Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
436 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 436 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ανταααα ευχαριστω πολυ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Παρακαλώ! Very Happy Δε θυμάμαι αν θες την κόρη τώρα ή πάλι γιο, αλλά γερό να ναι κ ό,τι να ναι!

Για να δω, Κριάρι θα ναι οπότε καλύτερα κόρη λέω εγώ , οι άνδρες κριοί είναι πολύ παράξενοι Razz Laughing

Άννα ΧΑΧΑΧΑΧΑ Laughing Laughing Laughing λέω κι εγώ αυτό το "γιατρό" δεν τον δοκίμασα όσο ήμουν κάτω Laughing Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
toniach29 έγραψε:ανταααα ευχαριστω πολυ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Παρακαλώ! Very Happy Δε θυμάμαι αν θες την κόρη τώρα ή πάλι γιο, αλλά γερό να ναι κ ό,τι να ναι!

Για να δω, Κριάρι θα ναι οπότε καλύτερα κόρη λέω εγώ , οι άνδρες κριοί είναι πολύ παράξενοι Razz Laughing

Άννα ΧΑΧΑΧΑΧΑ Laughing Laughing Laughing λέω κι εγώ αυτό το "γιατρό" δεν τον δοκίμασα όσο ήμουν κάτω Laughing Laughing

βασικα γερο να ειναι αυτο ειναι το κυριοτερο αλλα πιστευουμε οτι μια μπεμπα πρεπει να ερθει τωρα...κριαρι θα ειναι σαν τον μικρο μου γιο οποτε εχω γνωση του πραγματος!!! Very Happy Very Happy Very Happy

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ζωάκι καλή όρεξη!

Τόνια τάισες τα μικρά σου? Very Happy τώρα έχεις κ τον μεγάλο τα πρωινά ε?

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα χαχχαχαχχα

καλέ το καλύτερο ζώδιο είναι ο κριός!! Very Happy κι είμαστε κ καλά παιδιά!αμ πως!!χαχαχα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:Ζωάκι καλή όρεξη!

Τόνια τάισες τα μικρά σου? Very Happy τώρα έχεις κ τον μεγάλο τα πρωινά ε?

ναι ευη μου τα ταιζω νωρις κ σημερα τα εβαλα πιο νωρις για υπνο γιατι ο μικρος εχει δεκατα κ με ειχε τρελανει με την γκρινια του..εχω κ τον μεγαλο πλεον αλλα την τριτη φευγουμε παμε στο χωριο για 20 μερες...3 σεπτεμβρη θα παει στο προνηπιο...κ θα λειπει 6ωρες....θα μου λειψει βεβαια αλλα εκει περναει τελεια

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:Τόνια καλώς σας βρήκα!

Μαρία queen περαστικά σας. Τι κάνει η κοιλίτσα φουσκώνει?φουσκώνει?  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 379767

Κορίτσια δυστυχώς είναι άνθρωποι που δε συνειδητοποιούν το κακό που κάνουνε, τι να λέμε? No No

χμμμμ μακαρι να μπορουσα να καταλαβω εαν φουσκωνει.ααχαχχαχα

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
βασικα γερο να ειναι αυτο ειναι το κυριοτερο αλλα πιστευουμε οτι μια μπεμπα πρεπει να ερθει τωρα...κριαρι θα ειναι σαν τον μικρο μου γιο οποτε εχω γνωση του πραγματος!!! Very Happy Very Happy Very Happy

Αααα οπότε ξέρεις πώς είναι να χεις τον κριό στο σπίτι Laughing

Συμπολίτισσα για τους άνδρες κριούς μίλησα, είναι τόοοσο τελειομανείς που σκαν γαιδαρο! Rolling Eyes

Εσείς τα κοριτσάκια κριαράκια είστε τα καλύτερα παιδιά! Very Happy
(ας τολμούσα να πω κάτι άλλο... tongue tongue Razz Razz )

Μαρία queen γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις? ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Μαρία queen γιατί δεν μπορείς να το καταλάβεις? ?[/quote]

γτ μαρη ειμαι 94 κιλα εσυ πως θα το καταλαβαινες ε?ε?Ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 M145

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ναι ευη μου τα ταιζω νωρις κ σημερα τα εβαλα πιο νωρις για υπνο γιατι ο μικρος εχει δεκατα κ με ειχε τρελανει με την γκρινια του..εχω κ τον μεγαλο πλεον αλλα την τριτη φευγουμε παμε στο χωριο για 20 μερες...3 σεπτεμβρη θα παει στο προνηπιο...κ θα λειπει 6ωρες....θα μου λειψει βεβαια αλλα εκει περναει τελεια

ε μια χαρά τότε!20 μέρες στο χωριό σούπερ!!τέλεια περνάνε στο σχολείο κ μαθαίνουν κ πραγματάκια κι ας σου λείπει,είναι για καλό Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γράφω απο το κινητο και αυτο γράφει ότι θέλει!!!
Γαύρο φάγαμε στο φούρνο!!!!

Χαχα

Βλέπουμε και την υπόλοιπη ταινία απο εχθές γιατι μας πήρε ο ύπνος

και ο τίτλος αυτής???

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:

γτ μαρη ειμαι 94 κιλα εσυ πως θα το καταλαβαινες ε?ε?Ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 M145[/quote]

Χαχαχα λέω κι εγώ τι λέει? Razz Ε θα φύγουν μάνι μάνι με το θηλασμό!

Σχετικό άσχετο:Εγώ είδα πριν φωτό Χρουσαλά στον 7ο κ είχε τη δική μου την κοιλιά Razz
Δεν καταλαβαίνω τι τρώει όλη μέρα, μαρούλια? albino albino

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

Συμπολίτισσα για τους άνδρες κριούς μίλησα, είναι τόοοσο τελειομανείς που σκαν γαιδαρο! Rolling Eyes

Εσείς τα κοριτσάκια κριαράκια είστε τα καλύτερα παιδιά! Very Happy
(ας τολμούσα να πω κάτι άλλο... tongue tongue Razz Razz )

χαχαχαχα

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

γτ μαρη ειμαι 94 κιλα εσυ πως θα το καταλαβαινες ε?ε?Ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 M145

Χαχαχα λέω κι εγώ τι λέει? Razz Ε θα φύγουν μάνι μάνι με το θηλασμό!

Σχετικό άσχετο:Εγώ είδα πριν φωτό Χρουσαλά στον 7ο κ είχε τη δική μου την κοιλιά Razz
Δεν καταλαβαίνω τι τρώει όλη μέρα, μαρούλια? albino albino [/quote]

μακαρι να φευγανε τοσο ευκολα..με βλεπω γυμναστηριο μολις γεννησω

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμπολίτισσα τι δεντρώει πες καλύτερα!!!μα με αέρα χορταίνουν???

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:

Είχα διαβάσει ότι όσα βάζεις στην εγκυμοσύνη τα χάνεις στο θηλασμό ,δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία Razz
Αλλά κ το τζιμ σε ανανεώνει εντελώς!Εγώ την έχω καταβρει αν κ το χα λίγο με τις διακοπές Rolling Eyes

(Πού είναι η φιτ Ειρήνη να μ ακούσει ντε?? Razz )

Συμπολίτισσα σίγουρα δεν τρώει από τα παγωτά σου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Το αυτί θα σε φάω! Razz

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:

και ο τίτλος αυτής???

"ο κλήρος έπεσε στον Σμαιλι" τύπου δεκαετία 70 με τις μυστικές υπηρεσίες της Αγγλίας, καλη αλλα ήθελε πολυ προσοχή αλλιώς τα μισά τα εχανες!!

Ada έγραψε:

Δεν καταλαβαίνω τι τρώει όλη μέρα, μαρούλια? albino albino

evi27 έγραψε:Συμπολίτισσα τι δεντρώει πες καλύτερα!!!μα με αέρα χορταίνουν???

Εγω πιστεύω κορίτσια ότι αυτές δεν τρώνε!! Παίρνουν μόνο τα κιλά του μωρού άντε και 2-3 ακόμα! Δεν μπορει να τρώνε και να είναι έτσι!!!! Δεν γίνεται!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

Είχα διαβάσει ότι όσα βάζεις στην εγκυμοσύνη τα χάνεις στο θηλασμό ,δεν ξέρω από προσωπική εμπειρία Razz
Αλλά κ το τζιμ σε ανανεώνει εντελώς!Εγώ την έχω καταβρει αν κ το χα λίγο με τις διακοπές Rolling Eyes

(Πού είναι η φιτ Ειρήνη να μ ακούσει ντε?? Razz )

Συμπολίτισσα σίγουρα δεν τρώει από τα παγωτά σου!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Το αυτί θα σε φάω! Razz
εγω στον σωτο πηρα 20 κιλα σχεδον τα μισα τα εχασα στην πρωτη εβδομαδα αλλα μετα επειδη ημουν συνεχεια σπιτι τα ξαναπηρα κ εμειναν

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:
toniach29 έγραψε:

ε μια χαρά τότε!20 μέρες στο χωριό σούπερ!!τέλεια περνάνε στο σχολείο κ μαθαίνουν κ πραγματάκια κι ας σου λείπει,είναι για καλό Very Happy

ναι θα ξεσκασουν στο χωριο!!ευτυχως!!!
τωρα στο προνηπιο αρχιζουν εκμαθηση αγγλικων μεσω του παιχνιδιου..κ μαθαινουν να γραφουν,διαβαζουν κτλ ωστε στο νηπιο ειναι λες κ ειναι 1η δημοτικου...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 564595  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 564595  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 564595  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 40746  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 40746

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα κι εγώ αυτό πιστεύω!οτι απλά δεν τρώνε!!

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:[
Εγω πιστεύω κορίτσια ότι αυτές δεν τρώνε!! Παίρνουν μόνο τα κιλά του μωρού άντε και 2-3 ακόμα! Δεν μπορει να τρώνε και να είναι έτσι!!!! Δεν γίνεται!!!

Όπως κ η Μπέκαμ , λογικά κάνουν διατροφή , έχουν προσωπικό γυμναστή,μάγειρα μόνο γι αυτές, πισίνες, μασαζ κτλ κτλ
Κ όταν γεννήσουν έχουν νταντάδες για να χτυπιούνται στους διαδρόμους... Rolling Eyes

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
xaftounaki έγραψε:[

Όπως κ η Μπέκαμ , λογικά κάνουν διατροφή , έχουν προσωπικό γυμναστή,μάγειρα μόνο γι αυτές, πισίνες, μασαζ κτλ κτλ
Κ όταν γεννήσουν έχουν νταντάδες για να χτυπιούνται στους διαδρόμους... Rolling Eyes

αυτά τα ολίγα!!!χάλια περνάνε δλδ!! Razz

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αυτές δεν τρώνε, εγώ πάλι σήμερα θα φάω 4 ντολμαδάκια με σαλάτα. Αυτό έχει το μενού της διαιτολόγου για σήμερα.
Άννα, να ξέρεις το βασικό μυστικό.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 587529  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 587529 5 λεπτά πριν φας, να πίνεις ένα ποτήρι νερό και όταν αρχίζεις, να ξεκινάς από τη σαλάτα και αφού φας τη μισή τότε ξεκίνα το φαγητό.Τρως λιγότερο, αισθάνεσαι καλύτερα και βέβαια χάνεις. Και οπωσδήποτε 5 γεύματα τη μέρα.
Εγώ αυτό κάνω και έχω μια ενέργεια άλλο πράμα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 536304  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #55 - Σελίδα 34 536304
Η αλήθεια είναι ότι και στην Ισλανδία έτρωγα λίγο, με έβαλε τώρα σε σειρά και η διαιτολόγος, κάνω και το ποδηλατάκι μου κάθε μέρα και το αποτέλεσμα;;;;;
Σήμερα μπήκα σε ένα φόρεμα που δε μου κούμπωνε.
Η ψυχολογία στα ύψη cheers cheers
Όσο για τη Χρουσαλά και τις λοιπές, αν δε κάνουν κακό στο μπεμπέ τους, εγώ μαζί τους είμαι flower

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω ομολογω πως ειμαι κοιλιοδουλη κ καλοφαγου κ γλυκατζου κ ολα τα καλα.μην κοιτατε τωρα που δν τρωω τπτ απο αυτα κ εχω ταραξει τα λαχανικα.αφου λεω δν θα κανω μωρο αλλα κατσικι

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω κ στις 2 εγκυμοσυνες ειχα παρει απο 6κιλα..προσεχα πολυ!!!
ευα εχεις δικιο ετσι μου ειχε πει κ εμενα η διατροφολογος!!πρωτα νερακι μετα σαλατουλα κ μετα φαγακι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις