476 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Σαβ Αυγ 11, 2012 3:01 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
με γειαααα!!!!καλοφορετα βικυ μου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
παντως πανω κατω στα ιδια βαρη ειμαστε..κ εγω την τεταρτη που εον ειδα ηταν 1756γρsofouli έγραψε:βικακο,μεγια τα πραγματακια!
ελενα απο 27/07?????εγω θα ειχα παθει.αλλα τωρα θα παω τη τριτη.πριν 2 βδομαδες ητανε 1850!τωρα θα το πιασαμε το δυαρι!
ANNAST έγραψε:παντως πανω κατω στα ιδια βαρη ειμαστε..κ εγω την τεταρτη που εον ειδα ηταν 1756γρsofouli έγραψε:βικακο,μεγια τα πραγματακια!
ελενα απο 27/07?????εγω θα ειχα παθει.αλλα τωρα θα παω τη τριτη.πριν 2 βδομαδες ητανε 1850!τωρα θα το πιασαμε το δυαρι!
χαχαχα,σοφια,δεν πηρα εγω,αλλα η νικολετα!!απο το λητω απ οτι ειδα!sofouli έγραψε:τελειες οι πιπιλιτσες,αννα!!!!θελω και εγωωωωωωω!!!!!απο που τις πηρατε?
ANNAST έγραψε:χαχαχα,σοφια,δεν πηρα εγω,αλλα η νικολετα!!απο το λητω απ οτι ειδα!sofouli έγραψε:τελειες οι πιπιλιτσες,αννα!!!!θελω και εγωωωωωωω!!!!!απο που τις πηρατε?
εγω ειμαι εναντια στις πιπιλες.κ ο θεουλης να βοηθησει να μην χρειαστει να του δωσω,γιατι ουτε στην μικρη ειχα δωσει..
ANNAST έγραψε:χαχαχα,σοφια,δεν πηρα εγω,αλλα η νικολετα!!απο το λητω απ οτι ειδα!sofouli έγραψε:τελειες οι πιπιλιτσες,αννα!!!!θελω και εγωωωωωωω!!!!!απο που τις πηρατε?
εγω ειμαι εναντια στις πιπιλες.κ ο θεουλης να βοηθησει να μην χρειαστει να του δωσω,γιατι ουτε στην μικρη ειχα δωσει..
παρε κ πολλες,να εχεις να διαλεγεις!!!!sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:χαχαχα,σοφια,δεν πηρα εγω,αλλα η νικολετα!!απο το λητω απ οτι ειδα!sofouli έγραψε:τελειες οι πιπιλιτσες,αννα!!!!θελω και εγωωωωωωω!!!!!απο που τις πηρατε?
διαβαζω διαβαζω και με τα ονοματα τα κανω μανταρα!
εγω σα μικρη ειχα πολλες πιπιλιτσες!!!!!!!
οποτε νικολετα πεσμου απο που τις πηρες?????αν δε παρει η μικρη θα την εχει η μαμα!!!!
sofouli έγραψε:ANNAST έγραψε:χαχαχα,σοφια,δεν πηρα εγω,αλλα η νικολετα!!απο το λητω απ οτι ειδα!sofouli έγραψε:τελειες οι πιπιλιτσες,αννα!!!!θελω και εγωωωωωωω!!!!!απο που τις πηρατε?
διαβαζω διαβαζω και με τα ονοματα τα κανω μανταρα!
εγω σα μικρη ειχα πολλες πιπιλιτσες!!!!!!!
οποτε νικολετα πεσμου απο που τις πηρες?????αν δε παρει η μικρη θα την εχει η μαμα!!!!
παρε κ πολλες,να εχεις να διαλεγεις!!!!
letitsa έγραψε:ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑVENT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ
αντε,κ καλοπιπιλωτη!!sofouli έγραψε:letitsa έγραψε:ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑVENT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ
πες οτι την εχω παρει κιολας!!!!!!!!!!
ANNAST έγραψε:αντε,κ καλοπιπιλωτη!!sofouli έγραψε:letitsa έγραψε:ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑVENT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ
ANNAST έγραψε:αντε,κ καλοπιπιλωτη!!sofouli έγραψε:letitsa έγραψε:ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑVENT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ
letitsa έγραψε:ANNAST έγραψε:αντε,κ καλοπιπιλωτη!!sofouli έγραψε:letitsa έγραψε:ΘΑ ΤΗΣ ΒΡΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑVENT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟΠΑΡΕΑΚΙ.....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΡΝΕΙ ΙΔΕΕΣ Η ΜΙΑ ΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΗΤΑΜΕ
giotaki2 έγραψε:Nα 'μαστε κι εμείς...
Αννα καλά να περάσεις κοπέλα μου, να προσεχεις και να μπαίνεις που και που να μας λες νέα σου...
Βίκη τέλειες οι αγορές σου!!! Δε πειράζει ίσως λίγο ακριβότερα αλλά θα είσαι glamourous μανουλα με το σβαροφσκι σου..
Επισκληρήδιο εγώ δε ξέρω γιατί αλλά δε θέλω να κάνω.. δε το'χω συζητήσει κι ελπίζω να μη χρειαστει, αλλά όπως έρθουν τα πράγματα.
Κάπου διάβασα 4κ παιδι, εγώ που λέτε γεννήθηκα 4.700 κ. και 57 εκ. (η μανα μου λογικά είχε διαβήτη) φανταστείτε το απλά... και μετά μου λέτε για νούμερο 0 στα ρουχαλάκια.
Πολύ θα θελα το παιδάκι μου να κυμαίνεται σε φυσιολογικά επίπεδα.. ειδάλως την πάτησα..
δε θυμάμαι τι άλλο.. εμείς πήγαμε σούπερ μαρκετ και έχω ξεκινήσει το πλύσιμο όπως είπα και μου τελειωσαν τα μανταλάκια τόσο μικρούλικα ρουχαλάκια που είναι..
Α! φοσφοριζέ πιπίλες έχουμε κι εμεις! Τις είχα πάρει όταν ανακοίνωσα στον καλό μου το χαρμόσυνο γεγονός... Τέλειες είναι έχουν πλάκα! μακάρι όμως να μη τις χρειαστούμε..
πολυ μικρουλη θα ειναι!!!sofouli έγραψε:που εισαι ρε γιωτακι!!!α ολες εχετε τετοιες πιπιλιτσες?με βρισκω πολυ πισω!!!
εγω εχω και 0 φορμακια αλλα με φαινονται τοοοοοσο μικρα.και κατι καλτσακια που ειναι για κουκλα.ποσο μικρο θα ειναι πια?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης