Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Και τώρα μία ερώτηση. Στη μέση του κύκλου, ειδικά την 13η μέρα σε κύκλο 27 ημερών, είναι σημάδι ωορρηξίας μία σταγόνα καφέ στο εσώρουχο αλλά και στο κρεβάτι μετά το  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994(παρεπιτώντως τρελλή όρεξη χτες για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994 ) Γιατί το μόνο που ένιωσα αυτή τη φορά ήταν ένας πολύ πολύ πολύ ελαφρύς πόνος το απόγευμα κάτω αριστερά, που δεν το αξιολόγησα κιόλαςγιατί ήταν πολύ γλυκός πόνος και τον αισθάνθηκα για λίγο.

ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η ΚΑΦΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994 ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ..ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΗΡΕΜΗΣΑ...
ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
eva34 έγραψε:
ζωάκι έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΟΥΝΤΩΣΑ ΤΩΡΑ....ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ.ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΡΝΩ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 M088 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 M088

Γιάννα κόψτοοοοοοοο!!!! Μαχαίρι! Και να φροντίζεις η μικρή να μην το μυρίζει καθόλου γιατί συνηθίζει και συνδέει τη μυρωδιά μαζί σου! Smile
Βρε λες να ναι κόρη; Δεν ξέρω αλλά εγώ πάντω "αγοράκι μου" του λέω.. και σκέφτομαι ότι πρέπει να το σταματήσω με΄χρι να μάθω γιατί μπορεί να είναι κορίτσι! Smile
Εύα πάω τώρα να διαβάσω τα νέα!! Smile

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect ΌΣον αφορά το τσιγάρο..
¨οσο για το άλλο σε λίγο θα ξέρεις. Γερό να είναι και ότι να'ναι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 417472

Μπράβο σου που το κοψες στην εγκυμοσύνη! Σου εύχομαι να ξυπνήσεις ένα πρωί και να μη θέλεις να το δεις μπροστά σου! SmileΌντως γερό να ναι!!!
Εύα μαγεία το ταξίδι σας!!! Δεν έχω λόγια να σχολιάσω!!!Παγετώνες, φάλαινες, Βίκινγκς!
Και είδες πώς ξέρουν να προωθούν την ιστορία και τον πολιτισμό τους αυτοί οι βόρειοι λαοί; Φαντάσου να πήγαινες στους Δελφούς πχ και να είχε κάτι ανάλογο, ή στην Ολυμπία ή οπουδήποτε αλλού..
Όταν έτυχε να πάω κι εγώ Λιθουανία, επισκεφτήκαμε ένα κάστρο και ήταν όλα σε άλλον αιώνα μέσα!

ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΟΥΝ! Embarassed Embarassed

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευούλι μου, έχω τεστ ωορρηξίας αλλά είπα αυτό το μήνα να μη χρησιμοποιήσω ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε να σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ.Να αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου και απλά να ευχαριστηθώ το σεξ.
Και σας πληροφορώ πως ήταν καλύτερο από πολλές άλλες φορες. Τώρα αν πετύχαμε κάτι...Μακάρι. Θα δείξει. Αλλά και να μην έγινε δε τρέχει τίποτα. Τον άλλο μήνα. Δε θα σκάσουμε κιόλας, ούτε θα τα βάλουμε με του θέλημα του Θεού(παρόλο που το θέλω τρελλά).
Τέλος πάντω. Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχουμε πρόβα νυφικού με τη φίλη μου(μήπως να δοκιμάσω κ εγώ κανένα scratch scratch scratch scratch )
Όσο για τηυ γνωριμία, ΝΑΙ καλό θα ήταν αυτό που λες.ΝΑ το δούμε μόλις μπει ο Σεπτέμβριος(γιατί τώρα με βόλτες, διακοπές και εκδρομές είναι λίγο δύσκολο)

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΩΡΑ ΚΑΘΗΣΑ ΛΙΓΑΚΙ..ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Κ ΗΡΕΜΗΣΑ...

Τόνιααααα!Εγραψα και πιο πριν αλλά μάλλον δεν το είδες!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580 κουκλίτσα!Να πάνε όλα τέλεια και σύντομα να υποδεχθείς ένα υγιέστατο 5ο μέλος στην οικογένεια!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ.ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ!ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΩΝΑ!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Ευούλι μου, έχω τεστ ωορρηξίας αλλά είπα αυτό το μήνα να μη χρησιμοποιήσω ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε να σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ.Να αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου και απλά να ευχαριστηθώ το σεξ.
Και σας πληροφορώ πως ήταν καλύτερο από πολλές άλλες φορες. Τώρα αν πετύχαμε κάτι...Μακάρι. Θα δείξει. Αλλά και να μην έγινε δε τρέχει τίποτα. Τον άλλο μήνα. Δε θα σκάσουμε κιόλας, ούτε θα τα βάλουμε με του θέλημα του Θεού(παρόλο που το θέλω τρελλά).
Τέλος πάντω. Πάω να ετοιμαστώ γιατί έχουμε πρόβα νυφικού με τη φίλη μου(μήπως να δοκιμάσω κ εγώ κανένα scratch scratch scratch scratch )
Όσο για τηυ γνωριμία, ΝΑΙ καλό θα ήταν αυτό που λες.ΝΑ το δούμε μόλις μπει ο Σεπτέμβριος(γιατί τώρα με βόλτες, διακοπές και εκδρομές είναι λίγο δύσκολο)

ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ!ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ?Η ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ...ΛΙΓΟ...ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Πεμ Αυγ 02, 2012 2:17 am, 1 φορά

eva34

eva34
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eva34 έγραψε:Και τώρα μία ερώτηση. Στη μέση του κύκλου, ειδικά την 13η μέρα σε κύκλο 27 ημερών, είναι σημάδι ωορρηξίας μία σταγόνα καφέ στο εσώρουχο αλλά και στο κρεβάτι μετά το  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994(παρεπιτώντως τρελλή όρεξη χτες για  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994 ) Γιατί το μόνο που ένιωσα αυτή τη φορά ήταν ένας πολύ πολύ πολύ ελαφρύς πόνος το απόγευμα κάτω αριστερά, που δεν το αξιολόγησα κιόλαςγιατί ήταν πολύ γλυκός πόνος και τον αισθάνθηκα για λίγο.

ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ Η ΚΑΦΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 215994 ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.
Μακάρι, μακάρι, μακάρι. Θα δούμε όμως. Παραμένω ψύχραιμη.Την ερώτηση περισσότερο την έκανα γιατί δεν είχα καθόλου πόνο. Τέλος πάντων. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Αλλιώς θα προσπεράσει.
Τόνια μου, τί κάνεις;;;Τί κάνει το 5ο μέλςο της οικογένειας;;;
Κορίτσια....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316 Β Ρ Ε Χ Ε Ι ! ! ! !

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Ευούλι μου, έχω τεστ ωορρηξίας αλλά είπα αυτό το μήνα να μη χρησιμοποιήσω ΤΙΠΟΤΑ.Ούτε να σκεφτώ ΤΙΠΟΤΑ.Να αφήσω ελεύθερο τον εαυτό μου και απλά να ευχαριστηθώ το σεξ.

Να δεις που θα ξετρελαθείς από τα νυφικά και θα θες απαραιτήτως να δοκιμάσεις!Εδώ και παντρεμένη να είσαι θες! Razz Καλά να περάσετε! Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημερούδια!Τι κάνετε κορίτσια;Μου λείψατε!Κάτι ευχάριστα διάβασα για την Τόνια!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580 Συγχαρητήρια!Με το καλό να έρθει και το 5ο μέλος της οικογένειάς σας!!!
Μεσολάβησε και κάτι ακόμα που μου ξέφυγε; scratch
Εγώ ηρέμησα κάπως (αναθεματισμένες ορμόνες!).Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έβαλα πλήρως τα πράγματα σε μια σειρά και πλέον είμαι σε νιρβάνα (πόσο θα το ήθελα αλήθεια!), αλλά προσπαθώ να μην πολυαπασχολώ το κεφαλάκι μου με το θέμα!Αν είναι να'ρθει θε να 'ρθει...Καλοδεχούμενο θα'ναι πάντως,αυτό είναι σίγουρο! Very Happy

ζωάκι έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Καλημέρα κούκλες!
Ελλούκο μου τι να κάνω...ένα τον έχω Razz
Αννούλι καλό κουράγιο,έχω κάτι βουνά και εγώ για σίδερο Twisted Evil
Ευούλι και μας μας έλειψες,προσπάθησε να κάνεις διάφορα άλλα πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό απο τα συνηθισμένα Wink
Ιόλη καλή συνέχεια!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!
Μα τι διάβασα πιο πάνω;;; Η Τόνια;;!!!!!!!!! Ουάουυυυ! Τέλεια!!
Δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τις προηγούμενες 20 σελίδες, γι'αυτό αν δε βαριέται καμιά να μου πει λεπτομέρειες, ευχαρίστως! Smile
Κάποια άλλη;;; Τι ωραία!!!
Εγώ άπλωνα ρούχα πριν και σκεφτόμουν ότι η τέχνη του απλώματος παίζει τεράστιο ρόλο στην αποφυγή του σιδερώματος! Χαχαχα! Smile Προσέξτε το! Καλό τίναγμα από 2 μεριές (πάνω κάτω), μανίκια χώρια, και το ρούχο έτοιμο! Smile
Κατά το "πενία τέχνας κατεργάζεται"... στο πενία βάλτε βαρεμάρα! Smile
χοχο

maraki_iraklio έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΧΟΡΙΑΚΗ 227!!!!!!

Κοριτσάκι μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316 Με το καλό και στους 9!!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου τι κάνουν?Ελειψα λίγες μέρες γιατί ήμουν όλο βόλτες και εκδρομές!!!Έχασα τίποτα άλλο??

ΓΛΥΚΕΣ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΣΟ ΧΑΡΗΚΑΤΕ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΣΕΙΡΑ!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρέχει; Shocked Πού καλέ;

eva34

eva34
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΛΗ ΠΡΟΒΑ!ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ?Η ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟ...ΛΙΓΟ...ΛΙΓΟ ΛΕΩ ΤΡΕΛΙΑΡΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ?
Δεν είμαι λιγο...λιγο...λίγο. Είμαι ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥ...ΠΟΛΥ τρελιάρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 875502
Όχι καλε΄δεν είμαι παντρεμένη. Προς τα εκεί οδεύουμε όμως ή μήπως όχι scratch scratch Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing (αστειεύομαι).
Καλέ θα με αφήσετε καμιά φορά να πάω να ετοιμαστώ;;; Mad Mad

eva34

eva34
Ευούλι έγραψε:Βρέχει; Shocked Πού καλέ;
Νέα Σμύρνη...Και μόλις σαμάτησε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

Μακάρι, μακάρι, μακάρι. Θα δούμε όμως. Παραμένω ψύχραιμη.Την ερώτηση περισσότερο την έκανα γιατί δεν είχα καθόλου πόνο. Τέλος πάντων. Ότι είναι να έρθει, θα έρθει. Αλλιώς θα προσπεράσει.
Κορίτσια....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316 Β Ρ Ε Χ Ε Ι ! ! ! !

ΠΑΡΕ ΟΜΠΡΕΛΑ!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 K006

goldangel1990

goldangel1990
κοριτσια σας ευχαριστώ που με ηρεμήτε,αυριο οταν ακουσω την καρδούλα του μαλλον θα ηρεμήσω.Αύριο κλείνω 10 εβδομάδων με την βοήθεια του θεού

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετοιμάσου με την άνεσή σου Εύα!Αλλωστε κι εγώ πρέπει να φύγω!Πάω για μανικιούρ!(Οχι, που θα κάτσω να σκάσω!)Καλό μεσημέρι!Φιλιά!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Καλημερούδια!Τι κάνετε κορίτσια;Μου λείψατε!Κάτι ευχάριστα διάβασα για την Τόνια!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580 Συγχαρητήρια!Με το καλό να έρθει και το 5ο μέλος της οικογένειάς σας!!!
Μεσολάβησε και κάτι ακόμα που μου ξέφυγε; scratch
Εγώ ηρέμησα κάπως (αναθεματισμένες ορμόνες!).Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι έβαλα πλήρως τα πράγματα σε μια σειρά και πλέον είμαι σε νιρβάνα (πόσο θα το ήθελα αλήθεια!), αλλά προσπαθώ να μην πολυαπασχολώ το κεφαλάκι μου με το θέμα!Αν είναι να'ρθει θε να 'ρθει...Καλοδεχούμενο θα'ναι πάντως,αυτό είναι σίγουρο! Very Happy

ζωάκι έγραψε:
loulou_29 έγραψε:Καλημέρα κούκλες!
Ελλούκο μου τι να κάνω...ένα τον έχω Razz
Αννούλι καλό κουράγιο,έχω κάτι βουνά και εγώ για σίδερο Twisted Evil
Ευούλι και μας μας έλειψες,προσπάθησε να κάνεις διάφορα άλλα πράγματα για να ξεφεύγει το μυαλό απο τα συνηθισμένα Wink
Ιόλη καλή συνέχεια!!!

Καλημέρα κορίτσια!!!
Μα τι διάβασα πιο πάνω;;; Η Τόνια;;!!!!!!!!! Ουάουυυυ! Τέλεια!!
Δεν έχω κουράγιο να διαβάσω τις προηγούμενες 20 σελίδες, γι'αυτό αν δε βαριέται καμιά να μου πει λεπτομέρειες, ευχαρίστως! Smile
Κάποια άλλη;;; Τι ωραία!!!
Εγώ άπλωνα ρούχα πριν και σκεφτόμουν ότι η τέχνη του απλώματος παίζει τεράστιο ρόλο στην αποφυγή του σιδερώματος! Χαχαχα! Smile Προσέξτε το! Καλό τίναγμα από 2 μεριές (πάνω κάτω), μανίκια χώρια, και το ρούχο έτοιμο! Smile
Κατά το "πενία τέχνας κατεργάζεται"... στο πενία βάλτε βαρεμάρα! Smile
χοχο

maraki_iraklio έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΧΟΡΙΑΚΗ 227!!!!!!

Κοριτσάκι μου τι ευχάριστα νέα είναι αυτά!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 654316 Με το καλό και στους 9!!!!Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου τι κάνουν?Ελειψα λίγες μέρες γιατί ήμουν όλο βόλτες και εκδρομές!!!Έχασα τίποτα άλλο??

Ευούλι έγραψε:

Τόνιααααα!Εγραψα και πιο πριν αλλά μάλλον δεν το είδες!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 50580 κουκλίτσα!Να πάνε όλα τέλεια και σύντομα να υποδεχθείς ένα υγιέστατο 5ο μέλος στην οικογένεια!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ.ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ!ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΔΩΝΑ!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?

eva34 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ Κ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΤΟ ΕΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΧΙΧΙ!!!1ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑ!!1

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ Κ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΚΑΝΩ ΜΙΚΡΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ!!!ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΒΕΛΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΣ??ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ Η ΣΥΤΝΔΕΣΗ!!!!

ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Η ΖΕΣΤΗ..ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΜΗΝ ΚΑΙΑΦΑ Κ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝΙΑ.ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝΙΑ.ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ.
ΜΑΛΛΟΝ ΞΥΠΝΑΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 417472

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΟΠΟΙΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ??ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ

ζωάκι

ζωάκι
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝΙΑ.ΜΗ ΤΟ ΛΕΣ ΑΚΟΜΑ.ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΟΥ.

ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ...ΟΠΟΙΣ ΖΗΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...

ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ??ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ Κ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ

Τόνια είναι στο χέρι μας πόσο θα αφήσουμε να μας επηρεάσει η αρνητική ενέργεια των κακών ανθρώπων! Αν χαμογελάσεις γλυκά στο κακομούτσουνο σχόλιο τους, θα σκάσουν απ' το κακό τους και δε θα πουν και τίποτα!
Εννοείται να περιμένεις να περάσει ο καιρός! εγώ δε μετανιώνω καθόλου που περιμενα το 2μηνο!

Εύα δεν ήξερα ότι δεν είσαι παντρεμένη! Smile Αααα θα ήταν τέλειο σκηνικό εκεί στην Ισλανδία! Smile Λες να του κοψε τη φόρα ο Βίκινγκ;;; Very Happy

Εβελιν μεγάλωσες αρκετά!! μην ανησυχείς για τίποτα!!!

Κορίτσια, εχω να προτείνω το εξής:
Όταν κάνουμε quote για να απαντήσουμε, αν θυμόμαστε, να σβήνουμε όσα από τα προηγούμενα σχόλια δεν είναι χρήσιμα, για να μη γεμίζει η σελίδα!
Τώρα κατάλαβα γιατί περνάμε τα θεματάκια κάθε 3-4 μέρες! Smile Razz
Αν πάλι βαριέστε, δε χάθηκε ο κοσμός!
Τώρα πήγα κάτω και είδα ότι το έκανε η Τόνια τώρα, αλλά εννοείται δεν είναι προσωπικό σχόλιο! Μην την συγχύσω την καινούρια εγκυούλα! Smile  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 379767

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Τόνια είναι στο χέρι μας πόσο θα αφήσουμε να μας επηρεάσει η αρνητική ενέργεια των κακών ανθρώπων! Αν χαμογελάσεις γλυκά στο κακομούτσουνο σχόλιο τους, θα σκάσουν απ' το κακό τους και δε θα πουν και τίποτα!
Εννοείται να περιμένεις να περάσει ο καιρός! εγώ δε μετανιώνω καθόλου που περιμενα το 2μηνο!

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΕΣΒΗΣΑ..ΑΠΛΆ ΕΜΕΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ Ο PC Κ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΩΣΤΑ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΓΕΛΑΜΕ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!1

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ Η ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ?ΕΓΩ ΣΤΙΣ 4 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 328109

ζωάκι

ζωάκι
toniach29 έγραψε:ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΓΕΛΑΜΕ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!1

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ Η ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ?ΕΓΩ ΣΤΙΣ 4 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 23 328109

Γιατί λες ότι θα φαίνεται πιο γρήγορα;; λόγω κόρης;; SmileSmileSmile ή έτσι πάει όσο πιο πολλές εγκυμοσύνες έχεις;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΛΙΣ ΤΑΙΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΤΟΝΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΗ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις