676 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 Πεμ Αυγ 02, 2012 10:49 pm
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?
τονια μου,τι βλεπω???????τα καταφερες?????????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eva34 έγραψε:Ήρθα.
Γιατί μωρέ το μπουμπουκάκι σου ήταν αρρωστούλι;; Πιστεύω και εύχομαι να ήταν μόνο για χτες το βράδυ και σήμερα να είναι όλα καλά.
Το πιστεύεις πως έχω κ εγώ αγωνία για τη νέα χοριακή σου;;;Εύχομναι πάντως να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!
Και όσον αφορά το δωμάτιο των μικρών. Είναι λίγο ανακατοσούρα τα μαστορέματα και τα βαψίματα αλλά σου κάνουν μια διάθεση όταν ολοκληρωθούν.....ΑΨΟΓΗ!!!Πόσο μάλλον σε σένα που όλα αυτά γίνονται απλά γιατί μεγαλώνει η οικογένεια.
Σνιφ, σνιφ...Ζηλεύω...Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;
sofouli έγραψε:καλημερα!!!!!!!!!τι κανετε?
toniach29 έγραψε:eva34 έγραψε:Ήρθα.
Γιατί μωρέ το μπουμπουκάκι σου ήταν αρρωστούλι;; Πιστεύω και εύχομαι να ήταν μόνο για χτες το βράδυ και σήμερα να είναι όλα καλά.
Το πιστεύεις πως έχω κ εγώ αγωνία για τη νέα χοριακή σου;;;Εύχομναι πάντως να είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!
Και όσον αφορά το δωμάτιο των μικρών. Είναι λίγο ανακατοσούρα τα μαστορέματα και τα βαψίματα αλλά σου κάνουν μια διάθεση όταν ολοκληρωθούν.....ΑΨΟΓΗ!!!Πόσο μάλλον σε σένα που όλα αυτά γίνονται απλά γιατί μεγαλώνει η οικογένεια.
Σνιφ, σνιφ...Ζηλεύω...Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;
ΑΧ ΕΦΤΙΑΞΑ Κ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!
ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ!!!
ΕΓΩ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ Κ ΒΑΨΙΜΑΤΑ..Ο ΝΙΚΟΣ ΘΑ ΒΑΦΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΠΕΡ ΠΙΑ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΨΙΛΟΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΚΑΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ..ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΤ...
ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΑΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ...ΕΥΑ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?
sofouli έγραψε:η μικρη παντα ητανε με το κεφαλι προς τα κατω και τη δευτερα που πηγα στον γιατρο μας ειπε οτι παιρνει θεση.21/08 μπαινω στο μηνα μου και τρεμωωωω!!!!!ασε που ολα τα ειχα και η κολπιτιδα ητανε αυτη που μου ελειπε ετσι για το τελος!
toniach29 έγραψε:sofouli έγραψε:η μικρη παντα ητανε με το κεφαλι προς τα κατω και τη δευτερα που πηγα στον γιατρο μας ειπε οτι παιρνει θεση.21/08 μπαινω στο μηνα μου και τρεμωωωω!!!!!ασε που ολα τα ειχα και η κολπιτιδα ητανε αυτη που μου ελειπε ετσι για το τελος!
ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ..ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
toniach29 έγραψε:ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ..
sofouli έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ??
ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ..
ο γιατρος ξερει εξ'αρχης τι θελω!θεσσαλονικη ειμαι πλεον!εδω θα γεννησω!α!δε ξερω αν σου ειπα...ηρθε η μεταθεση μας!σαλονικα!!!!!!
Εννοώ ότι είναι χαμηλότερη από τις κανονικές.Και ενώ στο κάτω κρεββάτι μπορεί να κοιμηθεί το παιδάκι και έτσι, συνήθως την τραβάς έξω και έχει ακόμη ένα κρεββάτι ακριβώς δίπλα στο ψηλότερο.Το καλό είναι πως μπορείς να στρώνεις πανεύκολα το πάνω, ότι αναλόγως πως θέλεις το χώρο, το κάτω κρεββάτι,το πας μέσα έξω κλπ.Δε ξέρω αν κατάλαβες. Σίγουρα όμως θα έχουν όταν θα πας να κάνεις την έρευνα αγοράς σου.toniach29 έγραψε:ΕΥΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΟΥΚΕΤΑ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΜΕ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΧΑΜΗΛΗ ΣΥΡΤΑΡΟΤΗ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΦΕ??ΧΜΜΜ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ!!!!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Κ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!
eva34 έγραψε:Σοφούλι με το καλό να έρθει το μωράκι σου στον κόσμο.Μη φοβάσαι τίποτα.
Πιστεύω πως δεν υπάρχει ομορφότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας απο τη στιγμή που γεννιέται το αγγελούδι της και το βάζει ο γιατρός στην αγκαλιά της.
Μοναδική στιγμή, δε συμφωνείς;;;
Ε, αν είναι για περιπέτειες, ζουζουνιές και ταρζανιές, πάω πάσο.toniach29 έγραψε:ΕΥΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ...ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!!!ΧΙΧΙ
ΑΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΕ??ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!!
eva34 έγραψε:Ε, αν είναι για περιπέτειες, ζουζουνιές και ταρζανιές, πάω πάσο.toniach29 έγραψε:ΕΥΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ...ΙΔΙΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΚΟΥΚΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΛΛΑ Κ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ!!!ΧΙΧΙ
ΑΧ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΦΕ??ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ ΜΑΚΑΡΙ!!!!
Όσο για το άλλο, το θέλω πάρα πολύ Τόνια μου. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Άσε που το παίζω ψύχραιμη και πως δε μ'ενδιαφέρει.Προσπαθώ να ανθυποβάλω τον εαυτό μου.
Τα καταφέρνω μια χαρά αλλά το θέλω ρε παιδί μου.Τέλος πάντων.
Ας σκεφτώ την ανακαίνισή μου για να σταματήσω να σκέφτομαι το θέμα γιατί στενοχωριέμαι.
Καλώς το, το κορίτσι μας. Καλά είμαστε Ευάκι μου. Εσύ;;;evi27 έγραψε:καλημέρα!Τι κάνετε?
eva34 έγραψε:Σοφούλι με το καλό να έρθει το μωράκι σου στον κόσμο.Μη φοβάσαι τίποτα.
Πιστεύω πως δεν υπάρχει ομορφότερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας απο τη στιγμή που γεννιέται το αγγελούδι της και το βάζει ο γιατρός στην αγκαλιά της.
Μοναδική στιγμή, δε συμφωνείς;;;
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης