Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
604 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 604 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
hello koritsounia! mou pire ligo parapanw na diavasw ta pada. Ina xtes kserathika..esy siderwnes vevaia..xara sto kouragio sou..einai i monh douleia pou den kanw..ta stelnw sthn pethera k ta pairnw etoima. entometaksy xtes prin koimi8w diavaza edw to thema mias kopelas p eixe apovolh sthn 23 evdomada kai koritsia milame gia trelous efialtes to vrady,me peiraksan ayta p diavasa les k eixa dei thriler. kserei kamia gia ta lefta pou tha mas valei to ika afou gennhsoume..pote peripou tha mpoun? kanena mhna meta i amesws?

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εχω ακούσει από πολλές ότι το πορτ μπεμπέ είναι περιττό αν θυμαμαι καλα μαζί το συζητούσαμε Ινα, παρόλα αυτά το πήρα...ο ενθουσιασμός του πρώτου μπεμπε τι να κανουμε, αφού ήρθα στα συγκαλά μου και δεν πήρα και λίκνο και καλαθούνα τι να πω ...πάλι καλά!!!!
Πηνελόπη το ΙΚΑ προς το παρών πληρώνει κάθε 1 και 15 του μηνός...σε μένα ήταν συνεπής μέχρι στιγμής....ας ελπίσουμε ότι τα πράγματα δεν θα αλλάξουν με τα επιδόματα μέχρι να γεννήσουμε και θα τα πάρουμε και θα τα πάρουμε και στην ώρα τους!!!

pepelitsa

pepelitsa
nai to kserw einai synepestatoi ..egw mexri twra me anarwtikes eimai apo ton 1o mhna Smile apla den kserw an mpainoun ta lefta meta thn genna me thn mia h mhpws perimenoun na perasoun aytes oi 60 meres k meta..epishs..kapoia kopela diavasa eipe gia pentamhno oaed k oxi 6mhno..meiwthike??

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pepelitsa έγραψε:nai to kserw einai synepestatoi ..egw mexri twra me anarwtikes eimai apo ton 1o mhna Smile apla den kserw an mpainoun ta lefta meta thn genna me thn mia h mhpws perimenoun na perasoun aytes oi 60 meres k meta..epishs..kapoia kopela diavasa eipe gia pentamhno oaed k oxi 6mhno..meiwthike??
Δεν νομίζω να περιμένουν να περάσουν οι 63 μέρες...αν ήταν θα περίμεναν να περάσουν και οι 56 για το κυοφορίας.....Για τον ΟΑΕΔ δεν ξέρω ..... δεν το δικαιούμαι και δεν το έψαξα Very Happy
Καποια κοπέλα θα ξέρει όμως!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοιλουμπόνια..όμορφα....!Γιωτάκο και Τίνη τέλειες φώτο.....!!!!Στέλλα και οι υπόλοιπες και εγώ στο γκρούπ με τα κιλά ...και εγώ θα είμαι η αρχηγός είμαι στα +19 μπορεί και παραπάνωαρνούμια να ανέβω στη ζυγαριά...!Επίσης συγχαρητήρια για τις αγορές σας...και εγώ ήταν να πάω σήμερα για βαλίτσα με την αδερφή μου και τα συναφή...αλλά το βράδυ έπαθα μύθο ρε κορίτσια τα ξημερώματα!!!!Κατά τις 04:00 σηκώνομαι για το κλασικό κατούρημα.....έρ χομαι να κοιμηθώ πάω να ξαπλώσω..δεξιά...(είναι ο μπεμπηςεκεί)πέτρα η κοιλιά...και πόνος στη μέση...και ελαφρώς στις ωοοθήκες...γυρνάω ανάσκελα χαλαρώνει η κοιλιά....γυρνάω από την αριστερή πλευρα πέτρα η κοιλιά ξανά ανασκελα και τους ίδιους πόνους...αυτο συνέβη 4 φορές...χέστηκα απάνω μου νόμιζα οτι θα γενήσω.....ξημέρωσε δεν έκελισα μάτι αλλά κατα τις 6 χαλάρωσα....πάει η ώρα 10 τηλ τη γιατρό...ξάπλα 2 μέρες...και μου αύξησε μαγνήσιο από 2 σε 6 την ημέρα και μου έιπα να πάρω και βουσκοπάν με ντεπόν....!!!Κ έχω χεστεί απάνω μου...διότι μέχρι να τη πάρω δεν καταλάβαινα το μπέμπη και φρίκαρα..μετα προφανώς με καθησήχασε και ξεκίνησα να τον αισθάνομαι....!Δεν τη ρώτησα περι τίνος πρόκειται τι είναι(προφανώς συσπάσεις)χέστηκα απάνω μου...αύριο θα τη πάρω τηλ να της πώ πως είμαι!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια!να κανω μια ερωτηση..τωρα χαζευα τις χθεσινες εξετασεις κ ειδα οτι γραφει συνησταται επαναληψη doppler σε 4 εβδ.. κ λεω εγω γιατι???κ βλεπω το μηκος τραχιλου απο 27 mm που ηταν στην β επιπεδου εχει παει 19mm..δεν ειναι λιγο λεπτος?η ειναι η ιδεα μου?ο ντοκ μου ειπε βεβαια ολα οκ,αλλα εμενα παλι λεπτος μου φαινεται.τι λετε?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα κοιλουμπόνια..όμορφα....!Γιωτάκο και Τίνη τέλειες φώτο.....!!!!Στέλλα και οι υπόλοιπες και εγώ στο γκρούπ με τα κιλά ...και εγώ θα είμαι η αρχηγός είμαι στα +19 μπορεί και παραπάνωαρνούμια να ανέβω στη ζυγαριά...!Επίσης συγχαρητήρια για τις αγορές σας...και εγώ ήταν να πάω σήμερα για βαλίτσα με την αδερφή μου και τα συναφή...αλλά το βράδυ έπαθα μύθο ρε κορίτσια τα ξημερώματα!!!!Κατά τις 04:00 σηκώνομαι για το κλασικό κατούρημα.....έρ χομαι να κοιμηθώ πάω να ξαπλώσω..δεξιά...(είναι ο μπεμπηςεκεί)πέτρα η κοιλιά...και πόνος στη μέση...και ελαφρώς στις ωοοθήκες...γυρνάω ανάσκελα χαλαρώνει η κοιλιά....γυρνάω από την αριστερή πλευρα πέτρα η κοιλιά ξανά ανασκελα και τους ίδιους πόνους...αυτο συνέβη 4 φορές...χέστηκα απάνω μου νόμιζα οτι θα γενήσω.....ξημέρωσε δεν έκελισα μάτι αλλά κατα τις 6 χαλάρωσα....πάει η ώρα 10 τηλ τη γιατρό...ξάπλα 2 μέρες...και μου αύξησε μαγνήσιο από 2 σε 6 την ημέρα και μου έιπα να πάρω και βουσκοπάν με ντεπόν....!!!Κ έχω χεστεί απάνω μου...διότι μέχρι να τη πάρω δεν καταλάβαινα το μπέμπη και φρίκαρα..μετα προφανώς με καθησήχασε και ξεκίνησα να τον αισθάνομαι....!Δεν τη ρώτησα περι τίνος πρόκειται τι είναι(προφανώς συσπάσεις)χέστηκα απάνω μου...αύριο θα τη πάρω τηλ να της πώ πως είμαι!!!
βικακο,να προσεχεις!ξεκουρασου τωρα κ ολα θα πανε καλα,σου ειπε να σε δει απο κοντα?

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vgog65 έγραψε:Καλησπέρα κοιλουμπόνια..όμορφα....!Γιωτάκο και Τίνη τέλειες φώτο.....!!!!Στέλλα και οι υπόλοιπες και εγώ στο γκρούπ με τα κιλά ...και εγώ θα είμαι η αρχηγός είμαι στα +19 μπορεί και παραπάνωαρνούμια να ανέβω στη ζυγαριά...!Επίσης συγχαρητήρια για τις αγορές σας...και εγώ ήταν να πάω σήμερα για βαλίτσα με την αδερφή μου και τα συναφή...αλλά το βράδυ έπαθα μύθο ρε κορίτσια τα ξημερώματα!!!!Κατά τις 04:00 σηκώνομαι για το κλασικό κατούρημα.....έρ χομαι να κοιμηθώ πάω να ξαπλώσω..δεξιά...(είναι ο μπεμπηςεκεί)πέτρα η κοιλιά...και πόνος στη μέση...και ελαφρώς στις ωοοθήκες...γυρνάω ανάσκελα χαλαρώνει η κοιλιά....γυρνάω από την αριστερή πλευρα πέτρα η κοιλιά ξανά ανασκελα και τους ίδιους πόνους...αυτο συνέβη 4 φορές...χέστηκα απάνω μου νόμιζα οτι θα γενήσω.....ξημέρωσε δεν έκελισα μάτι αλλά κατα τις 6 χαλάρωσα....πάει η ώρα 10 τηλ τη γιατρό...ξάπλα 2 μέρες...και μου αύξησε μαγνήσιο από 2 σε 6 την ημέρα και μου έιπα να πάρω και βουσκοπάν με ντεπόν....!!!Κ έχω χεστεί απάνω μου...διότι μέχρι να τη πάρω δεν καταλάβαινα το μπέμπη και φρίκαρα..μετα προφανώς με καθησήχασε και ξεκίνησα να τον αισθάνομαι....!Δεν τη ρώτησα περι τίνος πρόκειται τι είναι(προφανώς συσπάσεις)χέστηκα απάνω μου...αύριο θα τη πάρω τηλ να της πώ πως είμαι!!!
Γεια σου Βικάκυ!!! ΑΥτό που συμβαίνουν όλα το βράδυ όμως βρε παιδί μου!!! Αυτό που περιγράφεις είναι συσπάσεις αν όμως η γιατρός σου ανησυχούσε θα σου έδινε και άλλα χάπια...οπότε μάλλον προληπτικα σε ξάπλωσε και σου αύξησε το μαγνήσιο. Αφού όλα είναι καλά χαλάρωσε...και Μην στεναχωριέσαι γιατι μετα σου κάνει μούτρα ο μπέμπης και δεν κουνιέται!!!!

pepelitsa

pepelitsa
biku mhn anhsyxeis,kamia fora einai kai krampes sthn koilia san aytes p exoum e sta podia..katse ligo hremh k xalarh kane k oti sou eipe k tha sou perasei. emena pali magnhsio den mou exei dwsei..einai aparaithto na pernoume??? Anna den exw idea..dopler mexri stigmhs dn exw kanei ..alla oso na peis mia epaneksetash p sou leei kako den kanei..kalo mono kanei opote mhn anhsyxeis adika.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα καταρχήν συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα.....ε θα σου έλεγε βρε ο γιατρός αν είναι εννοείτε μην ανησυχεις αλλά αν θές έγω έτσι κάνω με τη δικιά μου ΄΄αμα τύχει και τη πάρω τήλ για κάτι άλλο το αναφέρω και αυτό που με απασχολεί!!!!

Δεσποινάκο καλησπέρα!!!!

Η γιατρός δεν μου είπε να με δεί....απλά έδωσε οδηγίες...και μου είπε να την ξαναπάρω αύριο να της πώ πως είμαι...!!!!Ε ρε τι τρομάρα πήρα....λέω τώρα την κάτσαμε.....αλλά το μόνο που με καθυσήχαζε ήταν οτι ηρεμούσα και χαλάρωνα μόλις γύρναγα ανάσκελα και χάιδευα λίγο τη κοιλιά και κουνιότανε και ο μπέμπης εκείνη την ώρα..αλλά φοβήθηκα και κατάλαβα πώς είναι οι συσπάσεις..τις καταλαβαίνεις όντως αν σου συμβούν...!!!!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:biku mhn anhsyxeis,kamia fora einai kai krampes sthn koilia san aytes p exoum e sta podia..katse ligo hremh k xalarh kane k oti sou eipe k tha sou perasei. emena pali magnhsio den mou exei dwsei..einai aparaithto na pernoume??? Anna den exw idea..dopler mexri stigmhs dn exw kanei ..alla oso na peis mia epaneksetash p sou leei kako den kanei..kalo mono kanei opote mhn anhsyxeis adika.

Καλησπέρα Πηνελοπάκι!!!

Μωρέ μακάρι να ήταν κράμπες...αλλά το πέτρωμα συνοδευόταν από πόνο στη μέση (αν θυμάσαι όταν έιχες περιόδο και σε πόναγε η μέση και οι ωοθήκες ...το ίδιο ακριβώς)και πόνο στις ωοθήκες όχι αφόρητο αλλά ανεκτό και αρκετα τρομακτικό ώστε να συνηδητοποιήσω οτι είναι συσπάσεις!!!Μάγνήσιο λένε οτι το δίνουνε για τις συσπάσεις...εγώ το παίρνω από την αρχή και τώρα απλά μου το αύξησε!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Άννα καταρχήν συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα.....ε θα σου έλεγε βρε ο γιατρός αν είναι εννοείτε μην ανησυχεις αλλά αν θές έγω έτσι κάνω με τη δικιά μου ΄΄αμα τύχει και τη πάρω τήλ για κάτι άλλο το αναφέρω και αυτό που με απασχολεί!!!!

Δεσποινάκο καλησπέρα!!!!

Η γιατρός δεν μου είπε να με δεί....απλά έδωσε οδηγίες...και μου είπε να την ξαναπάρω αύριο να της πώ πως είμαι...!!!!Ε ρε τι τρομάρα πήρα....λέω τώρα την κάτσαμε.....αλλά το μόνο που με καθυσήχαζε ήταν οτι ηρεμούσα και χαλάρωνα μόλις γύρναγα ανάσκελα και χάιδευα λίγο τη κοιλιά και κουνιότανε και ο μπέμπης εκείνη την ώρα..αλλά φοβήθηκα και κατάλαβα πώς είναι οι συσπάσεις..τις καταλαβαίνεις όντως αν σου συμβούν...!!!!!
ναι βικυ μου,σε ευχαριστω,αν μιλησετε,ρωτα την.παντως με μια ματια που εριξα στο ιντερνετ,οι κοπελες που ηταν 31 εβδ με τοσο μικρο τραχιλο,ηταν στο κρεβατι.ειπα να προσεξω κ εγω λιγο παραπανω.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι τιποτα αλλο,τωρα που θα φθγω διακοπες ρε γμτ.. Twisted Evil

pepelitsa

pepelitsa
Viky Exw syspaseis kathimerina apo thn 26h evdomada kiolas oxi me pono sthn mesh..ayto to petrwma-sfiksimo kai kamia fora pono xamhla..apo tote eixa enhmerwsei ton giatro mou k mou eixe pei einai fysiologiko k den anhsyxoume an den ginoun periodikes..magnhsio omws den mou edwse..pira tote monh mou kati mpoukalakia 2-3 meres kai meta ta ekopsa..mwre les na einai m...s o giatros mou? les na mhn dinei thn prepousa shmasia? les na parw k kamia allh gnwmh? vlepw oles pernete magnhsio oles kanate dopler..egw oute kampylh den exw kanei..m eipe den xreiazete..

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βίκυ θα κουράστηκες μωρε για αυτό σου έτυχε! Αφού δεν σου είπε και η γιατρός να σε δει όλα καλά!
Μαγνήσιο Πηνελόπη εμένα μου έδωσε τώρα στον όγδοο, μάλλον επειδή τις περιέγραψα κάτι πετρώματα στην κοιλιά!
Αννα γιατί δεν παίρνεις να ρωτήσεις τον γιατρό σου, ε΄γω δεν έχω κανει ακόμα καν ντόμπλερ όποτε δεν ξέρω....

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Viky Exw syspaseis kathimerina apo thn 26h evdomada kiolas oxi me pono sthn mesh..ayto to petrwma-sfiksimo kai kamia fora pono xamhla..apo tote eixa enhmerwsei ton giatro mou k mou eixe pei einai fysiologiko k den anhsyxoume an den ginoun periodikes..magnhsio omws den mou edwse..pira tote monh mou kati mpoukalakia 2-3 meres kai meta ta ekopsa..mwre les na einai m...s o giatros mou? les na mhn dinei thn prepousa shmasia? les na parw k kamia allh gnwmh? vlepw oles pernete magnhsio oles kanate dopler..egw oute kampylh den exw kanei..m eipe den xreiazete..
πηνελοπη μου,δεν ξερω αλλα κ εγω που ειχα τον παλιο μου γιατρο θεο,τα αναθεωρησα μετα την γεννα το ποσο μλκας ηταν. παντως νομιζω η καμπυλη ειναι σημαντικη εξεταση.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινα μου,τα ειδε χθες τα αποτελ,κ ειπε ειναι φυσιολογικα,ενω αυτος που μου εκανε το doppler(κ αυτος γυναικολογος)με ρωτησε αν περπαταω,του ειπα,ε καλα δεν ξεσκιζομαι κιολας στο περπατημα,ναι μου λεει αλλα δεν καθεσαι κ τον κ@λο σου..αρα κατι ειδε.ο δικος μου παλι μου ειπε να με δει σε ενα μηνα,κ η λογοκη λεει αν δει κατι θα με στειλει ξανα στον αλλον.. τι να πω τωρα. Rolling Eyes

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Viky Exw syspaseis kathimerina apo thn 26h evdomada kiolas oxi me pono sthn mesh..ayto to petrwma-sfiksimo kai kamia fora pono xamhla..apo tote eixa enhmerwsei ton giatro mou k mou eixe pei einai fysiologiko k den anhsyxoume an den ginoun periodikes..magnhsio omws den mou edwse..pira tote monh mou kati mpoukalakia 2-3 meres kai meta ta ekopsa..mwre les na einai m...s o giatros mou? les na mhn dinei thn prepousa shmasia? les na parw k kamia allh gnwmh? vlepw oles pernete magnhsio oles kanate dopler..egw oute kampylh den exw kanei..m eipe den xreiazete..

Πηνελόπη, μην αγχώνεσαι!
Υπάρχουν εγκυμονούσες που δεν έχουν πάρει καθόλου μαγνήσιο σ' όλη την εγκυμοσύνη. Δεν το θεωρούν για όλες απαραίτητο. Επίσης για την καμπύλη αν δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλι δεν την προτείνουν. Αν δηλ. οι εξετάσεις ούρων για το ζάχαρο βγαίνουν καλές, το μωρό δεν είναι υπέρβαρο και η μητέρα βάζει κανονικά κιλά τότε δεν θεωρείται απαραίτητη. Ο γιατρός σου είναι από αυτούς που δεν θέλουν να αγχώνουν τις εγκυμονούσες. Ντόπλερ μπορεί να σου κάνει και να μην το γνωρίζεις. Όπως η δικιά μου γιατρός μου το έκανε χωρίς να το ξέρω εγώ. Όταν την είπα να κάνουμε το ντόπλερ μου είπε ότι κάνουμε σε κάθε υπέρηχο και ότι είναι καλό κάθε φορά.
Μην στεναχωριέσαι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου και μην επηρεάζεσαι από άλλες καταστάσεις. Τα πας μια χαρά γιατί προβληματίζεσαι αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όντως;
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις που σου τα λέω όλα αυτά. Σου τα αναφέρω για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Very Happy

pepelitsa

pepelitsa
Opote Despoina sta idia eimaste panw katw..ennow vlepw k esena h giatros sou einai ths idias sxolhs me ton diko mou,xalara. paw na symazepsw ligo to spiti vazw k ena plhntyrio k ksanaerxomai.

pepelitsa

pepelitsa
Anna na sou pw thn alhtheia den ton kserw kiolas..mia filh p gennhse m ayton mou ton systhse..egw diko mou giatro den eixa. Me eide teleytaia fora stis 27 evdomades eixa kaneis genikes eksetaseis to zaxaro mou htan 73 k mou eipe tha ta ksanapoume arxes septemvriou(34 evdomades) ektos aprooptou..kai kanenas logos gia kampyles klp..skeftomai mipws na paw na kanw monh mou kapoies eksetaseis k ap thn allh lew mipws eimai ypervolikh klp

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΩ......ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ CLUB ΕΓΩ ΠΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ....ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ?????????????ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΕΡΤΩΝΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΤΟ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΘΑΙΝΩ ΠΟΙΟ ΠΟΛΕΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΕΝΤΩΘΩ....ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΑΘΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΗ ΚΡΑΜΠΑ.....ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΧΩΝΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΑ....
ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΑΜΗΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΦΤΗΚΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 900 ΑΜΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ 56 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ----> ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ/25/2*56 ΕΙΝΑΙ ΟΙ 56 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 10 % ΑΥΤΑ ΞΕΡΩ ΕΓΩ
ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΕΡΝΩ ΜΕΤΑ ΠΑΟ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ...ΚΑΙ ΚΑΜΠΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ Η ΓΛΥΚΟΖΙΛΟΜΕΝΗ ...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΑΥΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
desT έγραψε:

Πηνελόπη, μην αγχώνεσαι!
Υπάρχουν εγκυμονούσες που δεν έχουν πάρει καθόλου μαγνήσιο σ' όλη την εγκυμοσύνη. Δεν το θεωρούν για όλες απαραίτητο. Επίσης για την καμπύλη αν δεν υπάρχουν ενδείξεις πάλι δεν την προτείνουν. Αν δηλ. οι εξετάσεις ούρων για το ζάχαρο βγαίνουν καλές, το μωρό δεν είναι υπέρβαρο και η μητέρα βάζει κανονικά κιλά τότε δεν θεωρείται απαραίτητη. Ο γιατρός σου είναι από αυτούς που δεν θέλουν να αγχώνουν τις εγκυμονούσες. Ντόπλερ μπορεί να σου κάνει και να μην το γνωρίζεις. Όπως η δικιά μου γιατρός μου το έκανε χωρίς να το ξέρω εγώ. Όταν την είπα να κάνουμε το ντόπλερ μου είπε ότι κάνουμε σε κάθε υπέρηχο και ότι είναι καλό κάθε φορά.
Μην στεναχωριέσαι αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην εγκυμοσύνη σου και μην επηρεάζεσαι από άλλες καταστάσεις. Τα πας μια χαρά γιατί προβληματίζεσαι αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα όντως;
Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις που σου τα λέω όλα αυτά. Σου τα αναφέρω για να μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Very Happy

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ...ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΖΕ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΕΞΥΠΝΗ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΠΛΕΡ??????????? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΤΕΤ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ......ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΥΧΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΑΜΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΟΗΘΟΣ ΣΟΥ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 10 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 10 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 10 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 10 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 10 215994

pepelitsa

pepelitsa
Despoina ka8olou den pareksigw isa-isa..apla ksereis einai i prwth mou fora..mexri twra den eixa kamia idea gia egkymosynh k sxetika..diavazw pragmatakia sto internet eite sto forum eite monh mou allou kai kamia fora anxonomai monh mou k anarwtiemai gia to ena k to allo..

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:δεσποινα μου,τα ειδε χθες τα αποτελ,κ ειπε ειναι φυσιολογικα,ενω αυτος που μου εκανε το doppler(κ αυτος γυναικολογος)με ρωτησε αν περπαταω,του ειπα,ε καλα δεν ξεσκιζομαι κιολας στο περπατημα,ναι μου λεει αλλα δεν καθεσαι κ τον κ@λο σου..αρα κατι ειδε.ο δικος μου παλι μου ειπε να με δει σε ενα μηνα,κ η λογοκη λεει αν δει κατι θα με στειλει ξανα στον αλλον.. τι να πω τωρα. Rolling Eyes
Εγώ θα έλεγα να μην ανησυχείς τότε. ..αλλα αν είναι πάλι να σε φάει το άγχος ξανα πάρε ένα τηλ και στο δικό σου το γιατρό και σε αυτόν που σου έκανε το ντόμπλερ

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Anna na sou pw thn alhtheia den ton kserw kiolas..mia filh p gennhse m ayton mou ton systhse..egw diko mou giatro den eixa. Me eide teleytaia fora stis 27 evdomades eixa kaneis genikes eksetaseis to zaxaro mou htan 73 k mou eipe tha ta ksanapoume arxes septemvriou(34 evdomades) ektos aprooptou..kai kanenas logos gia kampyles klp..skeftomai mipws na paw na kanw monh mou kapoies eksetaseis k ap thn allh lew mipws eimai ypervolikh klp

Καλός είναι, δεν σε αγχώνει αλλά γιατί να πας 7 εβδομάδες μετά; Συνήθως πας μία φορά το μήνα. Δεν έχεις αγωνία να δεις το μωρό;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις