176 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Τετ Αυγ 08, 2012 11:30 pm
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
οχι σε ιδιωτικο..καλημερα δεσποινουλα!!desT έγραψε:Άννα ο γιατρός σου είναι σε δημόσιο μαιευτήριο;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
οχι σε ιδιωτικο..καλημερα δεσποινουλα!!desT έγραψε:Άννα ο γιατρός σου είναι σε δημόσιο μαιευτήριο;
Α! είναι η κοιλάρα μου στα τωρινά της επίπεδα... φρέσκο πράμα!emilou έγραψε:κ εμας παντως χτες τα κλιματιστικα δεν απεδιδαν... παλι ιδρωνα να φανταστεις οτι ειχα ταυτοχρονα και τον ανεμιστηρα για να γινει δουλεια...
πολυ ωραια η νεα φωτο!!!
ANNAST έγραψε:οχι σε ιδιωτικο..καλημερα δεσποινουλα!!desT έγραψε:Άννα ο γιατρός σου είναι σε δημόσιο μαιευτήριο;
giotaki2 έγραψε:Α! είναι η κοιλάρα μου στα τωρινά της επίπεδα... φρέσκο πράμα!emilou έγραψε:κ εμας παντως χτες τα κλιματιστικα δεν απεδιδαν... παλι ιδρωνα να φανταστεις οτι ειχα ταυτοχρονα και τον ανεμιστηρα για να γινει δουλεια...
πολυ ωραια η νεα φωτο!!!
Εβαλα την πιο σκιερή για να μη φαίνονται τα πάχια χοχοχο
κατσε να ανεβάσω την άλλη τη "χαζή" να δεις, γιατί θα νομίζετε σας κάνω πλάκα!emilou έγραψε:
καλα σιγα με τα παχια... σουπερ εισαι... ουτε παχια εχεις ουτε τιποτα!!! οσο σκια και να εβαζες αν ειχες δεν θα κρυβοταν!!
γιωτακι,μια χαρα εισαι!!!!!giotaki2 έγραψε:Την έβαλα...
Πάντως αν ήταν Χριστούγεννα θα ήμουν στην εποχή μου χοχοχοχοχο marry christmas!!!!
ναι εμη μου,κ δεν μου λες με ενα pad η 2?emilou έγραψε:Αννα μαζι δεν λεγαμε για το angelcare? μολις το παρηγγειλα απο το αμαζον...!!
ANNAST έγραψε:ναι εμη μου,κ δεν μου λες με ενα pad η 2?emilou έγραψε:Αννα μαζι δεν λεγαμε για το angelcare? μολις το παρηγγειλα απο το αμαζον...!!
το ειδα κ εγω αυτο που λες..με γειαααα!!θα το παρω κ εγω..emilou έγραψε:ANNAST έγραψε:ναι εμη μου,κ δεν μου λες με ενα pad η 2?emilou έγραψε:Αννα μαζι δεν λεγαμε για το angelcare? μολις το παρηγγειλα απο το αμαζον...!!
με ενα ειναι και κοστισε 100€, και δωρεαν εξοδα αποστολης... απ οτι εχω διαβασει σε κριτικες και με το ενα pad κανει δουλεια... κανονικα απο την εταιρια με 1 βγαινει, στο επισημο σαιτ δεν το εχουν με 2
με 2 το βρηκα μονο στην ελλαδα και σε ενα σαιτ στην γερμανια...
καλημερα δεσποινουλα!αυτο ειναι δες τοDespoina83 έγραψε:Καλημέρα!!!!
Άννα μια χαρά ο μπέμπης μια χαρά κι ο γιατρός..τέτοια νέα να ακούμε!!!
Γιωτάκι και γω εγωιστρια και ακαταδεκτη είμαι σχετικά με τη βοήθεια....οσο για τα κιλά σου δεν φαίνονται καθόλου!!
ΑΥτό με το pad που λέτε δεν κατάλαβα τι είναι!!!!!
Tini13 έγραψε:Iokasti27 έγραψε:Καλημερα Τινη, Ίνα κ Πηνελόπη..
Και εγω σήμερα θα παω jumbo για να αγορασω λιγα ακομα πραγματάκια.. Μου αρεσει παντως αυτες τις μερες που ειναι Σχεδον άδειοι οι δρόμοι!!
Καλημέρα Έλενα! μας σώνει το jumbo τελικά..εσύ έχεις βάλει μπρος τη βαλίτσα;
Καλημέρα Γεωργία και ΈΛενα!!giorgiap έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!
Χτες πήρα τον καλό μου μετα τη δουλειά και περάσαμε απο το prenatal να δούμε για τριπλά σετ καροτσιού.
Είχε και κάποια τελευταία σετ σε οικονομική τιμή ,αλλά τους πετύχαμε με κόσμο κοντά στο κλείσιμο και θα πάμε να τα ξεψαχνίσουμε το Σάββατο στο ρεπό του.
Γιωτάκι τέλεια η κοιλίτσα σου!Που τα δες τα πάχια παιδί μου???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης