Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
627 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 627 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
letitsa έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ----------->

ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΧ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????????????????????
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ......ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994

Χαχαχα! Κανονικοτητα! Βεβαια νομιζω οτι ειναι καιρος να κοπει σε 2-3 βδομαδεσ....μερικες λενε οτι στον 9ο το σεξ βοηθα στη γεννα, δε θελω να το διακινδυνευσω ομως..

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ουτε εμεις με εντολη γιατρου Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ελπιζω με το που θα μπω στον 9ο να μας δωσει το πρασινο φως... γιατι μας βλεπω να παλαβωνουμε!!!

giotaki2

giotaki2
letitsa έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ----------->

ΚΑΝΕΤΕ ΣΕΧ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ????????????????????
ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ......ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994
χαχαχαχα είναι σαν το ποδήλατο βρε δε ξεχνιέται μη φοβάσαι χαχαχα

Καλή μου πήγα αγιόκαμπο πριν με το ζόρι βέβαια δεν είχα όρεξη αλλά επέμενε η αδερφή κ είπα να μη της χαλάσω το χατήρι, δεν είχα που δεν είχα όρεξη ξενέρωσα, είχε αέρα και κύμα και δεν ευχαριστήθηκα που να κολυμπήσω η φάλαινα θα με σκοτωναν τα κύματα... οπότε εκατσα στην πετσετούλα μου κ περίμενα να φύγουμε κ ήρθε ενα κύμα κ μας κατάβρεξε κ εκεί που καθόμασταν... πετσετες ρούχα κινητά τα πάντα δηλαδή σήμερα πραγματικά μου παν όλα ανάποδα...

Μου γέμισε τη σακουλίτσα με τα κουλουράκια που είχα μαζί άμμο (ο γαμπρός μου..)

Πήγα πήρα βαλίτσα κ μολις έφτασα σπίτι παρατήρησα ότι από κάτω ήταν σπασμένο το χερουλάκι που έχει.. περιμένω να ξημερώσει να παω στο μαγαζί πάλι...

Πήρα σάντουιτσ και μου βάλανε χωρίς να θέλω μουστάρδα και την απεχθάνομαι..

Μου τέλειωσαν τα λεπτα προς what's up Razz xaxaxa

Τι άλλο... δε κοιμήθηκα καθόλου το βράδυ.. κι αν συνεχίσω θα βρω κιάλλα οπότε σταματάω...

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΡΕ ΓΙΩΤΑ ΕΣΥ ΤΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΗΤΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΑΜΜΟ.....ΠΩ ΠΩ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994

emilou

emilou
κοριτσακια σας αφηνω...

παω να ετοιμαστω γιατι θα με παει ο αντρουλης μου να με κερασει ψαρακια...

καληνυχτα φιλακια πολλα...

giotaki2

giotaki2
Καλό βράδυ Έμη... καλή όρεξη να περάσετε όμορφα...

Ασε Νικολέτα... είναι να μη σε θέλει..

Βικάκο μου περαστικά σου εύχομαι, μακάρι να μη συνεχίσει και να είσαι κοντά μας πάλι σύντομα...
Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο από δω και πέρα..

Εγώ τώρα το νιώθω να με σμπρώχνει χαμηλά, δε θα ανησυχίσω ακόμη φαντάζομαι θα παίρνει θέση Rolling Eyes

pepelitsa

pepelitsa
Teleiwsa me tis douleies k me diafora alla k epestrepsa..vlepw lete gia sex..k emeis den kanoume apo otan arxisa na fouskwnw..fouskwna egw ksefouskwne to allo..xaxaxa!

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα εγκυούλες.Λυση δε βρηκα κοριτσια σημερα με το δοντι.Στο νοσοκομείο μου παν να περάσω το πρωί να με δουν αμα έχει κανά κενό αναμεσα στα ραντεβου -γιατι μετά τις 12.30 δεν έχουν οδοντίατρο.Εξω δε μπορω να βρω οδοντιατρο ανοιχτο.Οσοι βρηκα και δεν ειναι σε αδεια κλεινουν Πεμπτη μεσημερι κ μετα ανοιγουν παλι Δευτερα.Πονο δεν εχω μια μικρη ενοχληση ανεκτη ομως οταν πινω κρυο νερο.Η μανα μου με αποστόμωσε όταν της το πα.Ετσι πάει μου λέει παιδί και δόντι affraid ,και μου πε να κανω ενα κουράγιο ακόμα και να το φτιάξω μετα τη γέννα στη χειρότερη θα βάλω 'κανένα φο'

pepelitsa

pepelitsa
ti epathe to dontaki sou? den exw diavasei, alla mwre krima na perimeneis meta thn genna, opote sou vroun radeyou na to ftiakseis,to mwraki meta tha thelei olh thn prosoxh k ton xrono sou..tha eisai k lexwnitsa k ola ayta mazi mhn exeis k donti na ftiaxneis.

giotaki2

giotaki2
Nαι Γεωργία έχει δίκιο η Πηνελόπη καλύτερα τώρα που θα τρέχεις μετά με το μωράκι μην ανχώνεσαι όμως όταν βρεις ραντεβού λογικά μόνο σφράγισμα θα θέλει αφού πονάς μόνο με το κρύο (και λογικά και με τα γλυκά) κι αφού απλά έσπασε ένα κομματάκι..
Περαστικούλια σου πάντως Wink

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Θα δω αν μπορεσω να κανω κατι αυριο, αλλιως υπομονη μέχρι μετά το δεκαπενταυγουστο με ραντεβου, αν και με βλέπω μάλλον για απονεύρωση για να γίνει δουλειά -που λογικά γίνεται μόνο μετά τη γέννα πια( εσπασε μέρος του τραπεζίτη δοντι ομως,το σφραγισμα ειναι κομπλε στη θεση του -που είχα σφραγίσει πριν κανα 2 χρόνια).Σας ευχαριστώ για τα περαστικούλια!

Για το κοκό..χμμ.. εχει ενα δίμηνο που δεν κάνουμε λογω των συσπάσεων.Εχει μειωθει και η επιθυμία μου γι αυτό.Στην αρχή της εγκυμοσύνης οι ορέξεις χτυπάγαν κόκκινο Embarassed Embarassed
Για το τέλος της εγκυμοσύνης το χω ακούσει και εγώ πως κάνει καλό όταν μπεις στο μήνα σου..Ειδικα αν βλέπεις και φτάνει η ΠΗΤ σου λένε κάνε .. και με συνταγή γιατρού Twisted Evil

pepelitsa

pepelitsa
emena den me vlepw na kanw opote to prospernaw gia thn wra k tha to ksanaskeftw otan gennhsw. koritsia twra to vrady m exei piasei ena pragma ti na pw..ena paketaki amareti k ena twix exw faei..poly ypoglykemia simera!

giorgiap

giorgiap
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Kι εγώ τις τελευταίες μέρες είχα μια συνεχή πείνα για βλακειούλες. Ολη την ώρα από κατι μασούλαγα.

Tini13

Tini13
Με έχει φάει η αϋπνία κορίτσια μου απόψε, αύριο είπαν θα δροσίσει..

Εμείς επιτέλους πήγαμε jumbo να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και νομίζω ότι πήρα ό,τι έπρεπε..μόνο ρώγες για τα μπιμπερό δεν πήρα σήμερα (μου έδωσε αποστειρωτή και γυαλινα μπουκάλια μαζί μια καλή συνάδελφος) γιατί ξέχασα να τα πάρω μαζί μου να δω αν ταιριάζουν..δυσκολεύτηκα αρκετά η παντελώς άσχετη μέλλουσα μαμά, 3 ώρες φάγαμε να γυρνάμε! αύριο που θα είμαι ξεκούραστη έχω απορίες να μου λύσετε αν πήρα τα σωστά πράγματα!

Όσον αφορά στις συσπάσεις που είδα ότι αναφέρατε, εγώ πάλι ή δεν έχω συσπάσεις ή δεν καταλαβαίνω ότι έχω..μια χαρά νιώθω, εκτός τα κλοτσίδια της μπέμπας..μάλλον αν είχα θα το καταλάβαινα όπως τις περιγράφετε, τί να πώ..

Καλό μας ξημέρωμα ομορφούλες..αύριο πάλι..

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοιλουμπόνιααααααααααααααα!!!!

Κοιμήθηκα τέλεια ...ευτυχώς παναγιά μου μάλλον ήταν προπαρασκευαστικές οι συσπάσεις και μένα ....και μάλλον βοήθησε και το μαγνήσιο....δεν ξέρω..θα τη πάρω τηλέφωνο κατά τισ δώδεκα το μεσημεράκι να της πώ πως είμαι ...και να της πώ οτι βγήκε και η καλλιέργεια ούρων...που τελικά έχω μικρόβιο κρίμααααας!!!Να δώ τι θα μου πεί να τη ρωτήσω να πάω και καμιά βόλτα το Σαββάτο....door to door βέβαια στα μαγαζιά με το Μάκη να περιμένει απέξω με το αμάξι να ετοιμάσω βαλίτσα γιατί έχω αγχωθεί και με αυτό!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεεραααααα!!!!!!!!!τι κανετε κοιλιτσες?
εγω ειμαι εδω κ ναι,δεν γεννησα ακομα..με επιασαν κατι πετρωματα χθες ομως μου πηγε να..πιο πολυ γιατι δεν θα προλαβω τις διακοπουλες.ολο το απογευμα κ μεχρι να κοιμηθω το βραδυ,ειχα συσπασεις,αλλα αφου δεν ηταν συχνες κ δε συνοδευονταν απο αλλους πονους,ειπα να μην ενοχλησω τον ντοκ,αλλα τα ακουσα απο τον αντρουλη μου που δεν ξεκουραζομαι κ με εδιωξε κ νωρις νωρις για υπνο.σημερα ειμαι καλυτερα,ισως φταιει κ η ψυχολογια των διακοπων..προτελευταια μερα δουλειας κ αυριο το βραδυ..  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 893968

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αννούλι...τελικά έχουμε όλες συσπασούλες..είναι φυσιολογικό..αει σηχτήρ και τρελάθηκα από το άγχος.......!!!!Φεύγεις διακοπούλες ε???Άντε με το καλό μόνο να μην κουράζεσαι ρε συ.....εμένα μου τοτόνισε πολύ έντονα η γιατρός.....με το που μπήκα στον όγδοο!!!Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του Μάκη στο συνεργείο μας το κλείνουμε και το ανοίγουμε 3/09.....επιτέλους θα τον έχω όλο δικό μου...διότι έφευγε 7:30 το πρωί και γυρνούσε 7:30-8:00 το βράδυ εγώ όλη μέρα μόνη...........και μετά μέχρι να φάει να πούμε καμιά κουβέντα...λίγο και η κούραση ύπνοοοοοοοοοο ο κακομοίρης στις 10....!!!!

Tini13

Tini13
Καλημέρες και από μένα!! Εκεί γύρω στις 5 πρέπει να με πήρε ο ύπνος και ξύπνησα πριν λίγο Smile

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Βίκυ, Άννα και Τίνι!!
Εδώ χτες έβρεξε πάρα πολύ και δρόσισε, μετα από καιρό κοιμηθηκα χωρίς κλιματιστικό και νιώθω ότι ξεκουράστηκα!!!! Η ψυχολογία βέβαια και πάλι στα Τάρταρα....

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Τινάκο μου.....το βρυκόλακα έκανες???Από τη ζέστη από τι???Εγώ παναγιά μου κοιμήθηκα σαν πουλάκι..........δεν κατάλαβα τίποτα σηκώθηκα την γνωστή ώρα για κατούρημα ...και μετά κοιμήθηκα πάλι σαν πουλάκι....και στο πλάι διότι στην αρχή από το φόβο μου μην με πιάσουν τα ίδια .....είχα ξαπλώσει ανάσκελα.. ε και μετά στον ύπνο άλλαζα

inakriti

καλημερα και απο μενα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994

και εμεις ειχαμε ενα βραδυ χαλια!!!!

Ολα τα συμπτωματα που σας εχουν παρουσιαστει νομιζω οτι πλεον δεν ειναι ανησυχητικα αλλα προπασασκευαστικα

Αννουλα μου μην ανησυχεις να εισαι θετικη οτι ολα θα πανε καλα στις διακοπες

Τινη μου καλωριζικα τα πραγματακια

Πηνελοπη μου κανενα ΙΚΑ δεν σου βαζει απο μονο του λεφτα Very Happy αφου γεννησεις εχεις προθεσμια ενα τριμηνο να πας η ιδια ή να στειλεις καποιον με εξουσιοδοτηση να καταθεσεις τα δικαιολογητικα που γεννησες για να σου βαλουν τα λεφτα ... αρα απο σενα εξαρταται ποτε θα τα παρεις ...και με αυτα που ακουγοντε το γοργον και χαριν εχειν πριν τα κοψουν ολα τα επιδοματα

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ίνακο και Δεσποινάκο καλημέρα!!!!

Τελικά δεν τη γλύτωσα την αντιβίωση....για μια βδομάδα amoxil....πρωί βράδυ!!!!!!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ινακο,τινη,δεσποινα,βικυ!!την καλημερα μου!!!τα υπολοιπα κοριτσια κοιμουνται ακομα?τυχερες......κοιμηθειτε τωρα που μπορειτε!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
inakriti έγραψε:καλημερα και απο μενα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 12 215994

και εμεις ειχαμε ενα βραδυ χαλια!!!!

Ολα τα συμπτωματα που σας εχουν παρουσιαστει νομιζω οτι πλεον δεν ειναι ανησυχητικα αλλα προπασασκευαστικα

Αννουλα μου μην ανησυχεις να εισαι θετικη οτι ολα θα πανε καλα στις διακοπες

Τινη μου καλωριζικα τα πραγματακια

Πηνελοπη μου κανενα ΙΚΑ δεν σου βαζει απο μονο του λεφτα Very Happy αφου γεννησεις εχεις προθεσμια ενα τριμηνο να πας η ιδια ή να στειλεις καποιον με εξουσιοδοτηση να καταθεσεις τα δικαιολογητικα που γεννησες για να σου βαλουν τα λεφτα ... αρα απο σενα εξαρταται ποτε θα τα παρεις ...και με αυτα που ακουγοντε το γοργον και χαριν εχειν πριν τα κοψουν ολα τα επιδοματα
ινα μου,για πες μου αν ξερεις,19mm δεν ειναι κοντος ο τραχηλος?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα τη ρώτησα και μου είπε να μιλήσεις με το γιατρό σου και οτι σου πει αυτός που σε παρακολουθεί!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις