Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
309 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 309 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Maryanastasia έγραψε:οκ. ο ανδρας σου όταν του λες να φύγετε τι λεει???

Για το οικονομικό τίποτα άλλο.Εγώ όμως του λέω πως είναι πιο σημαντικό το παιδί μας να μεγαλώσει σε υγιές περιβαλλον.

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπεμπουλιό έγραψε:

Για το οικονομικό τίποτα άλλο.Εγώ όμως του λέω πως είναι πιο σημαντικό το παιδί μας να μεγαλώσει σε υγιές περιβαλλον.

Κι όταν του λες να θέσει όρια τι σου απαντάει;

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
lila77 έγραψε:
Μπεμπουλιό έγραψε:

οτι έχουν καταλαβει πως και τι θελουμε,και οτι έχουν αλλάξει τα πράγματα.Για να καταλαβεις,είναι ενα πολύ καλό παιδί που δεν θελει να στεναχωρα κανένα.Και η μικρή αυτη΄αλλαγή που έχει γίνει σε εκείνον και το 'εχουν καταλαβει αυτοί είναι μεγάλο βήμα.

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπεμπουλιό έγραψε:
lila77 έγραψε:
Μπεμπουλιό έγραψε:

οτι έχουν καταλαβει πως και τι θελουμε,και οτι έχουν αλλάξει τα πράγματα.Για να καταλαβεις,είναι ενα πολύ καλό παιδί που δεν θελει να στεναχωρα κανένα.Και η μικρή αυτη΄αλλαγή που έχει γίνει σε εκείνον και το 'εχουν καταλαβει αυτοί είναι μεγάλο βήμα.

Τότε σιγά σιγά μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα. Σου το εύχομαι ολόψυχα, γιατί καταλαβαίνω πόσο δύσκολα είναι για σένα. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!!

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
k ego sou euxomai olopsixa na pane ola kala k na exoume euxarista!!!na xerese tin oikogeneia sou k na eiste kala Very Happy Very Happy Very Happy

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ειλικρινά.Οτι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς απο καρδιάς.Είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω.

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπουλιό έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ειλικρινά.Οτι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς απο καρδιάς.Είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω.
eimai sigouri oti ksereis kopela mou..apla psilofovase..me tharros thrassos k apofasistikotita!!!gia to kalo tis oikogeneias pou exeis dimiourgisei...

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirinaki έγραψε:
Μπεμπουλιό έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια,ειλικρινά.Οτι καλύτερο εύχομαι και σε εσάς απο καρδιάς.Είναι δύσκολο για μένα γιατί δεν ξέρω πως να τους αντιμετωπίσω.
eimai sigouri oti ksereis kopela mou..apla psilofovase..me tharros thrassos k apofasistikotita!!!gia to kalo tis oikogeneias pou exeis dimiourgisei...
Σωστά,το τρίπτυχο της επιτυχίας!!!Δεν θα αφήσω το μέλλον της οικογένειας μου στα χέρια τους.

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπουλιό έγραψε:
eirinaki έγραψε:
Σωστά,το τρίπτυχο της επιτυχίας!!!Δεν θα αφήσω το μέλλον της οικογένειας μου στα χέρια τους.
etsi mpravo tetoia na akouo na xeromai..giati ama to afiseis tha katastrepsoun ta panta k meta den tha mporeis na to ftiakseis k tha xtypas to kefali sou ston toixo k tha les giati den ekana kati??????sou euxomai ta kalytera gia esas k afise tous na sfirane kleftika meta Νομίζουν πως μας αγόρασαν... - Σελίδα 2 4872 Νομίζουν πως μας αγόρασαν... - Σελίδα 2 4872 Νομίζουν πως μας αγόρασαν... - Σελίδα 2 4872

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Maryanastasia έγραψε:Είναι Ελληνικό φαινόμενο αυτό και είναι πραγματικά λαθος. Εγώ που επιμένω τόσο έτσι μεγάλωσα. Πάνω κάτω γιαγιά και αδελφές και όλο το σόι του πατέρα μου.

Δεν είναι καν υγιές. Θα κάνω εγώ σεξ πχ και θα με ακούει ο μπαμπάς μου? Για όνομα του θεού.

Να μιλήσεις στον άνδρα σου και να πάτε αλλού. Αφού δεν δουλεύεις κιόλας δεν τους θες να σου κρατάνε το παιδί άρα από μακριά και αγαπημε΄νοι!!

μαιρη να σου πω δεν ειναι αναγκη να φωναζεις και εσυ....μουγκα στρουγκα ντε!

lila77 έγραψε:Καλησπέρα σε όλες κορίτσια.

Από τη στιγμή που πλήρωσαν για να φτιάξουν το σπίτι , έπρεπε να περιμένει ο άντρας σου πως θα έχουν αξιώσεις και θα το θεωρούν δικό τους. Δεν τους ήξερε τους γονείς του;

Νοικιάστε ένα σπίτι, μακριά ή κοντά δεν εχει σημασία, αρκεί είναι με τα δικά σας χρήματα. Τότε μόνο θα μπορέσετε να βάλετε όρια. Σε σπίτι που πλήρωσαν αυτοί και αφού αυτός είναι ο χαρακτήρας τους δεν πρόκειται να ηρεμήσετε. Να γυρίσει κι η καήμενη η γιαγιά πίσω.
Respect Respect

Maryanastasia έγραψε:Κανείς να μην μείνει μαζί σας. Το ζευγάρι ΠΡΕΠΕΙ να μένει μόνο του.
τεραστια αληθεια αυτη...
lila77 έγραψε:
Μπεμπουλιό έγραψε:
Maryanastasia έγραψε:Ελα μου ντε και η καημένη η γρια στο ενοίκιο στα γεράματα??
σκέψου οτι εμεις της λέγαμε να μείνει μαζί και όχι η κόρη της που μέχρι τώρα η μάνα της μαγειρευει και σιδερώνει κτλ...

Ο σύζυγος δεν τα βλέπει όλα αυτά;Δεν τα ζει;Χρειάζεται να τον πείσεις κιόλας;

και βεβαια τα βλεπει ο καημενος αλλα μαλλον δεν θελει να τσακωθει...ακομα.

τελικα εχει δικιο η γιαγια μου-σοφη σαν την κουκουβαγια- ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΥΧΙΑ ΝΑ ΞΥΣΤΕΙΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ....
κοριτσι δωστους χρονικο περιθωριο να καταλαβουν και αυτοι την νεα κατασταση με ορια, με ορια τονιζω....
καλη τυχη και να χαιρεστε το μωρο σας! Νομίζουν πως μας αγόρασαν... - Σελίδα 2 417472

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια!Απο το δεκέμβρη που είμαστε εδώ έχω καταλαβει οτι αυτοί μου δίνουν χρόνο...γι'αυτο και κάθε λίγο τα ίδια.Επειδή δεν γίνεται αυτό θέλουν αυτοί.Ευτυχώς που έχω πλάι μου τον άνδρα μου,αλλιώς...

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια.Εδώ είμαι πάλι,όχι με καλά νέα εκτός κι αν δείτε εσείς καμιά χαραμάδα κάπου...Ξεκινήσαμε παλι βρίσκοντας αφορμή το ονομα της μικρής μου,την βφτίσαμε αλλα επειδή είχα αλλο ένα σκηνικό απο τη γιαγιά του μετανιωσα που έβγαλα το ονομα της...Ανακοινώνω στον πατέρα του το υποκοριστικό που θέλω να φωνάζω την κόρη μου μπροστά σε μια φίλη.Ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου!Την επομένη όμως τον διορθώνω οσον αφορά πάλι το ονομα που φωναζε το παιδί μου,για να μην το μπερδεύουμε το παιδί και αρχίζει...:ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΟΥ.ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ(και καλά θα σας φτιάξουμε εμείς...)ΕΓΩ ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΤΟ ΠΑΙΔΙ . . .(το ονομα της μικρής)του απαντάω(γιατι το έχω παρει πάρει απόφαση οτι δεν πρόκειται να ξανασκύψω το κεφάλι):αργότερα,του λέω ,που θα μεγαλωσει κι θα καταλαβαίνει θα το φωνάζετε όπως θέλετε,τώρα όμως όχι.Συνεχίζει αυτός,ΕΓΩ ΘΑ ΤΗ ΦΩΝΑΖΩ ....(το ονομα της μικρής πάλι όπως τη βαφτισε ο παπάς)και συνεχίζω κι εγώ που έβγαζα καπνούς όσον αφορά τα δικαιώματα τους πάνω στο ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ του λέω λοιπόν πως τα δικά σας παιδιά τα φωνάζετε με το ονομα που εσείς θέλατε,αυτό είναι το δικό μας παιδί...και το οτι θέλετε να έχετε άποψη για όλους και για όλα μέσα στην οικογένεια μου δεν μου αρέσει καθόλου.Τα πήρε αυτός και μου απαντα λοιπόν ο κυριούλης...ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΣ ΛΙΓΟ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ,ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...Γιατί να απαντήσω βλέπετε...Το απογευμα πηραν τηλ να ανέβουμε για συζήτηση...Με μείωσε αυτή,με πρόσβαλε,μετανιωσα που 2 φορές που σηκώθηκα να φύγω δεν το έκανα,τίποτα δεν παραδέχτηκαν,τα γύριζε αυτή όπως τη βόλευαν...Ο άντρας μου όντας καθισμένος στο ροζ συννεφάκι του(θα μιλησουμε και θα τα βρουμε)δεν μίλησε να πει κάτι πέρα απο ένα ξερό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.Και σας ρε κορίτσια τη χαραμάδα τη βλέπετε πουθενα?Η τελικά είμαι τρελή?Δεν με ηξερε λεει ο γιος της και δεν με ξέρει....το χειρότερο...ΛΕΝΕ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ...μπροστά του όλα αυτά,δεν λες τίποτα του λέω?ΤΙΠΟΤΑ δεν είπε...Δεν είμαι διαθετημένη να κάνω κανένα βήμα πίσω,η συμπεριφορά μου απεναντι του έχει αλλάξει...Η ειρωνεία...εχθές πήραμε το άλμπουμ του γάμου...Και φυσικά εφόσον δεν έχουν δει χαρά απο εκείνον φωτό δεν θα πάρουν...Θα μου πείτε ψαχνομαι.ΝΑΙ το ξέρω.

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπεμπουλιό μου η κατάσταση αυτη δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! έμενα σε ένα σπίτι με τους γονείς του άντρα μου από πάνω, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν τοσο καταπιεστική, εγώ όμως αφού είχαμε την οικονομική δυνατότητα ήθελα να φτιάξουμε ένα δικό μας σπίτι αλλά πλεόν, ο πρώην άντρας μου όλο έβρισκε διάφορες δικαιολογίες γιατί για μένα αυτά είναι δικαιολογίες αν ήθελε να φύγει και ο δικός σου θα έφευγε, έχει βολευτεί και ξέρει ότι αν φύγετε θα χάσει κάθε οικονομική ενίσχυση από τους δικούς του γιατι το σίγουρο είναι ότι μπορεί να μην το ξέρεις αλλά του χώνουν ακόμα χρηματάκια στη τσέπη. Συγνώμμη που σου μιλάω έτσι και μακάρι να κάνω λάθος. Απλά υπάρχουν άνθρωποι που βολεύονται με κάθε κόστος... δεν σου λέω να χωρίσεις έχεις και παιδί εγώ τότε δεν είχα αν και οι λόγοι που έφυγα ήταν πολύ σοβαροί όχι για το σπίτι, τέλος πάντων, άστα τα δικά μου. Μπεμπουλιό μου ο τίτλος σου λέει πολλά..δεν το νομίζουν, σας αγόρασαν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του χρήματος για να έχουν κοντά το παιδί τους έτσι εμαθαν και έτσι θα είναι πάντα, τώρα σε εσάς και μετά στο εγγόνι τους.. Άν δεν αντέχεις άλλο για μένα μια είναι η λύση - δράση - εγώ θα τους μάζευα και τους τρείς και θα έλεγα ότι αισθάνομαι. Μην πεις τίποτα σε κανέναν και κάλεσε τα πεθερικά σου για φαγητό, αν μπορείς στείλε το παιδι στη μαμά σου για να έχεις καθαρό μυαλό. Όταν κάτσετε και οι τέσσερις στο τραπέζι χρησιμοποίησε στο λόγο σου την μέθοδο ¨σάντουιτσ" (επειδή εγω είμαι άνθρωπος που φουντώνω πολύ εύκολα και έχανα το δίκιο μου σε πολλές συζητήσεις από τότε που το έκανα πιάνει πολύ..). Η μέθοδος αυτή είναι ως εξής <λές κατι θετικό, κάτι αρνητικό και κάτι θετικό πάλι> δλδ μπορείς να ξεκινήσεις με το ότι σας αγαπάω πάρα πολύ, σας ευχαριστώ για όλα οσα μας έχετε χαρίσει αλλά πνίγομαι με αυτή τη κατάσταση και πρέπει να βρούμε κάποια λύση όλοι μαζι, θετικό-αρνητικό-θετικό δεν μπορείς να φανταστείς κάνει θαύματα!! απλά το θέμα είναι ότι στα αρνητικά θα συμπεριλαμβάνεις και τον άντρα σου μαζι εφόσον σου έχει εκφράσει ότι συμφωνει με αυτά που θέλεις δλδ θέλουμε να πάμε να μείνουμε κάπου αλλού, θέλουμε να αποφασίζουμε κάποια πράγματα μόνο εμείς για την οικογένειά μας ίσως εκεί προς μάλλον έκπληξή σου θα δεις ή τον άντρα σου ή τους γονείς του να καταπίνουν την γλώσσα τους γιατί μπορεί άλλα να λέει σε εσένα και άλλα σε αυτούς όχι για κακό σκοπό αλλά για να μην υπάρχουν τσακωμοί. Αυτά.. εχω γραψει πολλά και έχω ακόμα στο μυαλό μου πολλά άλλα, μην σε κουράζω νομίζω ότι κατάλαβες πάνω-κάτω

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα Μπεμπουλιο. οχι τρελη δεν εισαι....προφανως και τα πεθερικα σου σε βλεπουν (κακως) ανταγωνιστικα σε σχεση με το παιδι τους και με το παιδι του παιδιου τους. αλλα το να τους αλλαξεις εσυ μυαλα δεν γινεται. αυτο ειναι κατι που θα πρεπει ο αντρας σου να βαλει σε ταξη. και δε συμφωνω οτι ειναι αργα. ποτε δεν ειναι αργα να βαλεις τον αλλο στη θεση του. ισως ο αντρας σου λογω του οικονομικου, να φοβαται να διαταρραξει τις σχεσεις γιατι μετα θα μεινει διχως υποστηριξη και πρεπει να σκεφτει οχι μονο τον εαυτο του αλλα και τη γυναικα και το παιδι του.λογικο ως εδω...τις ισορροπιες θα πρεπει να τις βρειτε μαζι και να τις επιβαλλει ΜΟΝΟ αυτος στους γονεις του.
σχετικα με το ονομα του παιδιου, αφου αποφασισατε να τηρησετε το εθιμο και να δωσεις το ονομα της πεθερας σου δε χρειαζεται να μετανοιωνεις τιποτα. ισα ισα, τις πικρες που εχεις παρει απο αυτο το ονομα θα τις εξωρραϊσεις μεσα απο την κουκλιτσα σου (προσπαθησε να το δεις ετσι τουλαχιστον...). αν τα πεθερικα σου θελουν να τη φωναζουν και Βαγγελη..αστους. το παιδι μεγαλωνει με τη μανα και τον πατερα του και οπως το φωναζουν αυτοι θα μαθει να ακουει. καταλαβαινω οτι σε φερνουν εκτος εαυτου με αυτα που σου κανουν, αλλα αν δεν το παιξεις και λιγο τρελιτσα το μονο που θα καταφερεις ειναι να καταστρεψεις την ψυχολογια σου και μαζι και του αντρα και του παιδιου σου. αλλαξε τη σταση σου απεναντι στα πεθερικα σου. γινε πιο συγκαταβατικη σε αυτα που σου λενε και κανε το δικο σου και παιξτο χαζουλα. μην τους κοντραρεις ανοιχτα γιατι δε θα αποκομισεις τιποτα θετικο. προσπαθησε να κρατας τον αντρα σου ευχαριστημενο χωρις να του βαζεις διλληματα "αυτοι ή εγω" γιατι θα ειναι δυσκολη η μαχη και οι απωλειες περισσοτερο δικες σου...
εχει σημασια το πως τους λες κατι, γιατι τους ειναι πολυ πιο ευκολο να το παρουν σαν επιθεση απο μερους σου παρα σαν προσπαθεια να κανεις το καλυτερο για το παιδι σου. ευχομαι να τους ερθει καμια επιφοιτηση πνευματος και να καταλαβουν ποσο κακο κανουν στο γιο τους, αλλα να ξερεις ειναι λιγο απιθανο...παρε βαθεια ανασα και προσπαθησε να βαλεις λιγο χιουμορ στην υποθεση, τουλαχιστον οταν κουβεντιαζεις την κατασταση με τον αντρα σου. μην τον φορτωνεις με αρνητικα συναισθηματα ουτε αυτον ουτε τον εαυτο σου και το παιδι σου. καλα κουραγια και να μας λες νεα σου

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Naselen ωραια πολυ η μεθοδος σαντουιτς! τη χρησιμοποιω κι εγω σε καποιες καταστασεις (οχι με πεθερικα, δε μου χρειαστηκε ποτε ευτυχως) κι οντως εχει αποτελεσμα!
ειμαι κι εγω ανθρωπος που ναι μεν εχω υπομονη, αλλα προτιμω τις ξεκαθαρες κουβεντες. οταν μπλεκουν οικονομικα εντος οικογενειας χρειαζεται και το ξεκαθαρο χρειαζεται και η διπλωματια.
κι οταν απευθυνεσαι σε μεγαλους ανθρωπους, που η νοοτροπια τους ειναι τετοια τα πραγματα δυσκολευουν και οι ισορροπιες ειναι ευκολα διαταρραξιμες...

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Προχτές είμαστε οι 4 μας,σε τίποτα δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν εκτιμάω ολα αυτά που έχουν κάνει.Φυσικά και δεν αλλάζουν τωρα πια αυτοί γιατί το μόνο λογικό είναι αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους.Επίσης γνωρίζω πως αν ο γιος τους τους είχε κόψει απο την αρχή την πίτα τώρα θα ήμασταν μια χαρά(λέω τώρα εγώ...)Εκείνος νομίζει με το να απολογείται πως με υποστηρίζει.Δεν του δίνουν χρήματα,είμαι σίγουρη,γιατί του το έχω ξεκόψει απο την πρώτη ημέρα που μείναμε μαζί,δεν θέλω να τους δίνω δικαιώματα ο λόγος.Πως να τον ταρακουνήσω δεν ξέρω,δεν ξέρω όμως και το μέλλον μας.Το μόνο σίγουρο πως αυτή η κατασταση δεν θα αλλάξει.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπεμπουλιό έγραψε:Προχτές είμαστε οι 4 μας,σε τίποτα δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν εκτιμάω ολα αυτά που έχουν κάνει.Φυσικά και δεν αλλάζουν τωρα πια αυτοί γιατί το μόνο λογικό είναι αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους.Επίσης γνωρίζω πως αν ο γιος τους τους είχε κόψει απο την αρχή την πίτα τώρα θα ήμασταν μια χαρά(λέω τώρα εγώ...)Εκείνος νομίζει με το να απολογείται πως με υποστηρίζει.Δεν του δίνουν χρήματα,είμαι σίγουρη,γιατί του το έχω ξεκόψει απο την πρώτη ημέρα που μείναμε μαζί,δεν θέλω να τους δίνω δικαιώματα ο λόγος.Πως να τον ταρακουνήσω δεν ξέρω,δεν ξέρω όμως και το μέλλον μας.Το μόνο σίγουρο πως αυτή η κατασταση δεν θα αλλάξει.

στο εχω ξαναγραψει ΘΕΣΕ ΟΡΙΑ και οχι στα πεθερικα , στον αντρα σου. πες του ορθα κοφτα τι σε ενοχλει και επειλησε τον οτι θα φυγεις με το παιδι-μην το κανεις, απλα απειλησε τον-. κοψε ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ μαζι τους, ουτε καλημερα αν μπορεις. παιρνε το παιδι και να εξφανιζεσαι. αν μπορουσες να βαλεις το παιδι σε ενα παιδικ οσταθμο και να βρεις μια δουλιτσα εσυ-ναι ξερω σχεδον αδυνατον-ετσι ομως θα ταρακουνιοταν ο καλος σου και θα εβλεπε οτι δεν αστειευεσαι. ασε που θα ειχατε λεφτα, τελος οι δικαιολογιες μετα. \
συγνωμη αν σε κουρασα, αλλα πρεπει να κανεις κατι ΕΧΘΕΣ για την οικογενειας σας.

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακα μου έγραψε:
Μπεμπουλιό έγραψε:Προχτές είμαστε οι 4 μας,σε τίποτα δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ γιατί δεν εκτιμάω ολα αυτά που έχουν κάνει.Φυσικά και δεν αλλάζουν τωρα πια αυτοί γιατί το μόνο λογικό είναι αυτό που έχουν αυτοί στο μυαλό τους.Επίσης γνωρίζω πως αν ο γιος τους τους είχε κόψει απο την αρχή την πίτα τώρα θα ήμασταν μια χαρά(λέω τώρα εγώ...)Εκείνος νομίζει με το να απολογείται πως με υποστηρίζει.Δεν του δίνουν χρήματα,είμαι σίγουρη,γιατί του το έχω ξεκόψει απο την πρώτη ημέρα που μείναμε μαζί,δεν θέλω να τους δίνω δικαιώματα ο λόγος.Πως να τον ταρακουνήσω δεν ξέρω,δεν ξέρω όμως και το μέλλον μας.Το μόνο σίγουρο πως αυτή η κατασταση δεν θα αλλάξει.

στο εχω ξαναγραψει ΘΕΣΕ ΟΡΙΑ και οχι στα πεθερικα , στον αντρα σου. πες του ορθα κοφτα τι σε ενοχλει και επειλησε τον οτι θα φυγεις με το παιδι-μην το κανεις, απλα απειλησε τον-. κοψε ΚΑΘΕ ΣΧΕΣΗ μαζι τους, ουτε καλημερα αν μπορεις. παιρνε το παιδι και να εξφανιζεσαι. αν μπορουσες να βαλεις το παιδι σε ενα παιδικ οσταθμο και να βρεις μια δουλιτσα εσυ-ναι ξερω σχεδον αδυνατον-ετσι ομως θα ταρακουνιοταν ο καλος σου και θα εβλεπε οτι δεν αστειευεσαι. ασε που θα ειχατε λεφτα, τελος οι δικαιολογιες μετα. \
συγνωμη αν σε κουρασα, αλλα πρεπει να κανεις κατι ΕΧΘΕΣ για την οικογενειας σας.

Respect Respect Respect Respect Respect

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μαμακα μου έγραψε:

φυσικά και δεν με κουράζετε,άλλωστε εγώ είμαι που θέλω τη γνώμη σας.το έκανα και αυτό,εννοώ οτι θα φύγω.γιατί προτεραιότητα εχει το παιδί.Το θέμα είναι η δουλειά,δύσκολο να βρω.Έτσι θα είναι η ζωή μας απο και πέρα? Sad

mhtsaina

mhtsaina
Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματα, που είναι δικαιολογημένα και έντονα, και ας σκεφτούμε με τη λογική. Στην εποχή που ζούμε είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα οικογενειακά σας έξοδα με έναν μισθό, ειδικά αν πρέπει να πληρώνετε και ενοίκιο. Οπότε ας παραδεχθούμε ότι δε γίνεται να αλλάξετε σπίτι, τουλάχιστον για την ώρα. Από κει και πέρα, συμφωνώωωω όσο δεν παίρνει με τις κοπέλες που σου είπαν πιο πάνω ότι εκείνος που χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις ας το πούμε, είναι ο άντρας σου. Κακά τα ψέμματα, οι γονείς του, εφόσον σας έχουν παραχωρήσει και το σπίτι, θα βρίσκουν πάντα ένα λόγο να ανακατεύονται, διότι πολύ απλά ... μπορούν! Είτε το θέλατε είτε όχι, που δεν το θέλατε, πηγαίνοντας στο σπίτι που σας έφτιαξαν, τους δώσατε δικαίωμα να μπουν αρχικά από το παράθυρο και κατόπιν σαν κύριοι από την κύρια είσοδο. Ο άντρας σου πρέπει να τους εξηγήσει ορισμένα πράγματα για να γίνει πιο αρμονική η συμβίωσή σας. Και δεν το βλέπω να το κάνει. Οπότε να ξέρεις ότι κι εγώ τείνω να πιστέψω ότι του δίνουν λεφτά ακόμα οι δικοί του, κι ίσως να μην στο λέει για να μην αντιδράσεις άσχημα. Ψάξτο λίγο, πώς πληρώνονται τα μηνιαία έξοδά σας; Φτάνουν οι απολαβές του άντρα σου; Συγνώμη που ακούγομαι απότομη, αλλά το λέω για καλό, όχι από αδιακρισία. Για να ξέρεις πού βαδίζεις και πώς πρέπει να αντιδράσεις. Εγώ προτείνω ψυχραιμία κι εκείνη την πολύ ωραία μέθοδο σάντουιτς που διάβασα πιο πάνω και μου άρεσε πολύ. Α, κι επίσης βάλε στο παιχνίδι τους γονείς σου. Κάντε μια κουβέντα μαζί τους με τον άντρα σου, μήπως και σας βοηθήσουν έστω ψυχολογικά να χαλαρώσετε λίγο. Καλή επιτυχία!

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
mhtsaina έγραψε:Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματα, που είναι δικαιολογημένα και έντονα, και ας σκεφτούμε με τη λογική. Στην εποχή που ζούμε είναι αρκετά δύσκολο να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα οικογενειακά σας έξοδα με έναν μισθό, ειδικά αν πρέπει να πληρώνετε και ενοίκιο. Οπότε ας παραδεχθούμε ότι δε γίνεται να αλλάξετε σπίτι, τουλάχιστον για την ώρα. Από κει και πέρα, συμφωνώωωω όσο δεν παίρνει με τις κοπέλες που σου είπαν πιο πάνω ότι εκείνος που χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις ας το πούμε, είναι ο άντρας σου. Κακά τα ψέμματα, οι γονείς του, εφόσον σας έχουν παραχωρήσει και το σπίτι, θα βρίσκουν πάντα ένα λόγο να ανακατεύονται, διότι πολύ απλά ... μπορούν! Είτε το θέλατε είτε όχι, που δεν το θέλατε, πηγαίνοντας στο σπίτι που σας έφτιαξαν, τους δώσατε δικαίωμα να μπουν αρχικά από το παράθυρο και κατόπιν σαν κύριοι από την κύρια είσοδο. Ο άντρας σου πρέπει να τους εξηγήσει ορισμένα πράγματα για να γίνει πιο αρμονική η συμβίωσή σας. Και δεν το βλέπω να το κάνει. Οπότε να ξέρεις ότι κι εγώ τείνω να πιστέψω ότι του δίνουν λεφτά ακόμα οι δικοί του, κι ίσως να μην στο λέει για να μην αντιδράσεις άσχημα. Ψάξτο λίγο, πώς πληρώνονται τα μηνιαία έξοδά σας; Φτάνουν οι απολαβές του άντρα σου; Συγνώμη που ακούγομαι απότομη, αλλά το λέω για καλό, όχι από αδιακρισία. Για να ξέρεις πού βαδίζεις και πώς πρέπει να αντιδράσεις. Εγώ προτείνω ψυχραιμία κι εκείνη την πολύ ωραία μέθοδο σάντουιτς που διάβασα πιο πάνω και μου άρεσε πολύ. Α, κι επίσης βάλε στο παιχνίδι τους γονείς σου. Κάντε μια κουβέντα μαζί τους με τον άντρα σου, μήπως και σας βοηθήσουν έστω ψυχολογικά να χαλαρώσετε λίγο. Καλή επιτυχία!
Δεν είσαι αδιάκριτη,απλά έφτιαξαν το σπτι..δεν θέλει τιποτα άλλο να νιώθει υποδουλωμένος να πω?δεν ξέρω.Ο μισθός του φτάνει,περνάμε μια χαρά με αυτά τα χρήματα.Δουλεύει πολλές ώρες και ανταμοίβεται ανάλογα.Εδώ και δύο μέρες η μητέρα μου του έχει πει πως την ρώτησα για δικηγόρο...βλέπω στο βλέμμα του πως φοβάται οτι αυτή τη φορά δεν αστειεύομαι.Δεν μου αρκεί όμως το βλέμμα του.

Naselen

Naselen
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπεμπουλιό επιδη βλέπω ότι έχεις πελαγώσει (είναι λογικό) και ίσως κάνεις κινήσεις που θα σου βγούν σε κακό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγες στον άντρα σου να πάτε σε μια ψυχολόγο-οικογενειακή σύμβουλο να σας βοηθήσει? το τονίζω ότι εγώ είμαι σχεδόν κατά σε τέτοιες λύσεις. Απλά 'ετσι όπως τα λές έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις στον άνθρωπό σου να το καταλάβει ή κάπου χαλάει το γλυκο. Σου λέω να πάς γιατι έχοντας έναν άνθρωπο απέναντί σας που δεν ξέρει ούτε εσένα ούτε αυτόν και σας ακούσει θα είναι αντικειμενικός και σκληρός και στους δυο. Μπορείς να του πεις να βρείτε εναν καλό σύμβουλο για να σας βοηθήσει στο πρόβλημά σας. Άν το ακούσει και από άλλον ότι πρέπει να απομακρυνθείται από το σπίτι και όπως πάτε θα δείτε την πόρτα του δικηγόρου ίσως να επανέλθει. Δεν ξέρω μην σουλέω και χαζομάρες μια ιδέα μου ήρθε

mhtsaina

mhtsaina
Δίκιο έχει η naselen. Βέβαια και η απειλή για δικηγόρο δεν κάνει κακό, αλλά με μέτρο, γιατί μετά χάνεις την αξιοπιστία σου δυστυχώς και δεν σε υπολογίζουν. Το ξέρω, το έχω δει, είμαι δικηγόρος.
Τώρα, αφού λες ότι έχετε τα χρήματα να συντηρηθείτε, τότε μήπως πρέπει σιγά σιγά να τα μαζεύετε και να βρείτε ένα χώρο δικό σας όντως; Το σπίτι που μένετε τελικά σε ποιόν ανήκει;

Μπεμπουλιό

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Naselen έγραψε:Μπεμπουλιό επιδη βλέπω ότι έχεις πελαγώσει (είναι λογικό) και ίσως κάνεις κινήσεις που θα σου βγούν σε κακό. Μήπως θα ήταν καλύτερα να έλεγες στον άντρα σου να πάτε σε μια ψυχολόγο-οικογενειακή σύμβουλο να σας βοηθήσει? το τονίζω ότι εγώ είμαι σχεδόν κατά σε τέτοιες λύσεις. Απλά 'ετσι όπως τα λές έχεις δίκιο αλλά νομίζω ότι δεν μπορείς να δώσεις στον άνθρωπό σου να το καταλάβει ή κάπου χαλάει το γλυκο. Σου λέω να πάς γιατι έχοντας έναν άνθρωπο απέναντί σας που δεν ξέρει ούτε εσένα ούτε αυτόν και σας ακούσει θα είναι αντικειμενικός και σκληρός και στους δυο. Μπορείς να του πεις να βρείτε εναν καλό σύμβουλο για να σας βοηθήσει στο πρόβλημά σας. Άν το ακούσει και από άλλον ότι πρέπει να απομακρυνθείται από το σπίτι και όπως πάτε θα δείτε την πόρτα του δικηγόρου ίσως να επανέλθει. Δεν ξέρω μην σουλέω και χαζομάρες μια ιδέα μου ήρθε
Γνωρίζω οτι μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα και αντί για καλο . . .όμως μακάρι να ήξερα πραγματικά πως να κινηθώ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις