Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δε μου πατε απ΄τη Χαρα ειχαμε κανενα νεο?

odysseia

odysseia
xrysaki! έγραψε:καλο μεσημερι απο μενα.
Γεια σου Χρυσα!
το μικρο σου πως το λενε?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:
odysseia έγραψε:

Μ εμένα θα τα πείς από Δευτέρα (που λέει και το άσμα) Το απόγευμα φεύγω!! φιλιάααα να τον χαίρεσαι κ καλά λαγουδιάσματα!! φιλιάαα πολλάαα!!
που θα πας???

Θα πάμε στο χωριό έχει τα πρώτα γενέθλια το κοριτσάκι των κουμπάρων μας(τους παντρέψαμε) και αύριο Πεθεράς επιτρέποντος θα κάνουμε off road με τον αγά(τον λέω έτσι γιατί είχαμε κολλήσει το χειμώνα με το " έρωτας και τιμωρία" ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 90233 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 90233
Να ζησει το παιδακι! οποτε θα εχει παιχνιδι η Αννουλα αυριο!
Κυρια Μαιρη?Παλι δε ξερω! με μηχανη ή αμαξι? δεν κατεχω!

με jeep !!! σορρυ που χάνομαι αλλά φτιάχνω κ το φαγητό ταυτόχρονα!

odysseia

odysseia
odysseia έγραψε:
odysseia έγραψε:

Μ εμένα θα τα πείς από Δευτέρα (που λέει και το άσμα) Το απόγευμα φεύγω!! φιλιάααα να τον χαίρεσαι κ καλά λαγουδιάσματα!! φιλιάαα πολλάαα!!
που θα πας???

Θα πάμε στο χωριό έχει τα πρώτα γενέθλια το κοριτσάκι των κουμπάρων μας(τους παντρέψαμε) και αύριο Πεθεράς επιτρέποντος θα κάνουμε off road με τον αγά(τον λέω έτσι γιατί είχαμε κολλήσει το χειμώνα με το " έρωτας και τιμωρία" ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 90233 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 90233

Α!
Ασχετο, ο αντρας ειναι κλασικος Κρητικος στην οψη?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:
odysseia έγραψε:
odysseia έγραψε:

που θα πας???

Α!
Ασχετο, ο αντρας ειναι κλασικος Κρητικος στην οψη?

ε εντάξει...μούσι έχει τον λες κ δεν τον λες!! από προφορά τον καταλαβαίνεις εμένα όχι τόσο άσχετα που εδώ γράφω περίεργα μου βγαίνει που βγαίνει στον γραπτό λόγο (αλλά όχι στον επίσημο)

odysseia

odysseia
Μαιρη,μ τηγανιζω τσιπουρες μεγαλουτσικες να τις βαλω σε δυνατη φωτια να γυρισω καθε πλευρα και μετα να χαμηλωσω?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:Μαιρη,μ τηγανιζω τσιπουρες μεγαλουτσικες να τις βαλω σε δυνατη φωτια να γυρισω καθε πλευρα και μετα να χαμηλωσω?

Τώρα πέτυχες!! ε και δε το κάνεις? Εγώ ψάρι δε τηγανίζω!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
καλησπερα κοριτσια!!!ολα καλαφτασαμε βλεπω και στη σελιδα 17....ωραια!!!!θα διαβασω τα νεα σας σε λιγακι!!!!
μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!λες και κοιμηθηκα νυστηκια.... Shocked Shocked Shocked
χαχαχαχαχα!

κοριτσια να σας πω...με το που ξυπνησα εβαλα θερμομερο.απο περιεργεια.ειχα 36,6.
αυτο τι σημαινει????δεν θα πρεπε να ειχα παραπανω...?γιατι απ οτι εχω διαβασει λενε οτι μετα την ωορρηξια ανεβαινει η θερμοκρασια κατι δεκατακια...μηπως ξερετε εσεις?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!ολα καλαφτασαμε βλεπω και στη σελιδα 17....ωραια!!!!θα διαβασω τα νεα σας σε λιγακι!!!!
μια χαρα κοιμηθηκα χθες!!!λες και κοιμηθηκα νυστηκια.... Shocked Shocked Shocked
χαχαχαχαχα!

κοριτσια να σας πω...με το που ξυπνησα εβαλα θερμομερο.απο περιεργεια.ειχα 36,6.
αυτο τι σημαινει????δεν θα πρεπε να ειχα παραπανω...?γιατι απ οτι εχω διαβασει λενε οτι μετα την ωορρηξια ανεβαινει η θερμοκρασια κατι δεκατακια...μηπως ξερετε εσεις?

καλώς την!! Τι κάνεις?? Έφαγες? χιχιχι Ιδέα δεν έχω δεν έχω θερμομετρηθεί πότε γ αυτό το σκοπό! Άσε που το έμαθα κ εγώ τώρα!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!ολα καλαφτασαμε βλεπω και στη σελιδα 17....ωραια!!!!θα διαβασω τα νεα σας σε λιγακι!!!!
χαχαχαχαχα!

καλώς την!! Τι κάνεις?? Έφαγες? χιχιχι Ιδέα δεν έχω δεν έχω θερμομετρηθεί πότε γ αυτό το σκοπό! Άσε που το έμαθα κ εγώ τώρα!

χαχχααχαχα!!!γεια σου μαρακι!!!!!σημερα εκανα μακαρονια με κυμα!φαγαμε...μια χαρουλα!επλυνα πιατακια,πολυ ζεστη βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυσαει εδω...αλλλα αερας???????????καυσωνας!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι θα παει και αυριο....!
οκ!θα περιμενω και απο αλλη τσουπρα αν ξερει!!!η κορακλα σου καλα ειναι?ο αγας σου???

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:
χαχαχαχαχα!

χαχχααχαχα!!!γεια σου μαρακι!!!!!σημερα εκανα μακαρονια με κυμα!φαγαμε...μια χαρουλα!επλυνα πιατακια,πολυ ζεστη βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φυσαει εδω...αλλλα αερας???????????καυσωνας!!!!!!!!!!!!!!!!
ετσι θα παει και αυριο....!
οκ!θα περιμενω και απο αλλη τσουπρα αν ξερει!!!η κορακλα σου καλα ειναι?ο αγας σου???

εγώ τώρα μαγειρεύω !! καλά είναι η μικρή γυρίζει γύρω γύρω το σπίτι!! Ο αγάς περιμένω να σχολάσει να φύγουμε!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
odysseia έγραψε:Μαιρη,μ τηγανιζω τσιπουρες μεγαλουτσικες να τις βαλω σε δυνατη φωτια να γυρισω καθε πλευρα και μετα να χαμηλωσω?

καλησπερα οδυσσεια μου!!!!!καλα εισαι???μια χαρα οι τσιπουρες!!!λαδολεμονο!!γιαμι γιαμι!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:

καλησπερα οδυσσεια μου!!!!!καλα εισαι???μια χαρα οι τσιπουρες!!!λαδολεμονο!!γιαμι γιαμι!!!

μα θύμισε μου που στον Πειραιά μένεις?

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ναι μαρακι μου!πειραια!!!!

Deb

Deb
Να'μαι κι εγώ πάλι!!Βγήκα λιγάκι από το σπίτι επιτέλους!Πήγαμε στα πεθερικά μου για φαγητό και πάλι σπίτι!Έκανα ένα μπανάκι και κάθησα να χαλαρώσω!!Σήμερα αγόρασα σουτιέν θηλασμού για το νοσοκομείο!!!Πλάκα έχει!!! Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:ναι μαρακι μου!πειραια!!!!

α είσαι κέντρο κέντρο χιχιχι!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλως το Δεσποινάκι!! Μπραβόοο καλούς θηλασμούς να έχεις!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπόν εγώ πάω να φάω γιατί παίζει τρομπέτα το στομάχι μου! Θα κλείσω γιατί θέλω να κάνω και τα beaute μου κ να ετοιμάσω κάτι πράγματα!!

Θα τα ξαναπούμε τη Δευτέρα!! καλά να είστε φιλιάαα πολλάααα!!! Τσαοοοοοοο

Deb

Deb
Να'σαι καλά Μαράκι!!!Τα λέμε Δευτέρα!!!Φιλιά!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ...
Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ...ΤΟΝ ΠΗΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ...
ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ Κ ΕΧΕΙ Κ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ

ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΤΟΙΥΣ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΩ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ? ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 534787 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 534787 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 14 534787

pigkoulinaki

pigkoulinaki
γεια σου τονια μου!!!καλα εισαι???τωρα ξαναμπηκα..εκανα κατι δουλιτσες και πινω καφεδακι....διαβασα ενα αλλο τοπικ και τα πηρα πολυ χοντρα!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:γεια σου τονια μου!!!καλα εισαι???τωρα ξαναμπηκα..εκανα κατι δουλιτσες και πινω καφεδακι....διαβασα ενα αλλο τοπικ και τα πηρα πολυ χοντρα!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

καλησπερα χρυσα μου..καλα ειμαι προσπαθω...ειμαι μονη με τα μικρα κ νιωθω χαλια αλλα δεν γινεται να ξαπλωσω να χαλαρωσω...πωπω πικρα!!!

τι τοπικ ειδες κ τα πηρες?=

pigkoulinaki

pigkoulinaki
επιπτωσης της εκτρωσης.....αχ..μαναρι μου....εισαι και μονη σου????τι να κανεις....υπομονη....οσο μπορεις χαλαρωσε....!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:επιπτωσης της εκτρωσης.....αχ..μαναρι μου....εισαι και μονη σου????τι να κανεις....υπομονη....οσο μπορεις χαλαρωσε....!

ΑΧ ΤΟ ΕΙΔΑ Κ ΕΓΩ...ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΡΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΜΑ ΚΑΛΑ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Κ ΑΡΜΕΝΙΖΕΙ??ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ??ΚΡΙΜΑ ΥΠΑΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΥΤΗ ΤΑ ΠΕΤΑΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ....ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΑΧ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις