501 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Σαβ Αυγ 11, 2012 4:02 am
giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
φιλακια Άννα...
Καλό ταξίδι να προσέχεις και καλά να περάσεις....
Καλό ταξίδι να προσέχεις και καλά να περάσεις....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:σημερα εγω νιωθω λες και θα μου ερθει περιοδος.....
Tini13 έγραψε:sofouli έγραψε:σημερα εγω νιωθω λες και θα μου ερθει περιοδος.....
τί εννοείς Σοφάκι; ποναλάκια χαμηλά;
Sofouli Τι τέλεια φώτο!!!!!!sofouli έγραψε:Tini13 έγραψε:sofouli έγραψε:σημερα εγω νιωθω λες και θα μου ερθει περιοδος.....
τί εννοείς Σοφάκι; ποναλάκια χαμηλά;
και πονακια εχω και πετρωματα εχω ανα διαστηματα και τεραστια κοιλια εχω....απ'ολα εχω!!!!!!!!!!
Οχι βρε δε μου τα έκοψε αντιθέτως μου χει δόσει πράσινο φως και με το παραπάνω, απλά εγώ είπα να προσέχω λίγο γιατί στην καλλιέργεια κολπικών μου βρήκε 3 μικρές αποικίες λέει, τώρα δε ξέρω τι είναι και πόσο σημαντικό αλλα είπα να μη επιδυνώσω την κατάσταση.. θα μας πει τη Δευτέρα, οπότε λέω αν είναι καλός ο καιρός να κάνω την εξόρμηση στη θάλασσα..pepelitsa έγραψε:Sou ta ekopse o giatros? K emena mou eipe na mhn kanw alla den ton akouw paw 4 fores thn vdomada sigoura,ekopsa omws to step p ekana,kati einai k ayto!
χαχαχα υπάρχει τέτοια μέρα??? δε το ήξερα...Tini13 έγραψε:Μ'αρέσει που είχα διαβάσει ότι στην εγκυμοσύνη έχεις τους καλύτερους οργασμούς λόγω ορμονών!! εγώ ακόμη τους περιμένω να έρθουν! και πριν 2-3 μέρες που ήταν η παγκόσμια μέρα του οργασμού, τίποτα! τόσο άγχος και τύψεις εκείνη την ώρα, πώς να δεις χαρά καημένη εγκυούλα??
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Σαβ Αυγ 11, 2012 10:57 am, 1 φορά
καλησπέρα καλή μου, εγώ προσωπικά πέρα από την καθυστέρηση είχα μόνο πόνο στο στήθος όπως στην περίοδο απλά πιο πολύ.. και μικρά πονάκια περιόδου, τίποτα άλλο οπότε φαντάζομαι δε θα σε βοηθήσω και πολύ...KALOKAIRI 2012 έγραψε:γεια σασ κοριτσια τι κανετε? εγω θα ηθελα να μου πειτε τι συμπτωματα ειχατε στν αρχη τησ εγκυμοσυνησ σασ.... γιατι εγω περιμενωωωωω... ευχαριστω
giotaki2 έγραψε:
Δέσποινα (desT), εμείς δε σταματήσαμε το σεχ καθόλου στην εγκυμοσύνη, και φυσικά πάντα χωρίς προφυλακτικό, εντάξει είχαμε πει να προσέχουμε λίγο τώρα στον 8ο αλλά δε το τηρήσαμε λες για αυτό να την πάτησα χτες βράδυ? μ@λ@κία ε? Ε δε φαντάστηκα ότι θα γεννήσω κιόλας.. είμαι και άσχετη η αλήθεια είναι ως πρωτάρα.. αν μπορείς να μας διαφωτήσεις επί του θέματος θα σου είμασταν ευγνώμων...
Δηλαδή τι είναι αυτό που επιταχύνει τον τοκετό, παίζει ρόλο η κούραση το περπάτημα, το σεχ, τα καυτερά που κολλάνε???
Tini13 έγραψε:Επανέρχομαι με τις απορίες μου από το χθεσινό σοπινγκ! Καλά ήμασταν τα νούμερα του τζάμπο χθες..κι εγώ κι ο Μάνος στα τυφλά τελείως, που να μην μου έλεγε και η Ίνα τί να προσέξω! Όποια μαμά βλέπαμε τη ρωτούσαμε χίλιες δυο χαζές απορίες, τελείως άσχετοι είμαστε! χαχαχα
Λοιπόν, όποια μπορεί ας με διαφωτίσει πλιζ κορίτσια!
1. Τα ρουχαλάκια που πήραμε, εσώρουχα φορμάκια και φορμάκια, πανάκια, κουβερτούλα (μια φλις και μια βαμβακερή), τέλος πάντων όλα αυτά, θα πάθουν τίποτα αν τα πλύνουμε όλα μαζί σε χαμηλή θερμοκρασία στο πλυντήριο; και αν κάνει, σε πόσους βαθμούς και με πόση ποσότητα από το προδέρμ το απορρυπαντικό;
Εγώ τι θα έκανα: θα τα έπλενα όλα μαζί σε χαμηλή θερμοκρασία 30 ή 40 βαθμούς(αρκεί να μην έχει χρωματιστά) μόνο με μωρουδιακό απορρυπαντικό. Την δόση την αναφέρει το απορρυπαντικό πίσω από τη συσκευασία.
2. Πώς μπορώ να ξέρω αν τα μπιμπερό της chicco που μου έδωσαν ταιριάζουν με τις ρώγες, οι οποίες είναι μέσα σε κλειστή συσκευασία;;
Αν και οι θηλές είναι τις chicco τότε θα ταιριάζουν.
3. Κρέμα για συγκάμματα βρήκα μια σε τσίγκινο παλιομοδίτικο κουτάκι, την Penaten, δεν είχε sudocream..έχετε ακούσει για αυτήν;
Καλή η sudocream αλλά καλή και η penaten. Πίστεψε με θα τελειώσεις τόσες κρέμες που θα πάψεις να αναρωτιέσαι στο τέλος ποια είναι καλή και ποια όχι.
4. Σερβιέτες λοχείας από που θα πάρω;;;; Από φαρμακείο; Είναι σαν τις always νυχτός ή ακόμη πιο μεγάλες; αν είναι να πάρω τις always να μην ψάχνομαι!
Στην πρώτη γέννα είχα πάρει λοχείας (από το σουπερ μάρκετ στο ράφι με τις πάνες ακράτειας, της tena). Δεν με βόλεψαν και έτσι στη δεύτερη γέννα πήρα always night ultra extra long και τώρα βρήκα κάποιες παρόμοιες τις every day. Πίστεψε με θα σε βολέψουν περισσότερο.
5. Σκουφάκι - καλτσάκια που πήρα φοριούνται τέλος Σεπτεμβρίου - αρχές Οκτώβρη που έχω ΠΗΤ ή θα σκάσει η μπέμπα;
Τα γαντάκια είναι μόνο για τα νυχάκια του μωρού. Εγώ πήρα ψαλιδάκι μαζί για να τα κόψω αν χρειαστεί. Σχετικά με το σκουφάκι εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες. Βλέποντας και κάνοντας.
Προς το παρόν αυτά θυμάμαι κορίτσια, αν μου έρθει κι άλλη χαζή ερώτηση θα σας πω..Πάντως η βαλίτσα του νοσοκομείου - μαιευτηρίου τελικά δεν είναι σίγουρα μια απλή βαλιτσούλα αλλά ολόκληρη βαλίτσα ταξιδίου! Είχα στο νου μου μια που έχουμε με ροδάκια, αλλά τελικά θα πάμε στο μεγαλύτερο μέγεθος και θα πάρω καινούρια..
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Κάπου το είχα ξαναναφέρει: εγώ ετοιμάζω πάντα δύο βαλίτσες μία για το μωρό και μία με τα δικά μου πράγματα. Έτσι ξέρω όταν ψάχνω κάτι εγώ ή ο συνοδός μου που να ψάξει. Με βόλεψε περισσότερο. Μία μικρή βαλιτσούλα με ρόδες για το μωρό και ένας σάκος-τσάντα για μένα που χωράει και το νεσεσέρ που είναι σχετικά μεγάλο.
Kristinaki έγραψε:Ηθελα να σας ρωτησω κατι.. Στο κρεβατακι του μωρου, ειναι καλα το στρωματακι να μετακινειται πανω κατω;; βρηκα ενα πολυ ομορφο κρεβατακι αλλα δε μετακινειται το στρωμα και σκεφτομαι αν αυτο βολευει για ενα μικρο μωρο η για μενα..
τι νομιζετε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης