151 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Τετ Αυγ 08, 2012 12:45 pm
Iokasti27
Η ψυχή της παρέας!
Καληνυχτα σε όλες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
giorgiap έγραψε:
Ακόμα σχεδόν τίποτε δεν εχω ψωνίσει.Κάναμε την αρχή, πήραμε τη βαλιτσούλα και 1-2 πράγματα για μένα για το μαιευτήριο προχτές.Μια τα τρεχαματα για τον γάμο που εγινε αρον αρον, μια που μουν μετα ολη την ωρα ξαπλα με τις συσπασεις, έχουμε και τα σόγια που πιστευουν ακραδαντα στη γκαντεμιά του να ψωνισεις απο νωρις τα πραγματα για το μωρο και να τα χεις σπιτι- κόλλησε κι ο Χρήστος γκαντεμοφοβια κι ουτε φορμάκι δε θέλει να πάρουμε ακόμα, για καροτσι και κούνια δε το συζητώ.
inakriti έγραψε:καλημερα κοριτσιααα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Αυγ 08, 2012 9:34 pm, 1 φορά
pepelitsa έγραψε:re Ina poso dikio exeis...h mana mou prin 3 mhnes mou elege na pame mazi na paroume nyxtika gia to nosokomeio..prin 2-3 vdomades omws pou ths zhthsa na me paei na dw tis kounies sto ikea mou eipe oti einai nwris!!!
Iokasti27 έγραψε:Καλημερα Τινη, Ίνα κ Πηνελόπη..
Και εγω σήμερα θα παω jumbo για να αγορασω λιγα ακομα πραγματάκια.. Μου αρεσει παντως αυτες τις μερες που ειναι Σχεδον άδειοι οι δρόμοι!!
inakriti έγραψε:Καλημερα ΤιΝιΩΩΩΩΩΩ ΜΟΥ
Αντε παλι καλα και με τα λεφτα - και με τις πληρωμες στα διαγνωστικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ !!!
συμβουλη δεν εχω για την δικη σου πεθερα
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΩ: ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΣΙΔΕΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ κολάι χααχαχαχαχχααχαχχα
Λοιπον δεν ξερω αν εφταιγαν χθες τα λαδοκουλουρα ...αλλα σημερα μην φας την υπολοιπη σακουλα και ερθεις και μας πεις παλι κανενα περιεργο επιδοματονέο!!!
Καλημερα Ελενα !!! αντε ωραια και εσυ ψωνια ...το καλυτερο
inakriti έγραψε:εαν θελετε κανονιζουμε παλι Σαββατο αλλα για 100% θα σου πω αυριο για μενα!
Έλα βρε Άννα και περιμένουμε τα νέα από χτές... ωραία μια χαρά ο μπεμπούλης άντε! Ο δικός μου θα του ρίχνει κανα κιλό στοκεφάλι τώρα χαχαχα στην 31 είμασταν 1850! Το γουρουνάκι μου... Όσο για την ουρολοίμωξη περαστικά και πολύ νερό να δω κι εγώ τι θα δείξει σήμερα γιατί μία ενόχληση την έχω...ANNAST έγραψε:καλημερα κοιλουμπες!!
λοιπον,καναμε το doppler χθες,κ ο μπεμπουλης μου ειναι 1756γρ.μια χαρα δηλαδη,επισης ο υπερηχος με εβγαλε με πητ 7/10.
ρωτησα ποσο παιρνει ο γιατρος κ με κουφανε λιγο..μου ειπε 1000ευρω κ αν δεν εχετε λεει,δεν θελω τιποτα.. υπαρχουν γιατροι που δεν παιρνουν τιποτα?δεν το ηξερα..
α,επισης εχω κ μια ωραιοτατη ουρολοίμωξη..αλοιμονο μην εβρισκε κ τιποτα,τωρα πριν τις διακοπες?τεσπα,αντιβιωση για 4 μερες μου ειπε..
αυτα τα νεα μου,γυρναω σελιδες πισω μα διαβασω κ τα δικα σας κ επιστρεφω
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης