326 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Σαβ Αυγ 25, 2012 4:45 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δε μου πατε απ΄τη Χαρα ειχαμε κανενα νεο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Γεια σου Χρυσα!xrysaki! έγραψε:καλο μεσημερι απο μενα.
odysseia έγραψε:Να ζησει το παιδακι! οποτε θα εχει παιχνιδι η Αννουλα αυριο!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:που θα πας???maryz-iraklio kritis έγραψε:
Μ εμένα θα τα πείς από Δευτέρα (που λέει και το άσμα) Το απόγευμα φεύγω!! φιλιάααα να τον χαίρεσαι κ καλά λαγουδιάσματα!! φιλιάαα πολλάαα!!
Θα πάμε στο χωριό έχει τα πρώτα γενέθλια το κοριτσάκι των κουμπάρων μας(τους παντρέψαμε) και αύριο Πεθεράς επιτρέποντος θα κάνουμε off road με τον αγά(τον λέω έτσι γιατί είχαμε κολλήσει το χειμώνα με το " έρωτας και τιμωρία"
Κυρια Μαιρη?Παλι δε ξερω! με μηχανη ή αμαξι? δεν κατεχω!
Α!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:Να ζησει το παιδακι! οποτε θα εχει παιχνιδι η Αννουλα αυριο!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:που θα πας???maryz-iraklio kritis έγραψε:
Μ εμένα θα τα πείς από Δευτέρα (που λέει και το άσμα) Το απόγευμα φεύγω!! φιλιάααα να τον χαίρεσαι κ καλά λαγουδιάσματα!! φιλιάαα πολλάαα!!
Θα πάμε στο χωριό έχει τα πρώτα γενέθλια το κοριτσάκι των κουμπάρων μας(τους παντρέψαμε) και αύριο Πεθεράς επιτρέποντος θα κάνουμε off road με τον αγά(τον λέω έτσι γιατί είχαμε κολλήσει το χειμώνα με το " έρωτας και τιμωρία"
με jeep !!! σορρυ που χάνομαι αλλά φτιάχνω κ το φαγητό ταυτόχρονα!
odysseia έγραψε:Α!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:Να ζησει το παιδακι! οποτε θα εχει παιχνιδι η Αννουλα αυριο!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:που θα πας???maryz-iraklio kritis έγραψε:
με jeep !!! σορρυ που χάνομαι αλλά φτιάχνω κ το φαγητό ταυτόχρονα!
Ασχετο, ο αντρας ειναι κλασικος Κρητικος στην οψη?
odysseia έγραψε:Μαιρη,μ τηγανιζω τσιπουρες μεγαλουτσικες να τις βαλω σε δυνατη φωτια να γυρισω καθε πλευρα και μετα να χαμηλωσω?
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!ολα καλαφτασαμε βλεπω και στη σελιδα 17....ωραια!!!!θα διαβασω τα νεα σας σε λιγακι!!!!
μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!λες και κοιμηθηκα νυστηκια....
χαχαχαχαχα!
κοριτσια να σας πω...με το που ξυπνησα εβαλα θερμομερο.απο περιεργεια.ειχα 36,6.
αυτο τι σημαινει????δεν θα πρεπε να ειχα παραπανω...?γιατι απ οτι εχω διαβασει λενε οτι μετα την ωορρηξια ανεβαινει η θερμοκρασια κατι δεκατακια...μηπως ξερετε εσεις?
maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!ολα καλαφτασαμε βλεπω και στη σελιδα 17....ωραια!!!!θα διαβασω τα νεα σας σε λιγακι!!!!
χαχαχαχαχα!
κοριτσια να σας πω...με το που ξυπνησα εβαλα θερμομερο.απο περιεργεια.ειχα 36,6.
αυτο τι σημαινει????δεν θα πρεπε να ειχα παραπανω...?γιατι απ οτι εχω διαβασει λενε οτι μετα την ωορρηξια ανεβαινει η θερμοκρασια κατι δεκατακια...μηπως ξερετε εσεις?
καλώς την!! Τι κάνεις?? Έφαγες? χιχιχι Ιδέα δεν έχω δεν έχω θερμομετρηθεί πότε γ αυτό το σκοπό! Άσε που το έμαθα κ εγώ τώρα!
pigkoulinaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!ολα καλαφτασαμε βλεπω και στη σελιδα 17....ωραια!!!!θα διαβασω τα νεα σας σε λιγακι!!!!
χαχαχαχαχα!
καλώς την!! Τι κάνεις?? Έφαγες? χιχιχι Ιδέα δεν έχω δεν έχω θερμομετρηθεί πότε γ αυτό το σκοπό! Άσε που το έμαθα κ εγώ τώρα!
χαχχααχαχα!!!γεια σου μαρακι!!!!!σημερα εκανα μακαρονια με κυμα!φαγαμε...μια χαρουλα!επλυνα πιατακια,πολυ ζεστη βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυσαει εδω...αλλλα αερας???????????καυσωνας!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι θα παει και αυριο....!
οκ!θα περιμενω και απο αλλη τσουπρα αν ξερει!!!η κορακλα σου καλα ειναι?ο αγας σου???
odysseia έγραψε:Μαιρη,μ τηγανιζω τσιπουρες μεγαλουτσικες να τις βαλω σε δυνατη φωτια να γυρισω καθε πλευρα και μετα να χαμηλωσω?
pigkoulinaki έγραψε:odysseia έγραψε:Μαιρη,μ τηγανιζω τσιπουρες μεγαλουτσικες να τις βαλω σε δυνατη φωτια να γυρισω καθε πλευρα και μετα να χαμηλωσω?
καλησπερα οδυσσεια μου!!!!!καλα εισαι???μια χαρα οι τσιπουρες!!!λαδολεμονο!!γιαμι γιαμι!!!
pigkoulinaki έγραψε:ναι μαρακι μου!πειραια!!!!
pigkoulinaki έγραψε:γεια σου τονια μου!!!καλα εισαι???τωρα ξαναμπηκα..εκανα κατι δουλιτσες και πινω καφεδακι....διαβασα ενα αλλο τοπικ και τα πηρα πολυ χοντρα!!!!!!!!
pigkoulinaki έγραψε:επιπτωσης της εκτρωσης.....αχ..μαναρι μου....εισαι και μονη σου????τι να κανεις....υπομονη....οσο μπορεις χαλαρωσε....!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης