51 Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Μάης 29, 2013 2:34 am
margdimitra
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Σε ευχαριστώ πολύ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Myro έγραψε:απόσο ξερω δεν μπορει να το εμποδισει..σιγουρα εχει ομως πολυ δουλεια για να γινει γιατι πρεπει να αγοραστουν στρωματα για τον υπνο,ψυγειο κ φουρνος γιατο μεσημεριανο τον παιδιων,θελει τραπεζοκομο κ γενικα εχει πολυ τρεξιμο για να στηθει τωρα απο την αρχη..μπορειτε να πατε στην διευθυνση πρωτοβαθμιας του νομου σας και να το ζητησετε απο τον προισταμενο..marilia4 έγραψε:Myro έγραψε:τι σχολειο ειναι θελω να πω ποσο μεγαλο?ποσα τμηματα και παιδια εχει..σε καποια μικρα μερη που ειναι μονοθεσια συνηθως δεν λειτουργουν ολοημερα..ωστοσο αν μαζευονται αρκετα ατομα που θελουνε ολοημερο πρεπει η νηπιαγωγος να κανει αιτημα στην διευθυνση πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης και απο εκει και περα αναλαμβανουν αυτοι και δινουν το οκ..αν δωσουν απο εκι το οκ πρεπει να η νηπιαγωγος να κανει οτι ειναι απαραιτητο...λογικα θα πρεπει να σας δωσει αιτηση να δει ποσα παιδια μαζευονται.αν ειναι ικανοποιητικος ο αριθμος πρπει να το παει παραπερα..marilia4 έγραψε:Myro έγραψε:περασε γρηγορα η προηγουμενη χρονια που καθομουν με αδεια αντροφης με το μωρακι μου κ να που ηρθε η ωρα να παω παλι στο σχολειο κ πολυ μου κακοφαινετε που θα αφησω το παιδακι μου κ θα πρεπει να παει σε σταθμο απο τοσο μικρο...νομιζω θα δυσκολευτω πολυυυυ στην αρχη να τον αποχωρηστω αλλα απο την αλλη εχω κ ανυπομονησια να μπω κ παλι στην ταξη(ελπιζω να μην τα εχω ξεχασει ολα)
ελεγα λοιπον να δουμε ποσες ειμαστε κ που ειμαστε????
κ κατα την διαρκεια τις χρονιας να μιλαμε για τα θεματα που δουλευουμε,να δινουμε ιδεες για κατασκευες κ γενικα για οτι αλλο συμβαινει στην καθημερινοτητα του νηπιαγωγειου...
για μαζευτειτε λοιπον!!!!! ειναι καμια εδω?????
καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σου αν γνωριζεις σε παρακαλω. πηγαμε οι γονεις στην νηπιαγωγο μας να τις ανακοινωσουμε οτι θελουμε να γινει ολοημερο και ηταν αρνητικη θελω να σε ρωτησω αν ξερεις αν μπορει να μας εμποδισει?
καταρχην σευχαριστω που μου απαντησες. το σχολειο ολα αυτα τα χρονια ειναι διθεσιο. για την χρονια που μας ερχεται υπαρχει περιπτωσει να γινει μονοθεσιο γιατι πολοι γονεις στελνουν τα παιδια τους σε ιδιοτικο γιατι δουλευουν και το 12:15 δεν τους βολευει. αν γινει ολοημερο ελπιζουμε οτι και αυτοι οι γονεις θα επιστρεψουν και δεν θα υπαρχει προβλημα. ο αριθμος για να γινει ενα νηπιαγωγειο ολοημερο ειναι 7 παιδια ,τα παιδια που οι γονεις τους επιθυμουν να γινει ολοημερο ειναι περισσοτερα, το προβλημα ειναι οτι οταν τις το ζητησαμε ηταν αρνητικη μαζι μας εβρισκε εμποδια, ισως για δικους της λογους να μην θελει.απλα ηθελα απο την εμπειρια σου να μαθω αν μπορει με τον τροπο της να το εμποδισει η και οτι αλλο νομιζεις οτι πρεπει να γνωριζουμε να μπορεσουμε να τα καταφερουμε.
δεν ξερω ολη την διαδικασια επακριβως γιατι δεν μου ετυχε να χρειαστει να στησω απο την αρχη τετοια ταξη...εγω θα ξεκινουσα απο τον προισταμενο εκπαιδευσης..κ απο εκει θα ξεκλειδωσει οτι ειναι...
θα προσπαθησω να το ψαξω λιγο παραπανω και θα σου πω νεοτερα..
κανονικα πρεπει η νηπιαγωγος να μεταφερει την επιθυμια σας στον προισταμενο εκπαιδευσης
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης