Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
307 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 307 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσακια μου!!! sunny sunny sunny

Χρυσα μου να γυρισεις στο τραγουδι αν μπορεις ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #1 - Σελίδα 22 587529 κ μακαρι να μπορουσα κι εγω να γυριζα στη δουλεια.. πεταω τη σκουφια μου!κ αφειλοκερδως θα δουλευα για να ισσοροπησω ψυχολογικα!!! προβλεπεται ζορικος χειμωνας κ απο οικονομικης κ απο ψυχολογικης αποψης.. ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #1 - Σελίδα 22 911307

εμενα τελευταια κοιμαται στο κρεβατι μας η κυρια... στην κουνια ξυπναει συνεχεια ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #1 - Σελίδα 22 265569 ενω μαζι μας το παει σερι!κι οταν ξυπναει το πρωι της δινω βυζακι ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #1 - Σελίδα 22 401147 ξαπλωτα κ μετα απο καμια ωρα αγκαλιτσα για συμπληρωμα. ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #1 - Σελίδα 22 446177

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεραααααααααααα
σημερα θα ειμαι μονη με 2 παιδια ο αντραςμ πηγε γ δουλεια εκος θεσσαλονικης κ θ γυρησε\ι αυριο αχτι θ κανω...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpempoula m ypomoni!!! an einai mono 1mera tha perasei grigora. ftiakse kafedaki,kernaw krouasan,gia na min ksexname tis palies synithies!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καφεδακι δεν πινω κρουασαν εφαγα εχθες,.μακαρι διοτι η μικρη ειναι απαιτιτικη ομικρος ζηλευει ασε θ μ τρελανουν

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:καφεδακι δεν πινω κρουασαν εφαγα εχθες,.μακαρι διοτι η μικρη ειναι απαιτιτικη ομικρος ζηλευει ασε θ μ τρελανουν
valtou na dei paidika Wink

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ασε ολοι μερα τ εχω στο καναλι μ τ παιδικα.ασε που μολις ξυπνησει κ παρει χαμπαρι οτι δεν ειναι ο μπαμπας τ θ γινει χαμος κλαμα κ κακο κ κλαιει μ της ωρες εχει τρελο κολημα μ τον μπαμπα τ

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
einai to andriko tou prwtypo!!! ypomoni loipon!!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!τι κανετε?πως κοιμηθηκατε χθες?εμεις παραδοξως καλα!χθες πηγαμε μια βολτουλα τζαμπο(θα σας πω τι συγχιση τραβηξα κι εκει...)την ειχα στο σλινγκ και οταν γυρισαμε την θηλασα μπρουμυτη πανω μου για να ζεσταινεται η κοιλια της απο την επαφη,μετα την εβαλα μπρουμυτη διπλα μου και οταν αρχισε το νιαουρισμα το "νυσταζω καντε κατι" την εβαλα στο σλινγκ την εκοψα 2 βολτες και 12και τεταρτο καοιμομασταν!!!!!!!!!!!!!!! cheers [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
η τσουπρα μαλλον δε θελει τραγουδακια και φασαρια το βραδυ!
αν υποψιαστω οτι βρηκα το κολπο της θα πεθανω!!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχα
μπεμπεκακι εσυ ρωτησες?απο θεσσαλονικη ειμαι,στην αθηνα σπουδασα 4 χρονια και δουλεψα 1!το συνολο 5!εκει γνωρισα και τον αντρα μου!
ας ξαναγυρισω στα τζαμπο!πηγαμε χθες κατι μικρα δωρακια να παρουμε και βλεπω μια μανδαμ με κοιταει καπως.δε δινω σημασια!καποια στιγμη βλεπω την ιδια μανδαμ με γυροφερνει ωσπου λιγο αργοτερα καταφερνει να βρεθουμε αντικρυστα και μου λεει "αχ και σε κοιταζω τοση ωρα και λεω καλα αυτην πως την αφησαν να μπει με το σκυλι στο μαγαζι.αλλα ειναι το μωρο σου!πολυ τριχωμα εχει!" affraid affraid affraid affraid affraid affraid
εβλεπε η κυρια το κεφαλι της μπεμπας που εχει πολλα μαλακια και με κυνηγουσε σε ολο το τζαμπο να μου την πει καταλαβατε???την ειδε νομος και ταξη ενα πραμα....τα πηρα στο κρανιο και της λεω "κυρια μου το ανθρωπινο ειδος εχει πανω απο 3 χιλιαδες χρονια που σταματησε να ζει σε σπηλιες και να κυνηγαει βισσωνες!3000 χρονια που ζει σε οργανωμενες κοινωνιες και δημιουργει πολιτισμο!εκτοτε οι τριχες ενος ανθρωπου λεγονται μαλλι ή τριχωτο κεφαλης!τριχωμα εχουν τα ζωα αν και δε βλεπω εσυ οντας ζωο να εχεις ιδιαιτερα πολυ τριχωμα γεγονος που θα σε δυσκολεψει τωρα που ερχεται χειμωνας"!!!!!!!!!!! ε μα η ηλιθια!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ?
δεν της ειπες οτι εχω μωρο?
τι ηλιθια ελεος

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το καταλαβε απο μονη της οτι ηταν μωρο οταν μπηκε ακριβως μπροστα μου!ε μα ρε κοριτσια ελεος δλδ!μαθε κυρα μου να μιλας!ακου τριχωμα και να αναφερεσαι σε μωρο!βλαμμενη!και δεν ηταν και μεγαλη,καμια 40αρια χρονων μπορει και λιγοτερο!ενα παιδακι δημοτικου ειχε μαζι της!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως συγκρατηθηκες?εγω θα την εδινα μπατσα δεν θα αντεχα

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια πηρα ρηλαξ σας τ ειπα?
εσας ταμωρακια σας κατευθιαν εκατσαν στο ρηλαξ?εμενα εκατσε λιγο κ μετα απο κανενα μισαωρο δεν ηθελε αλλο.
ουφ θα σκασω ελπιζω ν μην τ πειρα τζαμπα.
χρυσα μ γλυκια μ στεναχωριεσαι,πραγματικα κατσε συζητα με τον αντρα σ αν δεις οτι δεν θελει τα κουβαδακια σ κ σε αλλη παραλια.η γνωμη μ ειναι αυτη

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι,εγραψες!!!!!!!!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #1 - Σελίδα 22 40746 μα ειναι τοσο αναγωγοι ορισμενοι ανθρωποι!

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Αχ Ποπάκι μου αχ... ότι και να σου πω είναι λίγο...ούτε το ένα τρίτο δε σας λέω γιατί δε θέλω όλη την ώρα να γκρινιάζω με τα προσωπικά μου...

Ευάκι τρελαίνομαι με το χιούμορ σου ειλικρινά...

Ο μπέμπης έχει κανένα μισάωρο που κοιμάται και θα σας αποχαιρετήσω κι εγώ σιγά σιγά... ελπίζω να μάθω κάποια στιγμή να συνηθίζω την αυπνία...σας φιλώ και σας χαιρετώ... θέλω κι εγώ να μάθω πληροφορίες για τράπεζα γάλακτος γιατί θέλω να ξαναπάω για τραγούδι... το έχω ανάγκη ψυχολογικά...σπύράκο μου, τα σακουλάκια για αποθήκευση από που τα πήρες?

εγω πηρα της μεντελα απο το φαρμακειο,λιγο ασυμφορο τα 20 σακουλακια 20ευρω κ δεν τα ξαναχρησιμοποιεις!

εγω σκεφτηκα να παρω φθηνα γυαλινα μπιμπερο!!

σπυρος τραγουδας???να γυρισεις κοριτσι μου θα σου κανει καλο!! Very Happy

elbono

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπεμπα2012 έγραψε:καλημεραααααααααααα
σημερα θα ειμαι μονη με 2 παιδια ο αντραςμ πηγε γ δουλεια εκος θεσσαλονικης κ θ γυρησε\ι αυριο αχτι θ κανω...

μπεμπα υπομονη μια μερα ειναι θα περασει Very Happy Very Happy αγλακιτσα κ φιλακια κ με τα 2

MARIA TR

MARIA TR
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια!!! Μόλις τελειώσαμε, νομίζω, απο έναν πρωινό μαραθώνιο θηλασμό αλλά απο ότι ακούω θα τον συνεχίσουμε και το μεσημέρι...

Ευάκι είναι απίστευτος ο κόσμος ώρες ώρες! Ωραία της τα είπες όμως!!

Εμένα στο ρηλάξ δεν βολεύεται πάντα, μερικές φορές θέλει κρεβατάκι να ξεπιαστεί φαίνετε αλλά μερικές φορές της αρέσει.

Κιεγώ τα σακουλάκια της medela παίρνω είναι λίγο ακριβούτσικα αλλά τι να κάνω πρέπει να μαζέψω λίγο γαλατάκι για όταν επιστρέψω στη δουλειά.

Πάω να συνεχίσω τον μαραθώνιο μου...μα τι στομάχια έχουν.......

spyros3

spyros3
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κ απο μας μανουλες κ μωρακια..!!
τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα αν εξαιρεσεται οταν εχει ματι ξεσηκωνει τον τοπο..
σημερα τα ειχα κ τα δυο στο δωματιο του γιου μ κ εβλεπαν παιδικα τωρα κουραστηκε κ το φωναζε εφαγε λιγο κ υπνο..την εχω κ εγω στο ρηλαξ αλλα δεν της αρεσει παντα..

Χρυσα απο το φαρμακειο τα παιρνω..21€ τα 20 σακουλακια..!εχω διαβασει εδω μεσα περι θηλασμου κ φυλαξεις γαλακτος οτι υπαρχουν στα τζαμπο τετοια αλλα ειναι δοχεια σε στυλ μπολ κ πολυ οικονομικα..για ψαξτετο εμεις δεν εχουμε εδω τζαμπο

Ευακι μαζι σου κ καλα εκανες?ακους εκει..σκυλι το μωρο..!
Μπεμπεκ τι κανετε?Μπεμπα?
Μαρακι υπομονη τι αλλο να κανεις?τσεκαρε να δεις μηπως κ δεν την καλυβει το γαλα κ θελει παραπανω κ γιαυτο ταλαιπωρησε τοσες ωρες?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι ο κοσμος εχει χαζεψει.. κι εγω για σπουδες ηρθα Αθηνα κ εμεινα,αν κ δεν ξερω αν θα ναι για παντα με αυτη την κριση,ενιγουει.
Μπεμπα κι εγω τη βαζω μετα απο το γαλα της που ειναι πιο ηρεμη να κανω καμια δουλεια αλλα δεν κραταει για πολυ ουτε εμενα.τελικα το περισσοτερο που καθεται ειναι στο κρεβατι μας..
Σπυρος καλα ειμαστε,τρεχω σαν τον Βεγγο τον συγχωρεμενο..τωρα ειμαι με την πετσετα στο κεφαλι κ τα μαλλια βρεγμενα κ την ταιζω! αρχιζω κατι, το αφηνω κανω κατι αλλο. το σιδερο το αφησα στη μεση, τα πλυντηρια το ιδιο,το σημαζεμα? ολα την ιδια μοιρα εχουν..

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω σακουλακια δεν βρηκα καθολου σε κανενα φαρμακειο της περιοχης μ και ετσι κατεληξα στα μπιμπερα γυαλινα αφου εχουν ταπες τ κλειδωνω εννοητε ειναι μοννο για 24ωρο δεν μ χαλαει αυτο καθολου
εγω ακουσα τα 5 σακουλακια 20ευρω κοριτσια.αμα ειναι τα 20 σακουλακια 21ευρω καλα ειναι

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρες προσοχη στα γυαλινα ποσο τα γεμιζετε!μη σας σπασουν στην καταψυξη και τοτε τζαμπα ο κοπος-το γαλα και τα λεφτα για το γυαλινο μπιμπερο!

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν οντως τα γυαλινα δεν εχουν προβλημα για την καταψυξη γιατι δεν αγοραζετε κατι τετοιο που σας βγαινει πιο οικονομικο και απο σακουλακια και απο μπουκαλια???
http://www.melissokomikithess.gr/products_det.asp?prid=409
μη γελασετε αν σας φανει βλακεια πλιζ........δεν ξερω τιποτα απο θηλαστρα και αποθηκευση γαλακτος... Rolling Eyes

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω τα γυαλινα δεν τ βαζω στην καταψυξη στο ψυγειο για το επομενο γευμα.αλλα εχεις 2 η 3 μερες π δεν εχω πολυ γαλα γμτ

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαιρετιζω και εγω δεν γλυτωσαμε ουτε εμεις απο τους κολοικους αν ειναι γκρινια αν ειναι ιδιοσυγκρασια του παιδιου αν ειναι το σπαρακτικο κλαμα που ποναει το αυτι σου εκανε κατα διαστηματα αλλα λιγο ψες απο τις 8-10 μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 6 το πρωι σημερα καθε φφορα που ειναι να κοιμηθει πριν κλαιει ετσι επειδη περασα 9 μηνες κολοικους με την κορη μου εχω μεγαλη ανοσια στο κλαμα εστω και αν εχουν περασει 8 χρονια ψυχραιμη εγω σαν να μην γινετε τπτ ο αντρας μου τον λυπαται προσπαθει να κανει κατι να βρει τι φταιει και μην παθει κατι κτλ κτλ κτλ για να δουμε τι θα γινει να χειροτερεψει?(ρητορικα το ρωταω)

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευακι δεν ξερω αμα κανουν τ σκεφτηκα κ εγω αλλα δεν ξερω

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παντως κατα την ανοιξη θα παρω τετοια βαζα και πριν παμε διακοπες θα σφραγισω αλεσμενα γευματα για το παιδι να παρω μαζι μου για να μη μαγειρευω στις διακοπες!γιατι δε καταλαβα τα αλεσμενα της νεστλε πχ ειναι καλυτερα απο αυτα που θα κανω εγω?θα παρω μαζι μου μονο για τα φρουτα το μπλεντερ!και γιαουρτακι βρισκεις παντου!χοχοχοχο τι σκεφτηκα παλι......ενα βραδυ με αφησε η μπαμπα να κοιμηθω και εχω του κοσμου τις ιδεες!!!σκεφτειτε τι θα γινει αν κοιμομαστε καθε βραδυ απο δω και περα!!!!!!!!!! Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις