851 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#5 Δευ Αυγ 27, 2012 2:46 am
REINE
Η ψυχή της παρέας!
markella_p έγραψε:Ηρθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Μαρκέλλα καλώς ήρθες!!
καλή επαναπροσαρμογή μετά από τόσο καιρό απούσα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
markella_p έγραψε:Ηρθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Πες τα χρυσόστομη, απ'το στόμα μου το πήρες!!!!!μαμακα μου έγραψε:καλωσηρθες!
μας πετας ενα ηρθα και μετα σιωπη....
ο λαος απαιτει: λεγε. μολογα τα οοοολα. τι επαθε ο πεθερος που πηρες την κοιλια σου και εφυγες?καταθλιψη ε?! τι κανει η μικρη σου? ο μπεμπης? πως περασατε?
ε αστην ησυχη να μας τα πει και μετα την ξαναβαζεις για δουλεια-ε αφεντικο μαρκελας σε σενα τα λεω εεεεεεεεεεε-
zoekopa έγραψε:Πες τα χρυσόστομη, απ'το στόμα μου το πήρες!!!!!μαμακα μου έγραψε:καλωσηρθες!
μας πετας ενα ηρθα και μετα σιωπη....
ο λαος απαιτει: λεγε. μολογα τα οοοολα. τι επαθε ο πεθερος που πηρες την κοιλια σου και εφυγες?καταθλιψη ε?! τι κανει η μικρη σου? ο μπεμπης? πως περασατε?
ε αστην ησυχη να μας τα πει και μετα την ξαναβαζεις για δουλεια-ε αφεντικο μαρκελας σε σενα τα λεω εεεεεεεεεεε-
αχ αληθεια;;;;; τελεια!!! ειμαστε και κοντα το ξερεις;;; τα χαπια τα παιρνεις ακομη; και μενα μου χε πει να ψιλοσηκωνομαι!!!!! αντε αλλες 10 εβδομαδες!!!! κι εγω κανω ψιλοπραγματα!!! εμενα μου πε να ξερεις κι εσυ για τις συσπασεις να μην ειμαι ακινητη πολυ ωρα ορθια! αν ειμαι δηλαδη ορθια να ψιλοκουνιεμαι!! οχι και να χορευω!!! χαχαχαχχαχαχχαχαα το μωρακι σου ομως κουνιεται ε;;;;REINE έγραψε:γενικά δεν έχω αλλά δεν έχω γίνει ακόμη υστερική ώστε να παρατηρώ κάθε στιγμή τι γίνεται με την κοιλιά μου...
πάντως εμε΄να μου είπε ας φτάσουμε 34 εβδομάδες και όλα θα είναι μια χαρά!!
όσο για την ξάπλα εδώ και 1 εβδομάδα με αφήνει να πηγαίνω καμιά βόλτα..ευτυχώς δεν είμαι συνέχεια ξάπλα..σηκώνομαι μαγειρεύω, πλένω πιάτα και βγαίνω και βολτούλα..όχι συχνά αλλά σε 1 εβδομάδα βγήκα 2 φορές για απράδειγμα..
REINE έγραψε:!!! χαχαχαχχαχαχχαχαα το μωρακι σου ομως κουνιεται ε;;;;
αχ ωραια!!! θα κανουμε συμπαρασταση η μια στην αλλη!! θα μετραμε συσπασεις!!! χαχαχαχα !κι εμενα για τον τραχηλο ανησυχει καθε φορα! κι εμενα ειναι 4 οποτε ειμαστε καλα Ειρηνουλα μου!!!! αντε υπομονη λιγο μας εμεινε!!! (ας λεμε ετσι να παρηγοριομαστε)!!![/quote]Μπου έγραψε:REINE έγραψε:!!! χαχαχαχχαχαχχαχαα το μωρακι σου ομως κουνιεται ε;;;;
ναι όσο για το μωράκι, οκ σήμερα μια χαρά το νιώθω αρκετά, οπότε ησύχασα πιο πολύ!!
τι άγχος κι αυτό κάθε φορά, το νιώθω ή δεν το νιώθω??
Maryanastasia έγραψε:Αφού πρέπει να είστε ξαπλωμένες κορίτσια να αφήνετε να σας προσέχουν και να προσέχετε τα μπεμπέ σας!!!
Αυτά έχουν σημασία τώρα και να μην γίνουν οι δουλειές δεν πειράζει!!
Μόλις ήρθα σπίτι και εγώ και σε λίγο θα μαγειρέψωωωωωωωωωωωωωωω σήμερα θα ψήσουμε στην αυλή άρα σιγά το μαγέιρεμα μια σαλάτα εννοώ χι χι χι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης