Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χελόου γκερλς!!

Τελείωσα το 1ο μέρος της δουλειάς και πάμε για το επόμενο!! Ως το βράδυ, εδώ βιδωμένη!! study

Boubou μην ανησυχείς κι εγώ παχαίνω το καλοκαίρι, ανεξήγητο..;; όλοι αδυνατίζουν που λες κι εσύ κι εγώ παχαίνω!! rabbit

Αφρούλα δεν ξέρω αν είσαι μέσα, ήθελα να σχολιάσω το νυφικό σου είναι ΤΕΛΕΙΟ, το είχε και μια φίλη μου, πολύ μ' αρέσουν τα προνόβιας I love you Εγώ πάλι ήθελα κάτι εντελώς αλλιώτικο και τελικά έραψα κατι σε αυτό το στιλ που επισυνάπτω (ελπίζω να φαίνεται) Razz .. (βάλε πολλά κιλάκια παραπάνω βέβαια) pig

Απ' το φωτογράφο ο οποίος btw ήταν καλός αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ πήραμε το άλμπουμ, αλλά ακόμη δεν κάναμε τη λίστα με τις φωτό που θέλουμε, οι ανεπρόκοποι... Rolling Eyes affraid

Κορίτσια μπορεί κάποια να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί η λίστα ΔΕΝ περιμένω; Εννοούμε ότι ΔΕΝ περιμένουμε να αδιαθετήσουμε; cyclops

Τόνια χελόου, εύχομαι η καθυστέρηση να'ναι αυτό που θέλεις.. Κορώνη-Πυλο κλπ, τι ωραία!!! Καλά να περάσετε
Αρχεία
vintage-mexican-wedding-dress-ruffled09.jpg
Δεν έχετε το δικαίωμα να κατεβάσετε τα attachments.
(56 Kb) Κατεβάστηκε 31 φορές

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
boubou έγραψε:Παλι χανω απαντησεις χιχι ...

γεια σου Μαιρη μου!! σημερα ειναι η πιο ζεστη μερα λενε!! οποτε κουραγιο και σιγα σιγα θα πεσει παλι !! ολος ο κοσμος αδυνατιζει το καλοκαιρι απο τη ζεστη κι εγω παχαινω..πως το καταφερνω αυτο ?? χαχαχ Laughing Laughing Laughing Laughing

Αφρουλα πολυ ωραιο το νυφικο σου αν και εμενα μου αρεσει οπως θα ειδες να μην ειναι τοσο απλο!! το σχεδιο στο μπουστο μου αρεσε πολυ!!!!
χαιρομαι που ητανε επιτυχημένη η επιλογη σου!! κι εγω δν ειχα δοκιμασει τιποτα!! το ειδα και το πηρα online!!
εγω την αξια την δινω στις φωτο απο αποψη χρονων...οταν κοιτας μετα απο πολλα χρονια θα αναπολεις τις στιγμες, τα ατομα που ισως να μην υπαρχουν πια εν ζωη, και τοτε εχει πολυ μεγαλη αξια η φωτογραφια για μενα!!!!!!
απο την αλλη εχουν μεγαλη αξια και τα 1200€ που θα δωσω, και γι αυτο απαιτω!! Wink Wink

Τονια θα ακουσουμε την Γιαννα λοιπον και το κλεινουμε εδω!!Ερχεται η κορη λεμεεεεε!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 215994

Συμφωνώ ως celebrity δίνω μεγάλη βάση στις φώτο αυτό που μένει από το γάμο κ αξίζει να δώσεις λεφτά!! 1200 ε?? εμείς με τα ζόρια βρήκαμε 1500 κ τώρα περιμένω τα αλπουμ κ θα αρχίσω από βδομάδα να ουρλιάζω αν δε τα έχει έτοιμα Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ε ΨΙΤ ΨΩΝΑΡΑ???ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ!

είχα βάλει δε θυμάσαι που είχατε αρχίσει τη καζούρα ειδικά η γκρινιάρα ότι θμίζω κάποιο μοντέλο ηθοποιό κάτι τέτοιο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για γλυκα!! μπορω να ζω ΜΟΝΟ με γλυκα!! μιαμ μιαμ!!!

κοριτσια εγω εδωσα 1200 γιατι εκανα μονο ενα αλμπουμ το δικο μου!Δν εκανα καθολου αλμπουμ για γονεις και κουμπαρους, ουτε καν απλα!! θα εκτυπωσει και καμια 10αρια φωτος! θα τις μοιρασω και αυτο ηταν!!! σιγα μη κατσω να πληρωσω και για τα αλμπουμ των αλλων σε τοσο δυσκολη εποχη οικονομικα για μενα!!!

Τονια αν δν ερθει μεχρι αυριο εγω λεω να κανεις!! οσο νωριτερα τα ξερεις τοσο καλυτερα πιστευω!!

κι εμεις δν πηγαμε διακοπες, ουτε θα παμε!! παμε θαλασσα οποτε προλαβαινουμε και αυτο ειναι για φετος!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Χελόου γκερλς!!

Τελείωσα το 1ο μέρος της δουλειάς και πάμε για το επόμενο!! Ως το βράδυ, εδώ βιδωμένη!! study

Boubou μην ανησυχείς κι εγώ παχαίνω το καλοκαίρι, ανεξήγητο..;; όλοι αδυνατίζουν που λες κι εσύ κι εγώ παχαίνω!! rabbit

Αφρούλα δεν ξέρω αν είσαι μέσα, ήθελα να σχολιάσω το νυφικό σου είναι ΤΕΛΕΙΟ, το είχε και μια φίλη μου, πολύ μ' αρέσουν τα προνόβιας I love you Εγώ πάλι ήθελα κάτι εντελώς αλλιώτικο και τελικά έραψα κατι σε αυτό το στιλ που επισυνάπτω (ελπίζω να φαίνεται) Razz .. (βάλε πολλά κιλάκια παραπάνω βέβαια) pig

Απ' το φωτογράφο ο οποίος btw ήταν καλός αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ πήραμε το άλμπουμ, αλλά ακόμη δεν κάναμε τη λίστα με τις φωτό που θέλουμε, οι ανεπρόκοποι... Rolling Eyes affraid

Κορίτσια μπορεί κάποια να μου εξηγήσει πώς λειτουργεί η λίστα ΔΕΝ περιμένω; Εννοούμε ότι ΔΕΝ περιμένουμε να αδιαθετήσουμε; cyclops

Τόνια χελόου, εύχομαι η καθυστέρηση να'ναι αυτό που θέλεις.. Κορώνη-Πυλο κλπ, τι ωραία!!! Καλά να περάσετε

ωραίοοοοοοοοο

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για γλυκα!! μπορω να ζω ΜΟΝΟ με γλυκα!! μιαμ μιαμ!!!

κοριτσια εγω εδωσα 1200 γιατι εκανα μονο ενα αλμπουμ το δικο μου!Δν εκανα καθολου αλμπουμ για γονεις και κουμπαρους, ουτε καν απλα!! θα εκτυπωσει και καμια 10αρια φωτος! θα τις μοιρασω και αυτο ηταν!!! σιγα μη κατσω να πληρωσω και για τα αλμπουμ των αλλων σε τοσο δυσκολη εποχη οικονομικα για μενα!!!

Τονια αν δν ερθει μεχρι αυριο εγω λεω να κανεις!! οσο νωριτερα τα ξερεις τοσο καλυτερα πιστευω!!

κι εμεις δν πηγαμε διακοπες, ουτε θα παμε!! παμε θαλασσα οποτε προλαβαινουμε και αυτο ειναι για φετος!!!

ΛΕΣ Ε??ΧΜΜΜ ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!!ΑΧ ΑΧ ΑΧ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟ!Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΥΛ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ, ΛΕΩ ΛΙΓΟ, ΨΩΝΙΟ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ!ΣΧΟΛΑΩ!ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 654316

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμείς στα 1500 ευρώ έχουμε 1 αλμπουμ γαμου 1 βάπτισης! 2 μικρά ένα για κουμπάρο 1 για συντέκνισσα και 3 dvd! Τις φώτο για κορνιζάρισμα θα τις πληρώσουμε τις έξτρα! Μας κάνει δώρο μεγενθυμένες γάμο κ βάπτιση κ εξωτερική φωτογράφηση που βγάλαμε μόνο τη μικρή η δικιά μας πήγε στον αέρα λέμε του χρόνου που θα κλείσουμε χρόνο να την κάνουμε τότε!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
boubou έγραψε:ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ για γλυκα!! μπορω να ζω ΜΟΝΟ με γλυκα!! μιαμ μιαμ!!!

ΛΕΣ Ε??ΧΜΜΜ ΑΧ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ..ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!!ΑΧ ΑΧ ΑΧ

εγώ λέω να περιμένεις όπως λες για να το λες εσύ ξέρεις καλύτερα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΜΙΚΡΗ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 654316

Τσάο !

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιολη μου αρεσει και το δικο σου νυφικο!!! ειναι πολυ διαφορετικο!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα ησουν μια κουκλα!!!

εγω παλι οταν παρω τα δειγματα παιζει την επομενη μερα να του εχω δωσει να μας κανει το αλμπουμ!!Το περιμενω πως και πως!!! Embarassed Embarassed Embarassed

αφρουλα καλη ξεκουραση, εγω εχω λιγο ακομη!!

Γιαννα δωσε ρουφηχτά φιλακια στην Μαρια σου!!!

IoliAtore

IoliAtore
Αχ δεν προλαβαίνω τις απαντήσεις!!

Αφρούλα & boubou μερσί, κούκλα δεν ήμουν γτ έχω κιλάκια, αλλά όντως ο καθένας έχει το δικό του στιλ. Πού να βλέπατε και τον υπόλοιπο γάμο! Σίγουρα δεν ήταν στα γούστα ολονών, ήταν στα δικά μας γούστα και ήταν διαφορετικά από το συνηθισμένο. Τον θέλαμε τον γάμο σε στιλ vintage - boho - 70s.... ας πούμε... ωραίος βγήκε

Για όσες φεύγουν, καλή όρεξη, καλή ξεκούραση, κ τλ λέιτερ!!

Επίσης να σχολιάσω, ότι βλέπω τις τιμές που δώσατε κορίτσια στους φωτογράφους και πιστεύω ότι στο θέμα αυτό πιαστήκαμε κότσος.... affraid

2500.... αχ βαχ τα κλαίω ακόμα!!

Βέβαια νυφικό σχετικά καλή τιμή (500 η μοδίστρα και 170 το ύφασμα που πήραμε από το Σουφλί, πολύ ωραίο, άγριο μετάξι), στολισμό εκκλησίας-λαμπάδες δεν είχαμε, στέφανα είχα της μαμάς μου, άσπρα δερμάτινα δισκο μπρούντζινο 10 ευρώ από Μοναστηράκι), μπομπονιέρες χειροποίητες με κοφτό κέντημα Smile Κοστούμι πάμφθηνο σε ράφτη, λινό εκρού 130 ευρώ, χαχαα Wink ήταν όλα μοναδικά!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 328109

αλλά ο φωτογράφος και τα προσκλητήρια (στον Τσαλδάρη) βγήκαν ο κούκος αηδόνι! Τα προσκλητήρια δεν το μετανιώνω ήταν πολύ ωραία Very Happy τα είχα σχεδιάσει εγώ γιατί ζωγραφίζω, είμαι και μετριόφρων!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 328109

Αλλά γενικότερα αν τα έκανα φέτος, μετά τις περικοπές θα έδινα λιγότερα πιστεύω scratch

Τέλος πάντων...

Κουτούρντισα τελείως με τη δουλειά......... drunken  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 911307

Θέλω θάλασσα

xrysaki!

xrysaki!
τονιααα περιμενε βρε λιγο..μην το σκεφτεσαι συνεχεια..αποψη μου..αν δεν κρατιεσαι πηγαινε..

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Αχ δεν προλαβαίνω τις απαντήσεις!!

Αφρούλα & boubou μερσί, κούκλα δεν ήμουν γτ έχω κιλάκια, αλλά όντως ο καθένας έχει το δικό του στιλ. Πού να βλέπατε και τον υπόλοιπο γάμο! Σίγουρα δεν ήταν στα γούστα ολονών, ήταν στα δικά μας γούστα και ήταν διαφορετικά από το συνηθισμένο. Τον θέλαμε τον γάμο σε στιλ vintage - boho - 70s.... ας πούμε... ωραίος βγήκε

Για όσες φεύγουν, καλή όρεξη, καλή ξεκούραση, κ τλ λέιτερ!!

Επίσης να σχολιάσω, ότι βλέπω τις τιμές που δώσατε κορίτσια στους φωτογράφους και πιστεύω ότι στο θέμα αυτό πιαστήκαμε κότσος.... affraid

2500.... αχ βαχ τα κλαίω ακόμα!!

Βέβαια νυφικό σχετικά καλή τιμή (500 η μοδίστρα και 170 το ύφασμα που πήραμε από το Σουφλί, πολύ ωραίο, άγριο μετάξι), στολισμό εκκλησίας-λαμπάδες δεν είχαμε, στέφανα είχα της μαμάς μου, άσπρα δερμάτινα δισκο μπρούντζινο 10 ευρώ από Μοναστηράκι), μπομπονιέρες χειροποίητες με κοφτό κέντημα Smile Κοστούμι πάμφθηνο σε ράφτη, λινό εκρού 130 ευρώ, χαχαα Wink ήταν όλα μοναδικά!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 328109

αλλά ο φωτογράφος και τα προσκλητήρια (στον Τσαλδάρη) βγήκαν ο κούκος αηδόνι! Τα προσκλητήρια δεν το μετανιώνω ήταν πολύ ωραία Very Happy τα είχα σχεδιάσει εγώ γιατί ζωγραφίζω, είμαι και μετριόφρων!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 328109

Αλλά γενικότερα αν τα έκανα φέτος, μετά τις περικοπές θα έδινα λιγότερα πιστεύω scratch

Τέλος πάντων...

Κουτούρντισα τελείως με τη δουλειά......... drunken  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 911307

Θέλω θάλασσα

ωραίοι οι γάμοι εποχής αχ τι καλά!! άσχετο αλλά το "κουτούρντισα" τι σημαίνει? Σαλονικιώτικο?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:εμείς στα 1500 ευρώ έχουμε 1 αλμπουμ γαμου 1 βάπτισης! 2 μικρά ένα για κουμπάρο 1 για συντέκνισσα και 3 dvd! Τις φώτο για κορνιζάρισμα θα τις πληρώσουμε τις έξτρα! Μας κάνει δώρο μεγενθυμένες γάμο κ βάπτιση κ εξωτερική φωτογράφηση που βγάλαμε μόνο τη μικρή η δικιά μας πήγε στον αέρα λέμε του χρόνου που θα κλείσουμε χρόνο να την κάνουμε τότε!

μια χαρα ειναι η τιμη τοτε!!Γιατι ειναι και της βαφτισης μεσα!!! εμενα ειναι τοσο μονο γαμου σκεψου!!! κι εμενα με εφαγε να κανουμε κι αλλη μερα αλλα ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!καλα δν το συζητω!!!το νυφικο με κουρασε τοσο πολυ απο το βαρος και τον ογκο που δν θελω να το ξαναφορεσω ΠΟΤΕ! Razz Razz Razz Razz Razz εξαλλου και την μερα του γαμου δν βγαλαμε στο στουντιο φωτογραφιες αλλα εξω!απλα ηθελε να ειναι μερα!!!
πως φαινονται οι ψυχραιμες τις παρεας ε?? χαχαχα εγω ειμαι τελειως ανυπομονη και σε παρασερνω Τονια μου!! κανε οτι λεει η καρδια σου!!!

Ιολη νυφουλα και να μην ησουν ΘΕΑ δν το δεχομαι!!! ειναι η μερα τετοια που φαινομαστε πολυ ομορφες!!Ανεξαρτητου σωματοτυπου, γιατι ειναι η χαρα που φεγγει το προσωπο μας!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:τονιααα περιμενε βρε λιγο..μην το σκεφτεσαι συνεχεια..αποψη μου..αν δεν κρατιεσαι πηγαινε..

ΧΡΥΣΑΚΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΙΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...

IoliAtore

IoliAtore
Boubou δεν ξέρω, αντικειμενικά ήμουν μια μπουμπού, pig αλλά εγώ αισθανόμουν ωραία πάντως  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 536304 , και στην τελική ό,τι στην αρχή φοβόμουν πώς θα'μαι πώς θα με κρίνουν κλπ μετά τα ξέχασα και χ3στηκ@, το'ριξα στο χορό και στο κέφι και πιστεύω πλέον κανείς δεν κοιτούσε κιλά κλπ! Περάσαμε ωραία!

Κορίτσια βγαίνω και εγώ, μαζεύω τις δυνάμεις μου για τις υπόλοιπες 120 σελίδες διόρθωση.

pale pale pale affraid

Τα λέμε ξανά αργότερα!

Αν μπορεί καμία πείτε μου γι' αυτή τη λίστα δεν περιμένω! Είμαι και χαζή δεν τα πιάνω jocolor

xrysaki!

xrysaki!
toniach29 έγραψε:
xrysaki! έγραψε:τονιααα περιμενε βρε λιγο..μην το σκεφτεσαι συνεχεια..αποψη μου..αν δεν κρατιεσαι πηγαινε..

ΧΡΥΣΑΚΙ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..ΑΠΛΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΙΝΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ...
αχ ρε συ τονια οντως θα ηταν σουπερ..υπομονη μια μερουλα ακομα εστω κ μετα τρεχαααα για την κορηηηηη..την καπαρωνω απο τωρα στο λεω ε?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:
toniach29 έγραψε:

αχ ρε συ τονια οντως θα ηταν σουπερ..υπομονη μια μερουλα ακομα εστω κ μετα τρεχαααα για την κορηηηηη..την καπαρωνω απο τωρα στο λεω ε?

ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ..ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ...ΧΑΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ Η ΤΡΙΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ?

xrysaki!

xrysaki!
τονια μου γερο να ναι κ οτι να ναι..αρκει να καθεται ...χαχα πλακιτσα..ας εισαι εσυ καλα κ το μωρακι κ ας σου στειλει οτι θελει ο θεος..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:τονια μου γερο να ναι κ οτι να ναι..αρκει να καθεται ...χαχα πλακιτσα..ας εισαι εσυ καλα κ το μωρακι κ ας σου στειλει οτι θελει ο θεος..
ΑΚΡΙΒΩΣ!!!ΓΕΡΟ ΝΑ ΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΒΑΣΙΚΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΝΙ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ...ΠΩΠΩ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ Κ ΒΑΡΙΕΜΑΙ...ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΑ Κ ΤΩΡΑ ΣΚΑΩ..ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ

ζωάκι

ζωάκι
IoliAtore έγραψε:Boubou δεν ξέρω, αντικειμενικά ήμουν μια μπουμπού, pig αλλά εγώ αισθανόμουν ωραία πάντως  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 536304 , και στην τελική ό,τι στην αρχή φοβόμουν πώς θα'μαι πώς θα με κρίνουν κλπ μετά τα ξέχασα και χ3στηκ@, το'ριξα στο χορό και στο κέφι και πιστεύω πλέον κανείς δεν κοιτούσε κιλά κλπ! Περάσαμε ωραία!

Κορίτσια βγαίνω και εγώ, μαζεύω τις δυνάμεις μου για τις υπόλοιπες 120 σελίδες διόρθωση.

pale pale pale affraid

Τα λέμε ξανά αργότερα!

Αν μπορεί καμία πείτε μου γι' αυτή τη λίστα δεν περιμένω! Είμαι και χαζή δεν τα πιάνω jocolor

Ιόλη το νυφικό ήταν σουπερ!! Μου άρεσε πολύ!!!
Κι εμένα μ'αρεσουν αυτά τα στυλ αλλά βαριέμαι πολύ τη διοργάνωση! Smile
Βρε Τόνια!! Αυτό με το τεστ δεν το κατάλαβα! Για το άγχος τάχα; ... πολύ χαλαρή σε βρίσκω! Μπράβο! Και εύχομαι να είναι όπως ακριβώς τα θέλεις!
αυτό με τη φάτσα που αλλάζει όμως ισχύει! Το βλέπω κι εγώ στη δική μου! Πολύ περίεργο, αλλά έχει πλάκα!
Περιττό να σας πω ότι μου ανοίξατε την όρεξη με το κορμοσάλαμο!Κορμό το λέμε εμείς! Αλλά υπάρχει και πιο απλή εκδοχή, χωρίς ζαχαρούχο αλλά με άχνη.. βούτυρο κακάο άχνη μπισκότα ραντισμένα.. όλα μαζί ανακάτεμα και κατάψυξη..
Εγώ τρελαίνομαι για σούπεες... αν έχετε καμιά τρελή χωρίς κρέας! το Σάββατο έβρασα καρότα πατάτες σέλινο και τα αυγόκοψα! Πωωπωπωπω τρέχουν τα σάλια μου! Smile

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Like a Star @ heaven κορίτσια καλησπέρα

καλορίζικο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 M022
πολλά μπεμπέ για όλες μας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 K044

οι εγκυούλες με το καλό να πάρουν αγκαλίτσα το μωράκια τους και οι
μανούλες να τα χαίρονται Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 5 C36

δεν σας διάβασα..
ελπίζω να είστε όλες καλά !

κανένα ευχάριστο έχουμε ; Like a Star @ heaven

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΖΩΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ...ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΙΑΚΗ Κ ΤΩΡΑ Η ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ...ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις