Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
480 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 480 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
να μαι και εγω....
καλημερα κοριτσακια μου...
βλεπω τα περισσοτερα πραγματακια για τα μωρακια ειναι σχεδον ετοιμα....καλεσ μανουλες!!!!!!!!!!!!!!!
εφτασα στα δεκα κιλα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy εγινα με πιασηματα οπως λεει ο γιαννης.
αγορασα επιτελους πιτζαμουλες για την κλινικη και σημερα της πλενω και επιτελους να; ετοιμασω την βαλιτσα γιατι δε3ν νομιζω να παρουμε πολλες μερεσ αποο τον εννατο....σε δεκα μερες μπαινω στον μηνα μου αρα πρεπει να ειναι και αυτο ετοιμο..
ααααααααααααα να μην ξεχασω να καλοσορισω την καινουρια φιλι ΛΙΛΑ καλως ηρθες στην τρελη παρεα μας....
ειμαι η νικολετα περιμενω αγορακι με πιθανη 27/σεπτεμβριου/ (αν και δεν το βλεπω) καθε φορα που καλοσοριζω καποια αισθανομαι οτι ειμαι σε ομαδα απεξαρτισης χαχαχαχα  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 215994  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 215994

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα Νικολετα!!

κ εγω στα 10 κιλα ειμαι (11 για την ακριβεια αλλα το ενα μου το χαρισε ο γιατρος και εγω το δεχτηκα!!)

εμεις κοντραριζομαστε απ οτι βλεπω... 27 εσυ... 26 εγω, για να δουμε!! κ εγω για 26 δεν το βλεπω!! το κακο ειναι οτι θα λειπει ο γιατρος μου 11-13/9 οποτε καλο ειναι να μην γινει κατι τοτε!!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:καλημερα Νικολετα!!

κ εγω στα 10 κιλα ειμαι (11 για την ακριβεια αλλα το ενα μου το χαρισε ο γιατρος και εγω το δεχτηκα!!)

εμεις κοντραριζομαστε απ οτι βλεπω... 27 εσυ... 26 εγω, για να δουμε!! κ εγω για 26 δεν το βλεπω!! το κακο ειναι οτι θα λειπει ο γιατρος μου 11-13/9 οποτε καλο ειναι να μην γινει κατι τοτε!!
εμενα λειπει τωρα αλλα ερχετε την τεταρτη αρα το απογευμα θα παω να δω τη γινετε γιατι ο μπεμπουλης πολυ κουνιετε και θα εχουμε ατυχημα.....και να σου πω την αληθεια θελω να γεννησω μια εβδομαδα αφου μπω στον εννατο....κλεινω και ραντεβου μονη μου χαχαχαχα

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!πώς είναι τα κοιλουμπόνια σας;;;;

Καλημέρα Λίλα μου!Καλώς ήρθες στο club!Εγώ είμαι η Ελευθερ´ια και έχω ΠΗΤ28/10,περιμένω κοριτσάκι!

Κοριτσάκια μην μιλάτε για κιλά!!!Εσείς καλά πάτε,δέκα κολέγια και μπαίνετε στον μήνα σας!!!!Εγώ 7μιση μηνών και έχω πάρει ήδη 8,δηλαδή στον 9ο θα είμαι φακλανίτσα!χαχαχαχα!Μωρέ δεν πειράζει γερά παιδάκια να έχουμε!Αν και με το κωλοτσίγαρο αγχώνομαι λιγάκι!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 654316

emilou

emilou
και εμενα Νικολετα καθε βραδυ γινεται χαμος... καθε μερα με χαμομηλακια ειμαι και για τις ταχυπαλμιες, ηρεμει κ ο μπεμπης!! παντως Νικολετα κατι τετοια λεω εγω... πλεον και με τον αντρα μου αν καποιος μας ρωταει λεμε το πολυ σε ενα μηνα θα εχουμε γεννησει!!! Razz Razz Razz

καλημερα ΕλευΘερια... μην αγχωνεσαι με τα κιλα και εγω στους 7,5 8κιλα ειχα παρει!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα και απο μενα!!!!Καλωσηρθες Λιλα.Με το καλο το μωρακι σου!!!Ειμαι η ΝΙκη και περιμενω το αγορακι μου 4/10!!!Κοιμομαστε μια χαρα το βραδυ πλεον μιας και μας εφυγε το αγχος για την δουλεια!!!Οντως Τινη μου χρειαζομουν ξεκουραση τελικα!!!
Σοφακι δεν θα μιλησω οπως θελω γιατι θα κατεβασω καντηλια!!!Χαιρομαι ομως που βρηκες την λυση!!!
Αννα χρονια σας πολλα!!!Παντα ευτυχισμενοι!!!

Tini13

Tini13
Κι εγώ η ανυπόμονη όταν με ρωτάνε πότε θα γεννήσω κι ενώ θέλω 1,5 μήνα λέω 1 μήνα μήπως και προκαλέσω την καλή μου τύχη και κερδίσω καναδυό βδομαδούλες πριν την ΠΗΤ..Μας έπιασε ανυπομονησία βλέπω, δεν είμαι η μόνη..με το καλό να κάνει το ποδαρικό η Ελπίδα και να παίρνουμε σειρά μία μία εγκυούλα..

Elpida Aksiwti

Elpida Aksiwti
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Λιλα καλωσηρθες!Smile ειμαι η ελπιδα με ΠΗΤ 6/10 αλλα θα γεννησω μαλλον την αλλη εβδομαδα maximum 30/9 λογω συσπασεων..

Κοριτσια ξερει καμια απο ποτε αρχιζει η μετρηση των 63 ημερων για να ξαναρχισω δουλεια; Με ΠΗτ 6/9 κανονικα θα δουλευα παλι 9/11....Αν γεννησω νωριτερα πχ 26 αυγουστου επιτρεπεται να επιστρεψω νωριτερα στη δουλεια; Το ικα μετραει απο την ΠΗΤ η την πραγματικη μερα τοκετου τις 63 μερες;

kate27

kate27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια!Είμαι νέα στην παρέα και σας εύχομαι τα καλύτερα για τα μωράκια σας!Έχω ΠΗΤ 27-10-12 και είναι αγοράκι!Είναι το πρώτο μου! Very Happy

emilou

emilou
Ελπιδα καλησπερα...
απ οτι ξερω οι 63 μερες μετρανε απο την ΠΗΤ και οχι απο την πραγματικη ημερα τοκετου... δεν χανεις δηλαδη καθολου απο αδεια αν γεννησεις νωριτερα

καλωσηρθες kate27 και εγω αγορακι εχω, το περιμενω 26/9... αλλα μας εχει πιασει ανυπομονησια και το θελουμε νωριτερα... εσυ απο που εισαι? το οναμα σου?

kate27

kate27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Είμαι η Κατερίνα και μένω Αθήνα.Περιμένουμε να έρθει η μεγάλη στιγμή με πολύ λαχτάρα!Που θα γεννήσεις? Smile

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλωσηρθες και εσυ Kate27.Με το καλο το μωρακι σου!!!Το ονομα σου πως ειναι???Πρωτο παιδακι???Ειμαι η Νικη και περιμενω το πρωτο μου παιδακι 4/10 αγορακι!!!

Και εγω θελω να γεννησω νωριτερα αλλα εχω και ενα βλακωδες κολλημα.Θελω να βγει ζυγος το παιδακι μου γιατι πολυ μου αρεσει αυτο το ζωδιο...με τιποτα δεν θελω να γεννηθει παρθενος γιατι και η πεθερα μου και ο πατερας μου ειναι γεννημενοι 13/9 οποτε παρθενοι και οι δυο.Και δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και 3ο παρθενο!!!

emilou

emilou
γενναω στο Ρεα!!! εσυ σε ποιο εισαι Κατερινα?

kate27

kate27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ο γιατρός μου είναι στο ιασώ οπότε εκεί θα πάω.Το πρώτο σου παιδάκι είναι?

emilou

emilou
το πρωτο κ εμενα!!!! γι αυτο και τοση ανυπομονησια και αγχος... ελπιζουμε στο επομενο να ειμαστε πιο χαλαροι!!

emilou

emilou
Panik11 έγραψε:Καλωσηρθες και εσυ Kate27.Με το καλο το μωρακι σου!!!Το ονομα σου πως ειναι???Πρωτο παιδακι???Ειμαι η Νικη και περιμενω το πρωτο μου παιδακι 4/10 αγορακι!!!

Και εγω θελω να γεννησω νωριτερα αλλα εχω και ενα βλακωδες κολλημα.Θελω να βγει ζυγος το παιδακι μου γιατι πολυ μου αρεσει αυτο το ζωδιο...με τιποτα δεν θελω να γεννηθει παρθενος γιατι και η πεθερα μου και ο πατερας μου ειναι γεννημενοι 13/9 οποτε παρθενοι και οι δυο.Και δεν νομιζω οτι μπορω να αντεξω και 3ο παρθενο!!!

καλησπερα Νικη...

νομιζω οτι εχεις σοβαρες πιθανοτητες για ζυγο!! και λιγο νωριτερα να γεννησεις παλι προλαβαινεις!!! Wink Wink Wink

kate27

kate27
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Και εγώ αυτό θέλω να πιστεύω γιατί το άγχος είναι μεγάλο μέχρι να γεννηθούν τα ζουζούνια!

Elina82

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Koutsounaki2810 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!πώς είναι τα κοιλουμπόνια σας;;;;

Καλημέρα Λίλα μου!Καλώς ήρθες στο club!Εγώ είμαι η Ελευθερ´ια και έχω ΠΗΤ28/10,περιμένω κοριτσάκι!

Κοριτσάκια μην μιλάτε για κιλά!!!Εσείς καλά πάτε,δέκα κολέγια και μπαίνετε στον μήνα σας!!!!Εγώ 7μιση μηνών και έχω πάρει ήδη 8,δηλαδή στον 9ο θα είμαι φακλανίτσα!χαχαχαχα!Μωρέ δεν πειράζει γερά παιδάκια να έχουμε!Αν και με το κωλοτσίγαρο αγχώνομαι λιγάκι!!!!  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 654316

Γεια σας και από μένα!!!
Είμαι η Ελίνα, 7,5 μηνών και αγχωμένη με αυτά που διαβάζω! Smile
Εγώ έχω πάρει 16!!! Εσείς τι τρώτε ρε κορίτσια?! Εγώ πεινάω! Και όταν δεν τρώω έχω καούρες απίστευτες! Πείτε καμιά συμβουλή μήπως και κλιτώσω κανένα γραμμάριο! Επίσης, τι εννοείς ότι αγχώνεσαι με το τσιγάρο? Καπνίζεις? Εγώ ναι... όχι πολύ αλλά δεν μπόρεσα να το κόψω εντελώς... Embarassed

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ Έμη μου μακάρι να μην πάρω παραπάνω γιατί μου έχει ανοίξει η όρεξη και κάθα βράδυ τσακίζω κάτι κρεπούλες με μετέωρα!!!!

Ελπδάκι μου απο ότι ξέρω,γιατί κι εγώ τώρα θα βγω σε άδεια τοκετού,αν γεννήσεις πιο νωρίς απο το ΠΗΤ σου δεν τις χάνεις τις 56 μέρες σου παίρνεις το υπόλοιπο μετά την γέννα,με το που τελειώνουν οι 56 αρχίζεις και μετράς τις 63,δεν ξέρω αν μπορείς να τις κόψεις,αν τις κόψεις πάντως λογικά δεν δικαιούσαι τα λεφτά απο το ίκα για τις 63 μέρες!Πιο σίγουρα πάρε στις παροχές του ίκα που ανήκεις να σου πούνε!Ελπίζω να βοήθησα!!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Mou phre tosh wra na sas diavasw..arxisame pali thn flyaria mas,ti kala!! Kalwshrthate lila k katerina me to kalo ta mwrakia sas!!!
k egw etsi nwritera lew oti tha gennhsw,mallon einai k ayto apo ta symptwmata.Apo kila akoma sta 8,5-9 alla aythn thn vdomada nomizw pws i koilia mou exei ginei terastiaaa!!! Nikh vlepw theleis zygo..na sou pw k egw zygos eimai k to nini mou tha einai sigoura k ayto..k poly tha m arese na erthei sta genethlia mou alla mhn xairesai k toso..tha se xwrepsei sto tapsi..opws ekana k egw thn mama mou opws tha kanei k emena o gios mou..dyskola ta zwdia tou aera poly. Tha ksanapaw shmera gia pswnia k ayrio to prwi alla eytyxws me tous dikous mous..me kseno portofoli diladi Smile Sofouli,makrya apo giatrous pou theloun na kseberdeyoun mazi sou,ta lefta p sou zhtaei den einai polla,alla einai o tropos tou tetoios pou kalytera na sou zhtouse parapanw k na eixe pio anthrwpino proswpo. bla bla bla..eipa pali polla Like a Star @ heaven

inakriti

Elpida Aksiwti έγραψε:Λιλα καλωσηρθες!Smile ειμαι η ελπιδα με ΠΗΤ 6/10 αλλα θα γεννησω μαλλον την αλλη εβδομαδα maximum 30/9 λογω συσπασεων..

Κοριτσια ξερει καμια απο ποτε αρχιζει η μετρηση των 63 ημερων για να ξαναρχισω δουλεια; Με ΠΗτ 6/9 κανονικα θα δουλευα παλι 9/11....Αν γεννησω νωριτερα πχ 26 αυγουστου επιτρεπεται να επιστρεψω νωριτερα στη δουλεια; Το ικα μετραει απο την ΠΗΤ η την πραγματικη μερα τοκετου τις 63 μερες;

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΛΙΛΑ ΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ...  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 417472  Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! - Σελίδα 39 417472

Ελπιδα μου οι μερες ειναι συνολο 119 και δεν γινονται λιγοτερες αν γεννησεις νωριτερα ...μετατιθονται στις μερες λοχειας ... ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 40 ΒΔΟΜΑΔΕΣ (δυσκολο) οσες μερες παρεις απο τον 10ο μηνα ειναι εξτρα ... στις 119 !!! κατα τ αλλα δεν χανεις !!!

pepelitsa

pepelitsa
Elina kalwshrthes k esy k to mwraki sou!! Mhn anhsyxeis gia ta kila sou k mhn provlhmatizesai,einai ston antrwpo,ston organismo,sthn kathe egkymosynh k.o.k.Egw as poume ws twra kaoures den exw k oute peines exw,trww kanonika to prwino mou-meshmeriano k to vrady kanena tost i giaourtakia,apo snak oti prokypsei..1-2 fores ton mhna pernaw megales peines k ayto den eimai sigourh pws einai swmatiko oso psyxologiko,opote trww k eimai entaksei..ekeines tis meres fysika mporw na faw k ta podia mou Smile

Elina82

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
pepelitsa έγραψε:Elina kalwshrthes k esy k to mwraki sou!! Mhn anhsyxeis gia ta kila sou k mhn provlhmatizesai,einai ston antrwpo,ston organismo,sthn kathe egkymosynh k.o.k.Egw as poume ws twra kaoures den exw k oute peines exw,trww kanonika to prwino mou-meshmeriano k to vrady kanena tost i giaourtakia,apo snak oti prokypsei..1-2 fores ton mhna pernaw megales peines k ayto den eimai sigourh pws einai swmatiko oso psyxologiko,opote trww k eimai entaksei..ekeines tis meres fysika mporw na faw k ta podia mou Smile

Σ'ευχαριστώ!!! Λες ε?! Καλά, τώρα είναι αργά...δεν μπορώ να κάνω τίποτα έχω γίνει αρκούδα! Very Happy

Πάντως κορίτσια, ειλικρινά σας μιλάω είστε όλες (όσες βλέπω στις φωτο...) ΘΕΕΣ!!!
Φτου να μην σας ματιάσω, είστε η μία καλήτερη απ την άλλη! Κουκλάρες! Μπράβο ρε κορίτσια! Άντε με το καλό τα μωράκια σας!!!

pepelitsa

pepelitsa
Einai to prwto sou k esena Elina? perimeneis agoraki i koritsaki?

giotaki2

giotaki2
Καλησπέρα ξανά κι από εμένα..
Καλως ήρθατε Κατερίνα και Ελίνα με το καλό να έρθουν τα μωράκια σας...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις