Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
135 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 135 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα ειμαικαι εγω μεσα EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 θα παω να δω τωρα ποσοι ειναι στην περιοχη μου εχω 53,89 μορια καλουτσικα ειναι
Προσωρινα Αποτελεσματα και Προσωρινή Χαρά Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mama_s

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη
έχει κατεβάσει κάποια μαμά τα αρχεία
να μας τα στείλει ή να τα ανεβάσει κάπου;
γιατι και εμένα μου βγάζει
The page cannot be found

xanthi_21

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
'

Έχει επεξεργασθεί από τον/την xanthi_21 στις Πεμ Αυγ 02, 2012 12:56 pm, 1 φορά

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama_s έγραψε:Καλημέρα από Θεσσαλονίκη
έχει κατεβάσει κάποια μαμά τα αρχεία
να μας τα στείλει ή να τα ανεβάσει κάπου;
γιατι και εμένα μου βγάζει
The page cannot be found

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-07-30_prosorina-gynaikwn/epil_02.pdf

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να ρωτησω μηπως ξερετε.Οι ενστασεις γινονται και ταχυδρομικα?Λειπω γιαυτο και δεν προλαβαινω να γυρισω μεχρι Πεμπτη.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giouli73 έγραψε:Εμένα το find sto pdf δεν μου δουλεύει αλλά βγάζει. copy - paste το κάνω

δεν με αφηνει ουτε copy paste
Το εχει μετατρεψει καμια κοπελα σε xls ?

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dionisis έγραψε:Συγγνώμη βρε κορίτσια.. ο πίνακας που έχει αναρτηθεί αναφέρει ονόματα με πλήρη φάκελο. Δηλαδή τους αιτούντες με σωστά δικαιολογητικά καθώς και τα μόρια που συγκεντρώνουν. Δεν λέει πουθενα ότι είναι πιθανόν, να είναι αυτά, που θα περάσουν στον παιδικό σταθμό. Δηλαδή χαίρω πολύ, αν έχω σωστα δικαιολογητικά έχω και πιθανότητες να περάσω.

ή κάνω λάθος..;

Ακριβώς όπως τα λες είναι. Τα αποτελεσματα αυτά έχουν νόημα μόνο για τις απορριφθείσες προκειμένου να κάνουν ένσταση αν έχουν κάνει κάποιο λάθος που διορθώνεται. Επίσης τα μόρια που συγκεντρώνει η κάθε μία μπορεί να τα υπολογίσει και μόνη της δεν χρειάζεται να τα δει στον πίνακα (εκτός αν της τα έχουν υπολογίσει λάθος και κάνει ένσταση). Το μόνο χρηστικό του πίνακα είναι να δει πάνω κάτω σε τι επίπεδα κυμαίνονται τα μόρια των υπολοίπων. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι τα μόρια θα κινηθούν πολύ ψηλά φέτος, δεν προβλέπεται να περνάνε με 20 και κάτι όπως πέρσι.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Kαλημερα ειμαικαι εγω μεσα EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 θα παω να δω τωρα ποσοι ειναι στην περιοχη μου εχω 53,89 μορια καλουτσικα ειναι
Προσωρινα Αποτελεσματα και Προσωρινή Χαρά Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ωραια ρε πατριωτη! Μια χαρα εισαι,μακαρι! Very Happy

????????

Επισκέπτης
καλημερα

η εννοια του προσωρινου ειναι οτι με τις ενστασεις μπορει να αλλαξουν τα δεδομενα αν καποια εχει πιο πολλα μορια μπορει να μας παρει τη θεση

ενσταση μπορει να κανει οποια μαμα δεν εγιναν δεκτα τα χαρτια της αλλη δεν εχει λογο να κανει νομιζω

αυτο με το pdf αμα ειναι νομος θεσσαλονικης πως το παλευουμε???????

denas3

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kalimera koritsiaa....oute emena mou anigi i selida akoma...egw eida ta apotelesmata apo mia kopela pou evale link...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
mamavivo έγραψε:Kαλημερα ειμαικαι εγω μεσα EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 θα παω να δω τωρα ποσοι ειναι στην περιοχη μου εχω 53,89 μορια καλουτσικα ειναι

ευχαριστω λιτσακι εσυ μεσα και εσυ?? EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 ρε δεν μου κανει search τα εχω παρει .Απορω πως κανανε copy paste ,εμενα δεν με αφηνει και απο οτι ειδα δεν ειναι κωδικοποιημενο .

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορίτσια!Καταρχήν με μια γρήγορη ματιά διαπιστώνω ότι την πρώτη μου επιλογή την έχουν επιλέξει καμιά 100στη μαμάδες ακόμα...χαχαχα Οπότε καμία ελπίδα μάλλον!
και μια απορία...Γιατί έχουν τους σταθμούς με αντίστροφη σειρά?

113EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty ενστασεις Τρι Ιουλ 31, 2012 12:25 am

athina73

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Οι ενστασεις στελνονται με φαξ και ταχυδρομικα γραφει μεσα,και θα πρεπει να εχουν και ολα τα δικαιολογητικα! για την κοπελα που ειπε για το λαθος του ονοματος του παιδιου δε πιστευω οτι χρειαζεται ενσταση θα το διορθωσει στη δομη,και μενα με κανανε λαθος το ονομα μου αντε και εκανα ενσταση τι δικαιολογητικο να βαλω?
οσο για την κατασταση μητερας δεν εβαλες κατι στο κουτακι ενγαμη ,αγαμη,εν διαστασει ,,ισως να το ξεχασεσ και εγω ξεχασα τη διευθυνση και ομως βλεπω το ονομα μου στους προσωρινους πινακεσ!Α

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
litsakos έγραψε:

ευχαριστω λιτσακι εσυ μεσα και εσυ?? EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 215994 ρε δεν μου κανει search τα εχω παρει .Απορω πως κανανε copy paste ,εμενα δεν με αφηνει και απο οτι ειδα δεν ειναι κωδικοποιημενο .

Ας πουμε οτι εχω την ικανοποιηση οτι εκανα ααλληη μια αιτηση σωστα Razz
18,38 μορια....αν τα δεχτουν καπου τα παιδια μου θα απορησω!

korallenia

korallenia
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για γνωστη μου κοπελα που λειπει σε διακοπες, βλεπω πως εχει 18,21 μορια, ειναι σε προγραμμα εκτος Αθηνων.
Πώς ξερει αν θα κανει ενσταση ή οχι;
Ποιο ειναι το κριτηριο;

116EΣΠΑ - ΝΕΟ ΘΕΜΑ - ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!! - Σελίδα 5 Empty ΕΡΩΤΗΣΗ Τρι Ιουλ 31, 2012 12:43 am

athina73

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ COPY χλωμο για μενα γιατι δε γραφει πουθενα βεροια αλλα τον Νομο οποτε πως γινεται δεν ξερω.καμια ποου το κανε ας μας πει αναλυτικα.και το acrobat μαλλον δεν το χω! Embarassed

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:
mamavivo έγραψε:
litsakos έγραψε:

Ας πουμε οτι εχω την ικανοποιηση οτι εκανα ααλληη μια αιτηση σωστα Razz
18,38 μορια....αν τα δεχτουν καπου τα παιδια μου θα απορησω!

Τοσα λιγα?δεν ειχες αλλα μορια?γιατι ετσι?Κριμα ρε γαμωτο,μακαρι ομως να γινει κατι και να σας παρουν .Στο ευχομαι Very Happy Very Happy Very Happy

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ειμαστε κι εμεις μεσα!!!!!!!!

βεβαια με πολυ λιγοτερα μορια απο οσα ειχα υπολογισει και λιγοτερα απο περσυ

περσυ ειχα 54 και κατι και φετος 44,72

αντε τωρα να περιμενεις μεχρι το σαββατο

αλλα πιστευω οτι τα μορια μου ειναι λαθος
γιατι η χριστινα ελεγε οτι το κατοτατο οριο για το εισοδημα ηταν τα 5000

ετσι εκανα κι εγω 25000/5000χ100/12 και μου εβγαιναν 41,66 + 10 της ανεργιας
51,66

τα 44,72 απο που προκυπτουν μπορω να το δω απο καπου αυτο??

marion

marion
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Βρε κορίτσια αν ξέρει κάποια ας πει γιατί έχουν γράψει αντίστροφα τις επιλογές των σταθμών αν κ σε κάποιες λίγες περιπτώσεις είναι κανονικά γραμμένοι... Rolling Eyes

likos

likos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koritsia boithia!!!
eimai stin lista me ton ellipi fakelo kai mou grafei---*"Δεν ισχυει: αντιγραφο δελτιου ανεργιας"---
Ti simainei auto? Ti kana lathos?

ΧΡΥΣΑΝΝΑ

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ έγραψε:ειμαστε κι εμεις μεσα!!!!!!!!

βεβαια με πολυ λιγοτερα μορια απο οσα ειχα υπολογισει και λιγοτερα απο περσυ

περσυ ειχα 54 και κατι και φετος 44,72

αντε τωρα να περιμενεις μεχρι το σαββατο

αλλα πιστευω οτι τα μορια μου ειναι λαθος
γιατι η χριστινα ελεγε οτι το κατοτατο οριο για το εισοδημα ηταν τα 5000

ετσι εκανα κι εγω 25000/5000χ100/12 και μου εβγαιναν 41,66 + 10 της ανεργιας
51,66

τα 44,72 απο που προκυπτουν μπορω να το δω απο καπου αυτο??

το κατώτατο όριο απ οσο το υπολογίσα είναι τελικα 6000

οπότε 25000/6000 βγάζει 34,72, αν το υπολογίσεις και ύστερα προσθέσεις και τα αλλα δεκα μορια θα βγαλει ακριβως 44,72.

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ

ΜΠΕΜΠΟΥΛΗΣ
likos έγραψε:Koritsia boithia!!!
eimai stin lista me ton ellipi fakelo kai mou grafei---*"Δεν ισχυει: αντιγραφο δελτιου ανεργιας"---
Ti simainei auto? Ti kana lathos?

ηταν επικυρωμενο το αντιγραφο του δελτιου???

εχω και αλλη ερωτηση πως γινεται να δω ποσοι ειναι στην περιοχη μου??
ειναι ενα ολκληρο κατεβατο με ονοματα να τα παρω με την σειρα θα νυχτωσουμε

χρυσαννα ευχαριστω μα λεω κι εγω τι εγινε παλι χιχι

melissoula84

melissoula84
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
το οτι ειμαστε μεσα στις μητερες με πληρη φακελο δικαιολογητικων δε σημαινει καθολου οτι μας εχουν παρει. ετσι δεν ειναι? απλα ειναι μια επιβεβαιωση οτι τα χαρτια μας ειναι ενταξει, και ενας υπολογισμος των μοριων μας.
ετσι δεν ειναι?

likos

likos
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
oxi, pou na to epikiroso? afou ipotothete oti h bebaiosi toy oaed ta grafei ola analitika -imerominies- onoma- sfragides mple klp , ithele kai i fototipia apo to kartelaki epikirosei? kai apo pou? apo ton oaed ginetai?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
melissoula84 έγραψε:το οτι ειμαστε μεσα στις μητερες με πληρη φακελο δικαιολογητικων δε σημαινει καθολου οτι μας εχουν παρει. ετσι δεν ειναι? απλα ειναι μια επιβεβαιωση οτι τα χαρτια μας ειναι ενταξει, και ενας υπολογισμος των μοριων μας.
ετσι δεν ειναι?
ναι ακριβως και κοιτας την περιοχη που σε ενδιαφερει να δεις τι πιθανοτητες εχεις.
Εγω τα παρατησα ,θα τα δω σε λιγες μερες τα οριστικα ,κανουν πουλακια τα ματια μου να δω τοσες σελιδες.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις