Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
606 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 606 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ? Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ!!1

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΟΥΡΕΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΧΩ....ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΑΚΟΜΑ...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ??
ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΡΘΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα Τονια μου, να απολαυσεις ενα υπεροχο πεντικιουρ!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΣΤΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ....

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω κοριτσια μου θα σας αφησω...ελπιζω να σας πετυχω αργοτερ...πολλα πολλα φιλακια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 379767 ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ!ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΣΤΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ....

Ωωωωωωω,ρε κοριτσαρα είσαι έγκυος;;;;;;ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ....Άντε με την κόρη τώρα..
Γεια στα υπόλοιπα κορίτσια..
Πολυ φτιάχτηκα με το που είδα το τικερακι σου Τόνια μου.Μπράβο σας!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τονια θα ερθει η στιγμη που θα μας λες το νιωθω να σβουριζει στην κοιλια μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy με το καλο να το δεις και να το ακουσεις για αρχη!!

αααα πες ετσι αφρουλα!!Γι αυτο εισαι ορεξατη ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 χιχιιχιχ

Χαρα καλη συνεχεια!!

Τατιανα μου τι κανεις? εσεις ποτε θα ξαναξεκινησετε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 για μπεμπεδακι??ελπιζω να εισαι πολυ πολυ καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 417472

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?
ΤΟΝΙΑ?
ΑΦΡΟΥΛΑ?
ΧΑΡΑ?
ΤΑΤΙΑΝΑ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Τονια θα ερθει η στιγμη που θα μας λες το νιωθω να σβουριζει στην κοιλια μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy με το καλο να το δεις και να το ακουσεις για αρχη!!

αααα πες ετσι αφρουλα!!Γι αυτο εισαι ορεξατη ε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 χιχιιχιχ

Χαρα καλη συνεχεια!!

Τατιανα μου τι κανεις? εσεις ποτε θα ξαναξεκινησετε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 για μπεμπεδακι??ελπιζω να εισαι πολυ πολυ καλα!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 417472

Μωρο μου καλημέρα,πάντα ήμουν καλα απο την στιγμη που εκανα απόξεση απλά δεν έμπαιναν καθόλου στο φόρουμ,βαριομουνα...Μπήκα χθες και είδα οτι δεν έχεις πια λίστα και τυχαία μπήκα κ σήμερα κ είδα της Τονιας μας και χάρηκα όσο δεν παει.
Εγω περιμένω την περίοδο μου,μετα πάω για υπερηχο κ αρχίζουμε πάλι τα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 ..χαμός...
Εσείς πως τα πάτε;πως παει ο έγγαμος βιος;Απο Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 πως πατε;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 ΕΙΧΑ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΟΛΟ ΕΤΣΙ Twisted Evil ΗΜΟΥΝ!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!
ΤΟΝΙΑ?
ΑΦΡΟΥΛΑ?
ΧΑΡΑ?

Γιάννα μου καλημέρα σου,είχα ξενερωσει μετα την απόξεση οπότε σταμάτησα να μπαίνω..Γενικά στο φόρουμ.Τι κάνετε εσείς;Η κοράκλα σου;;;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 ΕΙΧΑ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΟΛΟ ΕΤΣΙ Twisted Evil ΗΜΟΥΝ!

Γεια σου Αφρουλα μου,την καλημέρα μου να έχεις κοπέλα μου κ εύχομαι όλα να σου πανε καλα...Σύντομα με ένα τσιτσινακι... jocolor

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!
ΤΟΝΙΑ?
ΑΦΡΟΥΛΑ?
ΧΑΡΑ?

Γιάννα μου καλημέρα σου,είχα ξενερωσει μετα την απόξεση οπότε σταμάτησα να μπαίνω..Γενικά στο φόρουμ.Τι κάνετε εσείς;Η κοράκλα σου;;;

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 328109
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΚΟΡΗ!
Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΛΑΛΗΣΕΙ!!!!
ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 .

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ ρε Τατι κι εγω καμια φορα λεω να σταματησω να μπαινω,γιατι χαλιεμαι καποιες φορες που δν εχω καταφερει ακομη να γινω μαμα, αλλα εχει γινει καθημερινοτητα για μενα, θελω να δω τι κανουν τα κοριτσια, και δν κρατιεμαι!! το προσπαθω να μπαινω ακομη κι οταν δν μπορω τουλαχιστον μια φορα καθε μερα!! Embarassed Embarassed
ειμαι εθισμενη λετε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 4872 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 688264

Γιαννα καλημεραααααααααα

εχω πολλα χρονια να εχω καιρο να Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 εχω ξεχασει πως ειναι!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 40746 αλλα φανταζομαι δν ειναι και οτι πιο ευχαριστο!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 328109
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΚΟΡΗ!
Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ..... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Περαστικά του μωρε...Γρήγορα σιδερένιος..
Να συνέλθει γρήγορα να πάτε να πλατσουρισετε...Εμείς την άλλη βδομάδα,περνώ άντρα και παιδι κ πάμε Χαλκιδική,τα οικονομικά μας δεν μας αφήνουν για αλλου...

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ!

Ευχαριστω κούκλα μου...Ευχαριστω πολυ!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙΙΙΙΙΙ??????ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΑΝΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΧΑΠΑΚΙΑ!ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ1ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΛΑ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τατιανα σουπερ ειναι και η Χαλκιδικη!! οπου πας για διακοπες και μπανια καλα ειναι κατα την γνωμη μου!! Very Happy Very Happy Very Happy

μολις μου ειπε ο αντρουλης οτι αυριο μετα τη δουλεια θα με παει θαλασσα!!ΑΧ μακαρι να μη το μετανιωσει Razz Razz Razz

Γιαννα μου σας δυσκολευει η μπεμπουλα η επειδη ειναι αρρωστος ο αντρας σου?πως ειναι σημερα αληθεια?ειναι καλυτερα?

ζωάκι

ζωάκι
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 ΕΙΧΑ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΟΛΟ ΕΤΣΙ Twisted Evil ΗΜΟΥΝ!

Να μαι πάλι! Πήγα βολτίτσα, φάγαμε, παίξαμε παιχνίδι στο εξυπνοφωΒο και γύρισα!
Φράουλα πριν συμπεριλαμβάνονταν στο "κορίτσια " :-D
τελικά το κινητό δεν είναι και πολύ πρακτικό για φόρουμ!
Κάποιο κοριτσάκι με ρώτησε για το μωράκι! Έχω να το δω δέκα μέρες! Μεγαλώνω βέβαια!
Για όσες δε με ξέρουν είμαι η Ζωή. Είχα κι εγώ Μαϊ παλινδρομη πέρσι τέτοιο καιρό κ τώρα είμαι 4 μηνών! Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!
Χαρά ζεις στην Κύπρο αν κατάλαβα καλά;

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΤΥΧΕΡΟΥΛΑ!!!!!!!ΚΑΝΕ ΣΕΞ!ΜΟΝΟ ΣΕΞ!ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΣΕΞ????!!!!!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΧΡΕΗ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕΝΑ......
ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΚΑΦΕ ΥΓΡΑ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΣΟΥΞΙΜΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΙΑ ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ Η ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ Η ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 30 215994 ΑΛΛΑ ΓΙΑ Sleep .

ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙ 60 ΧΡΟΝΩΝ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟΥΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις