μου και έπεσα απότομα. Κανονικά είμαι στην 21 εβδομάδα. Το μωρό είναι μια εβδομάδα πίσω. Η γιατρός μου μου είπε ότι μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και σοβαρό. Φυσικά εγώ το κακό βάζω στο μυαλό μου και ο άντρας μου φωνάζει. Η εξέταση έγινε σωστά χρονικά, απλά δεν είναι καλή η ανάπτυξή της. Ευτυχώς όλα τα ανατομικά ήταν καλά. Μου είπαν να μην κάνω σενάρια κ ότι μόνο αν το παρακολουθήσουμε θα καταλάβουμε τι παίζει. Συγγνώμη που σας πρήζω...

Μπου

Μπου
καταρχην μεγαλυτερη πρηχτρω απο μενα δεν υπαρχει εδω μεσα σιγουρα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing
αφου ειμαστε γιαυτο το λογο εδω χαζουλα!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 35468
μη σκας εφοσον θα την παρακολουθειτε συχνα,μην αγχωνεσαι για κατι που ακομη δεν ξερεις!!!!!!!!! δεν θελω ηττοπαθειες!!!!!! ολα θα πανε καλα και μη βαζεις μονο αρνητικα στο κεφαλακι σου και κυριως ΜΗΝ σκαλιζεις ιστοριες στο ιντερνετ!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 30 911307

maria1984

maria1984
demmy29 έγραψε:Κοριτσάκια μου το καταλαβαίνω απλά μου ήρθε τόσο ξαφνικό... Ήμουν στον κόσμο μου και έπεσα απότομα. Κανονικά είμαι στην 21 εβδομάδα. Το μωρό είναι μια εβδομάδα πίσω. Η γιατρός μου μου είπε ότι μπορεί να μην είναι τίποτα αλλά μπορεί να είναι και σοβαρό. Φυσικά εγώ το κακό βάζω στο μυαλό μου και ο άντρας μου φωνάζει. Η εξέταση έγινε σωστά χρονικά, απλά δεν είναι καλή η ανάπτυξή της. Ευτυχώς όλα τα ανατομικά ήταν καλά. Μου είπαν να μην κάνω σενάρια κ ότι μόνο αν το παρακολουθήσουμε θα καταλάβουμε τι παίζει. Συγγνώμη που σας πρήζω...

Μην στεναχωριέσαι γιατί το μωράκι σου το καταλαβαίνει κ στεναχωριέται κ αυτό,συμβαίνει κάποιες φορές να είναι μικρότερο το μωρό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλά στην υγεία του...Μέχρι να κάνεις την εξέταση ηρέμησε κ ξεκουράσου κ να δεις ότι όλα θα πάνε μια χαρά!!!

maria1984

maria1984
Τι κάνετε κουκλίτσες???Εγώ σήμερα έτρεχα από το πρωί,πήγα κ πήρα την εξέταση της καμπύλης ζαχάρου κ τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά ,74 ήταν το ζάχαρο πριν την γλυκόζη κ 106 μετά από 1 ώρα που την είχα πιεί...Και μετά έτρεχα για τα ηλεκτρικά του σπιτιού καταλαβαίνεται τι τρέξιμο είχα...Αύριο έχω να πάω να δω για κρεβατοκάμαρα κ για σαλόνι κ από τώρα ξέρω τι θα περάσω μέχρι να βρω αυτά που μου αρέσουν!!!

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
demmy29 έγραψε:Γεια σας κοριτσάκια και κοιλίτσες! Εμείς είχαμε περιπέτεια σήμερα. Η Β επιπέδου κράτησε δυόμιση ώρες!!! Και καραμέλες και καφές και γλυκό και βόλτα... Καταλήξαμε στο ότι είναι μια εβδομάδα μικρότερη σε ανάπτυξη το οποίο θέλει παρακολούθηση, ξεκούραση και νερά! Εννοείται πως κλαίω όλη την ώρα. Με τρελαίνει η αναμονή. Θα την μετρήσουμε πάλι τέλος Αυγούστου. Βέβαια όπως καταλάβατε είναι κορούλα!!! Την αγαπώ ήδη και δε θέλω να μου πάθει τίποτα... Φιλάκια!!!

και τι στεναχωριεσαι?κι εμενα η μπεμπουλα ειναι μια εβδομαδα μικροτερη.Ο γιατρος μου ειπε πως μεχρι και μια εβδομαδα πανω η κατω ειναι φυσιολογικο!

demmy29

demmy29
Γλυκιά μου στενοχωριέμαι γιατί δεν ήταν από την αρχή 1 εβδομάδα μικρότερη. Κάπου στη πορεία χάθηκε αυτό το διάστημα και μου είπαν ότι θέλει παρακολούθηση μέχρι να δούμε τι φταίει. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην τρέφεται σωστά. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και γενετική ανωμαλία. Αυτά μου είπαν, αυτά σου λέω. Είμαι υπερβολική;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το εζησα και αυτο! η μπου να δινει κουραγιο και συμβουλες ψυχραιμιας!!!!! Very Happy χαιρομαι τοοοσο πολυ γιατι αυτο σημαινει οτι γινεται καλη δουλιτσα εδω μεσα και οτι η θετικη ενεργεια τελικα μεταδιδεται.
δημητρα γιατι στεναχωριεσαι καλη μου.εφοσον ο γιατρος σου, ειπε να μην ανησυχεις,καντο.οκ ξερω δυσκολο.αλλα.... βγαζουμε κατι αν στεναχωριομαστε ή κλαιμε? τσου. πιστεψε με η κατασταση δεν αλλαζει.

Maryanastasia

Maryanastasia
Και εμένα δεν θ ατρεφόταν σωστά. Εχει μονήρη ομφαλική αρτηρία δηλαδή ο ομφάλιος λώρος έχει ένα αγγείο αντί για 2. Αρα παίρνει φαγητό από ένα αγγείο. Επίσης έπαιζε να έχει σύνδρομο.
Εκανα αμνιο και δεν έχει τίποτα. Και μεχρι στιγμής είναι μια χαρά. Για αυτό σου λέω ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ αλλά ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Maryanastasia

Maryanastasia
Αθανασία κοίτα και εμένα καλέ κοίτα και με΄να και εγώ συμβουλές δίνω και ηρεμίας κιόλας Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:Γλυκιά μου στενοχωριέμαι γιατί δεν ήταν από την αρχή 1 εβδομάδα μικρότερη. Κάπου στη πορεία χάθηκε αυτό το διάστημα και μου είπαν ότι θέλει παρακολούθηση μέχρι να δούμε τι φταίει. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην τρέφεται σωστά. Βέβαια αυτό μπορεί να είναι και γενετική ανωμαλία. Αυτά μου είπαν, αυτά σου λέω. Είμαι υπερβολική;

στην αρχη νομιζα για καθυστερημενη συλληψη.αλλα εδω αλλαζει το πραγμα. ποτε θα ξαναπας να την ξαναδουν? και τι σημαινει καθυστερημενη αναπτυξη?ειναι δηλ πιο μικρο μωρο σε βαρος?υπερβολικη δεν θα σε χαρακτηριζα,απλα εισαι μανουλα που ανησυχεις. αλλα σε παρακαλω ρε συ δημητρα δεν βοηθας την μπεμπουλα αν κλαις.ΠΡΕΠΕΙ να εισαι δυνατη για αυτην ματια μου....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Αθανασία κοίτα και εμένα καλέ κοίτα και με΄να και εγώ συμβουλές δίνω και ηρεμίας κιόλας Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

εσενα σε ειχα καταλαβει απο την αρχη για τσαμπουκαλου Cool , η μπου ομως στην αρχη ηταν καπως....

stellaef

stellaef
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν εισαι υπερβολικη εννοειται!Απλα καποια πραγματα μας ριχνουν τοσο πολυ και μετα βλεπουμε πως δεν ειναι τιποτα!Οι μανουλες θελουν υπομονη και θαρρος γιατι αντιμετωπιζουμε πολλα!Δεν ξερω αν ειανι το πρωτο σου μωρακι αλλα θα δεις οτι αυτην την αγωνια για το παιδι σου δεν την ξεπερνας ποτε!Μιλαω εγω που ο μικρος μου σπυρακι να βγαλει κλαιω και στεναχωριεμαι ωρες!Κανε υπομονη και θα δεις πως ολαα θα πανε καλα!

Maryanastasia

Maryanastasia
Ναι είμαι από αυτές που είμαι τσαμπουκαλού γενικώς αλλά αν σε αγαπήσω γίνομαι αλοιφή κατάλαβες? Embarassed

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στελα τι κανεις?
επειδη λοιπον ως μανουλες οταν με το καλο θα ερθουν τα μωρακια, θα αντιμετωπισουμε πολλες δυσκολιες, πολλες ανησυχιες κτλ κτλ πρεπει τα δοντια μας να ειναι σφιγμενα και να μην λυγιζουμε γιατι το καταλαβαινουν τα μικρουλια μας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις