1 συλληψη μετα απο παλινδρομηση Παρ Αυγ 10, 2012 2:57 am
xaraaygo
Σιωπηλή δύναμη
μετα απο ποσο καιρο πιασατε παιδι απο παλινδρονηση
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
μετα απο 2 μηνες.αδιαθετησα 3 φορες μετα την αποξεση κ εμεινα κατευθειαν εγκυος..κ ειναι κ πιο ευκολη η συλληψη μετα απο παλινδρομη.σου ευχομαι να κρατησεις στην αγκαλια συντομα το μωρακι σου!xaraaygo έγραψε:μετα απο ποσο καιρο πιασατε παιδι απο παλινδρονηση
διορθωνω..xaraaygo έγραψε:μετα απο ποσο καιρο πιασατε παιδι απο παλινδρονηση
Dimitra_happy έγραψε:..Μετα απο 4 μήνες...
Αν κ ο γιατρος μου με ειχε συμβουλεψει να το αποφυγω για τουλαχιστον7-9 μηνες.... :/ αυτο ειναι που με τρομαζει....
mamalife έγραψε:Σ'ευχαριστω πολυ Αφρουλα μου.Απλα ειναι πολυ φρεσκο και ακουω οτι καποιες που εμειναν αμεσως παλι εγκυες ξαναπαλινδρομησαν.Γι'αυτο ελεγα μηπως περιμενω.Ο φοβος τελικα δεν φευγει...
bluerose έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Εγώ είχα πριν ενάμιση χρόνο μια παλλίνδρομη στην 7η εβδομάδα. Μέχρι τον Ιούνιο προσπαθούσαμε αλλά τίποτα... Τον Ιούνιο μένω έγκυος, και πριν προλάβουμε να το χαρούμε παλλινδρόμησε πάλι.... Αποφάσισα να πάω διακοπές και να τα ξεχάσω όλα. Τον επόμενο μήνα και πάλι έγκυος!!!!Είμαι στην 6η εβδομάδα, και εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, γιατί προσπαθούμε αρκετά χρονάκια. Πιστεύω ότι έχει να κάνει πρώτα με τη ψυχολογία μας και μετά με όλα τα υπόλοιπα.
bluerose έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
Εγώ είχα πριν ενάμιση χρόνο μια παλλίνδρομη στην 7η εβδομάδα. Μέχρι τον Ιούνιο προσπαθούσαμε αλλά τίποτα... Τον Ιούνιο μένω έγκυος, και πριν προλάβουμε να το χαρούμε παλλινδρόμησε πάλι.... Αποφάσισα να πάω διακοπές και να τα ξεχάσω όλα. Τον επόμενο μήνα και πάλι έγκυος!!!!Είμαι στην 6η εβδομάδα, και εύχομαι αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά, γιατί προσπαθούμε αρκετά χρονάκια. Πιστεύω ότι έχει να κάνει πρώτα με τη ψυχολογία μας και μετά με όλα τα υπόλοιπα.
pigkoulinaki έγραψε:bluerose έγραψε:Γεια σας κορίτσια!
καλησπερα κοπελα μου!!!!!!ολα θα πανε καλα!!!!μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!!!ειχα και γω μια παλινδρομη κυηση πριν 7 μηνες!και ειμαστε τωρα στις προσπαθειες για μωρακι!!!!!ολα θα μασ πανε καλα!!!σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης