Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ?ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΜΕ ΛΕΩ!!!ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα κορίτσια!!!!!!

Αννα καλή επιτυχία στη δίαιτά σου!κι εγώ προσέχω αυτό το διάστημα γιατί έκλεισε το γυμναστήριο για 1μήνα και πρέπει να μην πάρω κανένα κιλάκι...να δω αν θα τα καταφέρω..

Ιόλη όλα γίνονται για καλό..ο Θεούλης δεν ήθελε να αποκτήσεις ένα μωράκι που θα ταλαιπωρείται και το επόμενο θα είναι γερό και θα το έχεις σύντομα στην αγκαλιά σου!να έχεις πίστη και όλα θα πάνε καλά!στο εύχομαι!

Αφρούλα είσαι αρκετά αδύνατη και δεν έχεις ανάγκη απλά να ξέρεις ότι δημητριακά απαγορεύονται το βράδυ!όπως και όλοι οι υδατάνθρακες!βέβαια τόσο αδύνατη δεν έχεις θέμα αλλά το αναφέρω..
λες να υπνηλία να είναι σύμπτωμα για κάτι καλό;;;  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 990599 μακάρι!

Ελλη θέλω οπωσδήποτε το βίντεο με τη [/color]ζούμπα!SOS!!!!!!!!!!!!!!το αγόρασες ή το βρήκες στο ίντερνετ;;;;
το βιβλίο που πήρες είναι τέλειο!πολύ συγκινητικό!

Δέσποινα υπομονή τώρα και ξεκούραση!

Εύα το μαλλί τέλειο στη φωτο!!!!!!!

Γιάννα
τι θα κάνετε τελικά με το βίντεο;;μη στεναχωριέσαι και σκας θα βρείτε λύση!.....και κόψε το κάπνισμα......

Ζωή και Εβελιν να πάνε όλα καλά αύριο στους γιατρούς και να ακούσετε και να δείτε τα μωράκια σας να έχουν μεγαλώσει και να είναι καλά!!!!!!!

Μαίρη,Μαρία(Ηράκλειο),Τόνια,Ευούλι και σε όλες  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 417472  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:πφφφ μαλλον το γρουσουζεψα.χτες πηγαμε για το εμβολιο του μικρου κ προχτες κ χτες ελεγα στο facebook οτι ο μικρος δν εχει εμφανησει ποτε καμια αντιδραση στα εμβολια.ε σημερα δν ειναι καλα,και τις τελευεταιες ωρες μου φαινεται ζεστος.τωρα πηγε ο αντρας μου να παρει ενα καινουργιο θερμομετρο κ ντεπον...αντε να δουμε! καλα με λεει γρουσουζα η μανα μου ουτε σαββατογεννημενη να ημουν Mad

περαστικά του!μακάρι να μην έχει πολύ πυρετό και να περάσει αμέσως!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη μακαρι αφρουλα ειμαι γεννημενη κυριακη αχαχχα.ελεος εχω βαρεθει να τον εχω ταβλα μονιμα.πφφφφ δεν θα ησυχασει ποτε?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΡΙΝΗ!ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ!ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ!ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 990599

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να ναι καλα τα ξαδερφια του που πανε παιδικο κ τον κολανε συνεχεια...αααχ μην μου θυμιζεις τον χειμωνα γτ με πιανει πανικος προκαταβολικα!!! στην απομονωση θα ειμαστε για μηνες!!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΤΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ!

μωρε εγω δεν αρρωσταινω.αλλα με 2 μωρα στο ιδιο σπιτι κ χειμωνα κατακατακαηκα!!!χαχαχαχχαχαχχαχα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!! Laughing

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχ να σαι καλα.στον γιο μου αρρωστησα μονο μια φορα με γαστρεντεριτιδα που ειμαι κ λιγο επηρεππης σε αυτην παντα παθαινω.ημουν 8 μηνων κ στο τσακ σκαπουλαρα την αφυδατωση κ το νοσοκομειο..να ναι καλα η νυφη του αντρα μου που μου εφτιαξε σε ενα κατσαρολακι λαπα κ σιγα σιγα συνηλθα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΚΑΡΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΙΩΣΟΥΛΑ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρες!!! Εγώ σήμερα τελικά σεληνιάστηκα έχω πορωθεί με τον "Καθρέφτη" είχα καιρό να το ακούσω!

πάντα ποιότητα γκούχου γκούχου!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε θα σχολιάσω αυτά που γράψατε ε να κάνω μια μέρα-νύχτα κάτι διαφορετικό! ιχιχιχι!!! απλά ήλθον είδον κ απήλθον! Τα λέμε το πρωί αν δε τρέχω πάλι πουθενά! καληνύχτες!!! άντε κ στις 31 Αυγούστου θα γίνουμε Avatar!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου μακαρι γτ η φαση τοτε ηταν τραααατζικ...καληνυχτα μαρακι.καληνυχτω κ εγω

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="maryz-iraklio kritis"]Δε θα σχολιάσω αυτά που γράψατε ε να κάνω μια μέρα-νύχτα κάτι διαφορετικό! ιχιχιχι!!! απλά ήλθον είδον κ απήλθον! Τα λέμε το πρωί αν δε τρέχω πάλι πουθενά! καληνύχτες!!! άντε κ στις 31 Αυγούστου θα γίνουμε Avatar!!![/quote]

τι λες μαρή πάλι;;;;;;;;;;;;
φεύγεις ακόμη δεν ήρθες;;καληνύχτα!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:αφρουλα μου μακαρι γτ η φαση τοτε ηταν τραααατζικ...καληνυχτα μαρακι.καληνυχτω κ εγω

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 531909  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 531909

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ?! Shocked ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟΥ!ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΚΟΜΗΤΗΣ!!!ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! Sleep

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια!! Εγώ σήμερα πρωινή πρωινή...! Με ανασηκωμένα μανίκια για δουλειά, από νωρίς, μπας και προλάβω να κάνω καμια βόλτα αργότερα (για να τα συνδυάσω όπως λέγαμε χτες).

πο πο ο καθρέφτης,... τι μου θύμισες .. το άκουγα παλιά!

Καλημέρα σε όλες, μπαίνω κ βγαίνω, κ τλ μάλλον απογευματάκι πάλι!!

Φιλιά! Very Happy  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 315810

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ??ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΙΑΣ Κ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΧΕ ΠΥΡΕΤΟ.....5 ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 8:30!!!!ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΟΤΟΣΟΥΠΑ!!!

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ?

eva34

eva34
Καλημέρα σε όλες...Πω πω!!!Πήγε κιόλας 3 ο μήνας.Πώς περνάνε έτσι γρήγορα οι μένερς της άδειας ρε γμτ Mad Mad Mad
Διάβαζα τα χθεσινά σας νέα αλλά δεν έχω πιει ακόμα καφεδάκι και δε θυμάμαι πολλά.Μόνο ένα πυρετούλη από εμβόλιο σε ένα μικρό,γλυκό ζουζουνάκι και την ξάπλα της Δέσποινας.
Υπομονή αγάπες μου. Υπομονή.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 35468
Σκεφτείτε το αποτέλεσμα.Η μία θα έχει ένα παιδάκι πιο δυνατό και θωρακισμένο στο μέλλον από "διάφορους" πυρετούς, ενώ η άλλη θα ξεκουραστεί λίγο γιατί σε ένα μήνα και κάτι θα κρατάει στην αγκαλιά της το ομορφότερεο θαύμα του κόσμου. Very Happy Very Happy
Κατά τα άλλα στέλνω φιλιά στην:
Αννούλα(καλό κουράγιο με τη δίαιτα),
Ειρήνη(1.ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για τα μαλλιά 2.εμένα η διαιτολόγος πάντως μου έβαλε υδατάνθρακες το βράδυ.Νομίζω πως πρέπει να τρώμε από όλες τις ομάδες των τροφών.Ή όχι scratch
Αφρούλα(αλήθεια με τί ασχολείσαι; scratch )
Έλλη(ευχαριστώ και σένα για τα καλά σου λόγια για τοοοοοοο κεφάλι μου Very Happy )
Τόνια(τί κάνει το νεο μέλος της οικογένειας; )
Μαράκι Κρήτης΄, κλο,κλπ,κλπ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 334590  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 334590

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑ ΜΟΥ..ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??
ΤΟ ΝΕΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ...ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ..ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΤΡΙΤΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ..ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ..

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ Σ/Κ ΘΑ ΒΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙΣΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΙΑΣ Κ ΘΑ ΜΠΕΙ Η ΚΟΥΚΕΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ..ΑΛΛΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

eva34

eva34
Καλημέρα Τόνια μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 315810
Εγώ δε κοιμάμαι. ΄Δώσμου λίγο χρόνο να φτιάξω ένα καφέ και ξαναέρχομαι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Καλημέρα Τόνια μου  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 315810  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 27 315810
Εγώ δε κοιμάμαι. ΄Δώσμου λίγο χρόνο να φτιάξω ένα καφέ και ξαναέρχομαι

ΟΚ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ.....

eva34

eva34
Ήρθα.
Γιατί μωρέ το μπουμπουκάκι σου ήταν αρρωστούλι;; Sad Πιστεύω και εύχομαι να ήταν μόνο για χτες το βράδυ και σήμερα να είναι όλα καλά.
Το πιστεύεις πως έχω κ εγώ αγωνία για τη νέα χοριακή σου;;;Εύχομναι πάντως να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!
Και όσον αφορά το δωμάτιο των μικρών. Είναι λίγο ανακατοσούρα τα μαστορέματα και τα βαψίματα αλλά σου κάνουν μια διάθεση όταν ολοκληρωθούν.....ΑΨΟΓΗ!!!Πόσο μάλλον σε σένα που όλα αυτά γίνονται απλά γιατί μεγαλώνει η οικογένεια.
Σνιφ, σνιφ...Ζηλεύω...Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 34 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις