Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
468 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 468 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Twra ayth h filh mou didaskei mousikh se idiwtika sxoleia kai opws katalaveneis olhmera vrizei !! Ela twra..ayto den ginete..afou olh sou h ennoia ayto tha einai den paizei na mhn to akous,egw lew sthn arxh na to exw sto dwmatio mas esy?

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Που να πάει και στα δημόσια!!!!
Λέω να πάω εγω για λίγο καιρό στο δωμάτιο του ώστε να συνηθίζει κατευθείαν εκεί... τώρα από την άλλη πολλά λέω ...τωρα κάτσε να γίνω πρώτα μανούλα και στα μισα από αυτά μπορεί να αναθεωρήσω... Very Happy Very Happy
Είδα ότι και εσύ καπνίζεις από κανένα...για θηλασμό τι σκέφτεσαι? Βρήκα πριν αυτό...
http://www.perithilasmou.gr/articles/selected-articles/breastfeeding-contrandication.html

pepelitsa

pepelitsa
Akou tha eimai apolyta eilikrinhs..mexri prin ligo kairo elega tha thilasw opwsdhpote..twra pali exw apofasisei oti den thelw katholou k syntoma tha enhmerwsw kai ton giatro mou,eimai yper tis diadikasias alla pragmatika pisteyw oti emena proswpika tha mou prokalesei katathlipsh h fash ayth opote den tha to epixeirisw kan.

pepelitsa

pepelitsa
padws poly entharyntiko ayto to arthro gia oses gynaikes kapnizoun k theloun na thilasoun.Bravo tous giati synhthos ksereis krazoun thn egkuo h thn mhtera p thilazei k kapnizei k ayto den einai dikaiwma kanenos.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πιστεύω ότι ο θηλασμός σαφώς και προσφέρει πολλά στο μωρό αλλά είναι και επιλογή και δικαίωμα της κάθε γυναίκας και δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση κατακριτέο αν μια γυναίκα δεν θέλει να το κάνει για τους δικούς της λόγους..... Προσωπικά θέλω να θηλάσω αλλά δεν είμαι και πολλή σίγουρη ότι θα τα καταφέρω σαν χαρακτήρας...φοβάμαι και γω ότι ίσως μου προκαλέσει κατάθλιψη ή νεύρα...απλά λέω τουλάχιστον να προσπαθήσω!

pepelitsa

pepelitsa
Mwre prosferei para polla k kanei mono kalo k sto mwro alla k sto sththos mas. k esy bravo p exeis amfivolies alla les oti tha to kaneis. Egw proswpika einai to monadiko kommati ths mhtrothtas pou den to exw katholou.

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βασικά δεν ξέρεις μετά που θα έρθει το μωράκι πως θα είναι μπορεί να θηλάσεις εσύ και εγώ ούτε καν να προσπαθήσω....εδώ τώρα και οι ορμόνες είναι τρελαμένες ένας Θεός ξέρει τι μας περιμένει μετά τη γέννα!!!!
Πάντως εγώ εκνευρίζομαι όταν ακούω πρέπει να θηλάσεις, πρέπει να μείνεις σπίτι 40 μέρες...πρέπει το ένα και το άλλο...και μετά σου λένε παραμονεύει η επιλόχειος!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πηνελοπάκι σε καληνυχτώ....κουράστηκα στην καρέκλα..πάω να ξαπλώσω λίγο μπροστά στην τηλεόραση!!!

pepelitsa

pepelitsa
Egw pali xwris na kserw to tonizw pisteyw thn epiloxeio thn prokaloun oi gyrw sthn nea mhtera k oxi i idia ston eayto ths,makrya ap oles mas fysika na mhn perasei kamia tetoio pragma,alla nomizw oi alloi se pelagwnoun.

pepelitsa

pepelitsa
Twra eida to msg ..kalhnyxta koritsaki mou kales ksaples :****

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπόνιααααααααααααααα !!!

Λοιπον ο 8ος μήνας με έχει πάει να μην πώ τρεχαμε στο μαιευτήριο χθές διότι 2 μέρες τώρα τον μπέμπη τον κατααλάβαινα μόνο μεσημέρι.....συγκεκριμένη ώρα και όχι κλωτσιές εξογκώματα...παίρνω τη γιατρό στο Μητέρα μου λέει θα ειδοποιήσω εγώ και αν είναι θα έρθω και εγώ 20:30 το βράδυ χθές...ο Μάκης έκανε προπόνηση για τη γέννα...μπορεί να περάσαμε όλα τα κόκκινα(είχα και την αδερφή μου μαζί ευτυχώς)πάμε Μητέρα με τσακώνουνε κατευθείαν και με βάζουνε για NSA (χθεσ το έμαθα αυτό)κοινώς κορδέλα......βάλανε 2 κορδέλες στη κοιλιά με ξεντύσανε με βάλανε ξάπλα και παρακολουθήσανε τη καρδιά του παιδιού ....και τις κινήσεις μου δώσανε και ένα κουμπί(σαν να εκτοξευώ πύραυλο ήτανε κάθε φορά πουτο πάταγα)και μου λένε όποτε το αισθάνεσαι πάτα το.....στο μισάωρο τίποτα ο μπέπμπης ρε να ερχόνται εκεί προισταμένες γιατροί τίποτα αυτός ...σε κάποια φάση μου δίνουνε ένα χυμό τίποτις....μετά με μουκώσανε με 2 κοκάκια και άρχισε να κουνιέται....τελικά δεν ήταν τίποτα .....από ότι μου είπανε έτυχε να είναι νωχελικός.....όλα καλά...αλλά στην αρχή αγχωθήκανε και αυτοί...εγώ είχα φρικάρει ο Μάκης με την αδερφη μου και αυτοί διότι με κρατήσανε στο μηχάνημα 2 ώρες ..επέμεινε η γιατρός μου να με κρατήσουν τόσο....!!!Πάντως μιλάμε για πολύ εξηπυρετήση....κορίτσια....δηλαδή....πήγα εκεί και ήταν συνέχεια από πάνω μου προισταμένες νοσοκόμες και ένας μεγαλογιατρός της εφημερίας μάλλον....κοινώς εγώ νόμιζα οτι γένναγα και αυτοί προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν οτι δεν είναι κάτι....!!Τεσπα καταλήξαμε οτι ο μπέμπης ήθελε γλυκό...και πορτοκαλάδα....εντέλει!!!¨Αντε να μπώ στο μήνα μου να ηρεμήσωωωωωωωω θέε μουυυυυυ!!!

inakriti

καλημερα κοριτσακια μου !!!

Βικυ μεχρι να φτασω στο τελος του μηνυματος ... επαθα ενα σοκ !!! ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ... περασατε λαχταρα αλλα ευτυχως ολα καλα και ετσι ευχομαι να πανε μεχρι τελους !!! Να ηρεμησεις σημερα ...  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 23 417472

Tini13

Tini13
pepelitsa έγραψε:emeis epistrepsame!Giotaki an se prolava kalhnyxta k stous dyo sas!Exei o mikroulhs mou twra loksigka,sxedon kathe vrady exei,esy tini ton katalaveneis otan exei?? egw noiwthw ena rythiko xtypimataki sxedon mesa ston kolpo mou,asteio einai gia mena alla to lypamai to kakomoiro ekeimesa sta skoteina me to loksigka tou!

Aκριβώς το ίδιο είναι και για μένα Πηνελόπη μου, όπως το περιγράφεις και στο ίδιο σημείο..και μου είπε ο γιατρός ότι λογικό είναι να το νιώθω εκεί κάτω αφού έχει πάρει θέση με το κεφαλάκι κάτω!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Σαβ Αυγ 11, 2012 10:28 pm, 1 φορά

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα καλές μου...

Κοιμηθήκαμε με ωραία δροσούλα...

Βικάκο έκανες πρόβα γέννας δηλαδή... ευτυχώς δεν ήταν τίποτα να λες πάλι καλά, το φαγε η στέρηση το καημένο ήθελε γλυκάκι, από οσο θυμάμαι τα χες κόψει μαζί με τα αλμυρα λόγο ενέσεων ε; εντάξει τώρα στάνιαρε!
Μπορεί να μην έχει πλεον και πολύ χώρο ίσως και γιαυτό αν μη κουνιέται πολύ.
Πάντως το καλό είναι ότι είδες πως σου συμπεριφέρονται στην κλινική και θα είσαι ήσυχη δε θα ανχώνεσαι μπράβο τους!

Ινάκο μου τι κάνεις;

inakriti

καλως τες ...

Καλα ειμαι Γιωτακι μου ... ανυπομονω να δροσερεψει και εδω λιγο μπας και παρουμε τα πανω μας !!!

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Καλημέρα κοιλουμπόνιααααααααααααααα !!!

Λοιπον ο 8ος μήνας με έχει πάει να μην πώ τρεχαμε στο μαιευτήριο χθές διότι 2 μέρες τώρα τον μπέμπη τον κατααλάβαινα μόνο μεσημέρι.....συγκεκριμένη ώρα και όχι κλωτσιές εξογκώματα...παίρνω τη γιατρό στο Μητέρα μου λέει θα ειδοποιήσω εγώ και αν είναι θα έρθω και εγώ 20:30 το βράδυ χθές...ο Μάκης έκανε προπόνηση για τη γέννα...μπορεί να περάσαμε όλα τα κόκκινα(είχα και την αδερφή μου μαζί ευτυχώς)πάμε Μητέρα με τσακώνουνε κατευθείαν και με βάζουνε για NSA (χθεσ το έμαθα αυτό)κοινώς κορδέλα......βάλανε 2 κορδέλες στη κοιλιά με ξεντύσανε με βάλανε ξάπλα και παρακολουθήσανε τη καρδιά του παιδιού ....και τις κινήσεις μου δώσανε και ένα κουμπί(σαν να εκτοξευώ πύραυλο ήτανε κάθε φορά πουτο πάταγα)και μου λένε όποτε το αισθάνεσαι πάτα το.....στο μισάωρο τίποτα ο μπέπμπης ρε να ερχόνται εκεί προισταμένες γιατροί τίποτα αυτός ...σε κάποια φάση μου δίνουνε ένα χυμό τίποτις....μετά με μουκώσανε με 2 κοκάκια και άρχισε να κουνιέται....τελικά δεν ήταν τίποτα .....από ότι μου είπανε έτυχε να είναι νωχελικός.....όλα καλά...αλλά στην αρχή αγχωθήκανε και αυτοί...εγώ είχα φρικάρει ο Μάκης με την αδερφη μου και αυτοί διότι με κρατήσανε στο μηχάνημα 2 ώρες ..επέμεινε η γιατρός μου να με κρατήσουν τόσο....!!!Πάντως μιλάμε για πολύ εξηπυρετήση....κορίτσια....δηλαδή....πήγα εκεί και ήταν συνέχεια από πάνω μου προισταμένες νοσοκόμες και ένας μεγαλογιατρός της εφημερίας μάλλον....κοινώς εγώ νόμιζα οτι γένναγα και αυτοί προσπαθούσαν να με ηρεμήσουν οτι δεν είναι κάτι....!!Τεσπα καταλήξαμε οτι ο μπέμπης ήθελε γλυκό...και πορτοκαλάδα....εντέλει!!!¨Αντε να μπώ στο μήνα μου να ηρεμήσωωωωωωωω θέε μουυυυυυ!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!

Μετά τη Νίκη (νομίζω) το έζησες κι εσύ το test drive λοιπόν..ευτυχώς με αίσια κατάληξη! Φαντάζομαι ο Μάκης και η αδερφούλα σου άγχος μαζί με σένα..Στη θέση σου κι εγώ το ίδιο θα έκανα, μην σου πω ότι μόλις περάσει η ώρα και δεν καταλάβω κίνηση της βάζω τέρμα μουσική κι αρχίζω να την ψιλοκουνάω να δραστηριοποιηθεί! το μηχάνημα που περιγράφεις είναι ο καρδιοτοκογράφος που λένε; εγώ ακόμη δεν έχω κάνει τέτοια εξέταση..Μπράβο πάντως στο προσωπικό και το γιατρό που δεν σε άφησαν από τα μάτια τους μέχρι να ηρεμήσεις..εύχομαι η επόμενη φορά που θα τρέξετε να είναι στο σωστό timing οταν είναι να καλοσωρίσεις τον μπέμπαρο και να απολαύσεις κάθε στιγμή της γέννας σου!

Tini13

Tini13
ΓΙΩΤΑΚΙ ΚΑΙ ΙΝΑ ΜΟΥ GOODMORNING!!!!!!!

Σήμερα ή ιδέα μου είναι ή ξεκίνησε η μέρα με μια βελτίωση όσον αφορά τη ζέστη και ελαφρώς μια συννεφιά..μακάρι να πάει έτσι γιατί πρέπει να κάνουμε φασίνα, ο σκυλάκος μας μαδάει σαν τρελός αυτήν την εποχή και μέσα έξω συνέχεια γεμίσαμε το σπίτι τρίχα..(και τις απεχθάνομαι! γι αυτό δεν τον έχω βάλει ποτέ όμως μέσα στο σπίτι)..

Χθες το βράδυ λέμε να στήσουμε την κούνια που πήραμε μην τυχόν και υπάρχει κάποιο πρόβλημα, λείπει κάτι κλπ και μετά δεν μας το αναγνωρίσουν και φυσικά ως το πιο γκαντεμοζεύγαρο που είμαστε με το Μάνο, μας έδωσαν λάθος κωδικό κρεβατιού, ίδιο χωρίς το συρτάρι και χωρίς το σκαλιστό αρκουδάκι στην πρόσοψη..φρίκαρε ο δικός μου και αύριο θα έχουμε ιστορίες γιατί επέμενε να το ανοίξουμε πριν το πάρουμε και ταλαιπωρηθούμε να το κουβαλάμε μόνοι μας σπίτι και ο καλός κυριούλης επέμενε ότι τέτοια λάθη δεν γίνονται..άντε πάλι ιστορίες, τί μας πάει καλά να μας πάει κι αυτό..εγώ πάντως του είπα του Μάνου αν τελείωσε ο κωδικός που είχε στημένο να κρατήσουμε αυτό χωρίς πολλά πολλά, δεν αντέχω άλλο!

Πώς θα περάσετε εσείς σήμερα; Ίνα μου ξαναπήγατε για κανένα μπανάκι εσείς; Γιωτάκι εσύ θα πας έτσι;

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα!
Μας λυπήθηκε κι εμάς ο Θεός και δρόσισε λιγάκι. Τι ωραία δροσιά έχουμε σήμερα; Συννεφιά (ελπίζουμε να βρέξει κιόλας) και ένα ελαφρό αεράκι που μπαίνει από όλες τις ανοιχτές μπαλκονόπορτες. Επίσης, σας είπα; Τα παιδιά μου είναι ακόμα στη γιαγιά τους. Έχω μια ησυχία στο σπίτι το κάτι άλλο.
Γιωτάκι, βρήκαμε κι εμείς ευκαιρία και εξασκήσαμε το άθλημα σήμερα και μάλιστα με ανοιχτή την πόρτα (όπως καταλαβαίνεις είναι κάτι περίεργο για μας η ανοιχτή πόρτα).
Εχθές τελικά κορίτσια την ήπια την μπυρίτσα μου. Το βράδυ που βγήκαμε κάναμε μπαρότσαρκα σε όλα τα μπαράκια της πόλης. Αισθανόμουν γμτ έξω από τα νερά μου. Τελικά ο κόσμος βγαίνει ρε κορίτσια. Για ποια κρίση μιλάμε; Εγώ πρώτη φορά είδα όλα τα μαγαζια στην πόλη μου γεμάτα. Τελικά καθήσαμε στο παλιό μας στέκι όπου είχα γνωρίσει τον άντρα μου το 1994. Είμαι πολύ παλιά το ξέρω... Rolling Eyes

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τίνη Ίνα και Γιωτάκο....ναι πήγε η ψυχή μου στη κουλούρη....εγώ θεωρούσα εντωμεταξί οτι είμαι υπερβολική...αλλά πήρα τη γιατρό....και με το που μου λέει τράβα στο μαιευτήριο....εκεί μου έφυγε η υπερβολή λέω κάτι συμβαίνεις.....!!!Αλλά τελικά για καλό δικό μας δεν συνέβη τίποτις....!!!Τίνη ναι αυτό που είπες είναι το μηχάνημα....!!!Αλλά πραγματικά...η εξηυπερέτηση και η προσοχή έμεινα έκπληκτη...δεν περίμενα....τόση προσοχή....φανταστείτε πως είμουνα...για να με νταντευάνε τόσοι άνθρωποι.......πολύ ευχαριστημένη πάντως....αααα γενούσανε και κανα 2 δίπλα...άκουγα κάτι φωνές...που και που..και να με πιάνει σύγκριο να λέω...θεεεε μου λες να γεννήσω...και γιατί δεν μου λένε τι συμβαίνει και έχει περάσει τόση ώρα......(κανά μιασάωρο..αλλά η εξέταση κρατούσε 1 ώρα και αυτοί μετά από εντολή της γιατρού με κρατήσανε κανα 2ώρο)!!!Εσείς όλες καλά????Αρκετά μετα δικά μου!!!!

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα Δέσποινα τι καλά.. χαίρομαι που περάσατε όμορφα, η αλήθεια είναι ότι περνάει ο καιρός και δε το καταλαβαίνουμε κι εμενα με πιανει καμια φορά η νοσταλγία που βγαιναμε καναμε... αλλά έχουμε περάσει σε άλλη φάση μωρε που έχει κι αυτή τη γλύκα της, τώρα εσύ το χεις ζήσει και λίγο παραπάνω με τα υπόλοιπα παιδια..
Ξαναθυμιθήκατε τα παλιά τι καλά, χρειάζεται που και που...
Ω τι μου λες;  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 23 215994 και με ανοιχτή πόρτα!!! super!!!
Όσο για τη μπυρίτσα κι εγώ πίνω όταν κ άμα βγω δε τη λυπάμαι μάρέσει πολύ...

Τινάκο δε ξέρω αν θα πάμε τελικά ο καιρός καλός είναι αλλά ο μπαμπας μας, μας κάνει νερά ότι ταχα είναι κουρασμένος και τα σχετικά, θα δω αν θέλω όντως να πάω και θα τον πρήξω αν είναι και αφού δε θα με αντέχει αναγκαστηκα θα μεπάε χαχαχα
Τι λες ρε παιδί μου γκαντεμιά με την κούνια, ναι κι εγώ συνήθως επιμένω να μου τα ανοίξουν να είμαι σίγουρη αλλά τυχαίνει, μη σκάτε μία μερούλα είναι θα πάτε και θα σας την αλλάξουν.

Tini13

Tini13
Kαλημέρα Δέσποινα!

καλά πέρασες εχθές! μπράβο! και μια χαρά η μπυρίτσα σε σχέση με τη βυσσινάδα, κατεβαίνει με τη ζέστη η άτιμη! άντε μια χαρά χθες, αφήσατε και την πόρτα ανοιχτή Smile Smile

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α ρε Βικάκο! Όλα τα κουλά σε σένα θα τύχουνε. Τελικά μάλλον δίκιο έχει η Τίνη, μάλλον σύνδρομο στέρησης ζάχαρης είχε ο μικρός. Very Happy
Τίνη, να την κρατήσετε την κούνια αλλά δείτε τουλάχιστον αν υπάρχει διαφορά στη τιμή. Μη σας πιάσουν και κορόιδα. Ενδεχομένως αυτή να είναι πιο φθηνή (ελπίζω μόνο να μην είναι πιο ακριβή).

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα σε όλεες κ απο μενα!! Μα τι ωραια που εβρεξε χθες!! Λενε οτι και σημερα μεσημερι θα ριξει πολλη βροχη! Aντε να δουμε!
Βικυ μου φανταζομαι την αγωνια σου χθες! Ευτυχως ολα καλα πηγαν και ησουν ευχαριστημενη κιολας απο την εξυπηρετηση του μαιευτηριου ! Σημαντικο αυτο! Εκανες και μια προβα γιατι ο καιρος πλησιαζει!!!
Εγω γενικα τη μπεμπα την καταλαβαινω το πρωι , λιγο το μεσημερι και λιγο το βραδυ.. Πιο πολυ σα κινηση , οχι σα κλωτσια! Δεν εχω ανησυχησει μεχρι τωρα αφου δεν εχει περασει μερα που να μη στριφογυρισει... Εσεις τα νιωθετε πιο συχνα; Μηπως δεν ειναι πολυ ενεργητικο το δικο μου;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!ευτυχως εχουμε πολυ δροσουλα!βικακο,δε μου φαινεται παραξενο αυτο που περασες γιατι το εχω περασει και εγω.τα μικρουλικα δε θα ειναι πολυ κινητικα απο δω και περα.εγω τη κουναω καμια φορα για να δωσει το παρων.αντε κοντευουμε και τα αγχη θα φυγουνε.οσο για το λοξυγγα που αναφερατε εμενα εχει συνεχεια μωρε η καημενη.εχθες μιλησα με μια φιλη μου που ειναι στις ιδιες εβδομαδες με μενα και επειδη με το που μπηκε στο 8ο το μικρο ητανε 2200 θα της το παρουνε μεχρι τελη του μηνα.μεγαλωνει και παιρνει γρηγορα κιλα λογω διαβητη κυησης.

emilou

emilou
καλημερα κοριτσακια!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 23 215994

ολες καλα βλεπω με την δροσουλα...

Βικακι ειχατε περιπετειες χτες ε? (κ εγω χτες μια απ τα ιδια θα τα πω παρακατω...), αφου ολα πηγαν καλα αυτο εχει σημασια... κανατε και προβα να ειστε ετοιμοι!!! μια χαρα η εξυπηρετηση στο μητερα, οποτε φαντασου τι περιποιηση θα εχεις οταν θα γεννας!!!!

Τινη μεγεια τα πραγματα... πολυ καλη τιμη την πηρες την κουνια!! την ειδα κ εγω προχτες που πηγαμαι να παρουμε ρουχαλακια στο prenatal και σκεφτομουν μηπως το βιαστηκαμε!!!

τωρα να σας πω για τα δικα μου χτες το βραδυ!!! καθομασταν ωραια και καλα με τον αντρα μου στο μπαλκονι απολαμβαναμε δροσια και ολυμπιακους και κατα τις 12 λεμε να παμε για υπνο να το ευχαριστηθουμε απο νωρις μιας και δροσισε... ξαπλωνουμε βλεπαμε κ λιγο τηλεοραση... και εκει που ηταν ολα ωραια και καλα, αρχιζω να νιωθω την καρδια μου περιεργα!! εκανα αρυθμιες, και ξαφνικα αρχιζουν να μου ανεβαινουν οι παλμοι, τους μετραω με μια εφαρμογη που εχω στο κινητο και εφτασαν μεχρι 160!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked αρχιζει να μουδιαζει το σωμα μου και να νιωθω πλακωμα στο στηθος!! λεω στον αντρα μου κατι επαθα παμε νοσοκομειο... μετα απο λιγο συνηρθα, παιρνουμε τον γιατρο τηλεφωνο μου λεει να μην ανησυχω και να παω σε καποιο φαρμακειο να παρω ενα χαπι για την πιεση σε περιπτωση που μου ξανασυμβει!!! μεχρι να παμε φαρμακειο περασε καμια ωρα... και οταν φτασαμε εκει ειχαμε ξεχασει και οι δυο το ονομα του χαπιου, ο φαρμακοποιος δεν ειχε καμια διαθεση να βοηθησει (μαλιστα ουτε την πορτα δεν μας ανοιξε), ουτε την πιεση δεν μου πηρε!!! τελος παντων ειπαμε να επιστρεψουμε και βλεπουμε... τελικα κατα τις 6 καταφερα να κοιμηθω λιγο!! ο γιατρος μου ειπε να κοιταξουμε και λιγο τον θυροειδη... αυριο θα τον δω κ απο κοντα!!

αυτα... σορρυ για το τεραστιο μηνυμα!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την emilou στις Κυρ Αυγ 12, 2012 12:22 am, 1 φορά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις