326 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 Τετ Αυγ 01, 2012 12:33 am
boubou
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Γιαννα!!! τι κανεις?? η Μαρια? καιρο εχουμε να διαβασουμε μηνυματακια της χιχιχι
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:καλημερα Γιαννα!!! τι κανεις?? η Μαρια? καιρο εχουμε να διαβασουμε μηνυματακια της χιχιχι
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα
τι κάνετε ;
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα
τι κάνετε ;
loulou_29 έγραψε:Καλή σου μέρα Ελλούκο!και εγώ πρέπει να αφήσω την βαρεμάρα μου στην άκρη και να πάω σούπερ
Αμάν πια με αυτούς τους φωτογράφους....θα περιμένουμε λοιπόν για να σε θαυμάσουμε!!!
Γιουχουυυ λεμονάκι!!!
Λεμονάκι έγραψε:και καλό μήνα
Ελλη στης 18 είναι
αλλά στην ουσία εμείς θα ξεκινήσουμε τα γλέντια απο της 15 του μήνα
Γιάννα γιού χου !
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα άκου πούλμαν
με ελικόπτερο καλέ θα σας φέρω
δεν είστε όποιες και όποιες
Ελλη δλδ για να καταλάβω σου δίνει τις φωτό σου αλλά έχουν όλες πάνω την διαφήμισή του για να μην μπορείς να τα εκτυπώσεις πουθενά αλλού εκτός αυτού ;
boubou έγραψε:ααα και το θυμωμουν το 8 αλλα το νομιζα σκετο χιχιχιχιχιχ
πωπω ανυπομονω για σενα να ερθεις μετα να μας πεις πως ηταν!!!!!
άντε καλέ εγώ κάθε μέρα μπαίνωΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα άκου πούλμαν
με ελικόπτερο καλέ θα σας φέρω
δεν είστε όποιες και όποιες
Ελλη δλδ για να καταλάβω σου δίνει τις φωτό σου αλλά έχουν όλες πάνω την διαφήμισή του για να μην μπορείς να τα εκτυπώσεις πουθενά αλλού εκτός αυτού ;
ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ????ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΠΗΓΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝΑ ΕΞΩ ΕΡΙΧΝΕ ΧΑΛΑΖΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΥΛ!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ...ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!
Λεμονάκι έγραψε:στα γαριδάκια την βρήκες την κουμπάρα ;
καμιά συγγενείς του άντρα σου ή γυναίκα φίλου του την κόβω... σωστά ;
εγώ χθες τα πα ένα χεράκι σε μια συγγενή...
μου λέει το φαγητό θα είναι καλό ;
και τις λέω αν έρθεις με σκοπό οτι θα φας αστακό όχι δεν θα σου αρέσει αλλά ξέρεις κάτι, λέω...
δεν με ενδιαφέρει αν σας αρέσει το φαγητό εγώ αυτά διαθέτω και αυτό το φαγητό μπορώ να έχω...
μούγκα στην στρούγκα...
ααα και το άλλο, θα δώσω εντολή στα κορίτσια που θα μοιράσουν μπομπό μια στον καθένα, αν θέλουν και δεύτερη και επιμένουν να λένε η νύφη είπε μια στον καθένα αυτοί που δεν ήρθαν δεν θα πάρουν.
Λεμονάκι έγραψε:στα γαριδάκια την βρήκες την κουμπάρα ;
καμιά συγγενείς του άντρα σου ή γυναίκα φίλου του την κόβω... σωστά ;
εγώ χθες τα πα ένα χεράκι σε μια συγγενή...
μου λέει το φαγητό θα είναι καλό ;
και τις λέω αν έρθεις με σκοπό οτι θα φας αστακό όχι δεν θα σου αρέσει αλλά ξέρεις κάτι, λέω...
δεν με ενδιαφέρει αν σας αρέσει το φαγητό εγώ αυτά διαθέτω και αυτό το φαγητό μπορώ να έχω...
μούγκα στην στρούγκα...
ααα και το άλλο, θα δώσω εντολή στα κορίτσια που θα μοιράσουν μπομπό μια στον καθένα, αν θέλουν και δεύτερη και επιμένουν να λένε η νύφη είπε μια στον καθένα αυτοί που δεν ήρθαν δεν θα πάρουν.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Τετ Αυγ 01, 2012 1:45 am, 1 φορά
el88tse έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσια συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειναι εγκυουλες και στη τονια που παει για το τριτο τονια μου συγχαρητηρια ..................εξαφανιστηκα λιγο γιατι με πηρε απο κατω πολυ που ειχα καθυστερηση 15 μερες νομιζα οτι ειχαμε πετυχει κατι αλλα ηρθε 25 ιουλιου τωρα εχασα γονιμες και ολα αλλα δεν ξερω τι να κανω θα δειξει ουφ αυτα
katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ?ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ.. ΣΤΗΝ ΤΟΝΙΑ..Μ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ.... ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.....
maryz-iraklio kritis έγραψε:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ! ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΝΗΣΤΕΨΟΥΝ!! Λίγο πριν το τέλος του μήνα κ είχαμε το ευχάριστο από τη Τόνια!! με το καλό κ στις υπόλοιπες!!
να τα εκατοστήσεις Έβελιν ωραίες εκπλήξεις κάνεις!!
Τι κάνετε? ζεσταινόσαστε? Ποιες είστε εδώ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης