Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
575 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 575 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
δεν το ξερει η μανα της...αν το ξερε....!
ε,ναι υπομονη τονια μου....ο συζηγος δουλευει σημερα???

eva34

eva34
Καλησπέρα και από μένα!!!
Κορίτσια....ΔΡΑΜΑ!!!Ο πόνος αμείωτος.Κοιμήθηκα βέβαια λίγο αλλά μόνο από τη μία πλευρά αφού δε μπορούσα να στρίψω καθόλου αλλά ούτε και να σηκωθώ από το κρεβάτι.Με χίλια ζόρια και πολύ πόνο σηκώθηκα Sad Sad Sad Sad Sad .
Τώρα πήρα και ένα παυσίπονο και ετοιμάζω και ζεστό μπάνιο(και δε το μπορώ με τον καύσωνα το ζεστό)και μετά από καμιά ώρα θα πάρω ακόμη ένα μυοχαλαρωτικό.
Πάντως, την έξοδο και το σεξ εγώ απόψε ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΝΩ> Πάει και τελείωσε Wink

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pigkoulinaki έγραψε:δεν το ξερει η μανα της...αν το ξερε....!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Κ Η ΜΑΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ??ΠΩΠΩ ΒΟΥΡΛΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

ΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 11Κ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΚΟΛΑΡΟ ΕΒΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΚΟΙΤΑΖΕ..ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΝΟΣ!!!ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΡΓΚΕΣΙΚ ΜΥΩΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

ΥΠΟΜΟΝΗ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ Κ ΤΟ ΣΕΞ!!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
toniach29 έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:δεν το ξερει η μανα της...αν το ξερε....!

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ 2 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Κ Η ΜΑΝΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ??ΠΩΠΩ ΒΟΥΡΛΑ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

ΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 11Κ ΜΙΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ....ΑΧ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ

BOYΡΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!!!!
θα αργησει ο αντρουλης σου...αχ..εμενα να δεις τονια μου ποσο μου λειπει!!!!!!!!!!!!!!!!
θα παμε σεπτεμβριο στο χωριο..οποτε υπομονη μεχρι τοτε!!!της ειπα να ερθει αλλα ειναι στην αδερφη μου.ειναι αρωστουλα η ανηψουλα μου!το μαναρι μου...ιωσουλα!και πηγε να τη βοηθησει...εχει λαλησει και η αδερφη μου...!για δεκα παιδια κανει η μικρη!!!ζωη να χει!!!

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΚΟΛΑΡΟ ΕΒΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΚΟΙΤΑΖΕ..ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΝΟΣ!!!ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΡΓΚΕΣΙΚ ΜΥΩΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

Νορτζέσικ ε;;;;
Εγώ σκέφτομαι μήπω πεταχτώ σε κανένα νοσοκομείο να μου κάνουν μια ενεσούλα να έρθω στα ίσα μου. Είνι πολύ έντονο βρε Τόνια μου. Με τραβάει μέχρι το μέσο της πλάτης μου από τη δεξιά πλευρά.
Δε θέλω να πω τίποτα στο Γιώργο γιατί θα με βάλει για ύπνο και ΟΥΤΕ έξω θα πάμε, ΟΥΤΕ σεξ θα κάνουμε. Άσε που τόσο φοβιτσιάρης που είναι θα φοβάται μέχρι και την ημέρα των γεννεθλιων του να με αγγιξει μη τυχόν και πονέσω.
Οπότε, βγάζω όλη τη γκρίνια σε εσάς και στους γονείς μου. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 667478 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 667478
Πάω να κάνω το ζεστό μπανάκι ΄μήπως δω καμιά βελτίωση

pigkoulinaki

pigkoulinaki
eva34 έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΥΑ ΜΟΥ...ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΕΠΑΘΑ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ...ΜΕΧΡΙ Κ ΚΟΛΑΡΟ ΕΒΑΛΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΚΟΙΤΑΖΕ..ΜΙΛΑΜΕ ΤΡΕΛΟΣ ΠΟΝΟΣ!!!ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΡΓΚΕΣΙΚ ΜΥΩΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ Κ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!

Νορτζέσικ ε;;;;
Εγώ σκέφτομαι μήπω πεταχτώ σε κανένα νοσοκομείο να μου κάνουν μια ενεσούλα να έρθω στα ίσα μου. Είνι πολύ έντονο βρε Τόνια μου. Με τραβάει μέχρι το μέσο της πλάτης μου από τη δεξιά πλευρά.
Δε θέλω να πω τίποτα στο Γιώργο γιατί θα με βάλει για ύπνο και ΟΥΤΕ έξω θα πάμε, ΟΥΤΕ σεξ θα κάνουμε. Άσε που τόσο φοβιτσιάρης που είναι θα φοβάται μέχρι και την ημέρα των γεννεθλιων του να με αγγιξει μη τυχόν και πονέσω.
Οπότε, βγάζω όλη τη γκρίνια σε εσάς και στους γονείς μου. ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 667478 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 667478
Πάω να κάνω το ζεστό μπανάκι ΄μήπως δω μακιά βελτίωση

ωχ ευακι μου....μηπως στραβοκοιμηθηκες?το εχω παθει κι εγω αυτο....η μηπως καμια ψυξη...?ναι κανε ενα μπανακι....τηα σε χαλαρωσει!!!!περαστικουλια σου!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΡΕΜΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΩ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΗ Κ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ..ΘΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα

Τι κάνετε;
Αν γράψω στο θέμα για την εκτρωση και την βρίσω άσχημα πιστεύετε ότι οι άλλες θα με αρπάξουν απο τα μούτρα;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα

Τι κάνετε;
Αν γράψω στο θέμα για την εκτρωση και την βρίσω άσχημα πιστεύετε ότι οι άλλες θα με αρπάξουν απο τα μούτρα;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ!!!
ΑΧ Κ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΞΕΦΥΓΩ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΗ ΝΤΡΟΠΗ!!!

eva34

eva34
Καταρχήν, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Μόλις έκανα το μπανάκι μου.Πιστε΄λυω κάτι να γίνει.Το πολύ πολύ θα πάρω ακόμη ένα παυσίπονο.
Αννούλα μου τί κάνεις;;;
Ρε κορίτσια, πού το βρήκατε αυτό το θέμα με την ακατανόμαστη και τις εκτρώσεις της;;;
Πείτε σε μένα μα μπω να τα χώσω.Δε μ'ενδιαφέρει ακόμη και αν υπάρξουν κάποιες που θα το παίξουν κάπως και θα με πάρουν από τα μούτρα.
Καλά δε ντρέπεται;;;;Τί να πω!!!Πείτε μου που το είδατε να μπω να,να,να,να....
Αι σιχτιρ.Τσαντίστηκα τώρα με την μ@λ@κισμένη, την ανεγκέφαλη.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΩΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑ!!!ΝΤΡΟΠΛΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ΕΥΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΤΩΣΕΙΣ...ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΓΡΑΨΑ!!!ΝΤΡΟΠΛΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
Μπάινω τωρα

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μου κινησατε την περιεργεια γιαυτο το θεμα παω να διαβασω και γω να σας πω γνωμη.

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευα μου καλα είμαι, εσυ καλύτερα; Σε ρώτησα το πρωι άλλα δεν είδες το μήνυμα μου, πως περασατε στο νησι μου; Που πήγατε;

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια εκφαραστειτε ελευθερα!!!!!αν εχει τα μουτρα να απαντησει.....θα τα ακουσει!!!!!!!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ελενη μου τι κανεις????καλα εισαι??????

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω πηγα και της τα πα ενα χερακι.ΔΕΝ σκοτωνεις ετσι αβερτα μωρα. ΔΕΝ ξεκινας σεξ απο τα 12. ΔΕΝ κανεις σχεση με τοσο μεγαλυτερο. Αν την πατησεις μια φορα ΔΕΝ το ξανακανεις. Τελος

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
pigkoulinaki έγραψε:ελενη μου τι κανεις????καλα εισαι??????

Μια χαρα πιγκουλινακι μου εδω ελεγα να παω για μπανιο αλλα δεν θα παω τελικα. Εκνευριστηκα και με κεινη την 17χρονη.

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΦΟΒΕΡΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΨΥΧΟΥΛΕΣ....ΠΩΠΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ!!!

pigkoulinaki

pigkoulinaki
anabela έγραψε:
pigkoulinaki έγραψε:ελενη μου τι κανεις????καλα εισαι??????

Μια χαρα πιγκουλινακι μου εδω ελεγα να παω για μπανιο αλλα δεν θα παω τελικα. Εκνευριστηκα και με κεινη την 17χρονη.

ειμαι σιγουρη!!!!!!!!!!!!!!εγω να δεις!!!!!!!!!!!!!!

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:Ευα μου καλα είμαι, εσυ καλύτερα; Σε ρώτησα το πρωι άλλα δεν είδες το μήνυμα μου, πως περασατε στο νησι μου; Που πήγατε;
Αννούλα μου, χίλια συγνώμη αλλά από την βαφή άρχισα να κάνω τη μία μ@κ@κία μετά την άλλη. Π¨ηγα να σε κάνω φίλη και δυστυχώς έβαλα το όνομά σου αλλοπύ.ΑΠοτέλεσμα;;;Να μη μπορώ να διαβάσω τα post σου.
Τώρα το απόγευμα κατάλαβα τί έγινε και το διόρθωσα.
Χίλια συγνώμη ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 667478 Respect Respect
Στο νησί σου περασαμε Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α ! ! ! ! Πήγαμε σε πολλά μέρη.Κολυμπήθρες, Άγιος Φωκά, Βόλαξ,Υστέρνια, Κιόνια κλπ,κλπ.Αχ!!!Μακάρι να ήταν και άλλο.Τελικά έχω να πω, πως μου αρέσει παρα πολύ η Τήνος.
¨οσο για μένα, συνεχίζω να πονάω. ΄Κανα ένα ζεστό μπάνιο, έχω κλείσει τον κλιματισμό, έχω πάρει παυσίπονο και περιμένω. Νομίζω βέβαια πως ένα δεύτερο παυσίπονο θα ξαναπάρω αλλά δε μπορώ να κ΄ναω κάτι άλλο. Το τελευταίο που μου μένει είναι νοσοκομείο και μια ενεσούλα, αλλά θα προσπαθήσω να το αποφύγω για να μην αποφύγω την έξοδο και το άγριο(ο Θεός να το κάνει με αυτό τον πόνο) ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 .Βέβαια με τον πόνο που έχω μπορεί και να φωνάζω, οπότε ίσως και να εκστασιαστούμε παραπάνω Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε γαμωτο σιγα που δεν θα ερχοταν η βρωμο-αλεκα μολις ειδα κατι καφετια οχι αιμα αλλα καφετια σιγα σιγα ερχεται κοριτσια αρα καλα εκανα και δεν ειχα ελπιδες πολλες

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ..ΕΙΧΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΡΕΑ Κ ΤΩΡΑ ΣΚΥΛΟΒΑΡΙΕΜΑΙ...
ΕΧΩ Κ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΑΩΡΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΘΑ ΦΑΝΕ Κ ΜΕΤΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

pigkoulinaki

pigkoulinaki
anabela έγραψε:ρε γαμωτο σιγα που δεν θα ερχοταν η βρωμο-αλεκα μολις ειδα κατι καφετια οχι αιμα αλλα καφετια σιγα σιγα ερχεται κοριτσια αρα καλα εκανα και δεν ειχα ελπιδες πολλες

δεν πειραζει ελενη μου!τον αλλο μηνα!μην απογοητευεσαι!!!!!!ενας μηνας ακομη ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994 ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 15 215994

ας το απολαυσουμε τωρα που μπορουμε!!!!γιατι μετα...δυσκολα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις