51 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Τετ Αυγ 08, 2012 1:32 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Αυγ 08, 2012 1:34 am, 2 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Αυγ 08, 2012 1:34 am, 2 φορές συνολικά
giotaki2 έγραψε: ωχ μόλις διάβασα τα "υπέροχα" νέα... ισχύει όντως????
Κι εμεις τα υπολογίζαμε αυτά τα λεφτά.. δεν έχουμε άλλα... και τώρα τι θα γίνει; θα τρελαθώ....
Πολύ στενοχωρέθηκα πραγματικά αν ισχύει κάτι τέτοιο χαθήκαμε...
21/8 μπαίνω στο μήνα μου ξέρετε κανα κόλπο να γεννήσω πιο νωρίς από την ΠΗΤ???? θα εφαρμόσω ότι βρω δεν παίζει...
giotaki2 έγραψε: ωχ μόλις διάβασα τα "υπέροχα" νέα... ισχύει όντως????
Κι εμεις τα υπολογίζαμε αυτά τα λεφτά.. δεν έχουμε άλλα... και τώρα τι θα γίνει; θα τρελαθώ....
21/8 μπαίνω στο μήνα μου ξέρετε κανα κόλπο να γεννήσω πιο νωρίς από την ΠΗΤ???? θα εφαρμόσω ότι βρω δεν παίζει...
sofouli έγραψε:giotaki2 έγραψε: ωχ μόλις διάβασα τα "υπέροχα" νέα... ισχύει όντως????
για το στρατο δεν ισχυει αυτο γιωτακι!κανεις κανονικα τα χαρτια σου και περιμενεις να παρεις τα χρηματα μετα απο ενα χρονο!
sofouli έγραψε:
για το στρατο δεν ισχυει αυτο γιωτακι!κανεις κανονικα τα χαρτια σου και περιμενεις να παρεις τα χρηματα μετα απο ενα χρονο!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Τετ Αυγ 08, 2012 1:46 am, 1 φορά
kat3r1na έγραψε:
Ινάκι ίσως ξέρεις καλύτερα.Εγώ πάλι επειδή έχω πολλους μετανάστες στον περίγυρο-οικογένειά μου,και όχι μόνο στην Ευρώπη,έχω άλλη εικόνα.Όπως και να έχει δεν πιστεύω και στην δυνατότητα ατομικής λύσης αυτής της κατάστασης,οπότε είναι τελέιως διαφορετική η νοοτροπία μου γενικά..
inakriti έγραψε:και αυτοι Κατερινα μου που τα υπολογιζαν και δεν εχουν τα αποθεματα στην ακρη λογω συγκυριων τι κανουν ? ΑΝ ΚΟΠΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕ ΛΟΓΩ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ?!!!
...εγω δεν το πηρα τοσο χαλαρα οσο εσυ κι ας μην εχει βγει επισημη αποφαση και μονο που συζητιεται τρεμω
emilou έγραψε:καλημερα κ απο μενα!!!
καλιοριζικο το 15... αλλα δεν ξεκινησε με πολυ καλα νεα... τι ειναι αυτα που διαβασα για το επιδομα τοκετου, εχω παθει σοκ
26 Αυγουστου μπαινω κ εγω στον μηνα μου... κοβω τα χαπια για τις συσπασεις και ξεκιναω περπατημα... τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε κοριτσια, που εχουμε μπλεξει εδω που ζουμε... μα να πειραζουν την μητροτητα?
θεν θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω απο ολα αυτα που διαβασα γιατι επαθα σοκ με τα τελευταια νεα!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Αυγ 08, 2012 1:57 am, 1 φορά
Tini13 έγραψε:http://www.tax-profit.gr/newsletter/archive/view/listid-1-tax-profit-newsletter/mailid-228--.html
βγάζεις άκρη εσύ ρε Ινάκι; ή εγώ χάζεψα;
Tini13 έγραψε:http://www.tax-profit.gr/newsletter/archive/view/listid-1-tax-profit-newsletter/mailid-228--.html
Tini13 έγραψε:emilou έγραψε:καλημερα κ απο μενα!!!
καλιοριζικο το 15... αλλα δεν ξεκινησε με πολυ καλα νεα... τι ειναι αυτα που διαβασα για το επιδομα τοκετου, εχω παθει σοκ
26 Αυγουστου μπαινω κ εγω στον μηνα μου... κοβω τα χαπια για τις συσπασεις και ξεκιναω περπατημα... τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε κοριτσια, που εχουμε μπλεξει εδω που ζουμε... μα να πειραζουν την μητροτητα?
θεν θυμαμαι τι ηθελα να σχολιασω απο ολα αυτα που διαβασα γιατι επαθα σοκ με τα τελευταια νεα!!!
Nα'μαι καλά για τη φωτιά που σας άναψα μεσημεριάτικα και στο καινούριο θέμα..αλλά όταν το διάβασα φυσικά και θεώρησα ότι αφορά τις περισσότερες από εμάς εδώ..
Δε καταλαβαίνω για ποιο λόγο να το εφαρμόσουν μόνο στα Δημόσια νοσοκομεία??? Για αποσυμφόρηση?? Δε βγάζει νόημα...Tini13 έγραψε:http://www.tax-profit.gr/newsletter/archive/view/listid-1-tax-profit-newsletter/mailid-228--.html
inakriti έγραψε:ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ !ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ... ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΠΤ ...ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!!!
η αληθεια ειναι οτι δεν το βρισκω καπου επισημα και ξεκαθαρα να λεει οτι απο 01-09-2012 κοβεται... ποτε βρεθηκαν για συσκεψη,ποτε το ανακοινωσαν, ποτε το ψηφισαν ? ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 88 ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ? ΚΑΛΕ ΤΙΝΗ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ... μηπως εννοουσαν για τον εοπυυ που χρωσταει οτι τα νοσοκομεια θα ζητανε τα λεφτα απο τους γονεις επειδει ειναι απληρωτοι και μετα θα τα παιρνουμε εμεις απο τον εοπυυ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ... ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ? ΕΠΡΟΚΟΨΑΝΕ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τετ Αυγ 08, 2012 2:10 am, 2 φορές συνολικά
Aurora έγραψε:Tini13 έγραψε:http://www.tax-profit.gr/newsletter/archive/view/listid-1-tax-profit-newsletter/mailid-228--.html
Αυτο μου το ε'ιπε η πεθερά μου Τίνη μου.
Οσες γεννούν σε δημόσια δεν παίρνουν το επίδομα τοκετού απο 01/09
Παίρνουν μόνο το κύησης και το λοχείας.
Γι'αυτο σε ρωτούσα στον καφέ γιατι δεν πας σε ιδιωτικό αφου ούτως ή άλλως δεν θα πάρεςι χρήματα στο χέρι..
Αλλά δεν μας άφησε ο Ταρζάν μου να τα αναλύσουμε
Αννα απο ΕΒΑΥ κορίτσάκι μου, συγνώμη που άργησα να απαντήσω, τρώγαμε..
χαχαχαχαχαχαχαχαχαinakriti έγραψε:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ :
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ... ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ? ΕΠΡΟΚΟΨΑΝΕ
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης