526 Απ: ***Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 16!!!*** Τρι Αυγ 21, 2012 1:22 pm
Λίλα
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
το ιδιο βραδυ υπο ενδοφλεβια αγωγη με yutopar ξανακανω nst που ηταν πολυ καλο.πηρα κι εγω θαρρος και ελεγα σε ολους οτι το πρωι θα βγω με εξιτηριο.Ξημερωνει ξαναπαω για nst και δηστυχως βγαινει χειροτερο απο το πρωτο με πιο εντονες συσπασεις.Οπως ακριβως τα ειπε ο γιατρος μου.Μου αυξανει την δοση κι απο 1 μεσα στον ορο βαζει 2.Εκει αρχισαν τα οργανα.Αρχιζω ταχυκαρδιες και εντονο τρεμουλο,μου εκανε ολες τις παρενεργειες μεχρι να το συνηθησει ο οργανισμος.Ηρθαν ολοι να με δουν.φιλοι συγγενεις και ηταν ετοιμη να βαλουν υα κλαματα να μην μπορω να σταθω απο τον τρομο κ απο τις ταχυκαρδιες να νομιζω οτι υα παιθανω.Μου μειωνουν αναγκαστικα την ροη κοιμαμαι το βραδυ και το πρωι ξυπναω με συσπασεις.Κατεβαινω παλι για nst και φαινονται κι εκει.Μου αλλαζει αγωγη και με βαζει σε αλλο φαρμακο που ομως κοστιζει 450 ευρω δεν εχει παρενεργειες μονο λιγο ζαλη αλλα μπορω μνα το παρω μονο για 2 μερες.Ο αντρουλης μου ειναι χαλια παει συνεχεια και παρακαλαει στην εκκλησια εγω παλι εχω ενα αρνητισμο δεν εχω κουραγιο ουτε να παρακαλεσω,εγω που πιστευα εγω που εκλαιγα αν κατι σκεφτομουν κατι ασχημο για το μωρο,τωρα δεν κανω τπτ,δεν ξερω τι εχω παθει.Ξεχασα να πω οτι ειμαι σε αυστηρη ακινησια μονο κρεβατι και τουαλετα και εχω αγχωθει για το οικονομικο καθως το Μητερα χρεωνει 200 ευρω μονο το κρεβατι,την μερα,αν βαλω τα φαρμακα,αντιβιωσεις και ολα τα υπολοιπα δεν ξερω πως θα τα πληρωσουμε γιατι ειχαμε μαζεψει μονο τα χρηματα για τον τοκετο και τον γιατρο.Μετα στεναχωριεμαι τρελα αλλα δεν αφηνω τον εαυτο μου να κλαψει και λεω τι μαλ.....ς σκεφτομαι να ειναι το μωρακι μου καλα κ να γεννηθει γερο και ολα τα αλλα να πανε να....Στειλτε μου ρε κοριτσια την θετικη σας ενεργεια γιατι τα εχω χαμενα νομιζω ειμαι στην αρχη της καταθλιψης δεν εχω δυναμη να κλαψω για να ξεσπασω