Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
449 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 449 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σε όλες!

εγώ σήμερα κατάφερα να κοιμηθώ καλούτσικα, μόνο μια φορά σηκώθηκα όλο κι όλο και το πήγα μετά σερί ως τις 9..
Χθες είχαμε σόου με τη συναρμολόγηση της κούνιας, μετά την αλλαγή που κάναμε, αφού μας έδωσαν την πρώτη χωρίς το συρτάρι και την αλλάξαμε, τώρα προέκυψαν προβληματάκια με τις τάβλες και τα ροδάκια..θα γίνει της κολάσεως στο Prenatal σήμερα που θα ξανακατέβει ο Μάνος..

Giorgia για καλό σε κράτησαν κορίτσι μου, όπως και να'χει θα σε παρακολουθούν καλύτερα κι εσένα και το μπεμπάκι..όποτε μπορεις μας ξαναγράφεις νέα σου..

Να σας ρωτήσω και μια απορία μου..εγώ τελικά αυτή την καφέ κάθετη γραμμή δεν την έχω βγάλει αλλά η κοιλιά μου ειδικά δεξιά και αριστέρα από τον αφαλό μου έχει γεμίσει μικρές μικρές μπλε φλεβίτσες (ευρυαγγείες; ) και έχει σκουρήνει το δέρμα μου σε μια καφετί απόχρωση..έχει δει καμιά άλλη κοπέλα κάτι τέτοιο;;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!
Γεωργια,ευχομαι να πανε ολα καλα και συντομα να γυρισεις στο σπιτακι σου!
Τινι,εγω εβγαλα αυτη τη γραμμη,εχω και τετοιες φλεβιτσες...η κοιλια σκουρυνε και αναπτυχθηκε και τριχοφυΐα που δεν εχω τριχες ουτε στα χερια!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να παλι το χαμογελαστο παιδακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994

emilou

emilou
καλημερα κ απο μενα...

κ εγω σχετικα καλα κοιμηθηκα χτες, αν εξαιρεσουμε οτι για καποιον λογο φοβαμαι μετα απο την ταχυπαλμια που επαθα στο σαββατο το βραδυ (και μια μικροτερη χτες το βραδυ) να κοιμηθω τελειως ξαπλωτη!!! και κοιμαμαι στο σαλονι στον καναπε να με στηριζει σε πιο ανασηλωμενη σταση!! το κακο ειναι οτι ταλαιπωρειται και ο καημενος ο αντρας μου μαζι και θελει να κοιμαται κ αυτος στο σαλονι για να με εχει κοντα και κοιμαται στον 2θεσιο!!!!!!

Γεωργια ευχομαι τα καλυτερα... υπομονη και κουραγιο... και ολα καλα θα πανε!! γελασα πολυ με τα πρωτα ρουχα που σου εφερε ο αντρας σου!! να μπαινεις να μας λες τις εξελιξεις...

giotaki2

giotaki2
sunny καλημέρα εγκυούλες μου πως είσαστε σήμερα?

Τινάκο υπομονή κορίτσι μου έτυχε μωρε, απλά θα ταλαιπωρηθήτε λίγο παραπάνω, θα σας την αλλάξουν πάλι μη σκας.

Έμη ωραία τα νέα μια χαρά ο μπεμπούλης, μην σε ανχώνει που δε πήρε ακόμη καλά θέση, έχεις χρόνο, το θετικό είναι ότι έχει το κεφαλάκι του προς τα κάτω. Ούτε κι εμείς είδαμε φατσούλα είναι πολύ δύσκολο τώρα που μεγάλωσαν και εκεί που βρίσκονται να δεις.

Γεωργία περαστικά κορίτσι μου, τι ξαφνικό ήταν αυτό; κατα τη γνώμη μου καλύτερα να μεινεις εκει να σε παρακολουθουν να είσαι ήσυχη.. εύχομαι όλα να πάνε καλά.
Τι συγκινητικός ο αντρούλης σου... πραγματικα με συγκίνησε κι εμένα, μέχρι και το λαπτοπ σου έφερε!

Να καλως ορίσω κι εγώ το νέο μέλος μας, είμαι η Γιώτα και περιμένω αγοράκι στις 21/9.
Με το καλό να έρθει η μπεμπούλα σου...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμη και εμενα τα ιδια εκανε.εγω κοιμομουνα στο τριθεσιο και αυτος στο διθεσιο για να μη μ'αφησει μονη!
γιωτακι,πηγες στο γιατρο?ολα καλα?

emilou

emilou
κ εμενα η γραμμη εχει εμφανιστει αλλα ειναι πολυ αχνη... γυρω απο τον αφαλο εχει σκουρηνει πιο πολυ, ευρυαγγειες μικρης εκτασης εγω εχω κανει σε διαφορα σημεια του σωματος!! στην κοιλια εχω κανει στα πλαινα μετα την β επιπεδου γιατι με πατουσε ο γιατρος με δυναμη με τον υπερηχο!!!
κ αυτο με την τριχοφυια το εχω κ εγω Σοφουλι... μου ειπαν οτι μετα πεφτουν!!! ελπιζω!! γιατι αλλιως θα γινω η καλυτερη πελατισσα καποιου δερματολογου...

emilou

emilou
καλημερα Γιωτακι  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994

πες μας τα νεα του δικου σου....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν μεινουνε ετσι...αρκουδακι θα ειμαι!!!!!πρωτογαλα βγαζει καμια?καλα μη με ρωτησετε εμενα...απο τη 16η εβδομαδα τρεχει και τωρα.....ολο μουσκεμα ειμαι.

emilou

emilou
α ρε Σοφουλι τελεια η φωτο της κορουλας σου!!!

κ εμας το δικο μας τιποτα!!! αλλα κ αλλα ξερει να μας τα δειχνει πρωτο πλανο!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ετσι ειναι οι αντρες εμη μου!!!!ολα τα δειχνουνε!!!!!!ενω τα κοριτσια ολο φωτο θελουνε!!!! Wink
την εβαλα γιατι ηθελε να τη δει η Τινη!

giotaki2

giotaki2
Νίκη αντε βρε κορίτσι μου να τελειώνεις με αυτή τη δουλειά επιτέλους σε χάσαμε... θα σου κάνουμε εμεις παρέα μη σκας.

Ρε Στέλλα 7 χιλ.???? Shocked κατάλαβα καλά? ρε ετσι όπως πας θα γεννήσεις πριν από όλες μας... μήπως βιάζεσαι ή το ριξες στη γυμναστικη?

Να σας πω και τα δικά μας...
Ο μπεμπούλης μια χαρούλα είναι, με το κεφαλάκι κάτω, ντοπλερ καλό, τράχηλος, αμν. υγρό, μήτρα όλα καλά!
Δεν έχει καμία περιτύληξη λέει κι αυτό με χαροποίησε πολύ..
Πριν βάλει τον υπέρηχο έπιασε με τα δυο του χέρια την κοιλιά και την πίεζε πιάνοντας το μωρό. Μια χαρά είναι λέει!
Είναι γύρω στα 2.400-2.450 κ. και λέω δηλαδή θα βγει γύρω στα 3.5? και μου λέει μπα όχι δε νομίζω να φτάσει τόσο θα πρέπει να τις πάρει όλες τις εβδομ. μέχρι τέλους και δε νομίζω να τις πάρει όλες. Λέω από τι εξαρτάται και μου λέει τιποτα από το Θεο! Αλλά λογικά κάτι θα ξέρει αυτός και λέει.

Για τις αποικίες στην καλλιέργεια μου είπε είναι φυσιολογικό μου δοσε αμοξιλ για 5 μέρες(από 3) και 2 ώρες πριν γεννήσω θα μου χορηγήσουν και ενδοφλέβια για παν ενδεχόμενο γιατί ποτέ δε φεύγει 100% μου λέει. Για να μη κολλήσει κάτι το μωρό. Δώσε μου ότι θες λέω δεν έχω πρόβλημα.
Δεν είναι ανησυχιτικό και δεν ευθύνεται κάτι οπότε μας έδοσε το πράσινο φως για μπανάκια και σεχ!!! Very Happy Οπότε συνεχίζουμε και με συνταγή γιατρού!

29/8 έχουμε πάλι ραντεβού θα χουμε μπει και στο μήνα μας. Μια χαρά σε βλέπω λέει, είσαι και "φιτ" (για κιλά δε με ρώτησε ευτυχώς παναγία μου...) και φευγοντας λέω στο μάκη καλά αυτός δε πάει να κοιτάξει λίγο τα μάτια του? μυωπία θα΄χει τελευταία χαχαχαχα

Το καλό είναι δεν είχε καθόλου κόσμο τελειώσαμε αμέσως και στην αρχή είχαμε και το χρόνο να ζαλίσουμε τη μαια με ερωτήσεις για την ώρα του τοκετου! Γενικώς χτες ήταν μια όμορφη μέρα... Very Happy

Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Δευ Αυγ 13, 2012 11:56 pm, 1 φορά

giotaki2

giotaki2
Καλές μου εγώ αυτή τη γραμμούλα δεν την έβγαλα, σπασμένα αγγεία έχω κι εγώ εδώ κι εκεί από κανένα, ραγάδες και τριχούλες όχι, αλλά έκανα ξηροδερμία τελευταία και με φαγουρίζει πολύ κι ας βάζω όλη μέρα κρέμα! ειδικά το βράδυ στον ύπνο με φαγουρίζει πολύ άσχημα..

Σοφούλι εγώ πρωτόγαλα όχι ακόμη, μόνο καμια σταγονίτσα όταν κάνω μπανιο και σκουπίζομαι εκεί αν το πιεζω βγαζει. Αλλά δε το πειράζω δε παίζω με την τύχη μου ας έρθει όταν είναι η ώρα του..

Α ρώτησα το γιατρο για τα πονάκια και μου είπε φυσιολογικά είναι από δω και πέρα θα τα έχουμε να μην ανησυχώ.

Και αυτό που πεταγόταν τόσες μέρες από τα αριστερα και γελούσαμε με το μάκη δεν ήταν τελικά το πόδι του αλλά το ποπουδάκι του χαχαχα τα πόδια τα έχει πάνω δεξιά... πολύ γέλιο!

emilou

emilou
αα μπραβο Γιωτακι... ολα καλα... εχουμε μπει στην τελικη ευθεια!! θρεφταρακι κ το δικο σου!! μπραβο!

τωρα στο τελος μαλλον δεν πολυασχολουνται με τα κιλα! ξερουν οτι, οτι εγινε εγινε!! εγω χτες του ελεγα ποσα γλυκα τρωω την ημερα και γελαγε!! και μαλιστα με ρωταγε... για πες εφαγες τιποτα καλο?? Very Happy Very Happy

giotaki2

giotaki2
emilou έγραψε:αα μπραβο Γιωτακι... ολα καλα... εχουμε μπει στην τελικη ευθεια!! θρεφταρακι κ το δικο σου!! μπραβο!

τωρα στο τελος μαλλον δεν πολυασχολουνται με τα κιλα! ξερουν οτι, οτι εγινε εγινε!! εγω χτες του ελεγα ποσα γλυκα τρωω την ημερα και γελαγε!! και μαλιστα με ρωταγε... για πες εφαγες τιποτα καλο?? Very Happy Very Happy
χαχαχα άκου να δεις που φτάσαμε...
Αυτό σκέφτηκα κι εγώ, και να ρωτήσει τώρα τι θα γίνει? όσα πήραμε μήραμε δε μπορούν να κάνουν κάτι...
Ναι θρεφταράκι το καλό μου το τρώει όοοολο του το φαγητό χαχαχαχα

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμεις εχουμε γιατρο σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994 αντε και κοντευουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μια χαρα ο μπεμπουλης γιωτακι!!!!

giotaki2

giotaki2
Ναι σοφούλι το θυμάμαι αντε να έρθεις να μας πεις ευχάριστα νέα, καλά αποτελέσματα εύχομαι, τι ώρα θα πας?

emilou

emilou
εισαι μια εβδομαδα παραπανω απο εμενα... οποτε κ εμενα τοτε στα ιδια με τον δικο σου θα ειναι!!! α ρε τι βγαζει η ηπειρος!!!!!!

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:ετσι ειναι οι αντρες εμη μου!!!!ολα τα δειχνουνε!!!!!!ενω τα κοριτσια ολο φωτο θελουνε!!!! Wink
την εβαλα γιατι ηθελε να τη δει η Τινη!

Σοφάκι μου καλημέρα! ξετρελάθηκα με τη φωτογραφία! πρώτη φορά βλέπω μπεμπάκι να γελάει στην κοιλιά της μανούλας του! εγώ μόνο μια φορά είδα τη δικιά μας με το δάχτυλο στο στόμα, το δικό σας όμως είναι το κάτι άλλο! σχεδόν εσύ ξέρεις πώς θα μοιάζει όταν γεννηθεί, πολύ καλή φωτογραφία!

Γιωτάκι μου πολύ καλά νέα πήρες κι εσύ από το γιατρό, πάρε και την αντιβιωσούλα σου και ξεμπέρδεψες και με τις αποικίες! Να σε ρωτήσω κάτι, γιατί σου είπε ο γιατρός ότι δεν βλέπει να παίρνεις όλες τις εβδομάδες; και σχετικά με τον τοκετό τί πληροφορίες σου έδωσε;

Εγώ κορίτσια πρωτόγαλα σταγόνα, καμιά φορά παρατηρώ στις θηλές μου κάτι ασπραδάκια που ίσως λένε είναι πύαρ που έχει ξεραθεί αλλά τίποτα παραπάνω..αλλά φαντάζομαι στάνταρ δεν υπάρχουν, οπότε δεν ανησυχώ..

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
7 η ωρα εχουμε ραντεβου!!!!!!!!!!!θα με δει και απο κατω και ειναι ο εφιαλτης μου.... Crying or Very sad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφάκι μου καλημέρα! ξετρελάθηκα με τη φωτογραφία! πρώτη φορά βλέπω μπεμπάκι να γελάει στην κοιλιά της μανούλας του! εγώ μόνο μια φορά είδα τη δικιά μας με το δάχτυλο στο στόμα, το δικό σας όμως είναι το κάτι άλλο! σχεδόν εσύ ξέρεις πώς θα μοιάζει όταν γεννηθεί, πολύ καλή φωτογραφία!

γελαει για το μπαμπακα της!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:Σοφάκι μου καλημέρα! ξετρελάθηκα με τη φωτογραφία! πρώτη φορά βλέπω μπεμπάκι να γελάει στην κοιλιά της μανούλας του! εγώ μόνο μια φορά είδα τη δικιά μας με το δάχτυλο στο στόμα, το δικό σας όμως είναι το κάτι άλλο! σχεδόν εσύ ξέρεις πώς θα μοιάζει όταν γεννηθεί, πολύ καλή φωτογραφία!

γελαει για το μπαμπακα της!!!!!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 30 215994

Θα τον τρελάνετε!!!!!! πότε με το καλό έρχεται το αγόρι σου με μετάθεση;

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
στις 27 περιπου!!!εχουμε ακομα!!!!

Tini13

Tini13
Κι εγώ θέλω γιατρό!!!!!! σε δέκα μέρες έχουμε ραντεβού ξανά Sad

giotaki2

giotaki2
Δε ξέρω Τίνη μου κάτι ξέρει παραπάνω για να το λέει τι να πω, θα σε γελάσω.

Για την ώρα της γέννας ρωτήσαμε τη μαία που θα πάμε, αν θα είναι αυτές οι ίδιες οι μαίες εκεί, αν μας βοηθάνε με τις αναπνοές και τέτοια.
Μας είπε πως δεν θα είναι οι ίδιες αλλά ότι έχει πολύ καλές μαίες εκεί στη μαιευτική που σε βοηθάνε καθ΄όλη τη διάρκεια και είναι μαζί σου, σου λένε τι να κάνεις και να μη φοβάμαι.
Ο πατέρας απαγορεύεται να είναι μέσα και να θέλει δεν τον αφήνουν με τίποτα λέει (είναι Δημόσιο το νοσ.)
Ε δικαιολογία έψαχνε κι ο δικός μου...
Δε χρειάζεται να ξέρεις κάτι μου είπε θα σου λένε εκείνη την ώρα τι να κάνεις.
Ο γιατρός δε μου είπε κάτι δε τον ρώτησα.

Απλά έχω μία απορία τώρα εγώ και ξέχασα να ρωτήσω.
Αν γεννάει κάποια σε Δημόσιο και γνωρίζει ας μου πει.
Στη βαλίτσα θα πάρουμε και είδη υγειηνής για το μωρό πχ. αφρόλουτο/σαμπουαν για το μπανιο του ή γαζούλες και οινόπνευμα για τον καθαρισμο του λώρου και τέτοια ή σου δίνουν εκει??? Rolling Eyes
Γιατί το μωρό θα το έχουμε συνέχει δίπλα μας από όσο ξέρω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις