26 Απ: Νομίζουν πως μας αγόρασαν... Τετ Αυγ 08, 2012 5:07 am
Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Για το οικονομικό τίποτα άλλο.Εγώ όμως του λέω πως είναι πιο σημαντικό το παιδί μας να μεγαλώσει σε υγιές περιβαλλον.Maryanastasia έγραψε:οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???
Μπεμπουλιό έγραψε:Για το οικονομικό τίποτα άλλο.Εγώ όμως του λέω πως είναι πιο σημαντικό το παιδί μας να μεγαλώσει σε υγιές περιβαλλον.Maryanastasia έγραψε:οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???
οτι έχουν καταλαβει πως και τι θελουμε,και οτι έχουν αλλάξει τα πράγματα.Για να καταλαβεις,είναι ενα πολύ καλό παιδί που δεν θελει να στεναχωρα κανένα.Και η μικρή αυτη΄αλλαγή που έχει γίνει σε εκείνον και το 'εχουν καταλαβει αυτοί είναι μεγάλο βήμα.lila77 έγραψε:Μπεμπουλιό έγραψε:Για το οικονομικό τίποτα άλλο.Εγώ όμως του λέω πως είναι πιο σημαντικό το παιδί μας να μεγαλώσει σε υγιές περιβαλλον.Maryanastasia έγραψε:οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???
Κι όταν του λες να θέσει όρια τι σου απαντάει;
Μπεμπουλιό έγραψε:οτι έχουν καταλαβει πως και τι θελουμε,και οτι έχουν αλλάξει τα πράγματα.Για να καταλαβεις,είναι ενα πολύ καλό παιδί που δεν θελει να στεναχωρα κανένα.Και η μικρή αυτη΄αλλαγή που έχει γίνει σε εκείνον και το 'εχουν καταλαβει αυτοί είναι μεγάλο βήμα.lila77 έγραψε:Μπεμπουλιό έγραψε:Για το οικονομικό τίποτα άλλο.Εγώ όμως του λέω πως είναι πιο σημαντικό το παιδί μας να μεγαλώσει σε υγιές περιβαλλον.Maryanastasia έγραψε:οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???
Κι όταν του λες να θέσει όρια τι σου απαντάει;
eimai sigouri oti ksereis kopela mou..apla psilofovase..me tharros thrassos k apofasistikotita!!!gia to kalo tis oikogeneias pou exeis dimiourgisei...Μπεμπουλιό έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ειλικρινά.Οτι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς απο καρδιάς.Είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω.
Σωστά,το τρίπτυχο της επιτυχίας!!!Δεν θα αφήσω το μέλλον της οικογένειας μου στα χέρια τους.eirinaki έγραψε:eimai sigouri oti ksereis kopela mou..apla psilofovase..me tharros thrassos k apofasistikotita!!!gia to kalo tis oikogeneias pou exeis dimiourgisei...Μπεμπουλιό έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ειλικρινά.Οτι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς απο καρδιάς.Είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω.
etsi mpravo tetoia na akouo na xeromai..giati ama to afiseis tha katastrepsoun ta panta k meta den tha mporeis na to ftiakseis k tha xtypas to kefali sou ston toixo k tha les giati den ekana kati??????sou euxomai ta kalytera gia esas k afise tous na sfirane kleftika metaΜπεμπουλιό έγραψε:Σωστά,το τρίπτυχο της επιτυχίας!!!Δεν θα αφήσω το μέλλον της οικογένειας μου στα χέρια τους.eirinaki έγραψε:eimai sigouri oti ksereis kopela mou..apla psilofovase..me tharros thrassos k apofasistikotita!!!gia to kalo tis oikogeneias pou exeis dimiourgisei...Μπεμπουλιό έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ειλικρινά.Οτι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς απο καρδιάς.Είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω.
Maryanastasia έγραψε:Είναι Ελληνικό φαινόμενο αυτό και είναι πραγματικά λαθος. Εγώ που επιμένω τόσο έτσι μεγάλωσα. Πάνω κάτω γιαγιά και αδελφές και όλο το σόι του πατέρα μου.
Δεν είναι καν υγιές. Θα κάνω εγώ σεξ πχ και θα με ακούει ο μπαμπάς μου? Για όνομα του θεού.
Να μιλήσεις στον άνδρα σου και να πάτε αλλού. Αφού δεν δουλεύεις κιόλας δεν τους θες να σου κρατάνε το παιδί άρα από μακριά και αγαπημε΄νοι!!
lila77 έγραψε:Καλησπέρα σε όλες κορίτσια.
Από τη στιγμή που πλήρωσαν για να φτιάξουν το σπίτι , έπρεπε να περιμένει ο άντρας σου πως θα έχουν αξιώσεις και θα το θεωρούν δικό τους. Δεν τους ήξερε τους γονείς του;
Νοικιάστε ένα σπίτι, μακριά ή κοντά δεν εχει σημασία, αρκεί είναι με τα δικά σας χρήματα. Τότε μόνο θα μπορέσετε να βάλετε όρια. Σε σπίτι που πλήρωσαν αυτοί και αφού αυτός είναι ο χαρακτήρας τους δεν πρόκειται να ηρεμήσετε. Να γυρίσει κι η καήμενη η γιαγιά πίσω.
τεραστια αληθεια αυτη...Maryanastasia έγραψε:Κανείς να μην μείνει μαζί σας. Το ζευγάρι ΠΡΕΠΕΙ να μένει μόνο του.
lila77 έγραψε:Μπεμπουλιό έγραψε:σκέψου οτι εμεις της λέγαμε να μείνει μαζί και όχι η κόρη της που μέχρι τώρα η μάνα της μαγειρευει και σιδερώνει κτλ...Maryanastasia έγραψε:Ελα μου ντε και η καημένη η γρια στο ενοίκιο στα γεράματα??
Ο σύζυγος δεν τα βλέπει όλα αυτά;Δεν τα ζει;Χρειάζεται να τον πείσεις κιόλας;
Μπεμπουλιό έγραψε:Προχτές είμαστε οι 4 μας,σε τίποτα δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν εκτιμάω ολα αυτά που έχουν κάνει.Φυσικά και δεν αλλάζουν τωρα πια αυτοί γιατί το μόνο λογικό είναι αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους.Επίσης γνωρίζω πως αν ο γιος τους τους είχε κόψει απο την αρχή την πίτα τώρα θα ήμασταν μια χαρά(λέω τώρα εγώ...)Εκείνος νομίζει με το να απολογείται πως με υποστηρίζει.Δεν του δίνουν χρήματα,είμαι σίγουρη,γιατί του το έχω ξεκόψει απο την πρώτη ημέρα που μείναμε μαζί,δεν θέλω να τους δίνω δικαιώματα ο λόγος.Πως να τον ταρακουνήσω δεν ξέρω,δεν ξέρω όμως και το μέλλον μας.Το μόνο σίγουρο πως αυτή η κατασταση δεν θα αλλάξει.
μαμακα μου έγραψε:Μπεμπουλιό έγραψε:Προχτές είμαστε οι 4 μας,σε τίποτα δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν εκτιμάω ολα αυτά που έχουν κάνει.Φυσικά και δεν αλλάζουν τωρα πια αυτοί γιατί το μόνο λογικό είναι αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους.Επίσης γνωρίζω πως αν ο γιος τους τους είχε κόψει απο την αρχή την πίτα τώρα θα ήμασταν μια χαρά(λέω τώρα εγώ...)Εκείνος νομίζει με το να απολογείται πως με υποστηρίζει.Δεν του δίνουν χρήματα,είμαι σίγουρη,γιατί του το έχω ξεκόψει απο την πρώτη ημέρα που μείναμε μαζί,δεν θέλω να τους δίνω δικαιώματα ο λόγος.Πως να τον ταρακουνήσω δεν ξέρω,δεν ξέρω όμως και το μέλλον μας.Το μόνο σίγουρο πως αυτή η κατασταση δεν θα αλλάξει.
στο εχω ξαναγραψει ΘΕΣΕ ΟΡΙΑ και οχι στα πεθερικα , στον αντρα σου. πες του ορθα κοφτα τι σε ενοχλει και επειλησε τον οτι θα φυγεις με το παιδι-μην το κανεις, απλα απειλησε τον-. κοψε ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ μαζι τους, ουτε καλημερα αν μπορεις. παιρνε το παιδι και να εξφανιζεσαι. αν μπορουσες να βαλεις το παιδι σε ενα παιδικ οσταθμο και να βρεις μια δουλιτσα εσυ-ναι ξερω σχεδον αδυνατον-ετσι ομως θα ταρακουνιοταν ο καλος σου και θα εβλεπε οτι δεν αστειευεσαι. ασε που θα ειχατε λεφτα, τελος οι δικαιολογιες μετα. \
συγνωμη αν σε κουρασα, αλλα πρεπει να κανεις κατι ΕΧΘΕΣ για την οικογενειας σας.
φυσικά και δεν με κουράζετε,άλλωστε εγώ είμαι που θέλω τη γνώμη σας.το έκανα και αυτό,εννοώ οτι θα φύγω.γιατί προτεραιότητα εχει το παιδί.Το θέμα είναι η δουλειά,δύσκολο να βρω.Έτσι θα είναι η ζωή μας απο και πέρα?μαμακα μου έγραψε:Μπεμπουλιό έγραψε:Προχτές είμαστε οι 4 μας,σε τίποτα δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν εκτιμάω ολα αυτά που έχουν κάνει.Φυσικά και δεν αλλάζουν τωρα πια αυτοί γιατί το μόνο λογικό είναι αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους.Επίσης γνωρίζω πως αν ο γιος τους τους είχε κόψει απο την αρχή την πίτα τώρα θα ήμασταν μια χαρά(λέω τώρα εγώ...)Εκείνος νομίζει με το να απολογείται πως με υποστηρίζει.Δεν του δίνουν χρήματα,είμαι σίγουρη,γιατί του το έχω ξεκόψει απο την πρώτη ημέρα που μείναμε μαζί,δεν θέλω να τους δίνω δικαιώματα ο λόγος.Πως να τον ταρακουνήσω δεν ξέρω,δεν ξέρω όμως και το μέλλον μας.Το μόνο σίγουρο πως αυτή η κατασταση δεν θα αλλάξει.
στο εχω ξαναγραψει ΘΕΣΕ ΟΡΙΑ και οχι στα πεθερικα , στον αντρα σου. πες του ορθα κοφτα τι σε ενοχλει και επειλησε τον οτι θα φυγεις με το παιδι-μην το κανεις, απλα απειλησε τον-. κοψε ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ μαζι τους, ουτε καλημερα αν μπορεις. παιρνε το παιδι και να εξφανιζεσαι. αν μπορουσες να βαλεις το παιδι σε ενα παιδικ οσταθμο και να βρεις μια δουλιτσα εσυ-ναι ξερω σχεδον αδυνατον-ετσι ομως θα ταρακουνιοταν ο καλος σου και θα εβλεπε οτι δεν αστειευεσαι. ασε που θα ειχατε λεφτα, τελος οι δικαιολογιες μετα. \
συγνωμη αν σε κουρασα, αλλα πρεπει να κανεις κατι ΕΧΘΕΣ για την οικογενειας σας.
Δεν είσαι αδιάκριτη,απλά έφτιαξαν το σπτι..δεν θέλει τιποτα άλλο να νιώθει υποδουλωμένος να πω?δεν ξέρω.Ο μισθός του φτάνει,περνάμε μια χαρά με αυτά τα χρήματα.Δουλεύει πολλές ώρες και ανταμοίβεται ανάλογα.Εδώ και δύο μέρες η μητέρα μου του έχει πει πως την ρώτησα για δικηγόρο...βλέπω στο βλέμμα του πως φοβάται οτι αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι.Δεν μου αρκεί όμως το βλέμμα του.mhtsaina έγραψε:Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματα, που είναι δικαιολογημένα και έντονα, και ας σκεφτούμε με τη λογική. Στην εποχή που ζούμε είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα οικογενειακά σας έξοδα με έναν μισθό, ειδικά αν πρέπει να πληρώνετε και ενοίκιο. Οπότε ας παραδεχθούμε ότι δε γίνεται να αλλάξετε σπίτι, τουλάχιστον για την ώρα. Από κει και πέρα, συμφωνώωωω όσο δεν παίρνει με τις κοπέλες που σου είπαν πιο πάνω ότι εκείνος που χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις ας το πούμε, είναι ο άντρας σου. Κακά τα ψέμματα, οι γονείς του, εφόσον σας έχουν παραχωρήσει και το σπίτι, θα βρίσκουν πάντα ένα λόγο να ανακατεύονται, διότι πολύ απλά ... μπορούν! Είτε το θέλατε είτε όχι, που δεν το θέλατε, πηγαίνοντας στο σπίτι που σας έφτιαξαν, τους δώσατε δικαίωμα να μπουν αρχικά από το παράθυρο και κατόπιν σαν κύριοι από την κύρια είσοδο. Ο άντρας σου πρέπει να τους εξηγήσει ορισμένα πράγματα για να γίνει πιο αρμονική η συμβίωσή σας. Και δεν το βλέπω να το κάνει. Οπότε να ξέρεις ότι κι εγώ τείνω να πιστέψω ότι του δίνουν λεφτά ακόμα οι δικοί του, κι ίσως να μην στο λέει για να μην αντιδράσεις άσχημα. Ψάξτο λίγο, πώς πληρώνονται τα μηνιαία έξοδά σας; Φτάνουν οι απολαβές του άντρα σου; Συγνώμη που ακούγομαι απότομη, αλλά το λέω για καλό, όχι από αδιακρισία. Για να ξέρεις πού βαδίζεις και πώς πρέπει να αντιδράσεις. Εγώ προτείνω ψυχραιμία κι εκείνη την πολύ ωραία μέθοδο σάντουιτς που διάβασα πιο πάνω και μου άρεσε πολύ. Α, κι επίσης βάλε στο παιχνίδι τους γονείς σου. Κάντε μια κουβέντα μαζί τους με τον άντρα σου, μήπως και σας βοηθήσουν έστω ψυχολογικά να χαλαρώσετε λίγο. Καλή επιτυχία!
Γνωρίζω οτι μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα και αντί για καλο . . .όμως μακάρι να ήξερα πραγματικά πως να κινηθώ.Naselen έγραψε:Μπεμπουλιό επιδη βλέπω ότι έχεις πελαγώσει (είναι λογικό) και ίσως κάνεις κινήσεις που θα σου βγούν σε κακό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγες στον άντρα σου να πάτε σε μια ψυχολόγο-οικογενειακή σύμβουλο να σας βοηθήσει? το τονίζω ότι εγώ είμαι σχεδόν κατά σε τέτοιες λύσεις. Απλά 'ετσι όπως τα λές έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις στον άνθρωπό σου να το καταλάβει ή κάπου χαλάει το γλυκο. Σου λέω να πάς γιατι έχοντας έναν άνθρωπο απέναντί σας που δεν ξέρει ούτε εσένα ούτε αυτόν και σας ακούσει θα είναι αντικειμενικός και σκληρός και στους δυο. Μπορείς να του πεις να βρείτε εναν καλό σύμβουλο για να σας βοηθήσει στο πρόβλημά σας. Άν το ακούσει και από άλλον ότι πρέπει να απομακρυνθείται από το σπίτι και όπως πάτε θα δείτε την πόρτα του δικηγόρου ίσως να επανέλθει. Δεν ξέρω μην σουλέω και χαζομάρες μια ιδέα μου ήρθε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης