Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
515 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 515 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα Γιαννα!!! τι κανεις?? η Μαρια? καιρο εχουμε να διαβασουμε μηνυματακια της χιχιχι

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Very Happy

τι κάνετε ;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλημερα Γιαννα!!! τι κανεις?? η Μαρια? καιρο εχουμε να διαβασουμε μηνυματακια της χιχιχι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗ.ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ.ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΤΩ!ΧΑΧΑΧΑ.
ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο ΦΩΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ?
ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.ΠΗΡΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ DVD ΑΛΛΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ.ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Κ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΟΝΤΑΖ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΟ ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα Very Happy

τι κάνετε ;

καλημερα κοριτσι!!και σε σκεφτομουν!!1 βδομαδουλα εμεινε η θυμαμαι λαθος?? Rolling Eyes Rolling Eyes

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:καλημέρα Very Happy

τι κάνετε ;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ????
ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΣ!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΟΥ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 379767

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλή σου μέρα Ελλούκο!και εγώ πρέπει να αφήσω την βαρεμάρα μου στην άκρη και να πάω σούπερ Embarassed
Αμάν πια με αυτούς τους φωτογράφους....θα περιμένουμε λοιπόν για να σε θαυμάσουμε!!!
Γιουχουυυ λεμονάκι!!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και καλό μήνα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 328109

Ελλη στης 18 είναι Laughing Laughing Laughing
αλλά στην ουσία εμείς θα ξεκινήσουμε τα γλέντια απο της 15 του μήνα Razz

Γιάννα γιού χου !

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Καλή σου μέρα Ελλούκο!και εγώ πρέπει να αφήσω την βαρεμάρα μου στην άκρη και να πάω σούπερ Embarassed
Αμάν πια με αυτούς τους φωτογράφους....θα περιμένουμε λοιπόν για να σε θαυμάσουμε!!!
Γιουχουυυ λεμονάκι!!!

γιού χου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 654316
αυτή η βαρεμάρα ρε παιδάκι μου όταν με πιάνει και εμένα...

καλέ τρώω ταυτόχρονα και δυσκολεύομαι να γράψω Razz Razz

Γιάννα ναι είναι ο μήνας μου flower

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:και καλό μήνα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 328109

Ελλη στης 18 είναι Laughing Laughing Laughing
αλλά στην ουσία εμείς θα ξεκινήσουμε τα γλέντια απο της 15 του μήνα Razz

Γιάννα γιού χου !

ΓΙΟΥ ΧΟΥ-ΓΙΟΥ ΧΟΥ ΛΕΜΟΝΑΚΙ!
ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ.ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟ!ΤΙ ΛΕΣ??? Laughing Laughing Laughing  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 328109

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ααα και το θυμωμουν το 8 αλλα το νομιζα σκετο χιχιχιχιχιχ

πωπω ανυπομονω για σενα να ερθεις μετα να μας πεις πως ηταν!!!!! Cool Cool Cool

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιάννα άκου πούλμαν Mad

με ελικόπτερο καλέ θα σας φέρω Razz
δεν είστε όποιες και όποιες Cool

Ελλη δλδ για να καταλάβω σου δίνει τις φωτό σου αλλά έχουν όλες πάνω την διαφήμισή του για να μην μπορείς να τα εκτυπώσεις πουθενά αλλού εκτός αυτού ;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα άκου πούλμαν Mad

Ελλη δλδ για να καταλάβω σου δίνει τις φωτό σου αλλά έχουν όλες πάνω την διαφήμισή του για να μην μπορείς να τα εκτυπώσεις πουθενά αλλού εκτός αυτού ;

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ????ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΠΗΓΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ααα και το θυμωμουν το 8 αλλα το νομιζα σκετο χιχιχιχιχιχ

πωπω ανυπομονω για σενα να ερθεις μετα να μας πεις πως ηταν!!!!! Cool Cool Cool

Ελλη προς το παρών είμαι πάρα πολύ χαλαρή αν και ξέρω πως τις 2 τελευταίες μέρες θα τρέχω..
αλλά δεν ξέρω ίσως τελικά να μην με πιάσει αυτό το άγχος τις νύφης...
εσένα πότε σε έπιασε ;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ?ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ?

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Γιάννα άκου πούλμαν Mad

ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ????ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΠΟΤΕ! Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΠΗΓΑΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ?
άντε καλέ εγώ κάθε μέρα μπαίνω  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 M000

ναι πήγαμε  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 654316 ήταν πολύ ωραία  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 654316  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πωπω τι ακουω!!! θα παω βολτα με ελικοπτεροοο!!!! ουαουυυυυυυυυυ  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 875502

λεμον τα δειγματα μας τα εδωσε σε μικρη αναλυση και με το ονομα του σε διαφανεια που πιανει μεγαλο μερος της φωτο, για να μη τη χρησιμοποιησουμε αλλου φανταζομαι!γιατι οπως λεγαμε και την αλλη φορα το αρχειο πολλοι φωτογραφοι δν το δινουν!!!Ειναι δικη τους πνευματικη ιδιοκτησία!
εμας βεβαια, ευτυχως οταν παρουμε το αλμπουμ θα μας δωσει και το αρχειο!! αλλα τωρα που δν εχει πληρωθει ακομη φυσικα για να ειναι καλυμμένος μας εδωσε τα δειγματα με τον κλασικο τροπο!

εμενα το αγχος με επιασε μονο την μερα πριν το γαμο γιατι τα ειχα κανει μανταρα, αλλιως δν θα με επιανε... γιατι δν ειχα κανει καποια πραγματα και δν προλαβαινα μετα... το τραγουδι του χορού το ετοιμασα στη 1 το βραδυ της Παρασκευης, δν ειχα βρει καθρευτη που χρειαζομουν για το χτενισμα και μου τον εφερε το αντρας μου το Σαββατο το πρωι(τη μερα του γαμου!!),δν ειχαμε δωσει τις βερες, κι αυτες το Σαββατο το πρωι τις εδωσα στον κουμπαρο.... καταλαβαινεις λοιπον προς τι το αγχος..αλλιως δν θα ειχα αγχωθει ουτε λιγο!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝΑ ΕΞΩ ΕΡΙΧΝΕ ΧΑΛΑΖΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΥΛ!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ...ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη κάποια πράγματα τα ξεχνάς όσο καλά οργανωμένα και να τα έχεις.
Εμείς τελικά δημοσίευση σε εφημερίδα δεν θα κάνουμε. Δεν χρειάζεται για εδώ που μένουμε.

μόλις έκλεισα νύχια για τις 14 του μήνα..
πρέπει να κλείσω ραντεβού για να βάψω και το μαλλί μου
πφφφφ και τα βαριέμαι αυτά...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΓΧΟΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ Κ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΟΥΝΑ ΕΞΩ ΕΡΙΧΝΕ ΧΑΛΑΖΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΚΟΥΛ!!
ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.
ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΡΟΥΝ.ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΑ ...ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ!

εννοείς αυτή που σας πάντρεψε ;
και τι σου είπε δλδ ; Mad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ.ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΗΤΑΝ 7 ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΤΗΣ 6,00 ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΛΠ.
ΗΡΘΑΝ ΣΤΙΣ 7 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗ ΡΩΤΑΩ..
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ? ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ? ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ...ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!
ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ!!
ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!!!
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ Κ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟ ΨΥΧΕΣ ΑΠΟ ΨΩΜΙ!!!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.....ΤΟ ΤΙΝΑΖΩ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ...ΚΑΛΑ Η ΝΥΦΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ?...ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΑ.

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στα γαριδάκια την βρήκες την κουμπάρα ;
καμιά συγγενείς του άντρα σου ή γυναίκα φίλου του την κόβω... σωστά ;

εγώ χθες τα πα ένα χεράκι σε μια συγγενή...
μου λέει το φαγητό θα είναι καλό ;
και τις λέω αν έρθεις με σκοπό οτι θα φας αστακό όχι δεν θα σου αρέσει αλλά ξέρεις κάτι, λέω...
δεν με ενδιαφέρει αν σας αρέσει το φαγητό εγώ αυτά διαθέτω και αυτό το φαγητό μπορώ να έχω...

μούγκα στην στρούγκα...

ααα και το άλλο, θα δώσω εντολή στα κορίτσια που θα μοιράσουν μπομπό μια στον καθένα, αν θέλουν και δεύτερη και επιμένουν να λένε η νύφη είπε μια στον καθένα αυτοί που δεν ήρθαν δεν θα πάρουν.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α Γιαννα εσενα ηταν οντως καταστασεις για να θυμωσεις!!! ευτυχως δν ειχα τετοια πραγματα εγω!!!!
μπραβο σου που δν το αφησες να σε χαλασει ομως!!! η μερα εκεινη ηταν δικη σου!!!!

Λεμονακι εμενα νυχια μαλλια μακιγιαζ ειναι το καλυτερο μου!!!! μου αρεσει να με περιποιούνται χιχιιχι

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:στα γαριδάκια την βρήκες την κουμπάρα ;

και τις λέω αν έρθεις με σκοπό οτι θα φας αστακό όχι δεν θα σου αρέσει αλλά ξέρεις κάτι, λέω...
δεν με ενδιαφέρει αν σας αρέσει το φαγητό εγώ αυτά διαθέτω και αυτό το φαγητό μπορώ να έχω...

μούγκα στην στρούγκα...

ααα και το άλλο, θα δώσω εντολή στα κορίτσια που θα μοιράσουν μπομπό μια στον καθένα, αν θέλουν και δεύτερη και επιμένουν να λένε η νύφη είπε μια στον καθένα αυτοί που δεν ήρθαν δεν θα πάρουν.

καλα εκανες κοπελα μου!!Αν ειναι δυνατον τωρα!!! τι χαζος κοσμος που υπαρχει μωρε!!!!!

και για τις μπομπο συμφωνω!!!αν περισσεψουν στο τελος και θες να δωσεις εσυ σε καποιους που δν μπορεσαν καλως!!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:στα γαριδάκια την βρήκες την κουμπάρα ;

μούγκα στην στρούγκα...

ΟΧΙ ΛΕΜΟΝΑΚΙ.ΦΙΛΙΚΟ ΜΑΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΠΛΑ Η ΚΟΛΗΤΗ ΜΟΥ ΛΑΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ,ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ(ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ)ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ ΟΜΩΣ ...ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ!
ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΜΠΟ?ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.Η ΒΑΛΤΕΣ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Η ΒΑΛΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ.ΕΤΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΣΟΥΝ Κ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ 5-6.ΛΕΣ Κ ΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ!

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ?ΜΗ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΜΩΡΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΛΕΩ.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Τετ Αυγ 01, 2012 1:45 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα καλημερα κοριτσια συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειναι εγκυουλες και στη τονια που παει για το τριτο τονια μου συγχαρητηρια ..................εξαφανιστηκα λιγο γιατι με πηρε απο κατω πολυ που ειχα καθυστερηση 15 μερες νομιζα οτι ειχαμε πετυχει κατι αλλα ηρθε 25 ιουλιου τωρα εχασα γονιμες και ολα αλλα δεν ξερω τι να κανω θα δειξει ουφ αυτα

katia32 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ Wink Wink Wink Wink ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ?ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ..  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 50580  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 50580 ΣΤΗΝ ΤΟΝΙΑ..Μ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ....  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 337404  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 990599  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 990599  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 14 990599 ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ.....

maryz-iraklio kritis έγραψε:ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΝΙΩΝ! ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΝΗΣΤΕΨΟΥΝ!! Λίγο πριν το τέλος του μήνα κ είχαμε το ευχάριστο από τη Τόνια!! με το καλό κ στις υπόλοιπες!!
να τα εκατοστήσεις Έβελιν ωραίες εκπλήξεις κάνεις!!

Τι κάνετε? ζεσταινόσαστε? Ποιες είστε εδώ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑΤΕ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις