926 Απ: Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 15 !!! Παρ Αυγ 17, 2012 12:42 am
Λίλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Λαρισαία είμαι κι εγώ αλλά από τα 11 μου μετακομίσαμε Θεσσαλονίκη!Γι αυτό την λατρεύω αυτη την πόλη!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λίλα έγραψε:Λαρισαία είμαι κι εγώ αλλά από τα 11 μου μετακομίσαμε Θεσσαλονίκη!Γι αυτό την λατρεύω αυτη την πόλη!
Λίλα έγραψε:δεν ξερω να το διαβάζω είμαι λίγο άσχετη!Θα ξυπνήσει ο άντρας μου κ θα μου υποδείξει!Σχόλασε το πρωί κ περιμένω να ξυπνήσει μήπως πάμε για μπανάκι!
Λίλα έγραψε:αχαχαχ!Λαρισαία τότε η μπουμπού σου!Μια χαρά!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την sofouli στις Παρ Αυγ 17, 2012 12:55 am, 1 φορά
Λίλα έγραψε:α καλα sofouli,ξερεις τι εκανα?μαλλον το διεγραψα ο βλακας!αμα σου λεω...τελος παντων δεν πειραζει!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την emilou στις Παρ Αυγ 17, 2012 1:04 am, 1 φορά
Λίλα έγραψε:Η Γιώτα Τσίγγανου είναι ξαδέρφη σου?Αν λέμε την ίδια τότε την είχα εκπαιδεύτρια!Δεν έχετε μηνυματα μου γραφει...
Λίλα έγραψε:δεν τον ξερω,ο αντρας μου σιγουρα ομως,συνεργαζεται πιο πολυ μαζι τους γιατι ειναι σε κλινικη
Λίλα έγραψε:με σγουρα μαλλακια?Εμη μου σε ευχαριστώ πολυ!Με το καλο το μωράκι σου!Πόσο σου είπανε εσένα στο Λητώ?Πως σου φάνηκε σαν νοσοκομείο?Το Ρεα ειναι λιγο μακρυα ρε γμτ...
sofouli έγραψε:καλημερα,Εμη!!!!
μηπως επειδη αλλαξες και βδομαδα να ητανε ολα αυτα?παντως οτι και να ειναι περαστικα να ειναι και να φτασουμε μεχρι εκει που πρεπει!οσο για το γιατρο...αστο...τωρα ηρεμησα!θα παω στο νοσοκομειο και αν θελει ας ερθει.ειδαλλως οποιος με εφημερευει ας με''σφαξει'' οπως λεει και αυτος!
τα καταφερες!!!!!!!!!!!!!!!!Λίλα έγραψε:τα καταφερα ρε sofouli με το p.m που προσπαθησα να στειλω ή οχι?
sofouli έγραψε:ε κοντευουμε,Εμη.οτι και να γινει τον φαγαμε τον γαιδαρο!
Λίλα έγραψε:κλεινω κοριτσια μου παω να μαγειρεψω!φιλια πολλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης