776 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 Παρ Αυγ 03, 2012 1:25 am
evi27
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινάκι κ μπέμπα χάιιιιιιιι!!!!απόλαυσε καλέ την ξάπλα τώρα που μπορείς!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
maryz-iraklio kritis έγραψε:Πάω να φτιάξω το φαγητάκι οπότε θα χαθώ λίγο! Είμαι κ στις γόνιμες σήμερα μην αφήσω τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια να πάνε περίπατο να τα εκμεταλλευτώ λιγάκι!! Σεληνιάστηκα χθες κ είπα να το ρίξω λίγο έξω οπότε τα λέμε αργότερα θα πετάγομαι που κ που!
evi27 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:evi27 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!!!!!
ΕΧΩ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕ ???
πλένεις καλά τα κολοκυθάκια...τα τρίβεις στον τρίφτη,βάζεις λίγο αλάτι κ τ'αφήνεις να στραγγίξουν....βάζεις κρεμμυδάκι,δυόσμο,αλάτι ,πιπέρι,τριμμένο τυρί αν θες,αυγό,κ ζυμώνεις....τα πλάθεις ,τα περνάς από αυγό κ μετά τριμμ.φρυγανια κ τηγανίζεις!!
ΑΛΕΥΡΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ?ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΘΑ ΤΑ ΠΛΑΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
θα βάλεις 1 αυγό μες στη ζύμη..αν την δεις κ δυσκολευεσαι στο πλάσιμο βάλε λίγο αλευράκι...το άλλο το αυγό το χτυπάς κ τα περνάς από 'κει για να κολλήσει η φρυγανιά..όπως τα σνίτσελ..
Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες από μια καθόλου μαυρισμένη αλλά πολύ ανανεωμένη Άντα!
Ελπίζω να στε όλες καλά κ να χαμε πολλά ευχάριστα, έχω χάσει πολλά επεισόδια κ δεν προσπαθώ καν να τα προλάβω
Κάθισα επιτέλους να πιω μια γουλιά καφέ σαν άνθρωπος , τι κάνετε? Μαυρίσατε, φουσκώσατε ?
Εγώ φούσκωσα από το φαγοπότι των διακοπών!
loulou_29 έγραψε:Ουφ τα νεύρα μου πέντε φορές έγραψα σεντονάκι και τις πέντε χάθηκε το σήμα...
Καλησπέρα σε όλες λοιπόν και χωρίς σεντόνι γιατί δεν θυμάμαι τίποτα!!
Ευούλι-βέφα θα πω μόνο σε εσένα οτι έκανα την τελευταία συνταγή του παγωτού που είχες δώσει και με γεύση μωσαικού...βγήκε πολύ μαλακό τύφλα να έχει της αλόμα μου είπε το καμάρι μου
αντα καιρο εχω να σε πετυχω τι κανεισ??????????Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες από μια καθόλου μαυρισμένη αλλά πολύ ανανεωμένη Άντα!
Ελπίζω να στε όλες καλά κ να χαμε πολλά ευχάριστα, έχω χάσει πολλά επεισόδια κ δεν προσπαθώ καν να τα προλάβω
Κάθισα επιτέλους να πιω μια γουλιά καφέ σαν άνθρωπος , τι κάνετε? Μαυρίσατε, φουσκώσατε ?
Εγώ φούσκωσα από το φαγοπότι των διακοπών!
evi27 έγραψε:γεια σου ζωάκι! Κύπρο δεν είσαι?πως θα πας 4μερο κύπρο?μπερδευτηκα τώρα
loulou_29 έγραψε:
Ευούλι-βέφα θα πω μόνο σε εσένα οτι έκανα την τελευταία συνταγή του παγωτού που είχες δώσει και με γεύση μωσαικού...βγήκε πολύ μαλακό τύφλα να έχει της αλόμα μου είπε το καμάρι μου
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σας κ πάλι!! Θεοδώρα,Άντα , ζωάκι αλλόχες!! Θεοδώρα πως το κανες μωσαϊκό? Άντα που πήγες διακοπές? χαλούμιιιιιιιι κόλασηηηηη μη το ξαναλέμε!!
loulou_29 έγραψε:Ζωη είδες που πάνε όλα μια χαρά με το σποράκι;
Άντααααα καλώς μας ήρθες ανανεωμένη και φρεσκαδούρα και του χρόνου να ήσαστε καλά και να πάτε με παρέα στις διακοπές σας!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΤ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΛΩΜΟAda έγραψε:loulou_29 έγραψε:
Καλά με αυτό το παγωτό μας ξέκανε η Εύη δεν το συζητώ κ δυστυχώς το φαγα σχεδόν όλο μόνη μου με άνδρα φιτ ας είναι καλά το τζιμ!
Συμπολίτισσα ένα έχω να πω "λίγο κρασί , λίγο θαλασσα κ τ αγόρι μου"!!! χιχιχιχι αυτό τα λέει όλα.
Γεια σου Άρτεμις!Πήγαμε διακοπούλες, μετά ο καλός μου είχε μπόλικη αδειούλα κ τώρα έχω τρεξίματα κ δεν μπήκα καθόλου. Εσύ τι κάνεις? Όλα καλά?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης