Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινάκι κ μπέμπα χάιιιιιιιι!!!!απόλαυσε καλέ την ξάπλα τώρα που μπορείς! Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Πάω να φτιάξω το φαγητάκι οπότε θα χαθώ λίγο! Είμαι κ στις γόνιμες σήμερα μην αφήσω τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια να πάνε περίπατο να τα εκμεταλλευτώ λιγάκι!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994 Σεληνιάστηκα χθες κ είπα να το ρίξω λίγο έξω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994 οπότε τα λέμε αργότερα θα πετάγομαι που κ που!

καλό μαγείρεμα κ καλό βόλι! Wink

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
evi27 έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΥΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΕΣ!!!!!
ΕΧΩ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕ ???

πλένεις καλά τα κολοκυθάκια...τα τρίβεις στον τρίφτη,βάζεις λίγο αλάτι κ τ'αφήνεις να στραγγίξουν....βάζεις κρεμμυδάκι,δυόσμο,αλάτι ,πιπέρι,τριμμένο τυρί αν θες,αυγό,κ ζυμώνεις....τα πλάθεις ,τα περνάς από αυγό κ μετά τριμμ.φρυγανια κ τηγανίζεις!!

ΑΛΕΥΡΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ?ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΘΑ ΤΑ ΠΛΑΣΩ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 328109

θα βάλεις 1 αυγό μες στη ζύμη..αν την δεις κ δυσκολευεσαι στο πλάσιμο βάλε λίγο αλευράκι...το άλλο το αυγό το χτυπάς κ τα περνάς από 'κει για να κολλήσει η φρυγανιά..όπως τα σνίτσελ..

ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΤΗ.

Deb

Deb
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία!!Καλό  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 215994 !!! Wink

Γιάννα σχεδόν όλα είναι έτοιμα!Κάτι τελευταία ρουχαλάκια έχουν μείνει!Έφτιαξα και την βαλίτσα χθες! Very Happy Very Happy Very Happy

Γεια σου Ευάκι!!!Δε λέω καλή είναι η ξάπλα,μετά θα τρέχω και δεν θα φτάνω αλλά δεν είμαι έτσι!Δεν μπορώ να κάθομαι!!Τρελαίνομαι!! Sad

IoliAtore

IoliAtore
Γειά σας γκερλς! Καλά μαγειρέματα! Κι εμείς κιμά πήραμε σήμερα και ονειρευόμουν μακαρόνια με κιμά που είναι πολύ αγαπημένο αλλά τελικά έφτιαξε η μάνα μου μπιφτέκια. Καλά είναι και αυτά και πιο διαιτητικά, θα τα φάμε με καμιά ντοματούλα από τον κήπο Very Happy

Το βράδυ θα κάνω καμιά τορτίγια ολικής με γαλοπούλα κ μαρούλι, τις βρήκα στο μάκρο, είναι τέλειες, τις έχετε δοκιμάσει;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 564595

Deb χαλαρά, ξάπλες κλπ και εύχομαι όλα καλά να πάνε! Το θέμα αυτό το είχε και η μαμά μου και την έβγαλε ξάπλα αλλά τελικά όλα καλά πήγαν!

Γιάννα, τόνια, εύη, μαίρη, αρτ, σοφία, χελόου!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 379767

Εγώ χαλαρωσα διότι παρέδωσα επί τέλους μια μετάφραση που είχα και τώρα ξεκινάω μια διόρθωση που είναι για τις 4 σήμερα, και το απόγευμα ΦΡΙΙΙΙΙΙ!! Θα πάμε επί τέλους για καφεδάκι σε κανα μπιτς μπαρ!

Παραλία δεν πρόκειται να πάω κυρίως διότι δεν έχω ρωτήσει τη γιατρό... Δεν ξέρω.. η επέμβαση έγινε στις 16 Ιουλίου αλλά δεν έχω "καθαρίσει" ακόμα τελείως !!;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 522194

Εξ άλλου αισθάνομαι και πολύ άσχημα διότι ακόμη σχεδόν μοιάζω έγκυος!! Έχω φουσκώσει απίστευτα και δεν λέει να φύγει..! pig pig

Αύριο πρωί πάλι δουλίτσα αλλά πιο χαλαρά study

Σας φιλώ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 531909

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΠΩΠΩ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα!!σήμερα επιτελούς χόρτασα λίγο ύπνο!!

Δεσποινάκι κάνε υπομονή κοριτσάκι μου! η ξαπλα ειναι για καλο ! αυτό να σκέφτεσαι καθώς και την κόρη σου που έρχεται και σε 2 μηνάκια θα την έχεις στην αγκαλιά σου και ξέρεις από τώρα ότι για χάρη της αξίζει να υπομένεις τα πάντα!!

Ειρήνη μου το zumba fitness το κατέβασα απο το ιντερνετ! δν θα το αγοραζα γιατί ξερω ότι δν θα ασχοληθώ τόσο ώστε να αξίζει τα λεφτα που θα δώσω Embarassed Embarassed Embarassed

Ιολη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 417472 αντε επιτελους θα πατε βολτουλααααααααααα!!!!

Τόνια περαστικα στο αγοράκι σου!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 35468

Ευα μα να μη σου κάνει κατι με τα νυφικά???εγω παρόλο που ποτε δν σκεφτόμουν ότι θα παντρευτώ τα νυφικά μου άρεσαν απο ΠΑΝΤΑ!!όχι για αυτο που εκπροσωπούν, αλλά σαν εντυπωσιακά ασπρα φορέματα!!!!!!

Αννα κι εγώ το προσπαθω με τη διατροφη!μέχρι να ερθει ο επομενος πειρασμός να μου τη χαλάσει!!Ελπιζω αυτή τη φορά να κρατηθω παραπάνω!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 40746

Σοφούλι μην φοβασαι καλε!! (τι λεω τωρα ε?) γι αυτο υπάρχει και η επισκληρίδιος (αν γράφεται έτσι! Embarassed ) Laughing Laughing Laughing ολα καλά θα πάνε!Ετοιμάζεται το μπουμπουκάκι σου να ερθει στον κόσμο!!

Ευη  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 417472 κι εσυ καθαριότητα σήμερα??εγω χθες!!και πρωτοφανές αλλά ειναι ακόμη καθαρο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 536304 το Τσαρλακι δν το έκανε ακόμη χαλια!!χιχιχιχι

Γιαννα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 417472

Μαιράκι δν το ξέρω το τραγουδακι που ακους!ειμαι του πιο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 604962 εγω χιχιχιι αχ τι γλυκό παιδάκι που ειναι η Αννουλα!!!!

Αρτεμις  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 417472 εγω δν μαγειρευω.εχει μεινει ρολο κοτοπουλο απο εχθες!χιχι

πωπω κάνει ζεστη παλι σημερα!!

ζωάκι

ζωάκι
Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Και ειδικά στη Δεσποινούλα! Μην ανησυχείς καθόλου.. αν ξαπλώνεις θα είναι μια χαρά.. μία φίλη μου έκανε περίδεση από τον 5ο και έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική.. οπότε και στη χειρότερη ΑΝ χρειαστείς θα είναι μόνο για λιγότερο από 2 μήνες! Και να σκεφτείς ότι της αφαιρέσαν τις ραφές και γέννησε μετά από καμιά 10αριά μέρες!
Θα είμαστε Βόλο στα πεθερικά μου από την Τετάρτη, αν πεθυμήσεις τίποτα κυπριακό πες μου! Smile
Α ναι, πήγα κι εγώ στο γιατρό σήμερα! Όλα καλά.. οπότε έφύγε ακόμα ένα σακί πάνω κι από μένα! Το μικρούλι μου το είδαμε 30 δευτερόλεπτά με τον υπέρηχο και χόρευε! Smile
Μαρία περαστικά στο Σώτο! Γι'αυτό νευριάζω εγώ με τα εμβόλια.. μόνο τα πολύ βασικά θα κάνω στα παιδιά μου εγώ... με το καλό! Smile
Τώρα ετοιμαζόμαστε γιατί θα πάμε ένα 4ήμερο στην Κύπρο και μετά βουυυυυρ Ελλάδα!
Δε θα πάρω λάπτοπ μαζί γιατί μόλις ανέβω θα παραλάβω το πρώτο μου εξυπνόφωνο, κι έτσι θα μπορώ να μπαίνω από κει! Smile
Κάτι για κολοκυθοκεφτέδες άκουσα... εύκολη ακούγεται η συνταγή και πεθύμησα καλούς κολοκυθοκεφτέδες!... οι μανούλα και πεθερούλα καλά θα κάνουν να ετοιμάζουν τις κατσαρόλες! Smile
χχοχοχο

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιόλη χάι κ μπάι!!καλή συνέχεια!

καλώς την Έλλη!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κούκλες από μια καθόλου μαυρισμένη αλλά πολύ ανανεωμένη Άντα! Cool

Ελπίζω να στε όλες καλά κ να χαμε πολλά ευχάριστα, έχω χάσει πολλά επεισόδια κ δεν προσπαθώ καν να τα προλάβω Razz

Κάθισα επιτέλους να πιω μια γουλιά καφέ σαν άνθρωπος , τι κάνετε? Μαυρίσατε, φουσκώσατε ?

Εγώ φούσκωσα από το φαγοπότι των διακοπών! Laughing Laughing

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ζωάκι! Κύπρο δεν είσαι?πως θα πας 4μερο κύπρο?μπερδευτηκα τώρα scratch

loulou_29

loulou_29
Ουφ τα νεύρα μου πέντε φορές έγραψα σεντονάκι και τις πέντε χάθηκε το σήμα... Twisted Evil
Καλησπέρα σε όλες λοιπόν και χωρίς σεντόνι γιατί δεν θυμάμαι τίποτα!! Embarassed
Ευούλι-βέφα θα πω μόνο σε εσένα οτι έκανα την τελευταία συνταγή του παγωτού που είχες δώσει και με γεύση μωσαικού...βγήκε πολύ μαλακό τύφλα να έχει της αλόμα μου είπε το καμάρι μου Razz

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες από μια καθόλου μαυρισμένη αλλά πολύ ανανεωμένη Άντα! Cool

Ελπίζω να στε όλες καλά κ να χαμε πολλά ευχάριστα, έχω χάσει πολλά επεισόδια κ δεν προσπαθώ καν να τα προλάβω Razz

Κάθισα επιτέλους να πιω μια γουλιά καφέ σαν άνθρωπος , τι κάνετε? Μαυρίσατε, φουσκώσατε ?

καλώς την Συμπολίτισσα!!!φαγοπότι διαβάζω!!μια χαρά δλδ!!!τι καλύτερο!!αχ θέλω πάλι διακοπές!!!δεν ρωτάω πως πέρασες!!διακοπές κ χάλια δεν γίνεται! Cool

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Ουφ τα νεύρα μου πέντε φορές έγραψα σεντονάκι και τις πέντε χάθηκε το σήμα... Twisted Evil
Καλησπέρα σε όλες λοιπόν και χωρίς σεντόνι γιατί δεν θυμάμαι τίποτα!! Embarassed
Ευούλι-βέφα θα πω μόνο σε εσένα οτι έκανα την τελευταία συνταγή του παγωτού που είχες δώσει και με γεύση μωσαικού...βγήκε πολύ μαλακό τύφλα να έχει της αλόμα μου είπε το καμάρι μου Razz

γεια σου Θεοδώρα!!πολύ χαίρομαι που σας άρεσε!! Very Happy

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Καλησπέρα κούκλες από μια καθόλου μαυρισμένη αλλά πολύ ανανεωμένη Άντα! Cool

αντα καιρο εχω να σε πετυχω τι κανεισ??????????

Deb

Deb
Ιόλη να'σαι καλά!!Καλά να περάσεις!!! Very Happy

Γεια σου Τόνια!Σε ευχαριστώ πολύ!!Με παιδεύει η μπουμπού τώρα στο τέλος!! Wink

Καλησπέρα Έλλη μου!Έτσι ακριβώς είναι!Για χάρη της τα κάνω όλα!! Very Happy Very Happy

Γεια σου Ζωάκι!!Με ηρέμησες αρκετά μπορώ να πω!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!Βόλο είναι τα πεθερικά σου;Φαντάζομαι θα πάτε Πήλιο ε;Όσο για τα κυπριακά εδέσματα λατρεύω το χαλούμι και ευτυχώς έχουμε ένα εδώ στον Βόλο που φέρνει από Κύπρο οπότε δεν χρειάζομαι κάτι άλλο!!Σε υπέρ ευχαριστώ πάντως!!!

ζωάκι

ζωάκι
evi27 έγραψε:γεια σου ζωάκι! Κύπρο δεν είσαι?πως θα πας 4μερο κύπρο?μπερδευτηκα τώρα scratch

Χαχα! ναι βρε! εννοώ ότι από Λευκωσία θα πάμε Λεμεσό! Smile Έχει ο αντρούλης δουλειά κάι θα συνδυάσουμε διακοπές και μπάνια! Smile

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:

Καλά με αυτό το παγωτό μας ξέκανε η Εύη δεν το συζητώ κ δυστυχώς το φαγα σχεδόν όλο μόνη μου με άνδρα φιτ Razz ας είναι καλά το τζιμ! Laughing

Συμπολίτισσα ένα έχω να πω "λίγο κρασί , λίγο θαλασσα κ τ αγόρι μου"!!! χιχιχιχι Embarassed αυτό τα λέει όλα.

Γεια σου Άρτεμις!Πήγαμε διακοπούλες, μετά ο καλός μου είχε μπόλικη αδειούλα κ τώρα έχω τρεξίματα κ δεν μπήκα καθόλου. Εσύ τι κάνεις? Όλα καλά?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κ πάλι!! Θεοδώρα,Άντα , ζωάκι αλλόχες!! Θεοδώρα πως το κανες μωσαϊκό? Άντα που πήγες διακοπές? χαλούμιιιιιιιι κόλασηηηηη μη το ξαναλέμε!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Γεια σας κ πάλι!! Θεοδώρα,Άντα , ζωάκι αλλόχες!! Θεοδώρα πως το κανες μωσαϊκό? Άντα που πήγες διακοπές? χαλούμιιιιιιιι κόλασηηηηη μη το ξαναλέμε!!

Μαγευτική Χαλκιδική φέτος, γυρίσαμε όλο το πρώτο πόδι!Χαχα λες κ είναι κανα κατόρθωμα το λέω Cool Αλλά τις είχα μεγάλη ανάγκη τις διακοπές!
Τι κάνεις εσύ? Η μικρή σου?Τι λέει η Κρήτη, διάβασα πως κάηκε η Βιάννος Sad Sad

Ελλη κ επίσημα ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!Να στε γεροί κ αγαπημένοι μέχρι τα βαθιά γεράματα κ σύντομα με 4ο μέλος στην οικογένεια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 379767  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 379767

Σούπερ η νύφη, σούπερ κ το νυφικό!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 536304 Respect Respect

loulou_29

loulou_29
Ζωη είδες που πάνε όλα μια χαρά με το σποράκι; Wink
Άντααααα καλώς μας ήρθες ανανεωμένη και φρεσκαδούρα και του χρόνου να ήσαστε καλά και να πάτε με παρέα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 446177 στις διακοπές σας!!!
Ευούλι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 379767
Πάω και εγώ να φτιάξω σιγα σιγά τα μπιφτεκάκια λαχανικών...θα ρίχνω τις ματιές μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 564595
Υ.Γ : Μαιρουλι Αννούλι αλόχες!έκανα κανονικά την συνταγή του παγωτού και για γεύση έβαλα όλα τα υλικά του κορμού χωρίς το βούτυρο γιατί φοβήθηκα μήπως γίνει πολύ σκληρό.

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Ζωη είδες που πάνε όλα μια χαρά με το σποράκι; Wink
Άντααααα καλώς μας ήρθες ανανεωμένη και φρεσκαδούρα και του χρόνου να ήσαστε καλά και να πάτε με παρέα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 446177 στις διακοπές σας!!!

Να σαι καλά κούκλα μου κ εσύ σύντομα με  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 186253  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 186253 κ μην ξεχνάμε το αγαπημένο εικονίδιο  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 612298  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 612298 χιχιχι
Μπιφτεκάκια λαχανικών ακούγονται σούπερ!Μιαμ μιαμ

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
loulou_29 έγραψε:

Καλά με αυτό το παγωτό μας ξέκανε η Εύη δεν το συζητώ κ δυστυχώς το φαγα σχεδόν όλο μόνη μου με άνδρα φιτ Razz ας είναι καλά το τζιμ! Laughing

Συμπολίτισσα ένα έχω να πω "λίγο κρασί , λίγο θαλασσα κ τ αγόρι μου"!!! χιχιχιχι Embarassed αυτό τα λέει όλα.

Γεια σου Άρτεμις!Πήγαμε διακοπούλες, μετά ο καλός μου είχε μπόλικη αδειούλα κ τώρα έχω τρεξίματα κ δεν μπήκα καθόλου. Εσύ τι κάνεις? Όλα καλά?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 417472
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΤ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΛΩΜΟ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

εγώ δεν ξέρω τπτ!!είμαι αθώα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 32 M122

IoliAtore

IoliAtore
Όλο λέω να βγω κι όλο ξαναμπαίνω, χαχαα!

Ζωάκι Λευκωσία είσαι; Μια απ' τις καλύτερες φίλες μου είναι Λευκωσία, κ την έχω επισκεφθεί 2-3 φορές, άντε φέτος λέω να ξανακατέβω αν μπορέσω. Μ' αρέσει και η πόλη σας, έχετε εναλλακτικά μέρη απ' ό,τι με πήγαν τα παιδιά, κ μ' αρεσε πολύ!

Άντα κι εσύ Θεσσαλονικιά;; Πόλλλλη βλέπω, Χαλκιδική βλέπω.. Συντοπίτισσα! Αχ να πηγαίναμε και εμείς κανένα Καλαμίτσι...... sunny sunny

Άντε πάλι τα κεφάλια μέσαα να συγκεντρωθώ λιγάκι, χιχιχι tongue tongue

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις