Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ..ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΑΛΑΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΜΟΥ..ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΓΕΛΑΜΕ Κ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ 4ο ΜΗΝΑ..ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ!!1

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ Η ΦΥΓΑΤΕ ΟΛΕΣ?ΕΓΩ ΣΤΙΣ 4 ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΙΓΑΚΙ ΧΑΛΑΡΩΣΗ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 328109

Γιατί λες ότι θα φαίνεται πιο γρήγορα;; λόγω κόρης;; SmileSmileSmile ή έτσι πάει όσο πιο πολλές εγκυμοσύνες έχεις;

ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΛΟΓΩ ΚΟΡΗΣ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ!!!!!ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΕΤΑΓΕΤΕ Η ΚΟΙΛΙΑ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 654316

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί λες ότι θα φαίνεται πιο γρήγορα;; λόγω κόρης;; SmileSmileSmile ή έτσι πάει όσο πιο πολλές εγκυμοσύνες έχεις;[/quote]

ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!ΣΤΗΝ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ..ΑΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΑ ΠΑΧΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΑΚΙ...ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ??ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΣΤΙΣ 2 ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΟΛΙΣ ΤΑΙΣΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ.ΤΟΝΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΕ ΦΙΛΗ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ...ΕΥΚΑΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ...ΤΟ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ!!!

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!

Τόνια πώς πάει; πετάς στα ουράνια ακόμη;

Κι εμείς δεν θέλαμε να το λέμε, καλό είναι ένα 3μηνο υπομονή πιστέυω...

Σε μας όμως μαθεύτηκε επειδή αναγκάστηκα να πάρω επαπειλούμενη.. Εκτός από τα κακεντρεχή σχόλια (από τη δουλειά κυρίως) μετά τη διακοπή έπρεπε να λέμε και σε όλους έναν-έναν χωριστά γιατί διακόψαμε κλπ κ κάθε φορά που έλεγα την ιστορία νάτα πάλι με παίρναν τα δάκρυα...

Για να μην σχολιάσω ότι την ημέρα μετά την αυχενική που είδαμε αυχενική 8,8 και όπως καταλαβαίνετε ήμασταν μέσα στα κλάματα με ψυχολογία στα πατώματα, με παίρνει τηλ η προϊσταμένη μου απ' τη δουλειά κ με ρωτάει "πότε θα γυρίσεις στη δουλειά;" !!!! Shocked Shocked

Τέλος πάντων..
Τόνια εύχομαι ΌΟΟΟΛΑ αυτά μακριά από σας και να'χεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 536304

Απλώς είπα να πω κ τα κουλά τα δικά μου!

Παρεμπιπτόντως, τι ωραία περνάτε, καλέ!!! Βόλτες, καφέδες, ψώνια, ταξίδια, ανακαινίσεις! Μπράβο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 875502

Μήπως τελικά εγώ που ήρθα στο εξοχικό αγκαλιά με το λαπτοπ κ ένα σωρό εργασίες, είμαι λίγο βλαμμένη; Έχω πιο πολλή δουλειά κι από πριν!! Ως την άλλη Παρασκευή ένα 10ωρο τη μέρα το χρειαζομαι στάνταρ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 911307

ζωάκι

ζωάκι
toniach29 έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ...ΕΧΕΙ ΠΡΗΣΤΕΙ ΛΙΓΑΚΙ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Κ ΜΟΝΤΕΛΟ!!!ΣΤΗΝ 2η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΧΕ ΦΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ..ΑΛΛΑ ΝΟΡΜΑΛ ΛΕΣ Κ ΕΙΧΑ ΠΑΧΥΝΕΙ ΕΚΕΙ ΛΙΓΑΚΙ...ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ??ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΣΤΙΣ 2 ΑΛΛΕΣ ΕΙΧΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΩΜΕΝ ΑΥΡΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ?

Γιάννα μη με κοροϊδέυειιιις! Smile Είμαι άσχετη! Smile
Δεν ξέρω αν είναι επειδή το λέμε τόσο καιρό για την κόρη, αλλά κι εγώ νομίζω κόρη είναι! Smile ε μα σου χρειάζεται, όχι τίποτ' άλλο! Smile
Εγώ ναι, αύριο παώ στο γιατρό! Άμα πετύχουμε καλό/ή γιατρό μπορεί να κοιτάξει και για φύλο! Smile

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ιολη μου καλησπερα!!!
σε ευχαριστω πολυ..εμενα αναγκαστικα θα το πει ο αντρας μου στον διοικητητ του αλλα φανταζομαι οτι θα μαθευτει γρηγορα...κουτσομπολιο επαρχιας!!!
αλλα δεν με νοιαζει..οπως λεει κ η μαμα μου μονο το καλο να σκεφτομαι..οποιος σκεφτεται για σενα ασχημα θα γυρισει επανω του...
πως παει η δουλεια?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Δεν ξέρω αν είναι επειδή το λέμε τόσο καιρό για την κόρη, αλλά κι εγώ νομίζω κόρη είναι! Smile ε μα σου χρειάζεται, όχι τίποτ' άλλο! Smile
Εγώ ναι, αύριο παώ στο γιατρό! Άμα πετύχουμε καλό/ή γιατρό μπορεί να κοιτάξει και για φύλο! Smile [/quote]

γερο να ειναι κ ας ειναι οτι θελει..αλλα πεον χρειαζεται μια κορη το σπιτι..εγω κ τα 2 ζουζουνια εμαθα το φυλο τους στην αυχενικη..φαινοταν πεντακαθαρα το τσουτσουνακι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ζωάκι

ζωάκι
IoliAtore έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!

Σε μας όμως μαθεύτηκε επειδή αναγκάστηκα να πάρω επαπειλούμενη.. Εκτός από τα κακεντρεχή σχόλια (από τη δουλειά κυρίως) μετά τη διακοπή έπρεπε να λέμε και σε όλους έναν-έναν χωριστά γιατί διακόψαμε κλπ κ κάθε φορά που έλεγα την ιστορία νάτα πάλι με παίρναν τα δάκρυα...

Για να μην σχολιάσω ότι την ημέρα μετά την αυχενική που είδαμε αυχενική 8,8 και όπως καταλαβαίνετε ήμασταν μέσα στα κλάματα με ψυχολογία στα πατώματα, με παίρνει τηλ η προϊσταμένη μου απ' τη δουλειά κ με ρωτάει "πότε θα γυρίσεις στη δουλειά;" !!!! Shocked Shocked

Τέλος πάντων..
Τόνια εύχομαι ΌΟΟΟΛΑ αυτά μακριά από σας και να'χεις μια καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 536304

Παρεμπιπτόντως, τι ωραία περνάτε, καλέ!!! Βόλτες, καφέδες, ψώνια, ταξίδια, ανακαινίσεις! Μπράβο!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 875502

Μήπως τελικά εγώ που ήρθα στο εξοχικό αγκαλιά με το λαπτοπ κ ένα σωρό εργασίες, είμαι λίγο βλαμμένη; Έχω πιο πολλή δουλειά κι από πριν!! Ως την άλλη Παρασκευή ένα 10ωρο τη μέρα το χρειαζομαι στάνταρ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 911307
Γεια σου Ιόλη!
Κι εγώ στην πρώτη το έλεγα, δεν κρατιόμουν! Και μετά μετάνιωσα γιατί έπρεπε να εξηγώ κι εγώ σε όλους...
Υπομονή! Δεν είναι δυσκολο, και μετά από λιγο δε σου βγαίνει κιόλας να το λες! Smile Αν καταφέρεις να το κρατήσεις σε 1-2 συναντήσεις με κάποια άτομα, μετά είναι παιχνιδάκι! Smile
Που είναι το εξοχικό σας; Χαλκιδική;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα μη με κοροϊδέυειιιις! Smile Είμαι άσχετη! Smile
Εγώ ναι, αύριο παώ στο γιατρό! Άμα πετύχουμε καλό/ή γιατρό μπορεί να κοιτάξει και για φύλο! Smile [/quote]

ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!! flower flower flower flower  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 667478  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 667478  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 893968  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 35468

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!

Τέλος πάντων..

ΙΟΛΗ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ.ΠΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.
ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ?ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?

goldangel1990

goldangel1990
Kοριτσια στην πολη μου Λαρνακα βίασαν ενα παιδάκι 10 χρονών,το λένε τωρα τα νέα..Να την είδηση

<<Συγκλονισμένη η κυπριακή κοινωνία από το βιασμό 10χρονου στη Λάρνακα. Το αγόρι ενώ βρισκόταν στο χώρο στάθμευσης των Φοινικούδων μαζί με φίλους του προσεγγίστηκε από μοτοσικλετιστή ο οποίος και τον αποπλάνησε.Ο 10χρονος πείστηκε και επιβιβάστηκε στην μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άγνωστος, μέχρι στιγμής, οδηγός του δικύκλου, τον μετέφερε στην οροφή πολυκατοικίας στη Λάνρκα, και υπό την απειλή μαχαιριού τον βίασε.

Το παιδί μαζί με τους γονείς του προέβησαν σε καταγγελία στην αστυνομία.

Ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε τον 10χρονο, βρήκε έντονα σημάδια βιασμού. Ο δράστης, ο οποίος μιλούσε ελληνικά, αναζητείται από την αστυνομία.

Ο 10χρονος νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ στο Μακάριο Νοσοκομείο.>>

Για κατι τέτοιους ανθρωπους φτιάχτηκε η κόλαση!!!Βιασε ενα παιδάκι,του κατάσταψε το παρόν το μελλον του,τα παιδικά του χρόνια,του άφησε ενα αιώνιο τραυμα..ΠΩς ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ <<ΑΝΘΡΩΠΟΙ>> ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ???

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ξεκίνησα να σας διαβάσω αλλά γράψατε αρκετές σελίδες και σταμάτησα γιατί δεν θα με πάρει ο χρόνος να σας χαιρετήσω..

κορίτσια καλησπέρα Razz Razz

Εβελιν τραγικό..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 215994

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φφφ επιτέλους κάθισα από ένα τρελό πρωινό τρέξιμο εν όψει Ολυμπιακών θέλω ένα μετάλλιο pleaseeee για τα τρεξίματα που κάνω από το πρωί εντός εκτός κ επί ταυτά που λένε κ οι φίλοι μου των Θετικών Επιστημών!!

Τι να πρωτοσχολιάσω δε ξέρω scratch scratch το ντύσιμο της Ιόλης το χύμα ντύσιμο ειδικά πρωί το λατρεύω επίσης αυτά τα γερμανικά σανδαλάκια μάλλον θα τα προμηθευτώ κ εγώ γιατί έχω ακούσει είναι αναπαυτικά!! Ωραίααα εκεί που είσαι!!!!

Εύα βλέπω η Ισλανδία σε έκανε καταρρακτώδη το μαλλάκι τέλειο επίσης κ το μπλουυυ του φουστανιού σου όντως Λόρα Ινγκλιςς!! ιχιχιχι(μη παρεξηγείς)

καλησπέρα στις υπόλοιπες Γιάννα,Τόνια, Λέμον Ζωάκι Έβελιν

ααααα Συντοπίτισσα Sindy( ε όλο barbie, έμενα μ άρεσε η Sindy καλύτερα) πότε πάτε Μήλο ??? κάτι για camping άκουσα στη Μήλο θα το κάνετε?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 215994

Sad Sad δε σε πρόλαβα!!! καλό καφεδάκι bye!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ..ΠΑΩ ΝΑ ΝΤΥΘΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!

Sad Sad δε σε πρόλαβα!!! καλό καφεδάκι bye!

ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΑΥΡΙΟ...ΧΙΧΙ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
goldangel1990 έγραψε:
Για κατι τέτοιους ανθρωπους φτιάχτηκε η κόλαση!!!Βιασε ενα παιδάκι,του κατάσταψε το παρόν το μελλον του,τα παιδικά του χρόνια,του άφησε ενα αιώνιο τραυμα..ΠΩς ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ <<ΑΝΘΡΩΠΟΙ>> ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ???

Εβελιν το διάβασα κι εγώ και έμεινα...
Ευτυχώς που το παιδάκι το είπε στους γονείς τους.. αλλά δεν έχω λόγια...

Γιάννα χαλάρωσε βρε! Smile Δεν είμαι καθόλου παρεξηγιάρα! ακόμα και να με βρίσεις! SmileSmile όντως δεν ξέρω αυτά που ισχύουν ή που λέγαν οι παλιοί! Smile
Καλά άκουσα το κορυφαίο προχθες..
είπε η μαμά μίας φίλης μας όταν ήταν έγκυος η φίλη μας.. Μην πίνεις παγωμένο νερό απότομα γιατί το έκανε μία και έχασε το μωρό!
Δεν ξέρω τι βάση μπορεί να έχει αυτό αλλά κυκλοφορύν διάφορα τέτοια κουλά..

IoliAtore

IoliAtore
Χριστουλη μου... τραγικό, όντως... πόσο άρρωστα είναι αυτά τα άτομα;;!!!

Shocked Sad

Η δουλειά δεν προχωράει,... απλώς συσσωρεύεται... γράφω γράφω, συνέχεια χτες και σήμερα κ δν προχωράει Mad

Βοηθάει κι ο αντρούλης ο καημένος, μου κάνει τους πίνακες, αλλά έχει τα νεύρα του διότι θα προτιμούσε να πηγαίναμε στο μπιτς μπαρ να πίναμε καφεδάκι στη δροσιά κάτω απ'τα δέντρα tongue

Το εξοχικό μας είναι στην αρχή του 3ου ποδιού της Χαλκιδικής, πριν την Ολυμπιάδα αν ξέρεις. Είμαστε σε βουνό τελευταίο σπίτι κ έχουμε ωραία θέα αλλά είμαστε 1μιση χλμ από τη θάλασσα (την οποία όμως βλέπουμε cyclops ως θέα κ είναι ωραία)

Maryz δεν ταχω βγάλει τα μπίρκενστοκ απτα πόδια μου!! παρόμοια έχει και η σολ και ίσως πιο αναπαυτικά, τα συνιστώ (για τις διακοπές)

ζωάκι τι κουλό είναι αυτό με το νερό!; πρώτη φορά το ακούω..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 606100 καλά το τι λένε...... το μην περνάς πάνω από καλώδια γ ν μην μπλεχτεί το μωρό με τον ομφάλιο, το ξέρατε;

ζωάκι

ζωάκι
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφ επιτέλους κάθισα από ένα τρελό πρωινό τρέξιμο εν όψει Ολυμπιακών θέλω ένα μετάλλιο pleaseeee για τα τρεξίματα που κάνω από το πρωί εντός εκτός κ επί ταυτά που λένε κ οι φίλοι μου των Θετικών Επιστημών!!

και το χρυσό στα 4 *400 πάει στην Μαρίιιιιααααα από το Ηράκλειο!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
goldangel1990 έγραψε:

Εβελιν το διάβασα κι εγώ και έμεινα...
Ευτυχώς που το παιδάκι το είπε στους γονείς τους.. αλλά δεν έχω λόγια...

Γιάννα χαλάρωσε βρε! Smile Δεν είμαι καθόλου παρεξηγιάρα! ακόμα και να με βρίσεις! SmileSmile όντως δεν ξέρω αυτά που ισχύουν ή που λέγαν οι παλιοί! Smile
Καλά άκουσα το κορυφαίο προχθες..
είπε η μαμά μίας φίλης μας όταν ήταν έγκυος η φίλη μας.. Μην πίνεις παγωμένο νερό απότομα γιατί το έκανε μία και έχασε το μωρό!
Δεν ξέρω τι βάση μπορεί να έχει αυτό αλλά κυκλοφορύν διάφορα τέτοια κουλά..

Γειά σου κ πάλι Ζωάκι! όπως μου έλεγε κ λέει ο γιατρός μου αυτα είναι "Παπαριές"

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ζωάκι

ζωάκι
IoliAtore έγραψε:
Το εξοχικό μας είναι στην αρχή του 3ου ποδιού της Χαλκιδικής, πριν την Ολυμπιάδα αν ξέρεις. Είμαστε σε βουνό τελευταίο σπίτι κ έχουμε ωραία θέα αλλά είμαστε 1μιση χλμ από τη θάλασσα (την οποία όμως βλέπουμε cyclops ως θέα κ είναι ωραία)

Maryz δεν ταχω βγάλει τα μπίρκενστοκ απτα πόδια μου!! παρόμοια έχει και η σολ και ίσως πιο αναπαυτικά, τα συνιστώ (για τις διακοπές)

ζωάκι τι κουλό είναι αυτό με το νερό!; πρώτη φορά το ακούω..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 24 606100 καλά το τι λένε...... το μην περνάς πάνω από καλώδια γ ν μην μπλεχτεί το μωρό με τον ομφάλιο, το ξέρατε;

Καλό κορυφαίο αυτό με τα καλώδια! αν ήταν έτσι τώρα θα ήταν σπαγγέτι το μωρό! Smile
Κι εμένα το καλοκαίρι οι μπίρκενστοκ είναι προέκταση του ποδιού μου.. έχω 5 ζευγάρια μάχιμα και έχω πετάξει και 2 που ήταν παλιά.. αν μπορούσα και στο γάμο μου μ'αυτά θα πήγαινα!
Πήρα 3 πέρσι από Βερολίνο που ήταν και πιο φτηνά!
Η Ολυμπιάδα ξέρω στο περίπου που είναι. Παίζει να πήγα καμιά φορά όταν ήμουν μικρή! Τι ωραία.. βουνό και θάλασσα.. όνειρο!

Καλά ο καιρός τα χει παίξει!
Έβρεξε Αυγουστιάτικα στην Κύπρο!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφ επιτέλους κάθισα από ένα τρελό πρωινό τρέξιμο εν όψει Ολυμπιακών θέλω ένα μετάλλιο pleaseeee για τα τρεξίματα που κάνω από το πρωί εντός εκτός κ επί ταυτά που λένε κ οι φίλοι μου των Θετικών Επιστημών!!

και το χρυσό στα 4 *400 πάει στην Μαρίιιιιααααα από το Ηράκλειο!

γκούχου γκούχου κ στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που πίστεψε σε εμένα! Την οικογένεια μου από πάππου προς πάππου ! Φυσικά τους γονείς μου που δεν πήραν προφύλαξη παρότι νέοι κ γεννήθηκα κοντά σε στάδιο!! Τον άντρα μου που θυμάμαι στο 1ο ραντεβού πήγα τρέχοντας για να μην τον στήσω το κοριτσάκι μου που με κάνει τρέχω κάθε μέρα!! Τους χορησγούς μου κ τις ιντερνετικές φίλες μου του thread "ας μαζευτούμε" μπορούμε να αλλάξουμε στο μέλλον τον τίτλο κ να πούμε ας τρέξουμε!!!!
Τέλος αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε όλη τη Κρήτη!!! cheers cheers cheers cheers

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωωωω τζοάνα σ'αγαπώ τζοάνα σ'αγαπώ στείλε κ από εδώ κορμο!!!

ζωάκι

ζωάκι
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μμμμμμμμ τρέχουν τα σάλια μου! πρέπει να κάνω κι εγώ! είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά!!! Τέλειωσε, θα κάνω μες στο Σ/Κ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις