826 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#5 Κυρ Αυγ 26, 2012 10:04 pm
marilou27
Η ψυχή της παρέας!
μακαρι αθανασια μου ολα καλα να ειναι απλα ξερεις με πιανει ενα αγχος καμια μερα πριν παω.απο αυριο λεει δροσιζει!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:θα παρω το αιμα μου πισω χιχιχι
marilou27 έγραψε:μακαρι αθανασια μου ολα καλα να ειναι απλα ξερεις με πιανει ενα αγχος καμια μερα πριν παω.απο αυριο λεει δροσιζει!!!!!!!!!!!
maria1984 έγραψε:Καλημέρα κοιλίτσες τι κάνετε?Εγώ κουτουλάω πάλι τοίχους,δεν με άφησε η μπέμπα να κοιμηθώ όλη νύχτα,κοιμήθηκα ίσα ίσα 3 ώρες και μετά άρχισε πάλι να κλωτσάει ....Μarilou μην ανησυχείς κ όλα θα πάνε καλά...Τι τυχερή που είσαι που θα πας σήμερα στο γιατρό κ θα δεις το παιδάκι σου...Κι εγώ θέλω αλλά πρέπει να κάνω ακόμα υπομονή σχεδόν 2 εβδομάδες για να πάω...Τι καλά που ήταν την αρχή που πήγαινα κάθε 15 μέρες....
εχεις εμενα να στα θυμισω αυτα...ο,τιδηποτε θελετε με εθιμα-παραδοσεις εδω στην αθανασια....τα λατρευωα αυτα!REINE έγραψε:καλημέρα κοιλουμπίτσες!!
καλά εδώ Θεσσαλονίκη έχει έναν αέρα από το πρωί μια χαρά έχει δροσίσει!!
έλεγαν για καύσωνα σήμερα αλλά εγώ δε βλέπω τίποτα ακόμη...
όλες καλά με τις φανουρόπιτες?
ιδέα δεν είχα γαι σήμερα για τον αγ Φανούριο..είμαι λίγο άσχετη με αυτά!!
αλλά ούτε η μαμά μου είναι κοντά ούτε η πεθερά μου οπότε ποιος να μου τα υπενθυμίσει?
τι τυχερές που είστε και έχετε τις μανούλες κοντά!! κλαψ κλαψ
εμενα παντως για βλακεια δεν μου ακουγεται....Μπου έγραψε:Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε;;;
εγω καλα λεω! πηρα το γιατρο για τις Σαββατιατικες συσπασεις και μου πε να το συνεχισω το χαζοχαπι πφφφφφφ!!! Σημερα ομως ειμαι τελεια λεω να μην το παρω κι αν δω οτι παθαινω κατι να το παρω τοτε! βλακεια;;;
marilou27 έγραψε:ειρηνη και μενα και οι δυο μακρια ειναι.αναστασια αν σε ξαναπιασουν που ευχομαιπως οχι, παρτο αφου στο λεει και ο γιατρος.εγω σας αφηνω σημερα θα ειναι εδω ο καλος μου και θα παμε βολτα και για ψωνια
κι εδω φυσαει!!!!!!!!!! επιτελους!!!!!zoekopa έγραψε:Καλημέρα κοριτσια μου!!! Τι κάνετε? Επιτέλους φυσαει εδω!!!! Θα γλιτώσω και την θάλασσα σήμερα!!! Σε΄λίγο πάω για να ετοιμάσω ένα σπέσιαλ φαγητο, λαζάνια με σπανακι, μιαμ μιαμ!!!
Ξέρεις στη μαγειρική αυτοσχεδιαζω, μου αρεσει πολύ, αν και το έχω κόψει το σπεσιαλ μαγειρεμα γιατι ο αντρουλης παχυνε πολυ παλι και τον προσεχω.... Έπρεπε να δεις τι΄είχα μαγειρεψει τα χριστουγεννα, χαμός!!!Μπου έγραψε:κι εδω φυσαει!!!!!!!!!! επιτελους!!!!!zoekopa έγραψε:Καλημέρα κοριτσια μου!!! Τι κάνετε? Επιτέλους φυσαει εδω!!!! Θα γλιτώσω και την θάλασσα σήμερα!!! Σε΄λίγο πάω για να ετοιμάσω ένα σπέσιαλ φαγητο, λαζάνια με σπανακι, μιαμ μιαμ!!!
λαζανια με σπανακι;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παναγια μου!!! μιαμ μιαμ!!!!! μου τρεχουν τα σαλια!! θελεις να μου στειλεις τη συνταγη;;;;;;;; πεθαινωωωωω
Μπου έγραψε:δηλαδη λες να μην το παρω μεχρι να ξαναπαθω ε;;; κι αυτος που μου ειπε να το παρω μεχρι να παω να με δει;;; πφ εσεις τι θα κανατε;;
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κοπελιές! Ζωή,Αναστασία μου ανοίξατε την όρεξη πρωί πρωί. Κι εγώ έχω τη μάνα μου που με ενημερώνει για όλα αυτά. Επίσης μου φτιάχνει ωραία πιτούλα να πάρω μαζί μου φεύγοντας! Καλά το τι έχω φάει αυτές τις μέρες δε λέγεται... Θα πάω σπίτι μου και θα μαζευτώ πάλι, γιατί και με την ξάπλα θα τοφαλιάσω!
μια χαρα περασα αθανασια.αν πας στα μερη σου λες να ειναι χαλια.και εκει ομως ειχε ζεστη.τις τελευταιες μερες δεν δροσιζε ουτε το βραδυ.το μπεμπε κουνιεται ολο και πιο πολυ.μαμακα μου έγραψε:καλως την ειρηνη!καλο χειμωνα!
πες μας πως περασες?! το μπεμπε κοπαναει κοπαναει-ετσι με ρωταει ενας γειτονας καθε μερα-.
για να δουμε δευτερα αυριο θα μαζευτει επιτελους εκεινη η σουρτουκο-ελ μεταφραση=αυτη που φευγει συνεχεια απο το σπιτι της- μαρκελα που εισαι οεο?
καλα εχω κατσει με την μαμακα μου στο μπαλκονι μονες μας και εχουμε πει τα απιστευτα....
αληθεια αυριο ειναι του αγ. φανουριου κοριτσια.ποιες φτιαξατε ή θα φτιαξετε πιτα για την χαρη του? ναβλεπω συμμετοχες παρακαλω.
κοβω το κεφαλι μου η ευη.....εκτος αν εβαλε μυαλο -ευη σάγαπαω και σε πειραζω- ....
καλώς την!!! Πες τα όλα!! Πως τα περασατε??? Τι κανει η κορουλα σου!!!!! Τι κανει ο μπεμπακος στη κοιλιτσα???markella_p έγραψε:Ηρθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μπου έγραψε:Ειρηνη μου σκεφτομαι επειδη ειμαι ηδη πολυ καλυτερα να μην το συνεχισω αλλα μαλλον θα το συνεχισω γιατι φοβαμαι!!!! ωστοσο θα βγω μια βολτουλα το βραδακι! δε νομιζω να πειραζει! με αμαξι θα μαι και θα καθομαι!!! αχ λες να γεννησουμε Νοεμβρη;; και μενα σημερα στο τηλ μου ειπε οτι ισως χρειαστει να το παιρνω μεχρι να γεννησω! πφ!!!! παντως εμενα μου πενρανε οι συσπασεις σχεδον αμεσως!!! εσενα ειναι εντονες ακομη κι οταν το παιρνεις;;; τωρα το παιρνεις;; εισαι ξαπλα εντελως; κουραγιο!! ας φτασουμε επιτελους στην 36η εβδομαδα κι ας γεννησουμε δεν πειραζει!!!!
Μαρκελλα επιτελους!!!!!!!!!!!! καλως ηρθες!!!!
Κι εγω ειμαι στη μεση του 6ου κι εχω βαλει 5 κιλα!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης