Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
361 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 361 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

inakriti

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Σοφια αντε αυριο γιατρο και θα δεις την μικρη ... τι ωραια ??!!!

για την εικονα νομιζω δεν ταιριαζε κατι αλλο για την περιπτωση !!! θα ειναι ενα ευχαριστω για καθε εναν που ερχετε να μας ευχηθει ... γλυκακι για ολους και μια εικονιτσα σε καθε οικογενεια !!!

ευχαριστω και εσενα Ελενα μου ... ε κοιτα αφου δεν το συνηθιζετε σαν εθιμο ποιος ο λογος να χρεωθεις παραπανω ??!!! Very Happy

giotaki2

giotaki2
Καλημέρα γλυκές μου τι μου πάθατε όλες...
Μας ματιάξανε!!! Φτου σκόρδα! εύχομαι σήμερα να ακούσω καλά νεάκια από όλες σας.

Gaga vouza Καλως ήρθε και με το καλό να δεχτείς το νέο σου μωράκι με υγεία κι όλα να σου πάνε καλά..
Μη μας παίρνεις από τα μούτρα όμως εμάς τις μικρες κι αθώες πρωτότοκες τι να κάνουμε έχουμε κι εμεις τα άγχη και τις ανησυχίες μας και τα συζητάμε λιγο εδώ να ξεχνιόμαστε, μπορεί να ακουγόμαστε και λίγο υπερβολικές αλλά αστειευόμαστε/αυτοσαρκαζόμαστε καμια φορά, έχουμε μάθει πάνω κάτω η μία την άλλη και επικοινωνούμε!
Όσο να πεις περνάμε την ώρα μας και νιώθουμε καλά.
Μη μας κρίνεις έτσι αυστηρά Razz αν και στα περισσότερα που λες έχεις δίκιο!
joanna100883 έγραψε:ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 11 ΚΙΛΑ...ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ...ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ??(ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ 34 ΕΒΒΔΟΜΑΔΑ)
Ας απαντήσω εγώ που είναι το "αγαπημένο" μου θέμα... +14.5 που λες και είμαι στην 34 εβδ. (Ευτυχώς δεν μένουν πολλές ακόμη γιατί θα άγγιζα την 100στάρα!) Razz

vgog65 έγραψε:(αυτος φοβάται χωρίς εμένα δεν πάει πουθένα λόγω τουοτι είμαι πρώην κολυμβήτρια και ναυαγωσώστρια και φοβάται πολύ το νερό είναι βουνίσιος...Ναουσαίος πάνω Έδεσσα)
χαχαχαχα Βίκυ ρεσιτάλ δίνεις ρε συ να 'σαι καλά με εκανες και γέλασα πολύ πρωϊνιάτικα...

Ινάκο το σκεφτόμουν αυτό που έλεγες τον τελευταίο καιρό και ξεχνούσα να ρωτήσω τι έκανες τελικά.
Πολύ ωραίες οι εικονίτσες και καλή τιμή! Κι αφου θα ναι για κάθε οικογένεια μια χαρά.
Εγώ τελικά δε κατέληξα κάπου και με βλέπω σαν την Έλενα με κανα κουτί γλυκά μόνο. Smile

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελενάκο και Σοφάκο!!!Ίνα είναι τέλεια ιδέα και τέλεια εικόνα....!!!Εγώ σκέφτομαι να πάρω ένα δώρο πιο προσωπικό στη γιατρό......ίσως....ακόμη δεν το έχω συζητήσει με το Μάκη αλλά δεν νομίζω να έχει αντίρηση!!!!

Σόφάκο.....αφού θα δείς γγιατρό μην αγχώνεσαι καθόλου οτι και να έχεις (που δεν θα έχεις)θα το αντομετωπίσει οπόταν χαλάρωσε....μα τι φρίκες μας πιάνουν παναγιά μου....άντε να γενήσουμε να ασχολούμαστε με άλλα άγχη....8 μήνες άγχη εγκυμοσύνης είναι πολλά τελικά....και έχουμε ακόμη!!!

Ελενάκο όλα καλά εσύ???

Α!!!Δεν σας είπα οι νυχτικιές απο το mothercare τις έπλυνα στο χέρι και ξεβάψανε....δεν θα σχολιάσω.........!!!!!!!

Γιωτάκο καλημέρα ....!!!Πήρα τα Ελτα και μου είπανε να περιμένουμε οτι λόγω αδειών μπορεί να έχει κολήσει κάπου αλλιώς να μην αγχώνομαι θα μου επιστραφούν πίσω το πολύ πολύ και θα στα ξαναστείλω.....!!!Δεν χάνονται!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Στη ζυγαριά σταμάτησα να ανεβαίνω....!!!!Εϊμαι η μασκοτ σίγουρα + 20 άνετα!!!!

giotaki2

giotaki2
χαχαχα Βίκυ σε άνχωσα και πήρες πρωϊνιάτικα ε; Ναι μωρε ας περιμένουμε..
Ωχ ξεβάψανε? κριμα στα λεφτά τους.. και ξεβάψανε πολύ(δηλ. αφανέρωτες; ) ή απλά βγαλανε χρώμα γιατί συνήθως όλα βγάζουν.

Που λέτε εμένα χτες με έπιασε η προκοπή να τελειώνω με την κωλοπτυχιακή της αδερφής μου και το 'ριξα στη σκέψη και το γράψιμο όλη μέρα και το βράδυ ο καλός μου για να με ανταμείψει με πήγε βολτούλα για καφεδάκι παραλιακώς.. Μπύρα είπια βέβαια και τσάκισα και τα πατατακια που ήταν καυτερά Παναγία βόηθα!
Μετά ο κύριος ήθελε παγωτάκι μηχανής και δε σεβάστηκε την εγκυμονούσα που νηστεύει οπότε πάμε στο ζαχαροπλαστειο και μου λέει θα ζητήσουμε και κάτι νηστήσιμο για σένα.. Παιδιά έφαγα ένα σουφλέ σοκολάτας (τι σας λέω πρωί πρωί;...) μιλάμε κόλαση καλύτερο από το κανονικό!! Το καταφχαριστήθηκα αφού ήθελα να γυρίσω να παρω κανα 2-3 για το σπίτι! Αλλα είπα να σταθώ στο ύψος μου μη με πούνε και λυσασμένη... Razz

Σήμερα έχω γιατρούλι!!! Το απόγευμα σαν να μη το έχω συνειδητοποιήσει...
Θα δω το παιδάκι μου μωρε πόσο μου έλειψε... θα δω πόσο μεγάλωσε το καλό μου...
Το μεσημέρι όμως θα πάμε γιατί η αδερφή μου λείπει από Λάρισα και τι να κάνουμε μεσημεριάτικα εκει?
Ο μάκης έχει ρεπό σήμερα και λέμε ίσως πηγαίναμε λίγο νωρίτερα, να περνούσαμε κι από ΛΗΤΩ.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα η μαμα-ντοκ ειπε οτι κατηφοριζει η κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

inakriti

Γιωτακι μου αντε ωραια και εσυ θα δεις τον μικρουλι ... καλα αποτελεσματα ευχομαι !!!

giotaki2

giotaki2
Ευχαριστώ Ινάκο!!!

Σοφη και να μην κατηφόριζε γενικώς... λόγω βαρύτητας προς τα κει θα πάει τώρα χοχοχοχοχο τόσες που χουνε γίνει προς τα κάτω θα πάνε...
(Πέρα από την πλάκα) όπου να ναι κατεβαίνουν τα μωράκια γι αυτό

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λίγο ξεβάψανε στα κουμπάκια στο στήθος...φοριούντε αλλά εκνευρίστηκα....τόοοοοσα λεφτά...!!!!

Γιωτάκο σουφλέ σοκολάτας...........παναγιά μου εγώ χθές έφαγα βάφλα...βέβαια haagen daz εγγυήση.....οπόταν δεν έμεινα παραπονεμένη έπεισα την αδερφή μου και με πήγε.....της οποίας της λέω πάρε ότι θές κερνάω....και μου πήρε ένα γαλικό και ένα cookies σε ολόκληρο haagen daz το ούφο(το λέω αυτό διότι είναι ψιλοφαρμακείο την χρεώνουνε τη βάφλα 12 ευρώ και τέτοια...και συνήθως πάμε τσίμα τσίμα με τα λεφτά...και κοιτιόμαστε....και τώρα που είχα της λέω πάρε ρε παιδί μου έχω...αλλά μου έκανε την λιτοδιάιτη....)Έχεις γιατρό σήμερα ε???άντε με το καλό να τον δείς το μπεμπίνο μωρέ...εμένα θα έρθει η φίλη μου που γένησε στο ιδιο μαιευτήριο που γενάω και εγώ.....στο Μητέρα που περίμενε κοριτσάκι και γένησε αγοράκι......τελικά ...και θα τη πλακώσω στις ερωτήσεις δεν το συζητάω...την περιμένω πως και πως!!!!

χαχαχαχ Σοφάκο μανα ντοκ εγώ έχω αδερφή κομπογιανίτισα έτσι τη λέει ο Μάκης.....με ανορθόδοξους μεθόδους και απαντήσεις με ξεαγχώνει!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηραμε τη κατηφορα!χιχι!!!ε μα πως παει ο νους συνεχεια στα χειροτερα! Mad

σουφλε γιωτακι??????????  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 25 564595

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η μαμα βικακο με ρωταει συνεχεια ποτε θα ερθει ο γιωργος...μαλλον θελουν να με ξεφορτωθουνε!βαρεθηκανε τις ερωτησεις!εντωνεταξυ εσωκλειστη ποια θα εχω??????????τη πεθερα μου!!!!!!!!!αλλαξε μωρε!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης η φωτο Σοφάκο είναι τέλεια για να ξέρεις....πολύ μου αρέσει!!!!Κ μένα η δικιά μου κοιλιά έχει κατέβει...!!Εμείς γιατρό 20-25 του μηνός....!!!!Καμιά βδομάδα ακόμη την έχω.....!!!!

Στο είπα οτι θα αλλάξει..η πεθερά...και που σαι ακόμη.....και ΄γώ τους π΄ρηζω τους δικούς μου και με πρήζουνε..προτιμώ το Μάκη η αλήθεια είναι.....η μάνα μου όλο μη και μη με έχει....τώρα την περιμένω θα στρώσει χαρακτήρα γενική σε 2 ορόφους...κρίμαααααααααααααααααα!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα αλλαξε παρα πολυ!!!!!!!α να σας βαλω φωτο απο το παιδακι μου που γελαει!μισο....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
την εχω πολυ ζουμ γιατι την εστειλα και στο γιωργο να δει τη κορη!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε είναι κούκλαααααααα!!!!Ζηλέυω εγώ δεν έχω τέτοιες φώτο....!!!Τι καλή!!!

inakriti

Σοφια τελειαααααααααααααα η μικρη

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:μα αλλαξε παρα πολυ!!!!!!!α να σας βαλω φωτο απο το παιδακι μου που γελαει!μισο....

Αυτό έλειπε να μην άλλαζε....να σου πώ είσαι και 8 μηνών έγκυος ....δεν είσαι για τσακωμούς τώρα...οπόταν μαζέυτηκε η δικιά σου!!! κ καταβάθος μπορεί να ήηταν πάντα έτσι αλλά να της βγήκε τώρα το feeling!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
α μωρε τη μικρουλα....μονη της γελαει η καημενη!!!!!!!!dvd εχω.αυτη την εβγαλα απο τη τηλεοραση για να τη δει ο ξενιτεμενος!

αλλαξε και παιρνει καθε μερα τηλ,φερνει γλυκα,ρωταει αν χρειαζομαι κατι...τι να πω...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτη ειναι η σοβαρη μας φωτο.....

giotaki2

giotaki2
Sofaki τέλεια η μικρή μη σου πω ότι σου μοιάζει κιόλας.... θα τρελαθω!
Εγώ τη χαμογελαστη δεν την προλαβα ξανα βαλτη...  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 25 215994

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ολοι λενε το γιωργο οτι μοιαζει....ερημη μανα εγω...τπτ δε θα παρει απο μενα????????

giotaki2

giotaki2
Ελα ρε κρίμα... τι καλή που είναι..... φτου φτου φτου!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η καημενη μονη της γελαει.... Razz αντε να βγει να γελαμε παρεα!!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω ήρθε η

φίλη της πινέζας(μάνα μου έτσι τη λέει ο Μάκης)σας φιλώ τα λέμε αργότερα!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Κοριτσάκια μου σας αφήνω ήρθε η

φίλη της πινέζας(μάνα μου έτσι τη λέει ο Μάκης)σας φιλώ τα λέμε αργότερα!!!!

θα τα πουμε αργοτερα...!!!! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις