Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
586 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 586 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Καλως την Βασιλικη!!Τι κανεις κοριτσακι??
εγω στη δουλεια 4-12 σημερα αλλα ειναι χαλαρα!! ισα να απασχολουμαι!! Cool

καλά κοπέλα μου να ζήσετε κιόλας και να σας έρθει και το σποράκι σύντομα!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σ ευχαριστω πολυ!!! Ασε χθες πηρα τα δειγματα και σημερα ξεχωριζα ποιες φωτος θα μπουν στο αλμπουμ και αναπολουσα τις στιγμες!!! κοιτουσα τον ομορφο γαμπρουλη που παντρευτηκα , εχω και φωτος με το τσαρλουκιιιιιιι και γυριζει και μου λεει ο αντρας μου εκει που τις ξεχωριζα, τι ομορφες φωτο....εσυ δηλ.εισαι ομορφη !!! αχ κι ελιωσα η γυναικααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Τι κάνετε κορίτσια; Καλησπέρα!! Είναι καμία μέσα;

Εγώ μπαινοβγαίνω ως συνήθως διότι πάλι βιδώθηκα στην καρέκλα κ διορθώνω κείμενα, όσο και νά'ναι ένα διαλειμματάκι το χρειάζομαι! Αν και είναι απείρως καλύτερα εδώ με το αεράκι και τη θέα! tongue

Τόνια πας στο ΕΑΠ; Τι καλά!!! Αχ τελείωσα το μεταπτυχιακό το 2010, πόσο μου έλειψαν τα μαθήματα και τα θρανία! Θα 'θελα να πάω να σπουδάσω και κάτι άλλο κάτι τελείως άσχετο με όσα έχω κάνει ως τώρα!! Η διατριβή δεν είναι το ίδιο, εκεί είσαι μόνος σου για ό,τι κάνεις (εγώ δεν έχω κάνει τπτ ακόμα, το καθυστέρησα πάνω από 6μηνο και μπορεί να με διώξουν! No No )

Αλλά πέρσι και φέτος πού καιρός για τέτοια με 2 δουλειές! Shocked

Λεμον δεν είσαι μέσα νομίζω αλλά έχω απορία, πού βρίσκεσαι και ρίχνει βροχές και χαλάζι; Να έρθουμε και μεις!! Cool

Κοπέλες σε όλες μας εύχομαι να έχουμε σύντομα τα νέα της Τόνιας.... και εγώ αυτά περιμένω να έχω και πάλι, μετά από όλα αυτά που μουτυχαν...... Rolling Eyes

Σωματικά προς το παρόν δεν είμαι έτοιμη, βέβαια, το θέλω το 2μηνο ακόμη πιστεύω. Άντε να περάσει ο καιρός!

Γεια σου boubou! I love you

Φιλιά σε όλες επιστρέφω στη δουλίτσα μου κ τα λέμε πάλι σε λίγο!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472

ΙΟΛΗ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΠΑΛΙ..ΝΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΑΠ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝΜ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.ΚΑΝΩ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ Κ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ..ΑΑΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΕΣ Κ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΧΤΙ ΜΟΥ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασιλική σε χάσαμε, που είσαι ;

Ελλη μια χαρά για αύριο,
αν δεν είχες να καθαρίσεις το σπίτι θα ήταν καλύτερα βέβαια αλλά αφού θα πάρεις φόρα δεν περνάς και απο δω για κανα σίδερο ; Razz Razz

Ιόλη εδώ που είμαι ευτυχώς και καύσωνα να έχει το βράδυ η θερμοκρασία είναι καλή ! μας δρόσισε αρκετά χθες και σήμερα πάντως  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 875502

Θεοδώρα πήγες σούπερ τελικά ; Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΥΣΑΕΙΟ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΟΣ ΑΕΡΑΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΒΡΕΧΕ Κ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι ασε ...βλεπω τις τριχες του κοντου παντου και δν αντεχεται αλλο...επαιρνα αυτες τις μερες οσα βλεπει η πεθερα που λενε γιατι δν προλαβαινα κατι παραπανω...και τις μερες που ειχα ρεπο ολο φευγαμε απο το σπιτι... αυριο θα γινει καλο καθαρισμα... θα με βοηθησει και ο αντρας μου!! (αμφιβάλλω αλλα ετσι μου ειπε χαχαχαχα)
σιδερο δν εχω αλλα εχω 3 πλυντήρια σιγουρα να μπουν (μετα θα εχω σιδερο ομως γι αυτο τα ανέβαλα μεχρι τωρα Razz Razz Razz Razz )

Τονια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ......  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 315810

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:Σ ευχαριστω πολυ!!! Ασε χθες πηρα τα δειγματα και σημερα ξεχωριζα ποιες φωτος θα μπουν στο αλμπουμ και αναπολουσα τις στιγμες!!! κοιτουσα τον ομορφο γαμπρουλη που παντρευτηκα , εχω και φωτος με το τσαρλουκιιιιιιι και γυριζει και μου λεει ο αντρας μου εκει που τις ξεχωριζα, τι ομορφες φωτο....εσυ δηλ.εισαι ομορφη !!! αχ κι ελιωσα η γυναικααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015

αχ τέλεια είμαι σίγουρη οτι περάσατε τέλεια πολύ χαίρομαι για τέτοια!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Σ ευχαριστω πολυ!!! Ασε χθες πηρα τα δειγματα και σημερα ξεχωριζα ποιες φωτος θα μπουν στο αλμπουμ και αναπολουσα τις στιγμες!!! κοιτουσα τον ομορφο γαμπρουλη που παντρευτηκα , εχω και φωτος με το τσαρλουκιιιιιιι και γυριζει και μου λεει ο αντρας μου εκει που τις ξεχωριζα, τι ομορφες φωτο....εσυ δηλ.εισαι ομορφη !!! αχ κι ελιωσα η γυναικααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M015

καλέ το έντυσες το παιδί παράνυφο ;
θα τα πάρω και εγώ στο πατρικό μαζί μου εκτός την γάτα...
τώρα θέλω να κουρέψω και την μικρή να είναι όμορφη Razz Razz  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 536304

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειπα να αρχισω και τα τεστακια παλι αυτο το μηνα ετσι να μην τα εχω τσαμπα και ληξουν (εχω και αρκετα) Razz Razz λογικα απο αυριο μπαινω σιγαααα σιγααα στις γονιμες!!σημερα που εκανα το πρωτο αχνοφαινόταν η γραμμουλα..ηθελε να το κοιτας καλα για να τη δεις!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M193
βεβαια το εξασκουμε το αθλημα συχνα πυκνα αλλα ετσι για να εχουμε να λεμε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M131

Λεμονακι του εβαλα ενα γαλαζιο παπιγιον και βγαλαμε αρκετες φωτος..μου λεει χθες ο φωτογραφος "να κοιταξεις να εχει ομιομορφια το αλμπουμ..οχι 30 φωτος με το σκυλακι και 2 με το γαμπρο" μας εχουν παρει χαμπαριιιιιιιιιιιιιιι χαχαχαχαχαχα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M146

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λεμονάκι έγραψε:Βασιλική σε χάσαμε, που είσαι ;

Ελλη μια χαρά για αύριο,
αν δεν είχες να καθαρίσεις το σπίτι θα ήταν καλύτερα βέβαια αλλά αφού θα πάρεις φόρα δεν περνάς και απο δω για κανα σίδερο ; Razz Razz

Ιόλη εδώ που είμαι ευτυχώς και καύσωνα να έχει το βράδυ η θερμοκρασία είναι καλή ! μας δρόσισε αρκετά χθες και σήμερα πάντως  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 875502

Θεοδώρα πήγες σούπερ τελικά ; Razz Razz

τι κάνεις κορίτσι?? πως είσαι??

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έλλη μου τώρα που είμαι σπίτι και κάνω μόνο μεταφράσεις γρήγορα περνάει ο καιρός, όντως... Very Happy
Ωστόσο 20 Αυγούστου γυρνάω στην πρωινή μου δουλειά στην τράπεζα που δεν είναι και το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αν με εννοείται Twisted Evil ) και εκεί κυριολεκτικά μετράω αντίστροφα τις ώρες... δεν περνάνε με ΤΙΠΟΤΑ! Mad αχ-βαχ affraid

Λεμον και πού είναι το εκεί; Αυτό ρωτάω! Αξιοζήλευτο το μέρος πάντως! Δεν ξέρω, αυτή η ζέστη με έχει τρελάνει. Ειδικά στη Θεσ/νίκη, το σπίτι ρετιρέ, χωρίς κλιμα (μόνο ένα της πλάκας στο γραφείο) ένιωθα ότι έβραζε το κεφάλι μου drunken

Αν κ τώρα που μιλάμε ακούω κάτι μπουμπουνητά, τι χαρά ανείπωτη cheers

Τονιάκι, το ίδιο μικρόβιο έχουμε κατ' αρχάς με τις γλώσσες (έχω τελειώσει το μεταφραστικό του Ιονίου κ το μεταπτυχιακό μτφ του ΑΠΘ και τώρα και καλά ξεκίνησα διατριβή, άσχετο αν δεν έχω κάνει ΤΠΤ) αλλά τώρα θέλω να ξεκινήσω κι άλλο προπτυχιακό. Έχω σκεφτεί ψυχολογία ή αγγλική λογοτεχνία, επίσης είχα βρει ένα ωραίο μεταπτυχιακό για το φύλο (women's studies) αλλά.. πού καιρός...  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 911307

πάντως πάνω από όλα αυτά λαχταράω το μπεμπέ Crying or Very sad

Έλλη καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 Wink Wink

IoliAtore

IoliAtore
Πο πο το ορθογραφικό ήταν αυτό βγάζει μάτι και είμαι και επιμελήτρια η γυναίκα
 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 606100

αν με εννοείτΕ εννοούσα!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Έλλη μου τώρα που είμαι σπίτι και κάνω μόνο μεταφράσεις γρήγορα περνάει ο καιρός, όντως... Very Happy
Ωστόσο 20 Αυγούστου γυρνάω στην πρωινή μου δουλειά στην τράπεζα που δεν είναι και το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον (το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αν με εννοείται Twisted Evil ) και εκεί κυριολεκτικά μετράω αντίστροφα τις ώρες... δεν περνάνε με ΤΙΠΟΤΑ! Mad αχ-βαχ affraid

Λεμον και πού είναι το εκεί; Αυτό ρωτάω! Αξιοζήλευτο το μέρος πάντως! Δεν ξέρω, αυτή η ζέστη με έχει τρελάνει. Ειδικά στη Θεσ/νίκη, το σπίτι ρετιρέ, χωρίς κλιμα (μόνο ένα της πλάκας στο γραφείο) ένιωθα ότι έβραζε το κεφάλι μου drunken

Αν κ τώρα που μιλάμε ακούω κάτι μπουμπουνητά, τι χαρά ανείπωτη cheers

Τονιάκι, το ίδιο μικρόβιο έχουμε κατ' αρχάς με τις γλώσσες (έχω τελειώσει το μεταφραστικό του Ιονίου κ το μεταπτυχιακό μτφ του ΑΠΘ και τώρα και καλά ξεκίνησα διατριβή, άσχετο αν δεν έχω κάνει ΤΠΤ) αλλά τώρα θέλω να ξεκινήσω κι άλλο προπτυχιακό. Έχω σκεφτεί ψυχολογία ή αγγλική λογοτεχνία, επίσης είχα βρει ένα ωραίο μεταπτυχιακό για το φύλο (women's studies) αλλά.. πού καιρός...  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 911307

πάντως πάνω από όλα αυτά λαχταράω το μπεμπέ Crying or Very sad

Έλλη καλά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 Wink Wink

ΑΧ ΙΟΛΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ..ΕΜΑΘΑ 4 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΑ Κ ΑΛΛΕΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!!!ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ Κ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΝΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΛΕΩ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΩ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ!!!ΚΕΡΚΥΡΑ Ε?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασιλική μου καλά και εγώ,
αν θυμάμαι καλά θα κάνετε έγραψες και εσύ για γάμο ;
πότε με το καλό ;

Ελλη είσαι θεά !!!
του έβαλες παπιγιόν  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 654316
πόσες έβαλες με τον Τσάρλι τελικά ;

και εγώ θέλω να τα βάλω κάτι τα κορίτσια μου Razz Razz Razz
ο μπιμπίκος μου είπε αν δεν πάω στην εκκλησία θα πάρει τα παιδιά μου και θα εξαφανιστεί Razz Razz δεν μπορεί να βρει κάτι άλλο που να με τρομάζει..
καταλαβαίνεις...

να σου ευχηθώ καλό ξεκίνημα με τις προσπάθειες σας, δες το σαν αρχή τώρα μετά το γάμο...
καλές ευχάριστες και καρπερές  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 σου εύχομαι !!!

Ιόλη όχι πολύ μακριά απο Θεσ.
Δήμος Παρανεστίου Ν. Δράμας Cool
μόνο 2 ωρίτσες Wink Wink

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι ειμαι του πρακτικου...μπορω να μαθω οτι θες αρκει να ειναι κατι που το μαθαινω κανοντας και οχι διαβαζοντας!!βαριεμαι απιστευτα το διαβασμα σε αυτη τη φαση της ζωης μου....τοτε που τελειωσα το λυκειο ημουν φουλ πωρωμένη να διαβαζω....μετα το σιχάθηκα Rolling Eyes Rolling Eyes

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="Λεμονάκι"]Βασιλική μου καλά και εγώ,
πότε με το καλό ;

έχω ακόμα, για του χρόνου το πότε ακόμα το συζητάμε, δεν μπορώ να αποφασίσω γυναίκες τι να πεις Laughing Laughing

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονακι ετσι ειναι!!τρελο ερωτα με τα παιδια μας!!!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 M016

νομιζω 4 εβαλα με το αγορακι μου!! δν θυμαμαι, αν και εχω αρκετες!! οταν παρω τις κανονικες φωτος θα σας ανεβασω γιατι τωρα ειναι λιγο σπαστικο το υδατογραφημα απο πανω!!

Βασιλικη εγω επειδη δν με ενοιαζε η ημερομηνια αφου δν μπορουσε να ειναι 22/1 που εχουμε επετειο, τα κανονισα με βαση πως βολευαν τους αλλους!! καλο ηταν περασε και τωρα ελπιζω τα καλυτερα να ερχονται που λενε!!!
μακαρι να αποδοσουν καποια στιγμη και οι  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 και θα ειναι ολα παραπανω απο τελεια μετα!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="vasiliki25"][quote="Λεμονάκι"]Βασιλική μου καλά και εγώ,
πότε με το καλό ;

έχω ακόμα, για του χρόνου το πότε ακόμα το συζητάμε, δεν μπορώ να αποφασίσω γυναίκες τι να πεις Laughing Laughing [/quote
Razz Razz Razz Razz
σσσσσσ μην μας ακούσουν καλέ Razz Razz
και μας πάρουν χαμπάρι οι άντρες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 604962

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πρέπει να κλείσω, θα πάμε να μιλήσουμε για τις μερίδες....

πριν φύγω...

η Ελένη τι έκανε, έχουμε νέα της;
θα ξεκινούσε υπαρίνες θυμάμαι..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η γκρινιαρα? τις ενεσεις τις πηρε για οταν θα μαθει οτι ειναι εγκυος να τις ξεκινησει αμεσως,οχι για να τις κανει απο πριν!!!
καλο κουραγιο στην επιλογη του μενου!!

εμεις ειχαμε για ορεκτικο κατι σαν κρεπα αλμυρη, ντολμαδακια λεμονατα,και κατι ακομη δν το θυμαμαι Embarassed , μετα για κυριως πιατο κοτοπουλο , μπριζολα, μπιφτεκι ...με ρυζι και πατατες τηγανιτες...και μετα για γλυκο ειχαμε 1 μπακλαβαδακι κι 1 κανταιφακι!!
αυτα ετσι για να παιρνεις ιδεες!! Wink

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μερσί για την πληροφόρηση.

για γλυκό σίγουρα προφιτερόλ !
τα άλλα θα δούμε Razz Razz

αχ ντολμαδάκια...
τι μου κάνεις τώρα Razz

τα φιλιά μου κούκλες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472

loulou_29

loulou_29
Sleep Sleep απαπααα καλέ με πήρε ο ύπνος στην ξαπλώστρα και ξύπνησα απο τα μπουμπουνητά Razz
Ελλούκο και εσύ γενική αύριο ε;και το δικό μου πρόγραμμα κάτι τέτοιο λέει Razz
Λεμονάκι δεν μπορούσα να μην πάω.....αλλά η βαρεμάρα παραμένει...
Βασιλική τι κάνεις εσύ;

IoliAtore

IoliAtore
Λεμονάκι Παρανέστι δεν έχω πάει αλλά Δράμα είναι ωραία εκείνο το παρκάκι με τα νερά, όντως πρέπει ναχετε δροσιά! Cool καλό tasting!

Τονιάκι οι ξένες γλώσσες τρέλα. ..έχω κάνει βλακείες στη ζωή μου, σπούδασα αρχιτεκτονική Αγγλία μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι η μετάφραση είναι αυτό που με τρελαίνει. Κέρκυρα ήταν καταπληκτικά!! Τέλειο μέρος τέλειες σπουδές Very Happy (αν δεν είχα και μαζί τον πρώην άντρα μου θα'ταν ακόμη καλύτερα Twisted Evil .. μικροπαντρεμένη φοιτήτρια ήμουν τότε).. Mad αχ νεανικές βλακείες

Ελλάκι εύχομαι κι εγώ να έχετε αποδοτικά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 ..

και μεις δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε

Αχ θέλω να πατήσω το fast forward να πάει η ζωή ένα χρόνο μπροστά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 587529

btw ωραίο το μενού σας ιδίως τα ντολμαδάκια και οι πατατούλες ΓΙΑΜ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 536304 εμείς είχαμε ωραία σαλατούλα πράσινη με ντοματίνια κ μοτσαρέλα μπαλάκια κ μπαλσάμικο, μετά σουβλάκι που είχε 2 μεγάλες γαρίδες σχάρας ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ ΓΙΑΜ και δίπλα είχε κάτι σαν τουρλού ψιλοκομένο σαν ρατατούιγ ας πούμε, για κύριο είχε νουά μοσχάρι με μανιτάρια και τάρτα λαχανικών που ήταν όλα τα λεφτά!!

Αλλά στους λαζαριστές η καλύτερη μαγκιά είναι ο ζαχαροπλάστης τους κορίτσια τι να σας λέω. Wink Τέλεια γλυκά όλοι παραμιλούσαν για την τούρτα. Ήταν σε στρώσεις με μπισκότο από κάτω, μους λεμόνι, μους μπανάνα, γύρω γύρω σοκολάτα, από πανω φραγκοστάφυλο (έμοιαζε με αυτό που βάζουμε στο τσιζκέικ) και είχε και ένα μεγάλο πράσινο διαφανές πράγμα καρφωμένο με γευση μέντα Respect

Μετά μας έκαναν δώρο σορμπέ λεμόνι με βασιλικό και κάποιο αλκοόλ που άρεσε σε όλους, και δίπλα 3 μικρά γλυκάκια μίνι που δεν θυμάμαι τι ήταν

Από όλα αυτά εμείς δεν φάγαμε ΤΙΠΟΤΑ και παιδιά μας έστειλαν στις 6 το πρωί που τελείωσε το γλέντι ένα τρόλει με όλες τις μερίδες επάνω (πρώτο, κυρίως κ σαλάτα) κρασί, σαμπάνια και έναν τεράστιο δίσκο με γλυκά, και τι δεν είχε πάνω: μους, σου, παστάκια, μπεζέδες, κρεμ μπρυλέ, φοντί σοκολάτας, αν είχα τη φωτό θα σας την έστελνα να πάθετε. Μιλάμε άλλο πράγμα!! Παιδιά την 1η νύχτα του γάμου τρώγαμε, αντί να  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 !! (εν τάξει, κατσαμε κι άλλη μέρα εκεί και  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 215994 μετά)

Πάντως έχω ακούσει ότι κάνουν πολλές βαφτίσεις εκεί διότι έχει μικρό χώρο και έχει κι αυτά τα τέλεια γλυκά  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 587529

Σόρι για το ποστ-σεντόνι Embarassed αλλά θυμήθηκα τα του γάμου Razz

loulou_29

loulou_29
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη μερσί για την πληροφόρηση.

για γλυκό σίγουρα προφιτερόλ !
τα άλλα θα δούμε Razz Razz

αχ ντολμαδάκια...
τι μου κάνεις τώρα Razz

τα φιλιά μου κούκλες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472

Αχ τι μας κάνεις και εσύ με το προφιτερόλ ... Razz. Καλή συνέχεια ζουζού  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 18 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις