Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
649 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 649 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
eirini2 έγραψε:kαλημερα κοριτσια.τι κανετε?ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?θα κλεισει και το 4ο θεμα σε λιγο.αθανασια να τον χαιρεσαι και με το καλο να ερθει το νεο μελος.πολυ ζεστη σημερα κοριτσια.ευτυχως θα παω σημερα σαλαμινα να δω το παιδακι μου και θα κανουμε καικανα μπανιο.
ειρηνη σε ευχαριστω πολυ. και εσευ με το καλο!
αλλα...σε παρακαλω αλλη φορα,μην τα πετας ετσι, σε εγκυλουλες μιλας...ακου θας πας σαλαμίνα και θα κανεις και μπανακι....κλαψ κλαψ.
καλα να περασειςνα δωσεις πολλα φιλια στην κορη.... Very Happy
μπανακι θα κανω και για σας αλλα φιλια στην κορη δεν μπορω να δωσω γιατι εχω γιο και μεσα στην κοιλια παλι γιο.....

ναι εχεις γιους-σε πιστευω για να το λες ετσι θα ειναι-, αλλα το τριτο σου παιδι θα ειναι κοριτσι....προβλεψη αθανασιας....
Embarassed σορυ...ξανθια καποτε...

eirini2

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μαμακα μου έγραψε:
eirini2 έγραψε:
μαμακα μου έγραψε:
eirini2 έγραψε:kαλημερα κοριτσια.τι κανετε?ποτε προλαβατε και γεμισατε τοσες σελιδες?θα κλεισει και το 4ο θεμα σε λιγο.αθανασια να τον χαιρεσαι και με το καλο να ερθει το νεο μελος.πολυ ζεστη σημερα κοριτσια.ευτυχως θα παω σημερα σαλαμινα να δω το παιδακι μου και θα κανουμε καικανα μπανιο.
ειρηνη σε ευχαριστω πολυ. και εσευ με το καλο!
αλλα...σε παρακαλω αλλη φορα,μην τα πετας ετσι, σε εγκυλουλες μιλας...ακου θας πας σαλαμίνα και θα κανεις και μπανακι....κλαψ κλαψ.
καλα να περασειςνα δωσεις πολλα φιλια στην κορη.... Very Happy
μπανακι θα κανω και για σας αλλα φιλια στην κορη δεν μπορω να δωσω γιατι εχω γιο και μεσα στην κοιλια παλι γιο.....

ναι εχεις γιους-σε πιστευω για να το λες ετσι θα ειναι-, αλλα το τριτο σου παιδι θα ειναι κοριτσι....προβλεψη αθανασιας....
Embarassed σορυ...ξανθια καποτε...
3ο ποιο 3ο?δεν νομιζω να κανω 3ο.αν φυγω απο την αθηνα και παω να μεινω στην επαρχια μπορει.εδω στο τρελαδικο οχι.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιατι το λες αυτο? οχι πες μου τι σε χαλαει σε αυτην την πολη???!!!
αν μπορεις να φυγεις τρεεεεεεεχα Wink

eirini2

μαμακα μου έγραψε:γιατι το λες αυτο? οχι πες μου τι σε χαλαει σε αυτην την πολη???!!!
αν μπορεις να φυγεις τρεεεεεεεχα Wink
δεν εχω μεγαλωσει εδω αλλα σε χωριο.ηρθα πριν 5 χρονια αθηνα και δεν μ`αρεσει καθολου.μακαρι να μπορουσε να βρει μια δουλεια ο αντρας μου να παμε στο χωριο μου στην εδεσσα.εκει τα παιδια μεγαλωνουν διαφορετικα

eirini2

που χαθηκατε ολες?μετα θα μαζευτειτε ολες μαζι και θα γεμισετε 100 σελιδες και δεν προλαβαινουμε να διαβαζουμε.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ελα μου ντε?που ειναι ολες σημερα? Shocked η μαρκελλα που συνηθως τα πρωινα ειναι εδω? Shocked κοριτσια?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα αγαπες τι κανετε???? πως πανε οι κοιλιτσες??? εεις καλα ειμαστε ζεσταινομαστε λιγακιιιιιιιι !!!! Crying or Very sad Crying or Very sad

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα Ζωουλα και γω εδω ζεσταινομαι αρκετα..απο το καναπε στο κρεβατι συνεχεια...αλλα δυστυχως στο σαλονι δεν εχουμε βαλει ακομα κλιματιστικο.. Mad οποτε με ενεμιστηρα..

eirini2

γεια σας κοριτσια.κι εγω με το κλιματιστικο εδω ουτε στο μπαλκονι δεν βγαινω

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilou27 έγραψε:καλησπερα Ζωουλα και γω εδω ζεσταινομαι αρκετα..απο το καναπε στο κρεβατι συνεχεια...αλλα δυστυχως στο σαλονι δεν εχουμε βαλει ακομα κλιματιστικο.. Mad οποτε με ενεμιστηρα..

Αστα να πανε και εγω με ενα κλιματιστικο ειμαι συνεχεια αχ που θα παει θα περασει και αυτο το καλοκαιρακι......υπομονη οσο μπορουμε αγαπες!!!! Very Happy Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιοτατη μακαροναδα με σαλτσα που περισεψε απο εχθες και 2 τελευταιες δηλωσεις....ε πως να σας γραψω?!
λοιπον καιεγω θελω να φυγω για το χωριο αλλα δεν ξερουμε τι δουλεια θα βρει-που δενθα βρει- ο αντρας του σπιτιου.αλλη ποιοτητα ζωης ρε γαμωτο....

eirini2

ευτυχως που γενναμε χειμωνα και θα εχει δροσια.εγω στο 1ο παιδι γεννησα 27 ιουνιου και ειχε πολυ ζεστη απο τον μαιο.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωουλα τι λεει ο πυργος? καλα ζεστη εχει παντου....
οση οικονομια εχω κανει φετος-και εχω κανει ποοοοολυ-θα την πληρωσω στην δεη Twisted Evil

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini2 έγραψε:ευτυχως που γενναμε χειμωνα και θα εχει δροσια.εγω στο 1ο παιδι γεννησα 27 ιουνιου και ειχε πολυ ζεστη απο τον μαιο.
καλα τον χειμωνα θα γελαμε....τον ειχα ξεπαγιασει τον σαραντακο μου στην ιωαννα που γεννησα μαρτιο....δεν το συζητουσα για καλοριφερ....

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
η ζωη στην επαρχια γενικα ειναι πιο ομορφη και πιο ποιοτικη με τις καταλληλες συγκυριες βεβαια..αραγε η μαιρη με την αμνιο πως να πηγε?η χριστινα με την β επιπεδου?αντε ρε κοριτσια εμφανιστειτε..

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:ζωουλα τι λεει ο πυργος? καλα ζεστη εχει παντου....
οση οικονομια εχω κανει φετος-και εχω κανει ποοοοολυ-θα την πληρωσω στην δεη Twisted Evil

αγαπηηηηηηηηηηη καλα ειμαι δοξα το θεο καλα λεει και ο πυργος ....οσο για την ποιοτητα ζωης που λες παραπανω και εμεις και αυτο φυγαμε μεναμε αθηνα δηλαδη εγω ..γνωρισα τον αντρα μου τον ανεβασα πανω ηταν και καλυτερα τα πραγματα απο αποψη δουλειων αλλα αφου παντρευτηκαμε και μετα ειπαμε πρεπει να φυγουμε τελος ..στην αρχη δεν λεω μου ηταν καπως αλλα εχω συνηθησει πια και δεν το αλλαζω μετα τιποτααααααααααααα.....!!!!!!!
αχ εγω θα φαω λιγο χοιρινο με πατατουλες ....!!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:ευτυχως που γενναμε χειμωνα και θα εχει δροσια.εγω στο 1ο παιδι γεννησα 27 ιουνιου και ειχε πολυ ζεστη απο τον μαιο.

ευτυχως δεν λες τιποτα ...δεν θα μας φανει και πολυ η κλεισουρα μας ...θα το παλεψουμε πιο καλα.....αχ βρε κοριτσια σας πιανει ποτε αγχος με το πως θα τα καταφερετε?θα ειμαστε καλες μαμαδες? να ξυπναω τα βραδια? θα μπορω να συνδυασψ ολα και αντρα και παιδι? μηπως δεν ημουν ετοιμη να γινω μαμα ακομα???? καθε βραδυ τα σκεφτομαι ολα αυτα χωρις απαντησεις βεβαια και με κλωτσαει το νινακι μου χαχαχα αντιδραει!!!!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να ετοιμασω τραπεζι...θα τα πουμε σε λιγο φιλια!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:παω να ετοιμασω τραπεζι...θα τα πουμε σε λιγο φιλια!

καλη ορεξη !!! φιλακιαααααααααααα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 536304 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 536304 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 536304 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 536304

markella_p

markella_p
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κου-κου τσα!

να 'μαι και γω.

Αθανασια, να χαιρεσαι τον ταριφα σου φιλεναδα! Πολυχρονος και ολα τα καλα να σας ερχονται παντα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627

Μαριες, Ζωες, Ειρηνη, Ευη, κλπ κλπ αλοχα!!!

Η Χριστινα που ειναι? Ε ρε ξυλο που θα φαει!!!

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:κου-κου τσα!

να 'μαι και γω.

Αθανασια, να χαιρεσαι τον ταριφα σου φιλεναδα! Πολυχρονος και ολα τα καλα να σας ερχονται παντα!!! Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 130627

βρε βρε καλως την τι κανεις αγαπουλα μου ??? που χαθηκες σημερα ε? μου λες?? θα αρχισω να φωναζω μου φαινεται ............

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αθανασια μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου καθε καλο σας ευχομαι απο καρδιας να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!!!!!!!!!! ( μην με παρεξηγησεις το αλτσχαιμερ χτυπαει τηνπ ορτουλα μου) Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 893968 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 893968 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#4 - Σελίδα 5 893968

eirini2

zooula1985 έγραψε:

ευτυχως δεν λες τιποτα ...δεν θα μας φανει και πολυ η κλεισουρα μας ...θα το παλεψουμε πιο καλα.....αχ βρε κοριτσια σας πιανει ποτε αγχος με το πως θα τα καταφερετε?θα ειμαστε καλες μαμαδες? να ξυπναω τα βραδια? θα μπορω να συνδυασψ ολα και αντρα και παιδι? μηπως δεν ημουν ετοιμη να γινω μαμα ακομα???? καθε βραδυ τα σκεφτομαι ολα αυτα χωρις απαντησεις βεβαια και με κλωτσαει το νινακι μου χαχαχα αντιδραει!!!!!
ολα θα τα καταφερεις.οι πρωτες μερες ειναι μεχρι να βρεις ενα ρυθμο.μετα θα εισαι ενταξει.θα μπει και το παιδι σε ενα προγραμμα.

eirini2

markella_p έγραψε:κου-κου τσα!

να 'μαι και γω.

αλοχα?μα που βρισκεσαι στην χαβαη.γεια σου μαρκελιτσα.ολα καλα?

zooula1985

zooula1985
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirini2 έγραψε:
zooula1985 έγραψε:

ολα θα τα καταφερεις.οι πρωτες μερες ειναι μεχρι να βρεις ενα ρυθμο.μετα θα εισαι ενταξει.θα μπει και το παιδι σε ενα προγραμμα.

φφφφφφφφφφφφφ μακαρι ..για να δω χιχιχιχι αγχος αγχος τι ειναι αυτο το πραγμα??!!!! απαπαπαπαπαπαπαπα Very Happy Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις