26 Απ: συλληψη μετα απο παλινδρομηση Πεμ Αυγ 16, 2012 10:28 am
bluerose
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια, και εύχομαι και σε σας που προσπαθείτε να έχετε σύντομα ευχάριστα νέα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα.και εγω είχα μια παλλινδρομη πριν 1μιση μήνα.έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας και αυτοανοσο.εσείς τι εξετάσεις κάνατε;
REINE έγραψε:Lollipop83 έγραψε:Καλησπέρα.και εγω είχα μια παλλινδρομη πριν 1μιση μήνα.έκανα εξετάσεις θρομβοφιλιας και αυτοανοσο.εσείς τι εξετάσεις κάνατε;
εξετάσεις για θρομβοφιλία έκανα κι εγώ δυο μήνες μετά την παλίνδρομη.πριν έκανα και για ουρεόπλασμα!
στη θρομβοφιλία άργησαν να βγουν τα αποτελέσματα, είχε πέσει και μέσα στις διακοπές του Πάσχα...αφού να φανταστείς με το που έμαθα ότι ήμουν έγκυος άρχισα salospir και μετά από μερικές μέρες τις αντιπηκτικές μεχρι να βγουν όλα τα αποτελέσματα από θρομβοφιλία...
REINE έγραψε:σύμφωνα με αυτά που μου είχε πει κι εμένα ο γιατρός το ουρεόπλασμα οφείλεται για αποβολές!!
πάντως οι αντιπηκτικές ακόμη είναι καλό που τις άρχισες έστω και προληπτικά και να που δικαιώθηκες!
όλα καλά να πάνε σου εύχομαι!!
mariposa έγραψε:bluerose εγω σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχα αιμα και υγρα ολο το πρωτο τριμηνο...καταλαβαινεις πως ημουν και μετα απο μια παλλινδρομη που ειχα περασει καθε φορα απογοητευομουν τελειως...τελικα ομως ο θεος βοηθησε και ολα πανε καλα πριν λιγο καιρο ηρεμησα απο τα υγρα και το αιμα και ολα οδευουν καλως.Μην χανετε την πιστη σας κοριτσια ολα γινονται!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης