726 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57 Κυρ Αυγ 12, 2012 11:59 pm
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑ...
ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΙΣΤΣΑ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ....
boubou έγραψε:Τονια θα ερθει η στιγμη που θα μας λες το νιωθω να σβουριζει στην κοιλια μου με το καλο να το δεις και να το ακουσεις για αρχη!!
αααα πες ετσι αφρουλα!!Γι αυτο εισαι ορεξατη ε? χιχιιχιχ
Χαρα καλη συνεχεια!!
Τατιανα μου τι κανεις? εσεις ποτε θα ξαναξεκινησετε για μπεμπεδακι??ελπιζω να εισαι πολυ πολυ καλα!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?
ΤΟΝΙΑ?
ΑΦΡΟΥΛΑ?
ΧΑΡΑ?
ΤΑΤΙΑΝΑ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ?
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΧΑ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ!
tatijana έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?
ΤΟΝΙΑ?
ΑΦΡΟΥΛΑ?
ΧΑΡΑ?
ΤΑΤΙΑΝΑ? ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ?
Γιάννα μου καλημέρα σου,είχα ξενερωσει μετα την απόξεση οπότε σταμάτησα να μπαίνω..Γενικά στο φόρουμ.Τι κάνετε εσείς;Η κοράκλα σου;;;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙ Η ΚΟΡΗ!
Η ΚΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΥΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ.....
αφρουλα έγραψε:ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ! ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΧΑ ΛΑΛΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ! ΟΛΟ ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης