Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
638 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 638 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

evi86

evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Maryanastasia έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!

Γεια σου Εύη και εγώ άυπνη είμαι!

Πόσων εβδομάδων είσαι? Εγώ ειμαι 18 και παίρνω μόνο σίδηρο. Το φιλισιν μου το σταμάτησε και ασβέστιο μου είπε θα πάρω πολύυυυυ αργότερα!!! Νομίζω ο κάθε γιατρός λεει τα δικα του!!

Είναι τόσο λυπηρό να μην δίνουν πιο έυκολα παιδακια σε οικογένειες και να τα αφήνουν στα ιδρύματα. Η μαμά μου ήθελε να υιοθετήσει ένα παιδάκι και δεν της το δίνανε γιατί έιχε ήδη 3 οκ συμφωνώ αλλά έμεινε στο ιδρυμα για χρόνιαααα καλύτερο είναι αυτΌ ?? τι να πω είναι τόσο κρίμα........ψυχές μου και είναι τόσα στα αζητητα είναι να απορείς πραγματικά...

Αχ αμοιρες μαμαδες τι μας περιμενει...Εγω ειμαι 20 εβδομαδων και 6 ημερων.Κι εγω προε το παρον μονο σιδηρο παιρνω...

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:
evi86 έγραψε:Καλημερα απο μια ξενυχτισμενη εγκυουλα....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ωχ ξενυχτης θα ειναι ομπεμπης...αντε να τον μαζευεις απο τα μπαρακια! Very Happy
καλα τοοοοσες σελιδες ποτε προλαβατε????
φιλιω πολυ χαρηκα που σε ακουσα.
λιτσα 2000ε ειναι πολλα νομιζω....κανε μια ερωτηση σε καννενα δημοσιο.
Very Happy Very Happy

Αθανασια μου λες να ψαχνω στα μπαρακια;;;Ωχχ καηκαμε.... Razz

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ωχ ξενυχτης θα ειναι ομπεμπης...αντε να τον μαζευεις απο τα μπαρακια! Very Happy
Very Happy Very Happy

και αν μοιασει στην μαμα του και ειναι ομορφοσ?! σε βλεπω να του βαζεις τσιπακι...να εισαι σιγουρη! Very Happy

evi86

evi86
μαμακα μου έγραψε:
evi86 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
Very Happy Very Happy
και αν μοιασει στην μαμα του και ειναι ομορφοσ?! σε βλεπω να του βαζεις τσιπακι...να εισαι σιγουρη! Very Happy

Χαχαχα Αθανασια με εκανες και γελασα!Πωπω νυσταζωωωωωωωωωωωωωω αλλα αμα κοιμηθω τωρα θα ξυπνησα κατα τις 7-8 και μετα τρεχα γυρευε

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi86 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
evi86 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
Very Happy Very Happy

Χαχαχα Αθανασια με εκανες και γελασα!Πωπω νυσταζωωωωωωωωωωωωωω αλλα αμα κοιμηθω τωρα θα ξυπνησα κατα τις 7-8 και μετα τρεχα γυρευε
για αυτο ειμαι εδω αλλωστε Very Happy
τραβα κοιμησου,βαλε ξυπνητηρι το μεσημερακι ωστε να μπορεσεις να κοιμηθεις το βραδυ παλι.πηγαινε..... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 850933

evi86

evi86
Εχω κατι δουλειες να κανω πρωτα και μετα θα πεσω για λιγο αλλωστε κι αντρας μου κοιμαται οποτε θα χουχουλιασουμε μαζι....

mamameli

Kαλημέρα σε όλες ξενύχτισσες και μη...
Αθανασία να τον χαίρεσαι ,να ειστε παντα ευτυχισμενοι...ελπιζω να σου αρεσαν τα πραγματα που σου πηρα απο το τζαμπο... Laughing Αλλα δεν ηταν αναγκη το δωρακι για τη μικρη..σου χρωσταω κι εγω ενα! Laughing Laughing Laughing

Σημερα τελευταια μερα στην δουλεια!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 654316
Επιστροφη 16/8..βεβαια με αυτα που εχω προγραμμα να κανω θα κουραστω πιο πολυ\αλλα μακρια απο εδω κι οπου θελει ας είναι!

evi86

evi86
Κοριτσακια μου σας αφηνω παω να κανω καμια δουλεια Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 93981 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 517142 και μετα λιγο υπνο... Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 850933

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια εύη καλό ύπνο.αθανασία να τον χαίρεσαι με το καλο το παιδάκι σας!αχ πείτε μου πως θα περάσει αλλη μια μέρα μέσα στο σπίτι και μόνη μου και χωρίς να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα!!!!!!!! Sad

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamameli έγραψε:Kαλημέρα σε όλες ξενύχτισσες και μη...
Αθανασία να τον χαίρεσαι ,να ειστε παντα ευτυχισμενοι...ελπιζω να σου αρεσαν τα πραγματα που σου πηρα απο το τζαμπο... Laughing Αλλα δεν ηταν αναγκη το δωρακι για τη μικρη..σου χρωσταω κι εγω ενα! Laughing Laughing Laughing
σε ευχαριστώ για τα ψωνια βρε. καλα να με εβλεπες εχθες εξω απο το τζαμπο αιγαλεω.να σκεφτομαι να μπω να μην μπω...τελικα δεν μπηκα.το βαριεμαι μωρε....περπατα σαν χαζη,μην με χτυπησει και κανεις με τα καροτσακια, χαλασε τοοοσα λεφτα...αστο καλη μου, θα παει ο πεθερος σημερα να τελειωνω....
σε ευχαριστω κοριτσι για τις ευχες σου!
Σημερα τελευταια μερα στην δουλεια!!!!!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 4 654316
Επιστροφη 16/8..βεβαια με αυτα που εχω προγραμμα να κανω θα κουραστω πιο πολυ\αλλα μακρια απο εδω κι οπου θελει ας είναι!
μακρια......

[quote="marilou27"]καλημέρα κορίτσια εύη καλό ύπνο.αθανασία να τον χαίρεσαι με το καλο το παιδάκι σας!αχ πείτε μου πως θα περάσει αλλη μια μέρα μέσα στο σπίτι και μόνη μου και χωρίς να μπορώ να κάνω πολλά πράγματα!!!!!!!! Sad [/quote
σε ευχαριστω κοριτσακι μου. και εσεις κοριτσια μου -φιλες μου πλεον- να κρατησετε τα μωρακια αγκαλιτσα....
χαλααααααρωσε...παρε το λαπτοπ αγκαλια καινα δεις πως περναει η ωρα.... Wink

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μαρκελλα μας ακομα δεν ειπε καλημερα...ωχ παλι την τρεχει το αφεντικο....

χριστινα που εισαι?

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αθανασία μου όλη μέρα με το λαπτοπ ειμαι..

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marilou27 έγραψε:αθανασία μου όλη μέρα με το λαπτοπ ειμαι..
ΚΑΙ πολυ καλα κανεις....ενημερωσου για θηλασμο, για συνταγες μαγειρικης, για την φροντιδα του μωρου-αν δεις κατι ενδιαφερον πες μας- Cool

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
την βλέπω την κατασταση θα αποβλακωθω τελείως με εναν υπολογιστή..

maria1984

maria1984
Καλημέρα κορίτσια!!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα μαρία.τα νέα σου?η μπεμπα μεγαλώνει ε?

mamameli

marilou27 έγραψε:την βλέπω την κατασταση θα αποβλακωθω τελείως με εναν υπολογιστή..

Κατι θα σου αρεσει απο αυτα:Βιβλία ,περιοδικά,σταυρόλεξα που δεν αποβλακώνουν κιολας,ζωγραφικη,πλεξιμο(εγω ουτε που το εχω πιασει),κανενα παιχνιδι ηλεκτρονικο
τηλεφωνο με φιλες!!!!Και κατι αστειο:αστρολογια..Πω πω εφηβεια!Βαρετα αλλα μου λειπει!Καλεσε εσυ κοσμο στο σπιτι για παρεα μην περιμενεις απο αυτους..ολοι ξεχνιουνται στο τελος! Very Happy

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:
marilou27 έγραψε:την βλέπω την κατασταση θα αποβλακωθω τελείως με εναν υπολογιστή..

Κατι θα σου αρεσει απο αυτα:Βιβλία ,περιοδικά,σταυρόλεξα που δεν αποβλακώνουν κιολας,ζωγραφικη,πλεξιμο(εγω ουτε που το εχω πιασει),κανενα παιχνιδι ηλεκτρονικο
τηλεφωνο με φιλες!!!!Και κατι αστειο:αστρολογια..Πω πω εφηβεια!Βαρετα αλλα μου λειπει!Καλεσε εσυ κοσμο στο σπιτι για παρεα μην περιμενεις απο αυτους..ολοι ξεχνιουνται στο τελος! Very Happy

και περιοδικα εχω και σταυρόλεξα κανένα βιβλίο θελω να παρω γιατι περναει η ωρα..απο φίλους καποιοι δουλεύουν άλλοι εχουν εξαφανιστει..δε θελω να ειμαι αχαριστη θα περαουν οι μερες..thank you για τις προτασεις σου Smile

maria1984

maria1984
marilou27 έγραψε:καλημέρα μαρία.τα νέα σου?η μπεμπα μεγαλώνει ε?

Ναι μεγαλώνει το μωράκι μου,σήμερα είναι ακριβώς 25 εβδομάδων και πολλή ζωηρή,όλη μέρα δεν σταματάει να κλωτσάει το καλό μου...

mamameli

Ξερω το αναγκαστικο ειναι το χειροτερο..αλλο να το κανεις απο τεμπελιο και αλλο υποχρεωτικα...
θυμαμαι μου ελεγαν ξεκουρασου και κοιμησου τωρα που μπορεις...γιατι μετα..μακαρι να αποθηκευοταν λιγο η ξεκουραση..ειναι μαγικο ομως ..οπως κι αν ηταν η περιοδος της εγκυμοσυνης απο υπεροχη εως χαλια να ξεχνας με το πρωτο βλεμμα του μωρου σου τα παντα και μη σου πω να λες πως υπηρχα χωρις αυτο!Δεν θυμαμαι...υπομονη σε ολα τα κοριτσακια που ειναι κλεισμενα ή υποφερουν απο κατι στην εγκυμοσυνη..!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Very Happy

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamameli έγραψε:Ξερω το αναγκαστικο ειναι το χειροτερο..αλλο να το κανεις απο τεμπελιο και αλλο υποχρεωτικα...
θυμαμαι μου ελεγαν ξεκουρασου και κοιμησου τωρα που μπορεις...γιατι μετα..μακαρι να αποθηκευοταν λιγο η ξεκουραση..ειναι μαγικο ομως ..οπως κι αν ηταν η περιοδος της εγκυμοσυνης απο υπεροχη εως χαλια να ξεχνας με το πρωτο βλεμμα του μωρου σου τα παντα και μη σου πω να λες πως υπηρχα χωρις αυτο!Δεν θυμαμαι...υπομονη σε ολα τα κοριτσακια που ειναι κλεισμενα ή υποφερουν απο κατι στην εγκυμοσυνη..!

εχεις δικιο ετσι ειναι.θα κανω υπομονη μεχρι τη δευτερα και μετα θα κανω περισσοτερα πραγματα.πανω απο ολα τα μωρακια να ειναι καλα και εμεις θα αντεξουμε Smile

eirini2

kαλημερα κοριτσια.τι κανετε?ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?θα κλεισει και το 4ο θεμα σε λιγο.αθανασια να τον χαιρεσαι και με το καλο να ερθει το νεο μελος.πολυ ζεστη σημερα κοριτσια.ευτυχως θα παω σημερα σαλαμινα να δω το παιδακι μου και θα κανουμε καικανα μπανιο.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:kαλημερα κοριτσια.τι κανετε?ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?θα κλεισει και το 4ο θεμα σε λιγο.αθανασια να τον χαιρεσαι και με το καλο να ερθει το νεο μελος.πολυ ζεστη σημερα κοριτσια.ευτυχως θα παω σημερα σαλαμινα να δω το παιδακι μου και θα κανουμε καικανα μπανιο.
ειρηνη σε ευχαριστω πολυ. και εσευ με το καλο!
αλλα...σε παρακαλω αλλη φορα,μην τα πετας ετσι, σε εγκυλουλες μιλας...ακου θας πας σαλαμίνα και θα κανεις και μπανακι....κλαψ κλαψ.
καλα να περασειςνα δωσεις πολλα φιλια στην κορη.... Very Happy

eirini2

μαμακα μου έγραψε:
eirini2 έγραψε:kαλημερα κοριτσια.τι κανετε?ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?θα κλεισει και το 4ο θεμα σε λιγο.αθανασια να τον χαιρεσαι και με το καλο να ερθει το νεο μελος.πολυ ζεστη σημερα κοριτσια.ευτυχως θα παω σημερα σαλαμινα να δω το παιδακι μου και θα κανουμε καικανα μπανιο.
ειρηνη σε ευχαριστω πολυ. και εσευ με το καλο!
αλλα...σε παρακαλω αλλη φορα,μην τα πετας ετσι, σε εγκυλουλες μιλας...ακου θας πας σαλαμίνα και θα κανεις και μπανακι....κλαψ κλαψ.
καλα να περασειςνα δωσεις πολλα φιλια στην κορη.... Very Happy
μπανακι θα κανω και για σας αλλα φιλια στην κορη δεν μπορω να δωσω γιατι εχω γιο και μεσα στην κοιλια παλι γιο.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις