Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
605 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 605 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και δεν μίλησα και με την Μαρκέλλα σήμερα ρε κορίτσια να με συνεφέρει!
λοιπόν σας φιλώ και έυχομαι όλα καλά για όλες μας!
Θα προσπαθήσω να μπω να σας πωτα νέα μου στείλτε μου θετική ενέργεια!!! φιλια σε όλες!

evi86

evi86
marilou27 έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΔΗ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Εγω βρηκα βρεφικο δωματιο που μετατρεπετε σε παιδικο/εφηβικο με κρεβατι,αλαξιερα,ντουλαπα διφυλη και μπαουλο με 540 και καροτσι 3σε1 με 360.Δεν πηγα σε κανενα γνωστο μαγαζι αλλα εκει τα βρηκα πιο φθηνα και εκει θα καταληξω..Νομιζω πως ειναι πιο φθηνα απο κατι αλλα

evi86

evi86
Maryanastasia έγραψε:και δεν μίλησα και με την Μαρκέλλα σήμερα ρε κορίτσια να με συνεφέρει!
λοιπόν σας φιλώ και έυχομαι όλα καλά για όλες μας!
Θα προσπαθήσω να μπω να σας πωτα νέα μου στείλτε μου θετική ενέργεια!!! φιλια σε όλες!

Μαιρη μου ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις για τιποτα.Εχεις οση θετικη ενεργεια θελεις απο εμας..Θα σε σκεφτομαστε και περιμενουμε νεα σου Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 3 417472

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΙ ΓΩ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ..

evi86

evi86
marilou27 έγραψε:ΚΑΙ ΓΩ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΝΤΩΣ..

Με τετοια κριση φθηνα θα ψαξουμε αλλιως δεν βγαινει κανενας.Αλλωστε δεν θα ειναι για παντα σε βρεφικο δωματιο και θα πρεπει να τ'αλλαζουμε μετα συνεχεια οποτε περνεις κατι που θα κρατησει και με λιγοτερα χρηματα

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΥΣΤΑΞΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 3 417472

evi86

evi86
marilou27 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΥΣΤΑΞΑ.ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 3 417472

Καλο σου βραδυ Μαρια τα λεμε αυριο... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 3 417472

evi86

evi86
Μονη μου εμεινα η ειναι καμια αλλη μεσα που δεν της κολλαει υπνος.;

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
evi86 έγραψε:Μονη μου εμεινα η ειναι καμια αλλη μεσα που δεν της κολλαει υπνος.;

Ειμαι κι εγω εδω Smile

evi86

evi86
mariaro έγραψε:
evi86 έγραψε:Μονη μου εμεινα η ειναι καμια αλλη μεσα που δεν της κολλαει υπνος.;

Ειμαι κι εγω εδω Smile

Επ καλως την Μαρια που ησουν τοση ωρα καλε;Ξεψαχνισα το φορουμ τοση ωρα...

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ειχα ξεχασει ανοιχτο το pc και ενω πηγαινα για υπνο ειδα οτι ειμαι μεσα ακομα....
Αλλα υπνος δεν μου κολλαει...
Εσυ κουκλιτσα μου πως τα πας?

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Maryanastasia έγραψε:

εγώ πάω αυριο κ θα πάω να μείνω με τους δικους μου για να με ντεντευει η μαμα μου καθώς ο καλός μου δουλευει

οι γονεις μου δεν έχουν γρήγορο ιντερνετ αρα για κάποιες μέρες μαλλον δεν θα μπω αλλά θα προσπαθήσω!

φιλιά σε όλες!

Καλη επιτυχια Μαιρη μου για αυριο!!!
Ευχομαι η Παναγιτσα να βοηθησει και να πανε ολα καλα!!!
Καλα να περασεις στους δικους σου και οταν μπορεσεις να μας πεις νεα!!
Φιλακια πολλα!!

evi86

evi86
mariaro έγραψε:Ειχα ξεχασει ανοιχτο το pc και ενω πηγαινα για υπνο ειδα οτι ειμαι μεσα ακομα....
Αλλα υπνος δεν μου κολλαει...
Εσυ κουκλιτσα μου πως τα πας?

Ας τα λεμε καλα.Υπνος δεν μου κολλαει και ποναει πολυ η μεση μου.Δοκιμασα να ξαπλωσω μπας και ειναι καλυτερα αλλα ειδα πως καθηστη δεν ποναει τοσο οπως ξαπλωμενη...

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τον πονο στην μεση τον ειχα σχεδον σε ολο τον τριτο μηνα. Ευτυχως απο την στιγμη που μπηκα στον τεταρτο (αν εξαιρεσεις την πρωτη εβδομαδα που ημουν με buscopan) ειμαι πολυ καλυτερα!!

evi86

evi86
Να σε ρωτησω κατι περνεις τωρα σιδηρο η κατι αλλο;

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Παιρνω σιδηρο (2), ασβεστιο (1) και filicine (1).
Εσυ?

evi86

evi86
mariaro έγραψε:Παιρνω σιδηρο (2), ασβεστιο (1) και filicine (1).
Εσυ?

Εγω ξεκινησα πριν δυο εβδομαδες σιδηρο και απο τοτε αρχισα να εχω αυπνιες...

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χμμμ δεν ξερω αν παιζει ρολο ο σιδηρος, η ζεστη, ή η εγκυμοσυνη (οι ορμονες εννοω).
Εγω εχω κανει εξωσωματικη. Τους πρωτους μηνες (μεχρι τον 3ο) επειδη ο οργανισμος δεν παραγει τις ορμονες που χρειαζεται για να κρατηθει το παιδι στην ζωη, επαιρνα πολλα χαπια... την μια μερα μπορει να ηθελα να κοιμαμαι συνεχεια και μετα για αρκετες μερες δεν μου κολλαγε υπνος. Βεβαια ολη την ημερα ημουν σε εναν καναπε ή σε ενα κρεβατι οποτε δεν καταναλωνα καθολου ενεργεια και μπορει γι αυτο να μην ηθελα να κοιμαμαι...
Αυτες τις μερες αν παρω ενα βιβλιο να διαβασω και αναψω και λιγο το κλιματιστικο κοιμαμαι το βραδυ αλλα για το μεσημερι δεν το συζηταω...δεν γινεται με τιποτα.
Ισως φταιει το οτι πριν μεινω εγκυος δουλευα 9ωρο το λιγοτερο...μου εχει τυχει και 16ωρο...μια ομορφια... Very Happy

mariaro

mariaro
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λοιπον Ευη μου σε αφηνω... Παω για νανι γιατι αυριο μεσημερι με βλεπω να ξυπναω!!
Καλο βραδυ!!!

evi86

evi86
mariaro έγραψε:Χμμμ δεν ξερω αν παιζει ρολο ο σιδηρος, η ζεστη, ή η εγκυμοσυνη (οι ορμονες εννοω).
Εγω εχω κανει εξωσωματικη. Τους πρωτους μηνες (μεχρι τον 3ο) επειδη ο οργανισμος δεν παραγει τις ορμονες που χρειαζεται για να κρατηθει το παιδι στην ζωη, επαιρνα πολλα χαπια... την μια μερα μπορει να ηθελα να κοιμαμαι συνεχεια και μετα για αρκετες μερες δεν μου κολλαγε υπνος. Βεβαια ολη την ημερα ημουν σε εναν καναπε ή σε ενα κρεβατι οποτε δεν καταναλωνα καθολου ενεργεια και μπορει γι αυτο να μην ηθελα να κοιμαμαι...
Αυτες τις μερες αν παρω ενα βιβλιο να διαβασω και αναψω και λιγο το κλιματιστικο κοιμαμαι το βραδυ αλλα για το μεσημερι δεν το συζηταω...δεν γινεται με τιποτα.
Ισως φταιει το οτι πριν μεινω εγκυος δουλευα 9ωρο το λιγοτερο...μου εχει τυχει και 16ωρο...μια ομορφια... Very Happy

Εισαι πολυ τυχαιρη που επιασε η εξωσωματικη σου.Αυτο στο λεω γιατι μια θεια μου(43 τωρα) ειχε προβλημα και απο τα 28 πολεμουσε για παιδι.Εκανε 8 φορες εξωσωματικη και δεν μπορουσε να το κρατησει.Εκτος απο μια φορα που ειχε φτασει στον 7ο αλλα τελικα δεν αντεξε το παιδι.Απο την ωρα που εκανε την επεμβαση ηταν ξαπλα στο κρεβατι για να μην κουραζεται μπας και κανει το θαυμα του ο θεος αλλα παντα απογοητευοταν.Και υιοθεσια δοκιμασε να κανει αλλα εδω και 6 χρονια ειναι στην αναμονη βλεπεις σε αυτο το κρατος τιποτα δεν γινεται σωστα.Τοσες προσπαθειες και τιποτα και απ'ολο αυτο εχει να θυμαται μονο το κοστος...Αχ μου την θυμησες τωρα...Τι να κανει αραγε η καημενη..;Οταν εμαθε πως ειμαι εγκυος πεταξε απο την χαρα της κι ας εβλεπα τον πονο στα ματια της

evi86

evi86
mariaro έγραψε:Λοιπον Ευη μου σε αφηνω... Παω για νανι γιατι αυριο μεσημερι με βλεπω να ξυπναω!!
Καλο βραδυ!!!

Καλο σου βραδυ κοπελα μου!

evi86

evi86
Καλημερα απο μια ξενυχτισμενη εγκυουλα....

Maryanastasia

Maryanastasia
Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!

Γεια σου Εύη και εγώ άυπνη είμαι!

Πόσων εβδομάδων είσαι? Εγώ ειμαι 18 και παίρνω μόνο σίδηρο. Το φιλισιν μου το σταμάτησε και ασβέστιο μου είπε θα πάρω πολύυυυυ αργότερα!!! Νομίζω ο κάθε γιατρός λεει τα δικα του!!

Είναι τόσο λυπηρό να μην δίνουν πιο έυκολα παιδακια σε οικογένειες και να τα αφήνουν στα ιδρύματα. Η μαμά μου ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι και δεν της το δίνανε γιατί έιχε ήδη 3 οκ συμφωνώ αλλά έμεινε στο ιδρυμα για χρόνιαααα καλύτερο είναι αυτΌ ?? τι να πω είναι τόσο κρίμα........ψυχές μου και είναι τόσα στα αζητητα είναι να απορείς πραγματικά...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:Καλημερα απο μια ξενυχτισμενη εγκυουλα....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ωχ ξενυχτης θα ειναι ομπεμπης...αντε να τον μαζευεις απο τα μπαρακια! Very Happy
καλα τοοοοσες σελιδες ποτε προλαβατε????
φιλιω πολυ χαρηκα που σε ακουσα.
λιτσα 2000ε ειναι πολλα νομιζω....κανε μια ερωτηση σε καννενα δημοσιο.
Very Happy Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!

Γεια σου Εύη και εγώ άυπνη είμαι!

Πόσων εβδομάδων είσαι? Εγώ ειμαι 18 και παίρνω μόνο σίδηρο. Το φιλισιν μου το σταμάτησε και ασβέστιο μου είπε θα πάρω πολύυυυυ αργότερα!!! Νομίζω ο κάθε γιατρός λεει τα δικα του!!

Είναι τόσο λυπηρό να μην δίνουν πιο έυκολα παιδακια σε οικογένειες και να τα αφήνουν στα ιδρύματα. Η μαμά μου ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι και δεν της το δίνανε γιατί έιχε ήδη 3 οκ συμφωνώ αλλά έμεινε στο ιδρυμα για χρόνιαααα καλύτερο είναι αυτΌ ?? τι να πω είναι τόσο κρίμα........ψυχές μου και είναι τόσα στα αζητητα είναι να απορείς πραγματικά...

καλημερα μαιρη....
πολυ δυσκολο θεμα της υιοθεσιας....ασε στην ελλαδα τι αλλι παει σωστα για να παει και αυτο? ασε μωρε εχω απογοητευτει. κοβουν λεει ολα τα επιδοματα.λετε να μας τα κοψουν ολα? Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 3 311356

σημερα εχει γενεθλια ο καλος μου. εχω να σκουπισω,ξεσκονισω, να φτιαξω πιτσα για το βραδακι θα ερθουν οι δικοι μας να σβησει κερακι....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις