Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:και που βγηκε απο κατω 4 κιλα μωρακι?????εγω παλι λεω μετα θα ειμαι σα μαυρη τρυπα απο κατω....που να κλεισει εκεινο το πραγμα?
αχ σοφακι,βγηκε,πως βγηκε ρωτα με..2 μερες μεταγγισεις αιματος εκανα..εγω ειπα οτι δεν γενναω ξανα τοσο μεγαλο παιδι..ειναι πολυ ζορι.
κλεινει η μαυρη τριπα οζωντος!χαχαχα!! Razz

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω κατι χαζες αποριες τι να σου πω....θελω να κανω επισκληριδιο αλλα το εχω ενα φοβο.αν θηλαζεις οντως δε μενεις εγκυος?και επαφες ποτε ξεκινας ξανα?γιατι αυτο το αθλημα απο τοτε που εκανα το τεστ το ξεχασαμε πληρως!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εχω κατι χαζες αποριες τι να σου πω....θελω να κανω επισκληριδιο αλλα το εχω ενα φοβο.αν θηλαζεις οντως δε μενεις εγκυος?και επαφες ποτε ξεκινας ξανα?γιατι αυτο το αθλημα απο τοτε που εκανα το τεστ το ξεχασαμε πληρως!
α,καλα εισαι..κ εγω το εχω ξεχασει απο τοτε που εμεινα εγκυος!!! Very Happy αν θυλαζεις,δεν μενεις εγκυος,αλλα διαβασα καπου σε φορουμ οτι μια κοπελα εμεινε εγκυος ενω θυλαζε,αρα δεν μπορω να σου πω 100%..οσο για επαφες,εμας μας εδωσςε πρασινο φως,αφου σαραντησα κ πηγα να με δει ο γυναικολογος..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εντωμεταξυ πρασινο φως ειχαμε απο το τριτο μηνα και μετα αλλα που????καθε φορα με ρωταει κιολας ο γιατρος αν ερχομαστε σε επαφες.επιτηδες το κανει???εγω κοντευω να ξεχασω και τι χρωμα εχει.. Rolling Eyes

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:εντωμεταξυ πρασινο φως ειχαμε απο το τριτο μηνα και μετα αλλα που????καθε φορα με ρωταει κιολας ο γιατρος αν ερχομαστε σε επαφες.επιτηδες το κανει???εγω κοντευω να ξεχασω και τι χρωμα εχει.. Rolling Eyes
εμεις σε ολη την εγκυμοσυνη ηρθαμε σε επαφη 3-4 φορες ολο κ ολο..κ ειχαμε το οκ απο τον πρωτο μηνα..καλα κ τωρα δεν το συζηταμε καν..με αυτην την μπακα που να πλησιασει..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μας ειχε ζωγραφισει και τη σταση σε χαρτι αλλα που να με πλησιασει ο Γιωργος...και του ελεγε ο γιατρος -καλα δε τη λυπασαι?- ποσο απελπισμενη φαινομαι????αλλα τωρα δε ρωταω γιατι ξερω την απαντηση.ισως και γι'αυτο να μη κατεβηκε τωρα που ειχε αδεια.σου λεει δε θα τη γλυτωσω.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:μας ειχε ζωγραφισει και τη σταση σε χαρτι αλλα που να με πλησιασει ο Γιωργος...και του ελεγε ο γιατρος -καλα δε τη λυπασαι?- ποσο απελπισμενη φαινομαι????αλλα τωρα δε ρωταω γιατι ξερω την απαντηση.ισως και γι'αυτο να μη κατεβηκε τωρα που ειχε αδεια.σου λεει δε θα τη γλυτωσω.

Razz Razz Razz Razz μαλλον ολες ετσι φαινομαστε..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι αλλα το τι θελει και αλλο μωρο στο καπακι????3 εχει στοχο.αλλα τοτε θα μαρτυρησει γι'αυτο το 9μηνο!μα και γυμνη που με βλεπει...τπτ????δε λαχταραει?καλα εχω μια τεραστια κοιλουμπα αλλα ας μη κοιταει εκει...χιχι!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!! Επιτελους λιγη δροσια! Σοφουλι ποιος καλε ζωγραφισε τη σταση; Ο γιατρος; :p :p

Κοριτσια κ εγω ειμαι αποφασισμενη να μην κανω επισκληριδιο.. Ειμαι γενικα φοβιτσιαρα κ δεν αντεχω τον πονο αλλα αυτη Τη φορα θα προσπαθησω....λεγονται πολλα γενικα για την ενεση αυτη .. Δε σημαινει ομως οτι επειδη μερικεσ κοπελεσ δεν ειχαν προβληματα μετα στη μεση, δε θα εχουν κ οι υπολοιπες.... Σε αλλα φορουμσ εχω διαβασει οτι εχει αφησει ευαισθησια στη μεση κ πλατη σε πολλες..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ελενα!
ο γιατρος μας εδειξε ολο το καμα σουτρα για εγκυες! Wink η νυφη μου εκανε επισκληριδιο πριν 3 χρονια και σε καθε αλλαγη του καιρου εχει ενοχληση.ο γιωργος φοβαται πιο ακραια πραγματα...να μη μεινω αναπηρη.ουφ!δε ξερω θα μιλησω με το γιατρο και βλεπουμε!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλα αυτο περι υποτιθεμενης αναπηρίας το ακουσα κ εγω κ μου φαινεται εντελως υπερβολικο.. Τα πονακια ομως σιγουρα μπορει να τα εχουμε αν κανουμε την ενεση.. Κ εγω θα μιλησω με το γιατρο αν κ ξερω πολυ καλα οτι θα μου πει να την κανω! Παντως αν το μωρακι ειναι περιπου 2800-3000 δε χρειαζεται. Βγαινει πολυ ευκολα χωρις να πονας τοσο...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
-το πολυ ευκολα- το λες με πολυ ευκολια,Ελενα!μακαρι να ειναι ετσι! Very Happy μπορει οντως να μην ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:-το πολυ ευκολα- το λες με πολυ ευκολια,Ελενα!μακαρι να ειναι ετσι! Very Happy μπορει οντως να μην ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα!εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε!

Καλα σιγουρα! Εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λεμε.. Αλλα γενικα η μαμα μου κ στις 2 γεννες πονους περιοδου ειχε και λιγο πιο εντονες. Δε πονεσε πολυ γιατι ειμασταν μικρα μωρα... Ευελπιστω να εχω παρει απο αυτη!!
Αντε να αρχισουν σιγα σιγα οι γεννες να μας λετε τις εμπειριες σας κοριτσια!!

Elpida Aksiwti

Elpida Aksiwti
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια! Κουβεντα για επισκληριδιο ανοιξαμε! Σοφια δεν εχουμε συστηθει . Περιμενω αγορακι γυρω στις 6/9... Βεβαια ο γιατρος μου ειπε οτι μαλλον με κοβει για τελευταια βδομαδα Αυγουστου... Επισκληριδιο ΔΕ θα κανω για τους λογους που αναφερατε . Επισης η αδερφη μου γεννησε ενα κοριτσακι 3150 περσι τετοια εποχη ΧΩΡΙΣ επισκληριδιο κ ειχε πολυ ευκολη γεννα. Πραγματικα οπως λες ελενα σαν πονους περιοδου στη χειροτερη μορφη αλλα οχι συνεχομενοι. Στο ζενιθ εφτασαν λιγο πριν γεννησει κ δεν εβγαλε ουτε κραυγες ουτε ουρλιαχτα κ βλακειες που ακουμε απο δω κ απο κει.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω το εχω ξαναπει....η μητερα μου γεννησε διδυμα στο 10λεπτο και την αδελφη μου στο τσακ μπαμ!αν τη ρωτησεις θα σου πει πως η νεολαια ποναει πιο πολυ στη περιοδο....και η πεθερα μου που ηρθε τις προαλλες τα ιδια μου ελεγε.εγω ημουνα 2200 και ο αδελφος μου 2600.η αδελφουλα μου 3100 περιπου.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ελπιδα!δεν εχουμε γνωριστει!εγω περιμενω κοριτσακι 21/09.και εγω φανταζομαι πως δε θα μ'ακουσει και οοοολη η κλινικη!αν και δε νομιζω κιχ να πω....απλα το τι θα λεω θα ειναι το θεμα....

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ..........
ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ------>Η ΓΕΝΝΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 893968  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 893968  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 893968
ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΑΜΑ ΔΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ....ΑΜΑ ΑΝΤΕΧΩ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ)ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ 4 ΚΙΛΑ ΜΩΡΟ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 13953
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΕΧ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 966307  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 966307  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 966307 ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ..... ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ.....ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ??????????? ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.....

Elpida Aksiwti

Elpida Aksiwti
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλα θα κανει ο γιατρος σου..Εμενα το μωρο το ειδαμε χθες βραδυ που πηγα στο γιατρο.. Ειμαι 36+2 κ το μωρο 2750! Γιαυτο μου ειπε κιολας οτι μετα τις 23 αυγουστου τυπικα ειμαι ετοιμη αφου το μωρο θα ειναι περιπου 3000-3200 max...θα δουμε ομως κιολας. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
το πρωτο σου ειναι ελπιδα?

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Elpida Aksiwti έγραψε:Καλα θα κανει ο γιατρος σου..Εμενα το μωρο το ειδαμε χθες βραδυ που πηγα στο γιατρο.. Ειμαι 36+2 κ το μωρο 2750! Γιαυτο μου ειπε κιολας οτι μετα τις 23 αυγουστου τυπικα ειμαι ετοιμη αφου το μωρο θα ειναι περιπου 3000-3200 max...θα δουμε ομως κιολας. Τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!

2700;; kaλε εσυ δλδ μπορει να γεννησεις σε 2 βδομαδουλες περιπου;; Και θα εισαι η πρωτη λογικα!!! Που θα γεννησεις;

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 32 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΗΤΑΝΕ 2400......ΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΗΣ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2800 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΕΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΗΤΩ ΠΕΙΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΠΙΛΕΣ....ΤΗΣ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΝUK ΠΟΥ ΕΚΑ;ΝΑΝ 2,5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟ ΦΤΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΙΠΙΛΕΣ ΠΟΥ ΦΟΣΦΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ....ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ..( Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΠΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ : ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΠΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ....Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΩ)  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 19 215994

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090313&itmid=5035050

ΑΛΛΑ ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ....ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΠΙΠΙΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ?????????

Elpida Aksiwti

Elpida Aksiwti
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Sofia ναι! Το πρωτο μου και εχω πολλη αγωνια και ανυπομονησια!!!

Ελενα στο ιασω σε τρικλινο απλο εννοειται.. Να δουμε ποσο θα παει το μαλλι!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχχαχαχαχ!Νικολέτα πεθαίνω για τον άντρα σου και ο δικός μου κάτι τέτοια κάνει......και μετά με κοιτάει σα χάνος.....!!!!Λοιπόν γύρισα από τα ψώνια....πήρα από Mothercare(βιάστηκα ο [email=μ@λ@κ@ς]μ@λ@κ@ς[/email]) νυχτικά...60 ευρώ με μανικάκι ένα πουά με ρόζ μώβ πινελιές και ένα μπλέ....και κάτι εσώρουχα για τώρα διότι δεν με προλαβαίνω η γυναίκα....και πάμε πιο δίπλα που είχε ένα εσωρουχάδικο με ρόμπες και νυχτικά ασορτί μαζί .....στη μισή τιμή από ότι τα πήρα εγώ[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] τεσπα πήρα μια ρόμπα γκρί με τσαχπινιά swarovski 20 ευρώ παντοφλάκια πετσετέ πουά σαγιονάρες αντιολισθητικές.....και μετά μπήκα σε ένα μαγαζί....με ρούχα ποιότητας σαν τα κινεζίκα...και ξεσκίστηκα......πήρα 2 παντελόνες 4 μπλούζες και ενα φορεματάκι.... μακρί όλα 55 ευρώ...(τη παντελόνα δε τη μια την είχα βρεί στο κινέζο 15 και τη πήρα 10 εγώ....)τεσπα "ψωνίστηκα" μια χαρά!!!ΘΑ τα πλύνει το μανούλι και θα μου τα ετοιμάσει να τα βάλουμε στη βαλιτσούλα να είμαι έτοιμη!!!!Για το μπέμπη δεν πήρα τίποτις ακόμης σε ρουχαλάκι διότι προβληματίστηκα με τα νούμερα αρκετά....το 0 φαινότανε μικρό και το 1 δεν ήξερα...είπαμε με τη μάνα μου και τη αδερφή μου να δούμε πόσος θα γεννηθεί και θα μου πάρουν επιτόπου...να μου το πλύνουν να μου το φέρουν όταν έρθει η ώρα!!!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
BIKY MOY MIA ΧΑΡΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ....ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.....ΟΥΤΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ...ΟΥΤΕ ΠΙΤΖΑΜΟΥΛΕΣ.....ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ ΕΧΩ ΧΑΧΑΧΑΧ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ ΕΓΩ ΠΗΡΑ ΕΝΑ 0-3 ΚΑΙ ΕΝΑ 1-3 ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΤΟΝ ΧΩΡΑΝΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΕΛΑΚΙ ΑΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ μεγαλωνουν πολυ τα μπεμπακια σας!! Εγω ειχα παει 27 ιουλιου :ηταν περιπου 1,5 κιλακι! Τωρα 3 σεπτεμβρη! Θα σκασω μεχρι τοτε!
Βικυ ωραιες οι αγορες σου! Smile
Οντως δες ποσο ειναι περιπου το νινακι, μην παρεις τσαμπα το 0... Εγω στα marks& spencer που πηγα το 0 ελεγε μεχρι 53 εκατοστα! Μπορει να μην του κανει κιολας!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις