Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
394 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 394 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια μου. πραγματικά τα εσώρουχα μιας χρήσεις ειναι τέλεια στα ιδιωτικά τα δεινουν έτσι. μαριανθη καλος ήρθατε, βρε κοριτσια γέννησε η δεσποινα τελικά?

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Bικακι μουυυ να σου ζησει ο Μακης σου να τον χαιρεσαι κοριτσαρα μου!!!

*Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 30 315810 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 30 315810 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 30 315810 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 30 860530 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 30 860530

Στελλα ποσο κανουν τα μιας χρησης στο mothercare?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
διαβαζα τοση ωρα ενα θεμα που εχει ανοιχτει εδω,για επιπτωσεις εγκυμοσυνης κ εχω φρικαρει..ειναι βεβαια μεγαλο θεμα,αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως καποιες κοπελες δεν εχουν ενημερωση για αντισυλληψη κ μεχρι τα 17 τους εχουν κανει ηδη 2 εκτρωσεις κ σκεφτοταν να κανει αλλη μια με διδυμα.στο 2012 ζουμε..ελεος πια! Twisted Evil

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
To διαβασα και εγω..
εχω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα με τον τροπο που απαντησε στο κοριτσι η Πηνελοπη μας.. πολυ ωριμος τροπος σκεψης και τονιζεις ομως το τι χρειαζεται αυτο το παιδι: αγαπη και στηριξη και οχι κραξιμο.
Το οτι ειχε κανει ηδη δυο εκτρωσεις σιγουρα ειναι ασχημο πολυ αλλα απο τη στιγμη που μπηκε και μας ζητα βοηθεια σημαινει οτι οντως χρειαζεται μια συμβουλη και μια στηριξη απο εμας στο φορουμ..και επισης σημαινει οτι δε θελει να κανει τριτη εκτρωση αλλα μας ζητα τη γνωμη μας για το πως να αντιμετωπισει την οικογενεια της και αυτον τον ανευθυνο που την αφησε εγγυο...
Δεν πιστευω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι με το να την καταδικαζουμε- ποιοι ειμαστε εξαλλου, μονο ο Θεος εχει την εξουσια να μας κρινει- θα παρει μια σωστη αποφαση η θα μπορει να σταθει στα ποδια της.
Μονο η αγαπη φωτιζει τους ανθρωπους...

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
να τονισω οτι ειμαι ΚΑΤΑ των εκτρωσεων αλλα δυστυχως ειναι κατι που συμβαινει παγκοσμια και δυστυχως οι κοπελες και η κοινωνια μας δεν ενημερωνει τι μεγαλο εγκλημα ειναι οι εκτρωσεις...
πιστευω οτι αυτο το κοριτσι θελει τη στηριξη μας να κρατησει τα διδυμακια της η η οποιαδηποτε κοπελα να μην προβει σε αυτο το εγκλημα...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:To διαβασα και εγω..
εχω να πω οτι συγκινηθηκα ιδιαιτερα με τον τροπο που απαντησε στο κοριτσι η Πηνελοπη μας.. πολυ ωριμος τροπος σκεψης και τονιζεις ομως το τι χρειαζεται αυτο το παιδι: αγαπη και στηριξη και οχι κραξιμο.
Το οτι ειχε κανει ηδη δυο εκτρωσεις σιγουρα ειναι ασχημο πολυ αλλα απο τη στιγμη που μπηκε και μας ζητα βοηθεια σημαινει οτι οντως χρειαζεται μια συμβουλη και μια στηριξη απο εμας στο φορουμ..και επισης σημαινει οτι δε θελει να κανει τριτη εκτρωση αλλα μας ζητα τη γνωμη μας για το πως να αντιμετωπισει την οικογενεια της και αυτον τον ανευθυνο που την αφησε εγγυο...
Δεν πιστευω ΚΑΘΟΛΟΥ οτι με το να την καταδικαζουμε- ποιοι ειμαστε εξαλλου, μονο ο Θεος εχει την εξουσια να μας κρινει- θα παρει μια σωστη αποφαση η θα μπορει να σταθει στα ποδια της.
Μονο η αγαπη φωτιζει τους ανθρωπους...
ναι το διαβασα κ εγω.. οσο κ να συμφωνω με την πηνελοπη,δεν θα μπορουσα να απαντησω τοσο ψυχραιμα.μπραβο της..εγω μονο που διαβασα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.κ πιστευω οτι φταινε κ οι γονεις που δεν δινουν στα παιδια τους σωστη σεξουαλ.διαπαιδαγ.για αυτο κ δεν σχολιασα καθολου..ενταξει,λες μια ετυχε(που αυτα δεν τα πιστευω),αντε κ δευτερη... κ τριτη????????κατι δεν παει καλα..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου δυστυχως οπως ειπα ειναι κατι που συμβαινει.. ξερεις ποσες εκτρωσεις γινονται; συνεχεια.. και με τεραστια ευκολια και απο τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ. αυτους που υποτιθεται φερνουν στον κοσμο τα μωρακια μας! με την ιδια ευκολια αφαιρουν ζωες..αθωες ψυχουλες..

Οταν εμεινα εγκυος και ειχα παει στον παλιο μου γιατρο , μου ειπε οτι εχει προβλημα το μωρο μου και χωρις καν να το εξετασει περισσοτερο η να το σκεφτει, μου ειπε να κανω αμεσως εκτρωση να αφαιρεσω το σακο. αναφερθηκε στο μωρακι μου ωσ σακο δεν απευθυνοταν καν σε αυτο ως ζωντανη υπαρξη.. μαλιστα με πιεσε πολυ να κανω εκτρωση... εγω ξεσπασα σε κλαματα και εννοειται πηγα σε αλλο γιατρο.. Τελικα το μωρακι μου ειναι μια χαρα δοξα το Θεο και καθε μερα ευχαριστο την Παναγιτσα που ειναι καλα και που με φωτισε να παω σε αλλο γιατρο..
Η μητροτητα αλλαζει τη γυναικα και τη γεμιζει με αγαπη, τη βοηθαει να δει το μεγαλειο της ζωης, και αυτο ειμαι σιγουρη θα συμβει και στο κοριτσι αυτο που αποφασισε τελικα να κρατησει τα διδυμακια...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:Αννα μου δυστυχως οπως ειπα ειναι κατι που συμβαινει.. ξερεις ποσες εκτρωσεις γινονται; συνεχεια.. και με τεραστια ευκολια και απο τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ. αυτους που υποτιθεται φερνουν στον κοσμο τα μωρακια μας! με την ιδια ευκολια αφαιρουν ζωες..αθωες ψυχουλες..

Οταν εμεινα εγκυος και ειχα παει στον παλιο μου γιατρο , μου ειπε οτι εχει προβλημα το μωρο μου και χωρις καν να το εξετασει περισσοτερο η να το σκεφτει, μου ειπε να κανω αμεσως εκτρωση να αφαιρεσω το σακο. αναφερθηκε στο μωρακι μου ωσ σακο δεν απευθυνοταν καν σε αυτο ως ζωντανη υπαρξη.. μαλιστα με πιεσε πολυ να κανω εκτρωση... εγω ξεσπασα σε κλαματα και εννοειται πηγα σε αλλο γιατρο.. Τελικα το μωρακι μου ειναι μια χαρα δοξα το Θεο και καθε μερα ευχαριστο την Παναγιτσα που ειναι καλα και που με φωτισε να παω σε αλλο γιατρο..
Η μητροτητα αλλαζει τη γυναικα και τη γεμιζει με αγαπη, τη βοηθαει να δει το μεγαλειο της ζωης, και αυτο ειμαι σιγουρη θα συμβει και στο κοριτσι αυτο που αποφασισε τελικα να κρατησει τα διδυμακια...
ax βρε χριστινακι,υπαρχουν γιατροι κ γιατροι..εγω ειχα μια παλινδρομη το σεπτ,κ με εβαλε για αποξεση ο παλιος γιατρος,κ μετα εμαθα οτι στην εβδ που ημουν,μπορουσε να αποφυγει την αποξεση κ να το αποβαλλει ο οργανισμος με ενα χαπι.(που μου το εδωσε το πρωι πριν την επεμβαση) αλλα ετσι θα εχανε τα 800ευρω που πηρε.ο γυφτος.κ μου το ειπε η στελλιτσα μας.ασε γιατι τα παιρνω πολυ ασχημα..

που ειναι οι υπολοιπες?βολτιτσα?

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας κορίτσια! Γεια σου Βικουλα!

Χριστινάκι τι τελεια φωτο! φτου φτου!

Εκλεισα τη Δευτερα να μου ερθουν για βιολογικο καθαρισμό στρωμάτων και καναπε! Να τα χουμε καθαρα όταν έρθει ο μπέμπης! Βρήκα έναν με προσφορες και εχει τις μισες τιμές απο τους αλλους.. καλος φαίνεται... θα δειξει... μεχρι τελος Σεπτ. εχει μιση τιμη σε ολα... αν μεινω ευχαριστημένη θα σας πω!

http://www.creativebeez.gr

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ε για τα λεφτα το εκανε, οπως και εμενα..
αλλα κανενας δε μπορει να μου λυσει αυτη την απορια με τους γιατρους..
Μετα απο εκεινο που μου συνεβηκε εψαξα να βρω γιατρο με ηθικη που δεν κανει εκτρωσεις γιατι ορκιστηκα στον εαυτο μου να μην εμπιστευτω ξανα γιατρο που κανει αυτο το εγκλημα. δυσκολευτηκα πολυ ομως αλλα ο γιατρος μου ο ιδιωτης ΔΕΝ κανει εκτρωσεις..

Πρεπει να ειναι βολτιτσα ολες ναι, ειναι εξαφανισμενες..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ απ'οτι βλεπω μονο εγω ειμαι στη δουλεια.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθη μου θα κανεις καθαρισμο ολου του σπιτιου εννοεις; αν δε στοιχιζει πολλα, ειναι τελεια η ιδεα σου. εγω δυστυχως δε μπορω να το κανω αυτο διοτι δεν μενω ακομη σπιτι μου..

Μια ερωτησουλα σας εχω.. εγω πηρα σιφονιερα για την μπεμπα αλλα μου ειπαν οτι πρεπει να την αφησω καποιες μερες να αεριστει γιατι ειναι επικινδυνο για το μωρο.. ειναι αληθεια; επειδη εγω θελω να βαλω τα ρουχαλακια της σιδερωμενα και καθαρα μεσα.. αα και πιστευετε μπορω να την καθαρισω με ντετολ; ειναι δυνατον να κρατησει τη μυρωδια και να β΄λαψει το μωρο;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNAST έγραψε:κ απ'οτι βλεπω μονο εγω ειμαι στη δουλεια.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Αννουλα μου γλυκεια και εγω! στο κοσμηματοπωλειο συναδελφισσα Very Happy

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
ANNAST έγραψε:κ απ'οτι βλεπω μονο εγω ειμαι στη δουλεια.. Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Αννουλα μου γλυκεια και εγω! στο κοσμηματοπωλειο συναδελφισσα Very Happy
ναι χριστινιω μου..το θυμαμαι.. αλλα ειδικα καλοκαιρακι δεν παλευεται..

μηπως στα ειπε για χρωματα?μυριζουν?εγω ειχα κανει με detol κ ειχα αφησει 2 μερες ανοιχτα τα συρταρια.επισης κολλησα στον πατο μια μεμβρανη για να ειναι πιο ευκολο στο καθαρισμα.

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου Μαριάνθη,γειά σου Χριστινάκη μου,τί μου κάνετε;;;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η πεθερα μ επιμενει να τα αφησω ενα μηνα αλλα εμενα χαζο μου ακουεται αννουλι μ.. ετσι θα κανω θα τα κανω με το ντετολ και εγω και θα το αφησω ανοικτο 2-3 μερουλες..
δεν μπορω αλλο να ακουω υπερβολεςςςςςς!!!

Δεν παλευεται εχεις δικαιο απολυτο.. αναβεις το αρκουδισιον λιγο;

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σου κι σε σένα Αννούλι μου,τώρα είδε ότι είσαι μέσα !!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:η πεθερα μ επιμενει να τα αφησω ενα μηνα αλλα εμενα χαζο μου ακουεται αννουλι μ.. ετσι θα κανω θα τα κανω με το ντετολ και εγω και θα το αφησω ανοικτο 2-3 μερουλες..
δεν μπορω αλλο να ακουω υπερβολεςςςςςς!!!

Δεν παλευεται εχεις δικαιο απολυτο.. αναβεις το αρκουδισιον λιγο;
λιγο????ολη μερα δεν το κλεινουμε \..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ρουλιτσα μου!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου ρουλιτσα!!
ε οχι κ ενα μηνα χριστινα μου..ειπαμε..
εγω νομιζα στο ειπαν απο το μαγαζι..

kat3r1na

kat3r1na
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας κοριτσακια,εργαζομενα και μη!!

Λοιπον ξεκιναω απο τα εσώρουχα μιας χρήσης.Τα εχω πάρει κι εγω,2 κουτιά μάλιστα,10 δλδ συνολικά.Εχει τρομαξει το μάτι μου με αυτα που διαβάζω για τα λόχεια!Να πω επισης οτι καποια απο αυτα είναι και πλενόμενα.Μπορεις δλδ να τα πλυνεις και να τα ξαναχρησιμοποιησεις.Τωρα θα μου πεις,γιατι να θελω να ξαναχρησιμοποιησω αυτο το βρακι με το αθερινοδυχτο??Εγώ τα πήρα έτσι,γιατί πραγματικά δν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει η αιμοραγία και πόσο θα πρέπει να φοράω αυτες τις διαστημικές σερβιέτες!!

Τωρα για το θεμα με τις εκτρωσεις,να πω την αλήθεια μου δε το διάβασα.Η δική μου άποψη είναι πώς.όπως και να έχει είναι θέμα ελευθερίας επιλογής της γυναίκας,αν θα την κάνει ή όχι.Δεν καταδικάζω κανέναν,γιατί πολλά συμβαίνουν,ποτέ δεν ξέρεις για ποιους λόγους οδηγείται κάποιος σε αυτή την απόφαση,και επίσης ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει και εσένα του ίδιου.Υπάρχουν όμως δυο πράγματα στα οποία ειμαι απόλυτη.Καταρχάς η σωστή και ασφαλής σεξουαλική συμπεριφορά είναι καθαρά θέμα παιδείας.Ποιος θα στην δώσει θα μου πεις?Άλλο αυτό.Και δεύτερον,κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών.Σίγουρα όχι και η κοπέλα που άνοιξε το θέμα.Δεν την άφησε κάποιος έγκυο.Πήγε με κάποιον,χωρίς κανένα μέσο αντισύλληψης.Προσωπικά,τη σήμερον ημέρα,για το τελευταίο πράγμα που θα φοβομουν και θα έπαιρνα προστασία,θα ήταν η εγκυμοσύνη.Κυκλοφορούν τόσες ασθένειες,που το να πας με κάποιον στα τυφλά,είναι καθαρά ρώσικη ρουλέτα!Ε εκτός και αν πρόκειται για ανήλικη,άτομο με πνευματική υστέρηση,ή αν μιλάμε για βιασμό.Μόνο εκεί θα έλεγα δεν ευθύνεται και το κορίτσι..Πωπω πολλά είπα ε????

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο ειπα κ εγω κατερινα μου ειναι θεμα παιδειας.κριμα..απλως κριμα..
οσο για αιμορραγια,εγω ειχα μονο στο μαιευτηριο,βγηκα με δικο μου εσωρουχο κ σερβιέτα night..μετα δεν χρειαστηκα καθολου τις απαισιες κ τεραστιες σερβιετες.

emilou

emilou
τι εβδομαδα ησουν Αννα οταν παλινδρομησε και μπορουσε να γινει η αποβολη με χαπι?

Χριστινακι εγω την αφησα καμια εβδομαδα με τα συρταρια ανοιχτα και μετα την καθαρισα με το dettol το διαφανο

marianthi_m

marianthi_m
γεια σου Ρουλίτσα!

αχ ρε παιδια τι δυσκολες καταστάσεις.. εκτρώσεις ... το εχω ζήσει σε πολύ κοντινό μου άτομο... ακόμα το σκέφτομαι...

Περιμένω με ανυπομονησία να έρθει το πρωί να πάω για υπέρηχο!

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:τι εβδομαδα ησουν Αννα οταν παλινδρομησε και μπορουσε να γινει η αποβολη με χαπι?

Χριστινακι εγω την αφησα καμια εβδομαδα με τα συρταρια ανοιχτα και μετα την καθαρισα με το dettol το διαφανο
7-8 εβδ.κ αφου μου εδωσε το χαπι,ξεκινησε η αιμορρ. που σημαινει οτι το σωμα αρχιζε να το αποβαλλει,αλλα μυριζε το χρημα..αλοιμονο θα με αφηνε ετσι?

μαριανθη με το καλο να δεις το μωρακι σου αυριο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις