Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
254 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 254 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ennoeite pws exw!!!! alla etsi mou eipe..tha ta poume arxes septembriou ektos aprooptou..mallon tha einai kleista olo ton aygousto to iatreio.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κάτσε ξεκουράσου Βίκυ!
Εγώ πάντως την περασμένη εβδομάδα που πήγα γυν/γο μου έκοψε το μαγνήσιο. Βέβαια εγώ το είχα κόψει από μόνη καμιά 10ρια μέρες πριν. Εχω συσπάσεις που τις νοιώθω ειδικά τις τελευταίες 3 μέρες πιο έντονα αλλά φαντάζομαι είναι γιατί μπαίνω σε λίγο καιρό στο μήνα μου. Επιπλέον κόψαμε και το προφυλακτικό στις επαφές μας με το σύζυγο και φαντάζομαι παίζει κι αυτό ρόλο.
Όπως βλέπετε βιάζομαι να γεννήσω.
Α, άρχισα και τα καυτερά ξανά. Τώρα που είναι και καλοκαίρι να μη φάμε και καμιά καυτερή πιπεριά (που είναι η εποχή της) παραπάνω χε, χε; Cool

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηνελοπη,κ εμενα ειναι πολυ ηρεμος ανθρωπος κ δεν θελει να αγχωνει,ισως για αυτο να μην μου ειπε κ εμενα τιποτα,,ξερω κ εγω.παντως το doppler απ οτι ξερω δεν το κανουν πολλοι γιατροι.

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:ennoeite pws exw!!!! alla etsi mou eipe..tha ta poume arxes septembriou ektos aprooptou..mallon tha einai kleista olo ton aygousto to iatreio.

Και μένα το μυαλό μου εκεί πήγε: ότι μάλλον θα το έχει κλειστό το ιατρείο.

pepelitsa

pepelitsa
Mallon Annouli,k opws exw ksanapei..ti kserei k aytos?mhpws exei gastrwthei pote? xaxax Telospantwn paw na kanw aytes tis doulitses p elega sto spiti,na valw k to plintiriaki k ksanaerxomai smouatss

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οπότε είναι φυσιολογικό λέτε και από ότι κατάλαβα....δεν με τρόμαξε και τι μόνο αυτή .....ιδιαιτέρως.....!!!Ξεαγχώθηκα αρκετά...ρε κορίτσια..να στε καλά.....Δεσποινάκο και Νικολέτα με ξεαγχώσατε αρκετά.....ευχαριστώ.....!!!!Μιλάμε έπαθα σοκ ......αλλά προφανώς πλησιάζουμε στο τέλος.....και ετοιμάζοντε....!!!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Οπότε είναι φυσιολογικό λέτε και από ότι κατάλαβα....δεν με τρόμαξε και τι μόνο αυτή .....ιδιαιτέρως.....!!!Ξεαγχώθηκα αρκετά...ρε κορίτσια..να στε καλά.....Δεσποινάκο και Νικολέτα με ξεαγχώσατε αρκετά.....ευχαριστώ.....!!!!Μιλάμε έπαθα σοκ ......αλλά προφανώς πλησιάζουμε στο τέλος.....και ετοιμάζοντε....!!!!
ΒΙΚΑΚΙ ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΠΕΜΠΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994 ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΝΩ ΚΑΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΑ.....ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μάλιστα......!!!!Λοιπόν σας αφήνω να κάνω παρέα στο Μάκη να φάει......!!!Φιλάκιαααααααααααα πολλα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα και απο μενα!
πηνελοπη εγω δεν εχω παρει καθολου μαγνησιο.εχω προπαρασκευαστικες συσπασεις τις τελευταιες ημερες αλλα δεν ανησυχει.καθε 2 βδομαδες με βλεπει τωρα πια.
βικακο,εμεις τα ειπαμε!δεν ειναι τπτ!σου ειπα τι παθαινω καθε μερα με τη μικρη.

emilou

emilou
γεια σας ξανα απο μενα!!!!

τελικα τωρα που ξεκινησατε να κανετε εσεις συσπασεις... σταματησα εγω!!!!! αναποδος ανθρωπος ειμαι!!! τελικα τελευταια με βλεπω να γενναω...

Αννα λιγο προσοχη στις διακοπες, λιγο μικρος μου φαινεται ο τραχηλος...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:γεια σας ξανα απο μενα!!!!

τελικα τωρα που ξεκινησατε να κανετε εσεις συσπασεις... σταματησα εγω!!!!! αναποδος ανθρωπος ειμαι!!! τελικα τελευταια με βλεπω να γενναω...

αυτο βλεπω κ εγω εμη μου..κ σπαστηκα τωρα..ασε που ακουω γκρινιες,για το να μην περπαταω,να μην κανω δουλειες,να μην σκυβω κ τετοια πραγματα.. Twisted Evil κ στους γονεις κ πεθερικα δεν ειπα τιποτα.μην ακουω κ αυτους.
πως θα περασω τις διακοπες που ειχα σκοπο να ξημεροβραδιαζω στις παραλιες?

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πηνελοπη ουτε εμενα μου εδωσε doppler.. Πηγα 29 εβδομαδων τελη ιουλη κ μου πε επομενο ραντεβου 3 σεπτεμβρη που θα μαι 35 εβδομαδων! Πολυ μου φανηκε αλλα αφου πανε ολα καλα, ξερουν αυτοι...

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:

αυτο βλεπω κ εγω εμη μου..κ σπαστηκα τωρα..ασε που ακουω γκρινιες,για το να μην περπαταω,να μην κανω δουλειες,να μην σκυβω κ τετοια πραγματα.. Twisted Evil κ στους γονεις κ πεθερικα δεν ειπα τιποτα.μην ακουω κ αυτους.

μην τους πεις τιποτα...

αλλα κοιτα να ξεκουραζεσαι... και στην παραλια φανταζομαι μπορεις να ξημεροβραδιαζεσαι αλλα την ξαπλωστρα... θα μου πεις εχεις και την μικρη και δεν θα ειναι ευκολο...

αλλα δεν θελει πολλα πολλα, τωρα ειδικα που αυξανεται το βαρος του μωρου

εμενα για την ενισχυση του τραχηλου μου ειχε δωσει ενδοκολπικα ουτροτζεσταν και σε μια εβδομαδα αυξηθηκε πανω απο μισο εκατοστο... δεν παιρνεις τηλ τον δικο σου γιατρο μηπως σου συστησει κατι παρομοιο?

joanna100883

joanna100883
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ..Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ... Mad Mad Mad ΛΟΙΠΟΝ....ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ Mad Mad Mad ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΜΕΡΕΣ...ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ Sad Sad ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ???ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΕΝΑΧΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
ANNAST έγραψε:

μην τους πεις τιποτα...

αλλα κοιτα να ξεκουραζεσαι... και στην παραλια φανταζομαι μπορεις να ξημεροβραδιαζεσαι αλλα την ξαπλωστρα... θα μου πεις εχεις και την μικρη και δεν θα ειναι ευκολο...

εμενα για την ενισχυση του τραχηλου μου ειχε δωσει ενδοκολπικα ουτροτζεσταν και σε μια εβδομαδα αυξηθηκε πανω απο μισο εκατοστο... δεν παιρνεις τηλ τον δικο σου γιατρο μηπως σου συστησει κατι παρομοιο?
τι να του πω?με καθησυχασε χθες κ δεν θελω να παρω τηλ κ να τον ρωταω τα ιδια..

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ....ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΜΕΝΑ Ο ΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΝΟΙΑΖΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ....ΑΡΧΙΝΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ....ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ.....ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ......ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joanna100883 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ..Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΜΨΥΧΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ... Mad Mad Mad ΛΟΙΠΟΝ....ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ....ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΩΝ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΩΣΤΕ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΙ ΕΓΩ Mad Mad Mad ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1-2 ΜΕΡΕΣ...ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ Sad Sad ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΓΟ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ???ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΕΝΑΧΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ
ιωαννα μου να μην σε παιρνει απο κατω,εμενα αν μου ελεγε αυριο να φυγουμε επαρχια,θα εφευγα με κλειστα τα ματια!ειναι πιο καλη ζωη,κ αφου βρηκε δουλεια,ολα οκ.οσο για το αγχος σου μην γεννησεις κ δεν ειναι εδω,νομιζω τζαμπα στεναχωριεσαι..εξαλλου δεν θα εισαι μονη σου,γονεις,συγγενεις,φιλοι?θα πεις δεν ειναι το ιδιο,αλλα απ την στιγμη που θα σπασουν τα νερα,εχει μπολικες ωρες ο αντρας σου να ερθει αθηνα..ασε που αν συμπληρωσεις 40 εβδ θα σε βαλουν με ραντεβου κ θα ερθει κανονικα.

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:
emilou έγραψε:
ANNAST έγραψε:

μην τους πεις τιποτα...

τι να του πω?με καθησυχασε χθες κ δεν θελω να παρω τηλ κ να τον ρωταω τα ιδια..

εχεις δικιο... τοτε ακου τον γιατρο σου που ξερει και το ιστορικο σου, και για να ειναι σιγουρος αυτος... ολα καλα θα πανε!!

απλα να προσπαθεις να ξεκουραζεσαι... και να σε περιποιουνται λιγο παραπανω Wink

σημερα το βραδυ φευγεται?

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσακι μου ειναι λογικο να στενοχωριεσαι και σε καταλαβαινω..Σκεψου ομως οτι ο αντρας σου για καλο δικο σας εφυγε οποτε σιγουρα θα περασετε καλυτερα εκει που θα πατε... Και αν τυχει κατι κ γεννησεις νωριτερα μονη σου θα εισαι; Αποκλειεται! Γονεισ- αδερφια κλπ κλπ ολοι διπλα σου θα ναι..Μη φοβασαι ολα καλα θα πανε..
Εδω εμενα σκεφτεται να φυγει για 6 μηνες στη νορβηγια (εκει γεννηθηκε) γιατι εδω δε βλεπει φως .. Αλλα μαλλον απο νοεμβρη...

giotaki2

giotaki2
desT έγραψε: Εχω συσπάσεις που τις νοιώθω ειδικά τις τελευταίες 3 μέρες πιο έντονα αλλά φαντάζομαι είναι γιατί μπαίνω σε λίγο καιρό στο μήνα μου. Επιπλέον κόψαμε και το προφυλακτικό στις επαφές μας με το σύζυγο και φαντάζομαι παίζει κι αυτό ρόλο.
Όπως βλέπετε βιάζομαι να γεννήσω.
Α, άρχισα και τα καυτερά ξανά. Τώρα που είναι και καλοκαίρι να μη φάμε και καμιά καυτερή πιπεριά (που είναι η εποχή της) παραπάνω χε, χε; Cool
Εσένα "έμπειρη" σε θέλω... μισό να πω μια καλησπέρα..

Καλησπέρα λοιπόν επέστρεψα αν και δεν είμαι η καλύτερη παρέα γιατί σήμερα σίγουρα δεν είναι η μέρα μου.. μόνο αναποδιές μου τυχαίνουν οπότε ας ασχοληθώ με τα δικά σας.

Ιωάννα μακάρι να μπορούσα να πάω να μείνω μόνιμα λευκάδα με τον άντρα μου και δε θα το άλλαζα με τίποτα στον κόσμο ούτε με μπαχάμες... είναι τέλεια δε ξέρω που ακριβώς δουλεύει ο καλός σου αλλά όλα είναι κοντά εκει.
Περσυ δούλευα εκεί και κάθε μέρα μετά τη δουλειά πήγαινα για μπανιο με το ποδήλατο και ήμουν αναγκαστηκα μακρυά από τον καλό μου... αλλά πέρασα ενα καλοκαίρι διακοπές...
Γνώμη μου είναι αν βολευόσαστε να πάτε όμαρφα θα περάσεις, ήσυχα το χειμώνα καμία σχέση με αθήνα αλλά θα συνηθίσεις.. άλλη ποιότητα ζωής καμία σχέση... μπορώ να πω κιάλλα αλλά θα κουράσω οπότε σταματάω... ότι θες πες μου κι αν μπορώ αν βοηθήσω ευχαρίστως...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι εμη μου να εφευγα σημερα..το σαββατο βραδυ σαλπαρουμε..

emilou

emilou
αχ Ιωαννα ειναι κ αυτες οι ατιμες οι ορμονες που δεν μας αφηνουν να σκεφτουμε καθαρα...

λιγο υπομονη θελει, να εχεις παντα στο μυαλο σου τα καλυτερα που ερχονται... του χρονου τετοια εποχη θα ειστε οι τρεις σας και θα κανετε μπανακια στις υπεροχες παραλιες της λευκαδας...  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 654316

θα μας τα περιγραφεις και εμεις θα ζηλευουμε που θα λιωνουμε εδω στην αθηνα!!!

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:μακαρι εμη μου να εφευγα σημερα..το σαββατο βραδυ σαλπαρουμε..

Αντε ωραια θα περασετε... και μην σκεφτεσαι τιποτα

αχ τωρα λιγο που θυμηθηκα Λευκαδα, λιγο με την Κρητη... ποσο θα ηθελα να ειμαι τωρα σε μια παραλια

δεν αντεχω αλλο με την ζεστη!!!!!!!

giotaki2

giotaki2
Καταρχάς εγώ μαγνήσιο δεν έχω πάρει, ούτε μου το ανέφερε ο γιατρός αλλά ούτε είχα και κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα να πείτε..
Μόνο Σιδυρο και Ασβέστιο (το οποίο αρνούμαι κατηγορηματικα να πάρω διοτι το απεχθάνομαι Razz )

Κι εγώ έχω την υποψία ότι αυτά που ένιωθα χτες βράδυ ήταν συσπάσεις αλλά δεν έχω ιδέα η άσχετη πάντως ότι ένιωσα δεν το χω ξανανιώσει και σήμερα έχω κάτι μικρές κραμπούλες χαμηλα.. Περιμένω μέχρι Δευτέρα που έχω γιατρό να δούμε, αν δεν επαναλληφθεί...

Δέσποινα (desT), εμείς δε σταματήσαμε το σεχ καθόλου στην εγκυμοσύνη, και φυσικά πάντα χωρίς προφυλακτικό, εντάξει είχαμε πει να προσέχουμε λίγο τώρα στον 8ο αλλά δε το τηρήσαμε λες για αυτό να την πάτησα χτες βράδυ? μ@λ@κία ε? Ε δε φαντάστηκα ότι θα γεννήσω κιόλας.. είμαι και άσχετη η αλήθεια είναι ως πρωτάρα.. αν μπορείς να μας διαφωτήσεις επί του θέματος θα σου είμασταν ευγνώμων... Respect
Δηλαδή τι είναι αυτό που επιταχύνει τον τοκετό, παίζει ρόλο η κούραση το περπάτημα, το σεχ, τα καυτερά που κολλάνε???

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Πεμ Αυγ 09, 2012 9:39 am, 1 φορά

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ----------->

ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΧ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????????????????????
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ......ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 11 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις