Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
545 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 545 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
γκούχου γκούχου κ στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που πίστεψε σε εμένα! Την οικογένεια μου από πάππου προς πάππου ! Φυσικά τους γονείς μου που δεν πήραν προφύλαξη παρότι νέοι κ γεννήθηκα κοντά σε στάδιο!! Τον άντρα μου που θυμάμαι στο 1ο ραντεβού πήγα τρέχοντας για να μην τον στήσω το κοριτσάκι μου που με κάνει τρέχω κάθε μέρα!! Τους χορησγούς μου κ τις ιντερνετικές φίλες μου του thread "ας μαζευτούμε" μπορούμε να αλλάξουμε στο μέλλον τον τίτλο κ να πούμε ας τρέξουμε!!!!
Τέλος αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε όλη τη Κρήτη!!! cheers cheers cheers cheers

Χαχαχα! Μαρία Πατουλίδου έπρεπε να σε λένε! Smile

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΑΙΡΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωωωω τζοάνα σ'αγαπώ τζοάνα σ'αγαπώ στείλε κ από εδώ κορμο!!!

CELEBRITY ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ CELEBRITY ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ.ΕΒΑΛΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.ΣΟΥΠΕΡ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΤΩΣ!!!
ΑΣΧΕΤΟ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:
γκούχου γκούχου κ στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που πίστεψε σε εμένα! Την οικογένεια μου από πάππου προς πάππου ! Φυσικά τους γονείς μου που δεν πήραν προφύλαξη παρότι νέοι κ γεννήθηκα κοντά σε στάδιο!! Τον άντρα μου που θυμάμαι στο 1ο ραντεβού πήγα τρέχοντας για να μην τον στήσω το κοριτσάκι μου που με κάνει τρέχω κάθε μέρα!! Τους χορησγούς μου κ τις ιντερνετικές φίλες μου του thread "ας μαζευτούμε" μπορούμε να αλλάξουμε στο μέλλον τον τίτλο κ να πούμε ας τρέξουμε!!!!
Τέλος αφιερώνω αυτό το μετάλλιο σε όλη τη Κρήτη!!! cheers cheers cheers cheers

Χαχαχα! Μαρία Πατουλίδου έπρεπε να σε λένε! Smile

ααα όχι το επίθετο μου δε το αλλάζω!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΛΑΙΓΕ.ΕΒΑΛΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ.ΣΟΥΠΕΡ ΒΓΗΚΕ ΠΑΝΤΩΣ!!!

η Αννούλα περπατάει αν την κρατάμε φοβάται ακόμα μόνη της!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!
ΑΝ ΧΑΘΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΩ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!
ΑΝ ΧΑΘΩ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΑΩ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΗΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΡΑΣΕΛ.

καλά από μπουσούλημα άλλο πράμα χαμός γίνεται! Εμένα κοιμάται με τον μπαμπάκα της!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΥΧΕΡΗ!ΘΑ ΠΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΥΧΕΡΗ!ΘΑ ΠΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΠΕΣ ΧΘΕΣ.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

δε το κόβω γιατί το πρωί περνούσαμε από τη παραλιακή κ είδαμε ότι έχει κύμα!

ζωάκι

ζωάκι

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Μαμάδες σας φιλώ!
Θα βάλω να δω τη συνέχεια της ταινίας The queen Που την ξεκίνησα χθες και την άφησα στη μέση!

Τα λέμε μετά!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Μαμάδες σας φιλώ!
Θα βάλω να δω τη συνέχεια της ταινίας The queen Που την ξεκίνησα χθες και την άφησα στη μέση!

Τα λέμε μετά!

ωωω καλή προβολή!! πάω κ εγώ ένα λεπτό να απλώσω μπουγάδα!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 93981  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 93981

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ζωάκι έγραψε:

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

Μαμάδες σας φιλώ!

Τα λέμε μετά!

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΖΩΗ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ. Very Happy ΒΥΕ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επέστρεψαααα είναι καμιά εδώ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω κ εγώ αν δε τα πούμε το βράδυ τότε αύριο!! τσαοο

maraki_iraklio

maraki_iraklio
Μαράκι μου δεν σε προλαβα!!!Τι κανει η Αννούλα σου??Να μου την φιλίσεις!!!κατασκήνωση παμε στον Κομό στα Μάταλα στην Μήλο κλείσαμε δωμάτια και φεύγουμε στις 12/8!!!Εσείς δεν θα πάτε με τον αγά σου ποθές της Παναγίας?Φιλάκια πολλάαααααααα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

γιού χου flower

όλα καλά Very Happy εσύ ; η μικρή ; που δεν θέλει να μας γράψει άλλο Razz Razz

πήρε ο μπιμπίκος τον υπολογιστή και για αυτό εξαφανίστηκα....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 654316

ελιωσα ...πηγαμε σουπερ, και μετα φουλ καθαρισμα!!εβαλα και ρολο κοτοπουλο στον φουρνο με πατατουλες, εγινε και περιμενω να κρυωσει, και απολαμβανω για λιγο το καθαρο μου σπιτακι...θελω να βαλω και πληντυριο αλλα λεω να το βαλω το βραδυ που θα γυρισω (θα παμε βολτα στον ανηψουλι!)για να τα κανω με το νυχτερινο ρευμα!!
α! το βραδυ τελείωσα το "Τριανταφυλλο του χειμώνα" της Ντονέλι, επιτελους γιατι το ειχα 2 μήνες!!! Embarassed Razz Razz και σήμερα πηρα της Μαντά το "όσο αντέχει η ψυχή" για να ξεκινήσω!! ήθελα να παρω κανενα κωμικό της Δαφνίδη αλλα δν ειχε στο καρφουρ!! Rolling Eyes

Αννα μου σουπερ, εχετε τζακι ε? ποσο μου αρεσει!Εμεις δυστυχως δν εχουμε!αλλα εχουν τα πεθερικα απο πανω..ισως να πηγαινω πανω τον χειμωνα να το ξεζηλευω λιγο χιχι

Ευουλι χαιρομαι που εισαι καλύτερα!!! ετσι ειναι αυτες οι ορμονες οτι θελουν μας κανουν παναθεμα τες!!Εγω παντως κατεβασα και γυμναστικη ζουμπα αερομπικ και εχω και τα turbojam και turbofire που μου αρεσουν πολύ και λεω να τα βαλω σιγά σιγά ολα αυτά πάλι στην ζωη μου!! αφου δν μπορω να γινω μαμά ας γίνω κορμί τουλαχιστον  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 M059 δν καθομαι να το σκεφτώ καθολου! δν βρισκω το λογο να με χαλαει κατι και να μην κανω τπτ να το αλλαξω!!μεχρι να μπω λοιπον στις διαδικασιες των εξετασεων δν υπαρχει λογος να ασχοληθω παραπανω..αν ειναι να ερθει θα ερθει!! αλλιως βλεποντας και κανοντας!! Wink Wink Wink

Θοδωρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 417472 κι εγω ετσι τον κακομαθαίνω και μετα γκρινιάζω χαχχαχα

Ζωη εχεις δικιο με το απλωμα και το ποσο τσαλακώνονται..κι εγω οσο μπορώ το κανω αυτό που λες!!!!μονο με τα σεντόνια έχω ένα θεματακι καμιά φορά, αλλά ας ειναι καλά το πρεσσοσιδερο μου πλέον  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 M131

Μαρακι τι καλα..που πηγατε εκδρομουλα???εγω περιμενω παλι το ΣΚ να ξεσκασουμε λιγο να παμε και θαλασσιτσα!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 604962 εχεις πολυ καλο αντρουλη αλλα ειμαι σιγουρη οτι το ξερεις ηδη!!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 328109  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 328109 θελω κι εγω ΔΙΑΚΟΠΕΣ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 534787  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 534787

Γιαννα κι εσας βροχή?εμας χθες εριξε το πρωι χθες..απο τοτε τιποτα!!βλεπω μακρια κεραυνους και αστραπες αλλα εδω δν εχει βρεξει ακομη!! ....το καλο ειναι οτι για σημερα δροσισε..και το βραδυ χθες ειχε υπεροχη θερμοκρασια!!!κοπελα μου δν σε λεμε με τιποτα τρελη!!Δν λες οτι σας εδωσε και τα πλανα μπας και τα κανετε καλύτερα??πωπω κι εγω δν εχω δει ακομη το βιντεο απο το γαμο..ελπιζω να γινει καλο γιατι κι εγω σαν κι εσενα θα στεναχωρηθω πολυ!! αυτα ειναι οι αναμνησεις που θα εχεις αργοτερα για να θυμασαι,οποτε μη μασας!!!καλα εκανες!
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΡΜΟΟΟΟΟΟΟ!!

Ευα μου τι ωραιο μαλλακι κοπέλα μου!! Ωραιο ακουγεται οπως το εκανες το σπιτακι σου!!!ναι ειναι κουραστικά αλλα το αποτελεσμα το αξίζει!!!!

Εβελινακι να μη φοβασαι τιποτα!!μια χαρα ειναι το φασολακι σου, απλα ειπε να σε χαλαρωσει λιγο και εσενα σου κακοφαινεται??Αχ αχ δν μας βρισκουν πουθενα !!!.... δυστυχως ο κοσμος μας καθε αλλο παρα αγγελικα πλασμενος ειναι No No

Τονια  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 875502 ετσι να αφηνεις τα δυσκολα στον μακεδόνα!!! χιχιχι αντε να περασουν οι μερες να ερθουν οι διακοπουλες σας!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 536304 καλο καφεεεεεε!!

Ιολη απαπα πολυ δουλεια βρε κοριτσι μου!!ελπιζω τουλαχιστον η θεα απο το μπαλκονι να σε βοηθαει να ξεκουραζεται το μυαλουδακι σου!!!

Λεμον χαι!!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 417472

Μαιρη συμφωνώ με τον γιατρό σου, ότι αυτα που "μελετανε" οι παλιες ειναι χαζομάρες!!!
χαχαχαχα κλαιω απ τα γελια με τις ευχαριστίες σου Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παω να φαω..τα λεμε σε λιγο παλι!!! ουφ μεχρι να σας διαβασω και να απαντησω περασε μια ωρα Shocked Shocked Shocked Shocked

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ελλη με τα διπλοσέντονα Razz

ξεπατώθηκες ; αξίζει όμως ο κόπος.
Εγώ μετά που καθαρίζω το σπίτι νιώθω ωραία, άσχετα την κούραση Wink

καλή όρεξη Smile

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εφαγα γρηγορα γρηγορα και επανήλθα!!!

ναι οντως Λεμονακι, τωρα νιωθω πολυ ομορφα που ο χώρος ειναι καθαρός γύρω μου!Τελικα βοήθησε και λιγο ο αντρας μου..ξεσκόνισε, κάτι ειναι κι αυτό Razz Razz

IoliAtore

IoliAtore
Είδες Έλλη τελικά δεν είναι κακοί οι αντρούληδές μας...

Κορίτσια είμαι ΥΠΕΡ ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΗ, Twisted Evil Mad πρώτον με τον εαυτό μου που ανέλαβα τόση δουλειά και δεν μπορώ να πω όχι, έχω χαλάσει και τις δικές μου τις διακοπές και του άντρα μου που βαριέται και δεν ξέρει τι να κάνει κ δν μπορούμε να πάμε ούτε για μπάνιο ούτε για καφέ.

Επιπλέον είχα στα υπόψη να πάμε και για λίγο περπατηματάκι-τζόγκινγκ μιας και ενδείκνυται εδώ το μέρος έχει δροσιά και ούτε αυτό μπορούμε λόγω δουλειάς, πάλι βιδωμένη στην καρέκλα θα τη βγάλω! Mad Mad

Πιάστηκε κ η μέση μου!!

Συν τοις άλλοις με αγχώνει το γεγονός, αν δεν τα βγάζω πέρα τώρα που δεν δουλεύω στην πρωινή μου δουλειά, όταν (με το κακό) ξεκινήσω, πώς θα τα βγάζω πέρα; Είμαι ανεκδιήγητη, μάλλον πάλι θα έχουμε τα περσινά όπου κοιμόμουν 2-3 ώρες και έπαθα υπερκόπωση..

Και έτσι πώς θα γίνω μάνα;;!! Crying or Very sad

Επιπλέον τσατίστηκα κ με τη μαμά μου που για καλό το κάνει η καημενούλα αλλά έτσι όπως πάει δίαιτα δεν θα κάνουμε.... Mad

Την λέω στη δίαιτα έχουμε σήμερα λαδερό, φτιάξτο χωρίς λάδι-ωραία λέει, θα κάνω τουρλού που έχουμε τα πάντα απ'τον κήπο. Και φτιάχνει ένα τουρλού κανονικό (νοστιμότατο) με μια χαρά λάδι, απλά δεν ήταν ΤΙΓΚΑ όπως το κάνει συνήθως και το θεωρησε διαιτητικό. Λέω κομμάτια να γίνει, ΜΗΝ κάνεις τίποτε άλλο όμως!! Μου λέει καλά. Πάω στο τραπέζι και τι βλέπω!! Είχε φτιάξει και φιλετάκια κοτόπουλο... και τηγανιτά κολοκυθάκια που είναι απ'τον κήπο κ είναι κόλαση.. ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!! Έτσι για να "νοστιμευτούμε" λέει!!! Twisted Evil

Παιδιά πώς θα χάσω τα κιλά που δεν θα μου μπαίνουν τα ρούχα της δουλειάς; Καλά τώρα με τα σανδάλια κλπ.. αλλά στη δουλειά φοράω στενά φορέματα, σακάκια, τακούνια, ααααχ και θα φαίνεται ένας κοίλος να!! Και χωρίς να'μαι και έγκυος τουλάχιστον να υπήρχε και λόγος!!

Αχ τι θα κάνω; Μην μου πείτε "μην τα τρως" συγκρατιέμαι μεν, αλλά εντελώς δεν γίνεται... Embarassed

Είμαι και γενικά στενοχωρημένη και νομίζω ότι πήρα τόση δουλειά για να ξεχνιέμαι.. δεν θέλω να διασκεδάσω κιόλας, μετά από αυτά που έγιναν... όλο το μπεμπέ σκέφτομαι και βλέπω όνειρα ότι γενναώ μωράκι (που δεν θα γίνει ποτέ...) ΣΝΙΦ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 534787

Σόρι για τη μίρλα Crying or Very sad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Είδες Έλλη τελικά δεν είναι κακοί οι αντρούληδές μας...

Κορίτσια είμαι ΥΠΕΡ ΤΣΑΤΙΣΜΕΝΗ, Twisted Evil Mad πρώτον με τον εαυτό μου που ανέλαβα τόση δουλειά και δεν μπορώ να πω όχι, έχω χαλάσει και τις δικές μου τις διακοπές και του άντρα μου που βαριέται και δεν ξέρει τι να κάνει κ δν μπορούμε να πάμε ούτε για μπάνιο ούτε για καφέ.

Επιπλέον είχα στα υπόψη να πάμε και για λίγο περπατηματάκι-τζόγκινγκ μιας και ενδείκνυται εδώ το μέρος έχει δροσιά και ούτε αυτό μπορούμε λόγω δουλειάς, πάλι βιδωμένη στην καρέκλα θα τη βγάλω! Mad Mad

Πιάστηκε κ η μέση μου!!

Συν τοις άλλοις με αγχώνει το γεγονός, αν δεν τα βγάζω πέρα τώρα που δεν δουλεύω στην πρωινή μου δουλειά, όταν (με το κακό) ξεκινήσω, πώς θα τα βγάζω πέρα; Είμαι ανεκδιήγητη, μάλλον πάλι θα έχουμε τα περσινά όπου κοιμόμουν 2-3 ώρες και έπαθα υπερκόπωση..

Και έτσι πώς θα γίνω μάνα;;!! Crying or Very sad

Επιπλέον τσατίστηκα κ με τη μαμά μου που για καλό το κάνει η καημενούλα αλλά έτσι όπως πάει δίαιτα δεν θα κάνουμε.... Mad

Την λέω στη δίαιτα έχουμε σήμερα λαδερό, φτιάξτο χωρίς λάδι-ωραία λέει, θα κάνω τουρλού που έχουμε τα πάντα απ'τον κήπο. Και φτιάχνει ένα τουρλού κανονικό (νοστιμότατο) με μια χαρά λάδι, απλά δεν ήταν ΤΙΓΚΑ όπως το κάνει συνήθως και το θεωρησε διαιτητικό. Λέω κομμάτια να γίνει, ΜΗΝ κάνεις τίποτε άλλο όμως!! Μου λέει καλά. Πάω στο τραπέζι και τι βλέπω!! Είχε φτιάξει και φιλετάκια κοτόπουλο... και τηγανιτά κολοκυθάκια που είναι απ'τον κήπο κ είναι κόλαση.. ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ!! Έτσι για να "νοστιμευτούμε" λέει!!! Twisted Evil

Παιδιά πώς θα χάσω τα κιλά που δεν θα μου μπαίνουν τα ρούχα της δουλειάς; Καλά τώρα με τα σανδάλια κλπ.. αλλά στη δουλειά φοράω στενά φορέματα, σακάκια, τακούνια, ααααχ και θα φαίνεται ένας κοίλος να!! Και χωρίς να'μαι και έγκυος τουλάχιστον να υπήρχε και λόγος!!

Αχ τι θα κάνω; Μην μου πείτε "μην τα τρως" συγκρατιέμαι μεν, αλλά εντελώς δεν γίνεται... Embarassed

Είμαι και γενικά στενοχωρημένη και νομίζω ότι πήρα τόση δουλειά για να ξεχνιέμαι.. δεν θέλω να διασκεδάσω κιόλας, μετά από αυτά που έγιναν... όλο το μπεμπέ σκέφτομαι και βλέπω όνειρα ότι γενναώ μωράκι (που δεν θα γίνει ποτέ...) ΣΝΙΦ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 25 534787

Σόρι για τη μίρλα Crying or Very sad

Δε μπορείς να συνδυάσεις κ τα 2 δηλαδή λέω εγώ τώρα λίγη δουλειά το πρωί μετά καφεδάκι-μπανάκι γυρνάς φαγητό δουλίτσα κ το απόγευμα βόλτα κ το βράδυ λίγο πριν κοιμηθείς πάλι δουλίτσα! κάπως έτσι αν το συνδυάσεις!

Θα γίνεις μάνα κ θα βρεις αντοχές κ μάλιστα θα λες "εγώ είμαι αυτή? Αντέχω τόσο πολύ??"

Τώρα για το μωράκι, όσο δύσκολο κ να είναι προσπάθησε να το ξεπεράσεις όσο σε παίρνει από κάτω τόσο δε θα μπορείς να προχωρήσεις! Για να "έφυγε" τότε κάποιος λόγος θα υπήρχε! Smile

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια
Τι κάνετε;

Εγω πτώμα!! Άλλοι μετέφεραν τα ξύλα αλλα εγω κουράστηκα! Σιδερωσα όμως!!! Α και επίσημα ξεκίνησα δίαιτα απο την Τρίτη! Οπότε θερμη παράκληση να κάνετε λόγο κράτει με τις συνταγες! Ευχαριστώ!!

Ιολη θα σε δειρω και εσένα! Άκου εκει βλεπεις όνειρο ότι γεννάς ένα μωράκι και δεν θα γίνει ποτε!!!! Θα έρθω εκει και θα τισ φας!!! Και είναι και πολλα τα χιλιόμετρα και κουράζομαι

Μαρακι Ευχαριστώ για την πληροφόρηση όσων αφορά τα έργα, να καλμάρω λίγο τον άντρα μου!! Χαχα
Ο οποίος είναι ακόμα σε άδεια και νομίζω ότι είναι Σαββατοκύριακο!!

IoliAtore

IoliAtore
Ευχαριστώ μαίρη για την τόνωση ηθικού... προφανώς υπήρχε λόγος, χρωμοσωμικές ανωμαλίες, το θέμα είναι όμως μια δυο τρεις, είναι τυχαίο; Τέλος πάντων.. και πάνω που πάω να πω, στενοχωριέμαι για ό,τι έγινε αλλά είμαι αισιόδοξη για το μετά, θα ξαναδοκιμάσουμε, κτλ, έρχεται η μάνα μου προ ολίγου για να μου την πει που έχω βιδωθεί στην καρέκλα, και ούτε λίγο ούτε πολύ για το εν λόγω θέμα μου λέει:"μην στενοχωριέστε. υπάρχουν πολλά ζευγάρια που δεν κάνουν παιδιά. Πάρτε το απόφαση. Καλά θα περάσετε και οι 2 σας"

Δλδ, WTF????!!!!!

Όσο για τον συνδυασμό που λες, θα το προσπαθήσω, σήμερα είχα καθυστερήσει να παραδώσω όμως και έπαιξει πολλή πίεση. Ωστόσο στη φάση που είμαι τώρα και τα βλέπω όλα μαύρα θέλω να κλειστώ και να μην βλέπω κανέναν.

Φάση είναι θα περάσει!

Πάντως χωρίς πλάκα εδώ που σας διαβάζω όλες σας που περιγράφετε έτσι την καθημερινότητά σας που διαφέρει απ' τη δικιά μου μου δίνει δύναμη κ μου φτιάχνει τη διάθεση δεν ξέρω γιατί...;;; Ίσως σκέφτομαι κάποια στιγμή ότι θα παρατήσω κι εγώ τις μεταφράσεις και θα φροντίζω κι εγώ τον αντρούλη και το παιδάκι μου Wink

IoliAtore

IoliAtore
xaftounaki δεν σε πρόλαβα την απάντησή σου.. σόρι !

το τι όνειρα τέτοιου είδους βλέπω τον τελευταίο καιρό δεν περιγράφεται. Τέλος πάντων..

καλή επιτυχία στη δίαιτα! μπράβο!!

Να δούμε εγώ τι θα κάνω;;;;;;;; Shocked

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:xaftounaki δεν σε πρόλαβα την απάντησή σου.. σόρι !

το τι όνειρα τέτοιου είδους βλέπω τον τελευταίο καιρό δεν περιγράφεται. Τέλος πάντων..

καλή επιτυχία στη δίαιτα! μπράβο!!

Να δούμε εγώ τι θα κάνω;;;;;;;; Shocked

Καλα και εγω το έχω πάρει πολυ ζεστά αλλα θα δείξει! Θα το παλέψω όμως γιατι δεν αισθάνομαι καλα! Στη θάλασσα νοιώθω σαν την πιο χοντρή της παραλίας!

Μην την κακίζεις τη μαμά σου, μπορει να το λέει για να σου φύγει το άγχος! Ισως το έθεσε λίγο ωμά βέβαια!
Δεν θυμάμαι αν έχεις πει, εξετάσεις κάνατε μετα την διακοπή; Εχει εμφανισθεί κάτι η είναι όλα καλα;

IoliAtore

IoliAtore
Να ρωτήσω κάτι: είσαι αυτή στη φωτό; Αν ναι, μην ξανανομίσεις ότι είσαι η πιο χοντρή στην παραλία!! Ε, πο-ΤΕ!!!! Εγώ το μπράβο το είπα για την αποφασιστικότητα-όχι για το ότι χρειάζεσαι δίαιτα!!! Συμφωνώ ότι όλοι ξέρουμε στα πόσα κιλά είμαστε καλά κι αν θέλουμε ή όχι δίαιτα, αλλά όχι και να αισθάνεσαι χοντρή εσύ!

Εξετάσεις είχα κάνει μετά την πρώτη παλίνδρομη: για θρομβοφιλία (δεν έχω), αντιπηκτικό λύκου, τοξόπλασμα-ουρεόπλασμα κλπ, παπ, καμπύλη γλυκόζης όλα φυσιολογικά. ΚΑΙ ο καρυότυπός μου φυσιολογικός.

Τώρα έκανε ο αντρούλης, σπερμοδιάγραμμα (αν και δεν έχουμε πολύ ζόρι στη σύλληψη, οπότε μάλλον ζωηρά πρέπει να είναι), έκανε DFI για κατάτμηση DNA, και εξέταση FISH σπέρματος, και καρυότυπο.

Η γενετίστρια μας είπε ότι περιμένει ότι μάλλον θα ναι όλα φυσιολογικά.. 10 αυγούστου βγάινουν..

από ό,τι είπε έιναι κάποιο πρόβλημα που προκύπτει κατά τη μείωση δλδ την ένωση σπερματοζωαρίου-ωαρίου όπου γίνονται παραπάνω χρωμοσώματα.. Sad

Πήρα και τα αποτελέσματα των χοριακών λαχνών στα χέρια προχτές και μουρθαν κλάμματα πάλι-κοριτσάκι θα ήταν, απλώς είχε 2 χρωματοσωματα παραπάνω.. κατά τα άλλα είχε σχηματιστεί κανονικότατα (πήρα και τη φωτό του υπερήχου σνιιιφ). Εκείνα τα 2 τα σκασμένα να έλειπαν.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 33 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις