Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
569 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 569 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! Sad Sad Sad ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 215994 ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ!

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
eva34 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ!ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΥΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ !ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

σιγά καλέεεε τι ψυχή έχουν τα φασολάκια??? χιχιχι άσε που η Εύα τώρα μπορεί να χει σήμερα καμιά γαριδοσαλάτα με τέτοια γκουρμε διατροφή θα μπει καμιά μέρα να μας πει έχω αστακό στα κάρβουνα σήμερα κ περιμένω τον καλό μου να ανάψει τα κάρβουνα να φάω το φαγάκι μου κ μετά η αποπλάνηση του ψήστη χιχιχιχι

χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Πώς θα αντέξω μακρυά από τις ατάκες σου τόσο καιρό;;;;;
Η αλήθεια είναι ότι κάτι θαλασσινό είχα και σήμερα. Τόνο.
Από αύριο θα τρώω στο πατρικό. Πρέπει να τους γράψω πώς και τί θα μαγειρεύουμε μια εβδομάδα. Το πρόγραμμά μου έχει ψάρι ψητό, μπιφτέκια, μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, ομελέτα με λαχανικά, κοτόπουλο στο φούρνο, μπάμιες.Απλά πρέπει να γίνουν με λίγη προσοχή στο μαγείρεμα.
Πάντως κορίτσια, το βασικό είναι τα 5 γεύματα τη μέρα και το ελαφρύ, πραγματικά ΕΛΑΦΡΥ βραδινό

και για κοκτειλς μη σκας εδώ είμαι εγώ αντί για ρούμι εσύ θα βάζεις τζιν κ τόνικ κ όλα τα υπόλοιπα κανονικά !! Μήπως να χτυπήσεις κ μια Κρήτη έτσι για το γαμώτο να πω του αγά να κανονίζει να σου στείλει μεταφορικό?? Για 2 άτομα πριβέ η αποπλάνηση του ψήστη:στους αιθέρες vol,2!! Nα τα γράψεις να τα στείλεις στην Αφρούλα να χει να βλέπει!!! Πρωταγωνίστρια μου εσύ!!! χιχιχιχιχι

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Πραγματικά θα μου λείψεις.....
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 417472 ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ????!!!!ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑ!ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 417472 ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ????!!!!ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑ!ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!

σου μαζεύω υλικό για το χειμώνα να χεις ετα πάνω!!

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ! Sad Sad Sad ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 215994 ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ!

Αααααα....Αυτό δεν το είχα σκεφτεί scratch scratch Αν τον κόψω΄θα μειώσω και τους πόντους από την "εκλογική μου" περιφέρια.Μμμμμμμ.... Laughing Laughing Laughing Laughing
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο Αφρούλα μου.
Εχω τόση υποστήριξη σε όλες τις παραξενιές μου από εσάς, που το έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου πως οι πρώτες που θα μάθουν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα, θα είστε εσείς.
Σας ευχάριστώ προκαταβολικά για όλα Respect Respect Respect Respect Respect
Και επανερχόμαστε στο θέμα μας,Οι μπεκάτσες είναι ανθεκτικά πουλιά. Θα φτάσουν και στην Καβάλα και στην Κρητη Wink

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΕΧΑΣΑ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΤΕΙΛ!ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ Η ΕΥΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΑΙΔΟΥΡΕΣ !ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

σιγά καλέεεε τι ψυχή έχουν τα φασολάκια??? χιχιχι άσε που η Εύα τώρα μπορεί να χει σήμερα καμιά γαριδοσαλάτα με τέτοια γκουρμε διατροφή θα μπει καμιά μέρα να μας πει έχω αστακό στα κάρβουνα σήμερα κ περιμένω τον καλό μου να ανάψει τα κάρβουνα να φάω το φαγάκι μου κ μετά η αποπλάνηση του ψήστη χιχιχιχι

χαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Από αύριο θα τρώω στο πατρικό. Πρέπει να τους γράψω πώς και τί θα μαγειρεύουμε μια εβδομάδα. Το πρόγραμμά μου έχει ψάρι ψητό, μπιφτέκια, μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας, ομελέτα με λαχανικά, κοτόπουλο στο φούρνο, μπάμιες.Απλά πρέπει να γίνουν με λίγη προσοχή στο μαγείρεμα.
Πάντως κορίτσια, το βασικό είναι τα 5 γεύματα τη μέρα και το ελαφρύ, πραγματικά ΕΛΑΦΡΥ βραδινό

και για κοκτειλς μη σκας εδώ είμαι εγώ αντί για ρούμι εσύ θα βάζεις τζιν κ τόνικ κ όλα τα υπόλοιπα κανονικά !! Μήπως να χτυπήσεις κ μια Κρήτη έτσι για το γαμώτο να πω του αγά να κανονίζει να σου στείλει μεταφορικό?? Για 2 άτομα πριβέ η αποπλάνηση του ψήστη:στους αιθέρες vol,2!! Nα τα γράψεις να τα στείλεις στην Αφρούλα να χει να βλέπει!!! Πρωταγωνίστρια μου εσύ!!! χιχιχιχιχι

έλα τώρα δε το χω τους αποχωρισμόυς την τελευταία φορά που έκανα τη σκηνή του αποχωρισμού δε μου βγήκε σε καλό!!

eva34

eva34
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:

έλα τώρα δε το χω τους αποχωρισμόυς την τελευταία φορά που έκανα τη σκηνή του αποχωρισμού δε μου βγήκε σε καλό!!
Καλέ!!!Τί αποχωρισμο μου λες;;;!!! Shocked
Δε λες πάλι καλά που θα λείψω λιγάκι και θα ησυχάσει το κεφάλι σας;;;Να ηρεμήσετε λίγο από το χείμαρρο(δίκιο είχε η Άννα τελικά), ή Ηλιάκη ή Λόρα ή Βικινγκ....something(δε θυμάμαι πως το έγραψες) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ;;;;;;

Deb

Deb
Καλησπέρα σας!!!Τι κάνετε;

eva34

eva34
Deb έγραψε:Καλησπέρα σας!!!Τι κάνετε;

Δεσποινάκι μας, τί κάνεις;;;Πού είσαι εσύ βρε;;;
Πώς πάει η μπουμπού και η ξάπλα;;;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΑΖΕΥΕ ΜΑΖΕΥΕ!ΕΥΑΚΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙΣ?ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 ΕΤΣΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βρε ντουέτο του τρελοκομειου!!!
Δεν είπαμε να σβηνετε τα προηγούμενα σχόλια απο τις απαντήσεις σας! Κατεβαίνω κατεβαίνω και τελειωμό δεν εχει!!!!
Πάω να φτιάξω το μαλλι μου και σε λίγο θα φάω τα μπιφτεκακια μου

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 531909

Deb

Deb
eva34 έγραψε:

Γεια σου Εύα!!Όλα μια χαρά!Κλεισμένη σπίτι με το κλιματιστικό!!!Η μπουμπού μάλλον δεν χωράει στην κοιλιά μου και σπρώχνει πολύ δυνατά για να βγει,δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 4872 !!!!Μπήκα επιτέλους και στον 8ο μήνα!!!Οι εξετάσεις μου ήταν καλές,μόνο ο αιματοκρίτης έπεσε λίγο αλλά εντάξει!!!Θα ζήσω!!! Razz

Εσείς πώς τα πάτε εδώ;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:

Καλέ!!!Τί αποχωρισμο μου λες;;;!!! Shocked
Δε λες πάλι καλά που θα λείψω λιγάκι και θα ησυχάσει το κεφάλι σας;;;Να ηρεμήσετε λίγο από το χείμαρρο(δίκιο είχε η Άννα τελικά), ή Ηλιάκη ή Λόρα ή Βικινγκ....something(δε θυμάμαι πως το έγραψες) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ;;;;;;

καλύτερα να τρως παρά να συστήνεσαι!!! χιχιχιχι αφού δε το χεις ούτε Ισπανίδα βασίλισσα να σουν!! χεχε λοιπόν σημείωσε τα ονόματα σου για να τα θυμάσαι!! χιχιχ

Ηλιάκη-Λόρα -Βινγκισσα-ααα τελικά Εύα σε λένε.

τα κολακευτικά:χειμαρρώδης, καταρρακτώδης

τα του επαγγέλματος: ξεναγός, αεροσυνοδός κ όλα σε "-ος"

αυτάα έχουμε κάτι άλλο δε νομίζω...όλα αυτά αν τα προσθέσεις κάνουν την Eva34

τσσσ μαθηματικό έπρεπε να πάω η θετικές επιστήμες χάσανε ένα μυαλό χιχιχιχι

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 531909

τσαο Αφρούλα καλή ξεκούραση!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα καλη ξεκούραση!

Δεσποινακι γεια σου! Ζωηρή η μπεμπα θέλει να βγει να συναντήσει τη μαμά της!!

eva34

eva34
Deb έγραψε:
eva34 έγραψε:

Γεια σου Εύα!!Όλα μια χαρά!Κλεισμένη σπίτι με το κλιματιστικό!!!Η μπουμπού μάλλον δεν χωράει στην κοιλιά μου και σπρώχνει πολύ δυνατά για να βγει,δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 4872 !!!!Μπήκα επιτέλους και στον 8ο μήνα!!!Οι εξετάσεις μου ήταν καλές,μόνο ο αιματοκρίτης έπεσε λίγο αλλά εντάξει!!!Θα ζήσω!!! Razz

Εσείς πώς τα πάτε εδώ;

Όπως διαβάζεις μας έχει χτυπήσει η ζέστη και έχουμε ξεφύγει(κατά το...έχ'ς ξιφί'γ).
Υπομονή Δεποινάκι λίγος καιρός έμεινε ακόμα μέχρι να αντικρύσεις την πανέμορφή σου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
eva34 έγραψε:

Εσείς πώς τα πάτε εδώ;

γεια σου ντεπ!! άντε κοντεύεις σιγά σιγά!!! με το καλό!!

eva34

eva34
Μαράκι μου ΠΟΣΟ πολύ μου αρεσουν τα ονόματά μου..λ.Πόσο πολύ!!!!!
Λοιπόν, βγαινω για λίγο γιατί πρέπει να κλείσω εισιτήρια για τη γενέτειρα της Αννούλας και να συνεχίσω το σιδέρωμα.Δε θα τελειώσω ποτέ.
Μόλις τα κάνω και αυτά θα ξαναμπώ να δω τα νέα σας. Πάντως σίγουρα θα τα πούμε και το βράδυ.
Γειά σααααααααααααααααααααςςςςςςςςςςςςςς....Κατουριέμαιιιιιιιιι

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου χείμαρε!!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Μαράκι μου ΠΟΣΟ πολύ μου αρεσουν τα ονόματά μου..λ.Πόσο πολύ!!!!!
Λοιπόν, βγαινω για λίγο γιατί πρέπει να κλείσω εισιτήρια για τη γενέτειρα της Αννούλας και να συνεχίσω το σιδέρωμα.Δε θα τελειώσω ποτέ.
Μόλις τα κάνω και αυτά θα ξαναμπώ να δω τα νέα σας. Πάντως σίγουρα θα τα πούμε και το βράδυ.
Γειά σααααααααααααααααααααςςςςςςςςςςςςςς....Κατουριέμαιιιιιιιιι

Κλείνω κ εγώ!! Πάω για μπανάκι κ μετά πάω να δώσω Access Expert!! θα τα πούμε το βράδυ αργά γιατί το απόγευμα έχει καφέ δε σας λέω με ποιες έτσι να μυρίσετε τα νύχια σας χιχιχιχι!!! φιλιάαα κ καλή συνέχεια!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κλείνω κ εγώ!! Πάω για μπανάκι κ μετά πάω να δώσω Access Expert!! θα τα πούμε το βράδυ αργά γιατί το απόγευμα έχει καφέ δε σας λέω με ποιες έτσι να μυρίσετε τα νύχια σας χιχιχιχι!!! φιλιάαα κ καλή συνέχεια!!!

Με ποιες; Γιατι δεν μας λες; Είναι celebrities????
Καλη επιτυχία!!! Θα τα πούμε αργότερα! Φιλια

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 417472 ΜΑΡΙΑ ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ????!!!!ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΟΠΕΛΙΑΑΑΑΑ!ΔΕΙΞΕ ΛΙΓΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!

εντελως ξανθια ομως αχαχαχαχαχ

eva34

eva34
Καλό καφεδάκι Μαρία μου!!!Α!!Και καλή επιτυχία!!!! Very Happy
Κορίτσια έκλεισα και τα εισιτήριά μου για την Τήνο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 .Τώρα ο άλλος θα με γδάρει που έκλεισα διακεκριμενη θέση αλλά δε μπορώ ρε κορίτσια το στριμωξίδι. Είναι τόσο κακό αυτό;;;;
Και αν, λέω αν, 1% συμβεί να έχουμε κανένα ευχάριστο γιατί να μην έχω την άνεσή μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 875502 ;;
Ασε που δε πληρώνω και ολόκληρο το εισιτήριο.Πληρώνω φοιτητικό ακόμα Wink Wink .
Φεύγουμε 20/8(την επομένη που θα έρθουμε από Θεσσαλία) και θα μείνουμε μόνο 4 μέρες, αφού το τελευταίο ΣΚ της άδειάς μας λέμε να πάμε στα μέρη της Τόνιας.
Πάω να τελειώσω το σίδερο.
Φιλάκια

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Καλό καφεδάκι Μαρία μου!!!Α!!Και καλή επιτυχία!!!! Very Happy
Κορίτσια έκλεισα και τα εισιτήριά μου για την Τήνο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 654316 .Τώρα ο άλλος θα με γδάρει που έκλεισα διακεκριμενη θέση αλλά δε μπορώ ρε κορίτσια το στριμωξίδι. Είναι τόσο κακό αυτό;;;;
Και αν, λέω αν, 1% συμβεί να έχουμε κανένα ευχάριστο γιατί να μην έχω την άνεσή μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 12 875502 ;;
Ασε που δε πληρώνω και ολόκληρο το εισιτήριο.Πληρώνω φοιτητικό ακόμα Wink Wink .
Φεύγουμε 20/8(την επομένη που θα έρθουμε από Θεσσαλία) και θα μείνουμε μόνο 4 μέρες, αφού το τελευταίο ΣΚ της άδειάς μας λέμε να πάμε στα μέρη της Τόνιας.
Πάω να τελειώσω το σίδερο.
Φιλάκια

Φοιτητικό βρε θηρίο; Μπραβο!!!! Δεν ήξερα ότι κλείνεται φοιτητικό στη διακεκριμένη θέση!!
Απο Πειραιά η Ραφήνα φευγεται; Νομίζω εκείνες τις μέρες δεν θα εχει κίνηση, η διακεκριμένη πιστεύω ότι αξίζει καλύτερα στην επιστροφή που μπαίνει το μπούγιο του κόσμου και σπρώχνουν λες και θα μείνουν έξω απο το καράβι
Τραγικο!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις