401 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 Τετ Αυγ 01, 2012 4:03 am
xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σου χαφτουνακι καλες βουτιες!καλως την αγαπη..να σας ζησει ο παιδαρος!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αγαπη έγραψε:ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ??? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΕΙ ΛΑΛΗΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ???? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ???
toniach29 έγραψε:ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΡΑΚΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΡΙΕΣ!!!ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΘΗΝΑ Κ ΠΑΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ!!!ΧΙΧΙΧ
γεια σου αγαπη ..να σας ζησει ο μικρουλης...ναι ναι εχουμε ευχαριστα..η τονια μας ειναι εγκυουλααααααααγαπη έγραψε:ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ??? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΕΙ ΛΑΛΗΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ???? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ???
art86 έγραψε:γεια σου αγαπη ..να σας ζησει ο μικρουλης...ναι ναι εχουμε ευχαριστα..η τονια μας ειναι εγκυουλααααααααγαπη έγραψε:ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ??? ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΟΚΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΛΟΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΖΕΥΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΕΙ ΛΑΛΗΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ???? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ???
αγαπη έγραψε:ΤΟΝΙΑΑΑΑΑ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ???? ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ-ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ?? ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
xaftounaki έγραψε:Λεμονακι όλα καλα, περάσαμε τέλεια! Άλλο πράγμα τα μέρη εκει πάνω
Χρυσακι γεια σου!!!
Γιατι μιλάτε για τα εμπορικά της Αθήνας θέλετε να πάθω κατάθλιψη!!!! Οι αγορες και οι βόλτες Κηφισιά μου λείπουν απο πάνω! Λίγο που μείναμε Πειραιά πριν το πλοίο πήγε στη Μαρινα Φλοισβου!!!! Τι ωραία που ήταν!!!'
toniach29 έγραψε:αγαπη έγραψε:ΤΟΝΙΑΑΑΑΑ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ???? ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ-ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ?? ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ..ΕΧΕΘΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ..ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 4ΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΚΑΤΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ
αγαπη έγραψε:toniach29 έγραψε:αγαπη έγραψε:ΤΟΝΙΑΑΑΑΑ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ???? ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ-ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ?? ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ..ΕΧΕΘΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ..ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΜΑΙ 4ΒΔΟΜΑΔΩΝ Κ ΚΑΤΙ...ΕΥΧΟΜΑΙ Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΡΟΛΟΓΑΚΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΑΑΑΧΧΧ ΣΥΓΚΙΝΗΘΙΚΑ ΠΑΛΙ
loulou_29 έγραψε:Ήρθα πάλι και εγώ!
Αγάπη να σας ζήσει με το καλό και στα δικά σου !!!
Λεμονίσιους χαλάζι???
Και σε εμας εδω και μια ωρίτσα έχει συννεφιάσει και είναι έτοιμος για πάει τόσος κόπος χαμένος θα γίνει ο κήπος και οι βεράντες χάλια
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης