701 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 Πεμ Αυγ 02, 2012 8:30 pm
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Να'μαι παλι....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:καλημερα κοιλιτσες! τι κανετε?
σε ποια να πρωτοαπαντησω.... εισαστε/ειμαστε και πολυλογουδες!
χριστινα ενα θα σου πω.....σε ζηλευωωωωω
μεγαλο μπαξε, αλογο, και εισαι και στην καλαμπακα! αχχχχχχχχχχχχ
εγω φετος δεν θα κανω τιποτες ουτε σαλτσα,ουτε πελτε, ουτε μελιτζανες,κολοθυκακια κτλ κτλ
δεν εχω καννενα να με βοηθησει και δεντο ρισκαρω να σηκωνω βαρη μονη μου...του χρονου πρωτα ο θεος!
ευτυχως θα βοηθησω λιιιιγο τον θειο μας και θα παρω το μελι της χρονιας μας-και εμεις τρωμε πολυυυυυυ-
εχθες το παιδι μου ειχε σεληνιαστει. δεν με ακουγε με τον καμια....ολο μαλωνα, το λυπαμαι και αυτο αλλα....
παω για ξεσκονισμα, κτλ κτλ
φιλια!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!!!!
eirini2 έγραψε:καλημερα κοριτσια.ολες καλα?
μαμακα μου έγραψε:ουφ τελειωσα! τελος για σημερα.αυριο παλι!
τι κανετε?
οχι δεν τελειωσα νωρις....απλα καθε μερα κανω και λιγο.οχι ολα μαζι,δεν κανει! εεεεεεεφτασεevi86 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:ουφ τελειωσα! τελος για σημερα.αυριο παλι!
τι κανετε?
Μπραβο βρε Αθανασια.Νωρις νωρις τελειωσες αντε ελα να βοηθησεις κι εμενα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μαμακα μου στις Πεμ Αυγ 02, 2012 11:46 pm, 1 φορά
Hen Hen έγραψε:Καλημέρα και πάλι κορίτσια!!!! Τα νεύρα μου με έπιασαν πάλι!!! Περιμένω απο τις 7:30 τον ανθρωπο για τα πλακάκια κ ακόμα τπτ!!! Θα τον σκότωσε!!! Άναψα κ τη φωτιά μου με πήρε κ μια φίλη μου να έρθει η να πάω κ ούτε αυτο δεν μπορώ!
εσυ κατευθειαν να δειρεις....δειρε την πεθερα να εκτονωθεις καλε.να πιασει και τοπο!evi86 έγραψε:τι εννοεις αναψες φωτια?! να παρω την πυροσβεστικη????ελα ρε συ χαλαρωσε θα ερθει ο μαστορας, αυριο μεθαυριο οταν το θυμηθει....αχ τους μισω!Hen Hen έγραψε:Καλημέρα και πάλι κορίτσια!!!! Τα νεύρα μου με έπιασαν πάλι!!! Περιμένω απο τις 7:30 τον ανθρωπο για τα πλακάκια κ ακόμα τπτ!!! Θα τον σκότωσε!!! Άναψα κ τη φωτιά μου με πήρε κ μια φίλη μου να έρθει η να πάω κ ούτε αυτο δεν μπορώ!
Πες μου ποιον θες να πρωτοδειρω κι ερχομαι για ξυλο...Να εκτονωθω κι εγω κι εσυ να χαλαρωσεις
Hen Hen έγραψε:Χα χα χα ξέρεις τι λεφτά θα βγάλουμε;; Ξέρεις πόσες θα μας προτιμήσουν;;; Δεν είναι άσχημη ιδέα!!! Ρε άμα τη σκοτωσω ποσά χρόνια θα μου ρίξουν;;; Αν είναι γυναίκα που έχει πεθερά πιστεύω θα με λυπηθει!!!
Hen Hen έγραψε:Στη θέση μου κάθομαι !!! Θα το οργανώσω και θα στο παρουσιάσω με σχέδιο!!! Χα χα !!! Να την ακούσω ποτέ!!!! Ότι μου λέει το αντίθετο εγω!!! Πόσο το χαίρομαι όταν βλέπω τη μούρη της στραβομενη! Ειμαι πολυ κακιά αλλα δεν με πειράζει!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης